Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esoşum dökülme sorunun varsa içine ç.terebendin de kat en iyi bitkisel şampuan da işe yarıyor bu ç.terebendin
evet canım çam terebentini bırakmıştım ama ne kadar büyük hata yaptığımı anladımm
bioblasın birinci şişesi bitmek üzere. tek şişede etkisini göstermez daha iki kutu daha alacağım. onların içine katarımm

kızlar dayanamadım havuç kürümü bugünden yaptım sabah yıkıycam hadi hayırlısı bi süre de bununla devam edeyim bakalım nasıl bi etkisi olacak..içine yumurta sarısı ve sarımsaklı zeytinyağı ekledim başka bişiler eklememek için zor tuttum kendimi başka bişiler de ekleniyo mu acep eksik yapmış olmayım

haa yumurtanın beyazını da ziyan etmedim yüzüme sürdüm şuan çok mimiksiz çok gergin ve çok tipsizim

yararının farkında olmadan bıldırcın yumurtası yutuyodum sabahları şimdi baktım da fazla miktarda protein ve vitamin içeriyor her derde de deva ne dersiniz kızlar saçlarımız için içten destek olarak kullanalım mı bugün de durup durup aklıma bişiler geliyor sayfayı işgal ettim resmen

Son düzenleme:
400 ml 14 tl'ye almıştım 2 ay önce canım

canım senin aldığın sanırım su beyaz plastik şişesi üstünde yeşillikler olan ama benim bahsettiğim o değil dökülme karsıtı olan 250ml ve 20tl civarıydı koyu yeşil şişesi olan kutu içinde satılıyor zaten sarımsaklı ceşitide var ben kalın tellli saclar için olanını almıstım burdan link atabilrsem aldığmı atarım.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canım iyiymiş o zaman deneyebilirimm artık bitkisel sampuan kullanmak istiyorumm

linki göndermem izin verilmedi canım ama otacının sitesine girip bitkisel bakım şampuanları var orda var dökülme karsıtı diye oradan incelersin

Son düzenleme:

nası yutttun ki benim midem bulanmasa bende yutucam da çiğ olunca kolay olmuyo

nası yutttun ki benim midem bulanmasa bende yutucam da çiğ olunca kolay olmuyo

valla küçücük bişi zaten canım hafif kırıyorum üstünü açıp hemen yutuyorum olmadı peşine biraz su içersen bi iki yudum ööle çok rahatsız edici bişi değil normal yumurta gibi

günaydın kızlarrrrr, benim saçlarım birazcık daha uzamış galiba
yola en az 30cm lazım diyerek başlamıştım, sonra en 20cm daha demeye başladım son zamanlarda. az önce duş çıkışı baktım 20cm altına düşmüşüm olleeey. ama kuruyunca biraz yukarı çıkıyor galiba. yine 20cm diyim ben ona :2:

alexusum kuruyunca çekse de o saç uzamıştır bi kere çoook sevindim

valla küçücük bişi zaten canım hafif kırıyorum üstünü açıp hemen yutuyorum olmadı peşine biraz su içersen bi iki yudum ööle çok rahatsız edici bişi değil normal yumurta gibi

sanki normal yumurtayı içebilrmisim gibi söledin kilo aldrırmı ki canım ya:44:

canım sen sinameki dışında bişe kullanıyo musuun ?

çok zor sordun yaaa
ben sinameki kürüme farklı yağlar da kattım. ilk başta kaktüs yağı eklemiştim. yurtdışındayım ben, tr.de var mı bilmiyorum, dökülmeyi önlüyormuş.
badem, susam, hindistancevizi, sarmısak beklettiğim zeytinyağı ekledim. kafama göre bazen 1-2 tanesini, bazen hepsini, artık elime hangisi geçerse.

karanfilli su yaptım, arada onu kullandım ama pek düzenli yapamadım onu.

bir de palmers hair success gro treatment diye bir şey kullandım, o da dax benzeri sanırım. burda dax ararken buldum.

ayrıca ben uzun yıllardır biotin kullanırım, tırnaklarım için başlamıştım ama saçlara da faydası oluyor tabii, eskiden beri saçlarımın hep çabuk uzadığını söylerler. kürlere başlamadan aklıma geldikçe kullanırdım pek düzenli olmazdı. ama kürlere başladığımdan beri düzenli kullanıyorum.

sanırım hepsi bu kadar

canım sen sinameki dışında bişe kullanıyo musuun ?

maşallah bayağı tempolu hindistancevizi yağını çok duydum bu hafta alıcam onuda :) bugün eski yağ şişemi buldum o bayağı işe yaramıştı içinde ısırgan,biberiye ve sarımsak yağı varmııış tekrar bulursam ondan alıcam 10 günde saçlarım sütyenin üstünden altına inmiş 1.5-2 cm oluyo sanırım çok mutluyuum :)))

naaptın sen öyle 10 günde 1,5-2cm
ben de doanın saç uzatma yağını alayım diyorum, şu anda ellerinde yok, haftaya olur herhalde. barcelino da bulursam alıcam. belime gelene kadar durmak yok
şimdiye kadarki hızında uzamaya devam ederse eylül gibi belimde olması lazım, olmadı yılbaşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…