Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yumurtayı sahanda sucuklu yumurta olarak tüketmeyi tercih ediyorum

arkadaşlarım gece çıktığımızda acıkırsak senin saçlara ekmek banarız diye dalga geçiyorlar zaten

hımm tamam canım ben de haftada 2filan yaparım büyük ihtimal zeytinyağının yerine de sarımsaklı zeytinyağımı katayım ooohh mis gibi kokayım

ama asıl yumurta etkili oluyo alexusum yaa neyse bende bemiks yerine bi süre yumurtaya katlanıcam ha o ha bu aynılar nerdeyse koku olarak

ah şu saçlar bi bele inse sarımsak bile mis

Merhabalar :)))
Uzun süredir sayfanızı takip ediyordum ziyaretçi olarak ,
belkide beni en çok gaza getiren , bakımlarımı devam etmemi sağlayan sayfalardan biri diyebilirim
saçlarınızdaki uzamaya hayran kaldığımı dile getirerek biraz kendimden bahsedeyim ,
liseye geçene kadar saçlarım hep popoma kadar uzundu hatta 11-12 yaşlarında bir fotoğrafım var ben bile inanamıyorum ama önüme aldığım saçlarım otururken bacaklarıma değiyor
sonra 10. sınıfa geçtiğim sene yolda gezerken bir anda hiç tanımadığım bir kuaföre giriyorum ve önleri uzun arkaları kısa şu meşhur kesimi yaptırıyorum
o günden sonra bidaha saçlarımı hiç uzatamadım sanırım en azından eskisi gibi...
aradan bir iki yıl geçti südyen hizama kadar uzatmıştım saçlarımı, krepe balyaj yaptırmaya karar verdim ve sonrasında yıpranan saçlarım kaldı geriye ve balyajdan kurtulmak için yine kısacık kestirmek zorunda kaldım
kısır döngü uzadıkça kestir, her kestirdiğinde uzatmaya karar ver uzadıkça kötü dursun ve tekrar kestir derken
omuzlarıma gelene dek uzatmayı başardım ve önlerindeki uzun saçlardan kurtulup düz kesim için kuaföre gittim
adama kat istemediğimi sadece düz kesmesini defalarca söyledim , uzattığımı dile getirdim.
sadece söylediği sey "bana bırak emin ol çok yakışacak sana bi model biliyorum bayılacaksın" ve o zorlukla uzattığım saçlarımı berbat bir kesimle mahfetti...
Katlı perçemli kısacık çene hizamda bir saçla çıktım ve gerçekten moralim çok bozuldu...
o gün saç uzatma yöntemlerini ararken burada buldum kendimi ve şuan 4. kürüm kafamda
toplamda 21 gün kadar oldu ve ölçümlerime göre yaklaşık 3 cmlik uzama var
teşekkür etmeyi borç bilirim , sevgilerimi ve saygılarımı sunarım

Canım hoş geldiinn...kuaförler malesef öyle kat kestirmemek lazım,adam o an ki keyfine göre kesip stres mi atıyor anlamadım..heleki saçını uzatmaya çalışan biri katlı kesimi sevmez..kürlere devam et canım daha güzel sonuçlar alırsın katlarında bir an önce uzar inşallah..

Son düzenleme:

Su kuaforlerın katlı kesımı neden bu kadar sevdıklerıne anlam veremıyorum , uzun bır sacım olsa belkı ısteyebılırım ama saclarım zaten kısa ıyıce kısacık gorunuyor
Insallah ıyı sonuclar alırız hepımız

kızlaaaarr cuma günü havuç kürüme başlıyorum hadi bakalım biraz da bununla devam edeyim inşallah memnun kalırım

kızlaaaarr cuma günü havuç kürüme başlıyorum hadi bakalım biraz da bununla devam edeyim inşallah memnun kalırım

İnşallah balım durulama suyuna bikaç damla menekşe yağı damlat canım o yumurta kokusu beklerken yeterince bayıyo zateen

Kizlar ikinci tur sinamekinin 5 haftasina geldim ve bu turu hep kozmik gunlerinde uyguladim haftada birdefa yine... bu turda bitince yine fotoraf koycam bna pek uzamadi geldi ama gõrcez nasilsa... Ilk turda her p.tesi uyguladim kozmik gune uymamistim... Bu turdaki sonucun iki katini alirmiyim bilmiyorum sizce ?
Birde saclarim katli kesim ya hala uzatamadim katlari sacimin uclari õyle incelmiski ve bi tuhaf olmus catal ile kirik pek yok gõrunce kesiyorum zaten ama uclar bi tuhaf en az 8 cm kesim istiyor bu turu bitirince buraya kadar uzattigimi keseyimmi ya yazi bekliyip daha uzun olduktan sonrami keseyim nedersiniz

Son düzenleme:
Az önce şampuanıma bi evigen, bi bepanten ve bide bemiks kattım inşallah doğum kontrol hapıyla karışınca kötü bi sonuç olmaz

Bence şimdi kestir öyle uygula kürleri uzamasıda hızlanır canım

Allah'ımm tam aradığım konu nolur banada yardımcı olun kızlar saçlarımı uzatamıyorum bintürlü kullanabileceğim bi kaç kür yazabilir misiniz lütfen geçmişe gittim biraz ama farklı şeyler gördüm daha cok çorba oldum

İnşallah balım durulama suyuna bikaç damla menekşe yağı damlat canım o yumurta kokusu beklerken yeterince bayıyo zateen
du bakalım bu ara zaten koku alamıyorum pek sorun olmayacak canım yarın başlıcam artık bu arada şampuana kattığın ampullerden sinamekine de katsan olur ben ekliyodum

du bakalım bu ara zaten koku alamıyorum pek sorun olmayacak canım yarın başlıcam artık bu arada şampuana kattığın ampullerden sinamekine de katsan olur ben ekliyodum

aaa ben tarifi bozmym diye koymuyodum ya ekliyim bari, doktora bemiksi yazdırırken onlardan da 2 kutu yazdı herşeye katıyorum

aaa ben tarifi bozmym diye koymuyodum ya ekliyim bari, doktora bemiksi yazdırırken onlardan da 2 kutu yazdı herşeye katıyorum

yok yok ekle canım yaa faydası olur zararı olmaz valla zaten onarım amaçlı o ampuller biliyosun o yüzden iyi olur..şimdilik kürün dışına çıkma çok fazla canım en fazla bu iki ampulün olsun sonrasında duruma göre eklemeler yaparsın

tamam canım cok saoll :)

Kızlar kullandığım şampuan bitince bioblas sarmaşık özlü yada elseve arginen almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz saçlarım boyasız kalın telli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…