Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın çok umutsuz konuşmuşsunuz kızlar bende bir umut başladım 2.kürümü dün yaptım inş işe yarar :44:
fısfıslı bir şişeye koydum saçıma uyguladıktan sonra 2 saat beklettim
aynı anda yüzümede maya maskesi yaptım tavsiye ederim gerim gerim geriyo yüzü

günaydın nagieymen, sen bize bakma, kür gerçekten işe yarıyor, biz mucizeler beklediğimiz için bu moddayız

ben de yüzüme maya yapmayı uzun zamandır düşünüyorum, bi türlü yapamadım. çok da işim var ama yapsam mı ki bugün, yaş ilerledikçe gerilmeye ihtiyaç da oluyor tabii

alexusum maya iyidir ama yumurtanın akını dene gerim gerim geriyo yıkayınca da yumuşacık

yap cnm yap ihmal etme 10 dk ayırsan yeter

alexusum maya iyidir ama yumurtanın akını dene gerim gerim geriyo yıkayınca da yumuşacık

xayx yumurta beyazını nasıl kullanıyosun tarif edebilirsen onuda deneyeyim

yap cnm yap ihmal etme 10 dk ayırsan yeter

xayx yumurta beyazını nasıl kullanıyosun tarif edebilirsen onuda deneyeyim

canım bildiğin gibi bi tarifi yok yani sarısından ayırıyosun sonra beyazını cildine sürüyosun bi 10dkya zaten kuruyup çekiyo veee yıkıyosun tamamdır bende maya yapıyorum o da çok iyi oluyo ellerime de sürüyorum yumuşacık arada sütte katıyorum hem mayaya hem yumurta akına..yumurtanın sarısını bazen saçımız için kullanıyoruz havuç yada turp küründe beyazı da çöpe gitmesin diye iyi bi değerlendirme aracı oluyor

maya maskesi kıllandırıyor diye duymustum acaba doğurmu bilen varmı uzun süre kullananan?:44:

Priorin Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan 200 ml

Şampuanım bitince bunu denemeyi düşünüyoruumm :)

peki fiyatı nedir biliyor musun?
bende bioblas sarmask özlüyü kullnıyrum saclarmın dökülmesi bi ara durmustu şimdi yine başladı birde hiç öle cok uzama olmadı ayda 1cm e yakın ki zaten normali de bu şimdi kararsız kaldım bunun yararı olurmu ki?

kızlar sizce turp mu yoksa havuç kürü mü ben bunlardan birine başlıcam bitene yakın da sinamekiye başlayım diyorum aslında yapı olarak ikisi de aynı ama sizce hangisi daha fazla sonuç veriyo bunla ilgili bi topik vardı bulamadım

maya maskesi kıllandırıyor diye duymustum acaba doğurmu bilen varmı uzun süre kullananan?:44:
mayayı bazen içiyoruz bile canım ben ööle bişeyle karşılaşmadım gene de bi dene istersen zzaten cildine maske yapınca haftada yada 2haftada 1yapsan yeter

nette 23.60 liradan 30a kadar fiyat var canım şuan doğum kontrol haplı şampuanım bitmedi diye eczaneye net fiyat sormadım, sarmaşık özlüyü ilk çıktığı zaman kullanmıştım 1.5 ay boyunca, her zamanki gibi uzadı diye devam etmedim :/

Canım ben geçen sene havuc kürü yapmıştım işe yarıyo gözle görülür şekilde ve turp küründe ağır koku oluyo sanırım bi ara araştırmıştım yapanlar öyle yazmıştı

Canım ben geçen sene havuc kürü yapmıştım işe yarıyo gözle görülür şekilde ve turp küründe ağır koku oluyo sanırım bi ara araştırmıştım yapanlar öyle yazmıştı

tamam canım sağol bende haftaya havuca başlayım en iyisi..daha önce turp yapmıştım ama çok üstüne düşmediğim için pek faydasını görememiştim

bende de havuç hiç işe yaramamıştı turbu denemedim bile koku yüzünden. demek ki deneyip görmek lazım.

tamam canım sağol bende haftaya havuca başlayım en iyisi..daha önce turp yapmıştım ama çok üstüne düşmediğim için pek faydasını görememiştim

ben havucu haftada 1 kere uyguluyodum ayda 3-4 cm uzamıştı inşallah faydasını görürsün canıım bu arada kahküllerim uzadıı çok mutluyuum :)

bende de havuç hiç işe yaramamıştı turbu denemedim bile koku yüzünden. demek ki deneyip görmek lazım.

aaa ne kadar kullanmıştınkiiii ben yumurtalı kürlere dayanamıyorum yoksa sinameki yerine havucu yaparım yine aranızda mayalı süt içen varmıı

ben havucu haftada 1 kere uyguluyodum ayda 3-4 cm uzamıştı inşallah faydasını görürsün canıım bu arada kahküllerim uzadıı çok mutluyuum :)

çok sevindim canım inş tüm saçında uzar dahada mutlu olursun bu arada havuç ilk hafta hergün yapılıyo sen de öyle mi yaptın

çok sevindim canım inş tüm saçında uzar dahada mutlu olursun bu arada havuç ilk hafta hergün yapılıyo sen de öyle mi yaptın

yok canım ben hic hergün uygulamadım 2 haftada 3 kere veya hafta bi kere yapıyodum hergün bakım yapmaya korkuyorum açıkcası :|

ben 1 aya yakın yumurtasız yaptım zaten. yumurtayı hiç sürmüyorum kafama

aaa ne kadar kullanmıştınkiiii ben yumurtalı kürlere dayanamıyorum yoksa sinameki yerine havucu yaparım yine aranızda mayalı süt içen varmıı

yok canım ben hic hergün uygulamadım 2 haftada 3 kere veya hafta bi kere yapıyodum hergün bakım yapmaya korkuyorum açıkcası :|

hımm tamam canım ben de haftada 2filan yaparım büyük ihtimal zeytinyağının yerine de sarımsaklı zeytinyağımı katayım ooohh mis gibi kokayım

ben 1 aya yakın yumurtasız yaptım zaten. yumurtayı hiç sürmüyorum kafama

ama asıl yumurta etkili oluyo alexusum yaa neyse bende bemiks yerine bi süre yumurtaya katlanıcam ha o ha bu aynılar nerdeyse koku olarak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…