merhaba
otacı kaç ml ve ne kadar fiyatı?
400 ml 14 tl'ye almıştım 2 ay önce canım
Tesekkur ederim canım iyiymiş o zaman deneyebilirimm artık bitkisel sampuan kullanmak istiyorumm
Tesekkur ederim canım iyiymiş o zaman deneyebilirimm artık bitkisel sampuan kullanmak istiyorumm
evet canım çam terebentini bırakmıştım ama ne kadar büyük hata yaptığımı anladımmesoşum dökülme sorunun varsa içine ç.terebendin de kat en iyi bitkisel şampuan da işe yarıyor bu ç.terebendin
400 ml 14 tl'ye almıştım 2 ay önce canım
yararının farkında olmadan bıldırcın yumurtası yutuyodum sabahları şimdi baktım da fazla miktarda protein ve vitamin içeriyor her derde de deva ne dersiniz kızlar saçlarımız için içten destek olarak kullanalım mıbugün de durup durup aklıma bişiler geliyor sayfayı işgal ettim resmen
nası yutttun kibenim midem bulanmasa bende yutucam da çiğ olunca kolay olmuyo
günaydın kızlarrrrr, benim saçlarım birazcık daha uzamış galiba
yola en az 30cm lazım diyerek başlamıştım, sonra en 20cm daha demeye başladım son zamanlarda. az önce duş çıkışı baktım 20cm altına düşmüşüm olleeey. ama kuruyunca biraz yukarı çıkıyor galiba. yine 20cm diyim ben ona :2:
valla küçücük bişi zaten canım hafif kırıyorum üstünü açıp hemen yutuyorum olmadı peşine biraz su içersen bi iki yudum ööle çok rahatsız edici bişi değil normal yumurta gibi
günaydın kızlarrrrr, benim saçlarım birazcık daha uzamış galiba
yola en az 30cm lazım diyerek başlamıştım, sonra en 20cm daha demeye başladım son zamanlarda. az önce duş çıkışı baktım 20cm altına düşmüşüm olleeey. ama kuruyunca biraz yukarı çıkıyor galiba. yine 20cm diyim ben ona :2:
canım sen sinameki dışında bişe kullanıyo musuun ?
çok zor sordun yaaa
ben sinameki kürüme farklı yağlar da kattım. ilk başta kaktüs yağı eklemiştim. yurtdışındayım ben, tr.de var mı bilmiyorum, dökülmeyi önlüyormuş.
badem, susam, hindistancevizi, sarmısak beklettiğim zeytinyağı ekledim. kafama göre bazen 1-2 tanesini, bazen hepsini, artık elime hangisi geçerse.
karanfilli su yaptım, arada onu kullandım ama pek düzenli yapamadım onu.
bir de palmers hair success gro treatment diye bir şey kullandım, o da dax benzeri sanırım. burda dax ararken buldum.
ayrıca ben uzun yıllardır biotin kullanırım, tırnaklarım için başlamıştım ama saçlara da faydası oluyor tabii, eskiden beri saçlarımın hep çabuk uzadığını söylerler. kürlere başlamadan aklıma geldikçe kullanırdım pek düzenli olmazdı. ama kürlere başladığımdan beri düzenli kullanıyorum.
sanırım hepsi bu kadar
maşallah bayağı tempoluhindistancevizi yağını çok duydum bu hafta alıcam onuda :) bugün eski yağ şişemi buldum o bayağı işe yaramıştı içinde ısırgan,biberiye ve sarımsak yağı varmııış tekrar bulursam ondan alıcam 10 günde saçlarım sütyenin üstünden altına inmiş 1.5-2 cm oluyo sanırım çok mutluyuum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?