günaydın nagieymen, sen bize bakma, kür gerçekten işe yarıyor, biz mucizeler beklediğimiz için bu moddayız
ben de yüzüme maya yapmayı uzun zamandır düşünüyorum, bi türlü yapamadım. çok da işim var ama yapsam mı ki bugün, yaş ilerledikçe gerilmeye ihtiyaç da oluyor tabii
günaydın nagieymen, sen bize bakma, kür gerçekten işe yarıyor, biz mucizeler beklediğimiz için bu moddayız
ben de yüzüme maya yapmayı uzun zamandır düşünüyorum, bi türlü yapamadım. çok da işim var ama yapsam mı ki bugün, yaş ilerledikçe gerilmeye ihtiyaç da oluyor tabii
alexusum maya iyidir ama yumurtanın akını dene gerim gerim geriyoyıkayınca da yumuşacık
yap cnm yap ihmal etme10 dk ayırsan yeter
xayx yumurta beyazını nasıl kullanıyosun tarif edebilirsen onuda deneyeyim
günaydın çok umutsuz konuşmuşsunuz kızlarbende bir umut başladım 2.kürümü dün yaptım inş işe yarar :44:
fısfıslı bir şişeye koydum saçıma uyguladıktan sonra 2 saat beklettim
aynı anda yüzümede maya maskesi yaptım tavsiye ederim gerim gerim geriyo yüzü
Priorin Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan 200 ml
Şampuanım bitince bunu denemeyi düşünüyoruumm :)
mayayı bazen içiyoruz bile canım ben ööle bişeyle karşılaşmadım gene de bi dene istersen zzaten cildine maske yapınca haftada yada 2haftada 1yapsan yetermaya maskesi kıllandırıyor diye duymustum acaba doğurmu bilen varmı uzun süre kullananan?:44:
peki fiyatı nedir biliyor musun?
bende bioblas sarmask özlüyü kullnıyrum saclarmın dökülmesi bi ara durmustu şimdi yine başladı birde hiç öle cok uzama olmadı ayda 1cm e yakın ki zaten normali de bu şimdi kararsız kaldım bunun yararı olurmu ki?
kızlar sizce turp mu yoksa havuç kürü mü ben bunlardan birine başlıcam bitene yakın da sinamekiye başlayım diyorum aslında yapı olarak ikisi de aynı ama sizce hangisi daha fazla sonuç veriyo bunla ilgili bi topik vardı bulamadım
Canım ben geçen sene havuc kürü yapmıştım işe yarıyo gözle görülür şekilde ve turp küründe ağır koku oluyo sanırım bi ara araştırmıştım yapanlar öyle yazmıştı
Canım ben geçen sene havuc kürü yapmıştım işe yarıyo gözle görülür şekilde ve turp küründe ağır koku oluyo sanırım bi ara araştırmıştım yapanlar öyle yazmıştı
tamam canım sağol bende haftaya havuca başlayım en iyisi..daha önce turp yapmıştım ama çok üstüne düşmediğim için pek faydasını görememiştim
tamam canım sağol bende haftaya havuca başlayım en iyisi..daha önce turp yapmıştım ama çok üstüne düşmediğim için pek faydasını görememiştim
bende de havuç hiç işe yaramamıştıturbu denemedim bile koku yüzünden. demek ki deneyip görmek lazım.
ben havucu haftada 1 kere uyguluyodum ayda 3-4 cm uzamıştı inşallah faydasını görürsün canıım bu arada kahküllerim uzadıı çok mutluyuum :)
çok sevindim canım inş tüm saçında uzar dahada mutlu olursun bu arada havuç ilk hafta hergün yapılıyo sen de öyle mi yaptın
aaa ne kadar kullanmıştınkiiiiben yumurtalı kürlere dayanamıyorum yoksa sinameki yerine havucu yaparım yine aranızda mayalı süt içen varmıı
yok canım ben hic hergün uygulamadım 2 haftada 3 kere veya hafta bi kere yapıyodum hergün bakım yapmaya korkuyorum açıkcası :|
ben 1 aya yakın yumurtasız yaptım zaten. yumurtayı hiç sürmüyorum kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?