ben bioblası kullanıyorum uzama açısından bir fark göremedim ama diğer şampuanlara nazaran daha az kimyasal içerdiğini düşünüyorum. o yüzden 2 3 kutu daha kullanacağım. ama saçı çok kurutuyor ve dolaştırıyor. mutlaka saç maskesi veya saç acıcı sprey tarzı birşey kullanman gerekir.Kızlar kullandığım şampuan bitince bioblas sarmaşık özlü yada elseve arginen almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz saçlarım boyasız kalın telli
ben bioblası kullanıyorum uzama açısından bir fark göremedim ama diğer şampuanlara nazaran daha az kimyasal içerdiğini düşünüyorum. o yüzden 2 3 kutu daha kullanacağım. ama saçı çok kurutuyor ve dolaştırıyor. mutlaka saç maskesi veya saç acıcı sprey tarzı birşey kullanman gerekir.
elseve argininde yağlandırdığnı söylüyorlar ama dökülmeye çok iyi geliyormuşş
Kızlar kullandığım şampuan bitince bioblas sarmaşık özlü yada elseve arginen almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz saçlarım boyasız kalın telli
Kızlar kullandığım şampuan bitince bioblas sarmaşık özlü yada elseve arginen almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz saçlarım boyasız kalın telli
saçların kalın telliyse hiç korkmana gerek yok canım şampuanlardan yana sıkıntın olmaz bence ama ben ya siyah gliss i yada avonun bademyağlı bi şampuanı var onu kullan derim o avonun şampuanı hem uzatıyomuş hem de çok iyi bakıyor saça ben yıllarca kullandım çok memnun kaldım arginin herkeste aynı etkiyi bırakmıyor emin olamadım :26: ama sarm.özlüyü tavsiye ederim yalnız kremlsini kullanman gerekecek yoksa saçlarını çok dolaştırır canım bu arada sinamekiye devam ediyosan bioblası al derim ikisi birlikte güzel oluyor
ben bioblas kullanmadım yorum yapamam ama arganine yeni bitirdim. saçlarım dışarı çıkılamayacak derecede yağlandı, ben de kürü çok sık yapmama bağlamıştım ama başka bir arkadaş yağlandırıyor deyince kendi şampuanıma döndüm ve saçlarım da 3 yıkamada normale döndü. dökülmeyi anında kesmişti ama inanılmaz yağlandırdı. keşke kullanabilseydim :26:
mayayı bazen içiyoruz bile canım ben ööle bişeyle karşılaşmadım gene de bi dene istersen zzaten cildine maske yapınca haftada yada 2haftada 1yapsan yeter
ben bi programda izlemiştim tv de, orda bi kadın yapmıştı fatoş kabasakala , kadın kıllanma problemi olanlar bu maskeyi yapmazsın demişti yapan uzman yabancı bir kadındı ama cildi cok güzeldi dikkatimi cekmişti ama cesaret edemedim acıkcası belki 2 haftada bir yapmak riski azaltabilir.
dediğim gibi ben ayda bir yapıyorum nerdeyse unuttuğumdan yani ama kıllanma olmadı gerçi sarıyım farketmiyor da olabilirimgende az olursa sıkıntı yok herşeyin fazlası zarar malum canım ama yumurta akını dene gene o da çok iyi
merhabaaslına bakarsan eger boyasız sacların varsa ikisinide kullanma derim bioblasın ben sarmasık özlüsünü kullandım hiç uzamaya faydası olmadı saclarında nem sorunu yoksa bebek sampuanı kullan boya olmadgı zamanlarda ben hep bebek sampuanlaryla yıkıyordum ve inanılmaz hacimli oluyordu yada en son otacının şampuanını kullandım cok memnun kaldım hem mis gibi kokuyor hem de yumusacık sacların oluyor tavsiye edebilceğim en iyi şampuandır.
merhaba
otacı kaç ml ve ne kadar fiyatı?
kahve tek başına da etkili canım ölede uygulayabilirsin aklında bulunsun bu arada cildinin çok daha güzelleşmesini istersen lavanta çayını dene derim muhteşem bişi biz saç uzatmak için içelim dedik ama cildimize faydası olunca saçı unuttukyumurta akına şeker yada kahve atınca peelingde yapabiliyormusuz onuda yeni ögrendim eve gdince hemen deniycem yumurta akını canım
merhaba
otacı kaç ml ve ne kadar fiyatı?
kahve tek başına da etkili canım ölede uygulayabilirsin aklında bulunsun bu arada cildinin çok daha güzelleşmesini istersen lavanta çayını dene derim muhteşem bişi biz saç uzatmak için içelim dedik ama cildimize faydası olunca saçı unuttuk
esoşum otacı bitkisel onu biliyorum da uzatıyor mu neydiyo canımcım
kahve tek başına da etkili canım ölede uygulayabilirsin aklında bulunsun bu arada cildinin çok daha güzelleşmesini istersen lavanta çayını dene derim muhteşem bişi biz saç uzatmak için içelim dedik ama cildimize faydası olunca saçı unuttuk
nası anlamadım lavantayı demliyor ve içiyormuyuz?
uzattığını bilemeiyorum ama sacları cok güzel yapıyor bence kullanan birdaha vazgecemez o kadar idda ediyorum ben cok şampuan kullandım sadece loreal ve pantene su nem veren şampuanları hariç hepsini denedim
pantene den bişi olmaz zaten canım boşverbunuda bi denesem mi ki yaa
bence denemelisin canım
bi ara alayım en iyisi canım migrosta görmüştüm sanki :26: var mıdır acaba orda yoksa tresanla mı karıştırıyorum :44:
Canım ben bioblastan sonra tresan ısırgan özlü alıp onu kullanacaktım. Tavsiye etmiyor musun??bilemiyorum ki canım ama tresan alma sakın oda bitkisel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?