Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende çok şaşırdım canıım ama uzuyo vallaa barcelino her aktarda var mıı bende bakım yağı almak istiyorum ama karar veremedim :|

bugün doadan aldığım shea butter ım hindistancevizi yağım ve nar sabunum geldi yanında da adaçayı sabunu göndermişler hediye olarak çok sevindim ha tabi ben keratin maskesi bekliyodum hediye ama neyse o da olur bigün sizler ne sıklıkla ve nasıl uyguladınız kızlar bu yağları ben de ona göre yapayım..bu arada havuç kürüne başladım dün daha ilk seferde saçlarım yumuşacık oldu ama röfleden sonra çok döküldü saçlarım ki şampuanımda ç.terebendin var sanırım bi süre gene bioblas sarm.özlüyü kullanıcam dökülme bitene kadar idare etmem lazım

bilmiyorum ki, ben de haftaya gelicem tr.ye, aricam artık. doa siparişimi de eve geçmeden 1 gün önce vericem ki hemen gelsin :26:

bende çok şaşırdım canıım ama uzuyo vallaa barcelino her aktarda var mıı bende bakım yağı almak istiyorum ama karar veremedim :|

bilmiyorum ki, ben de haftaya gelicem tr.ye, aricam artık. doa siparişimi de eve geçmeden 1 gün önce vericem ki hemen gelsin :26:

ben sipariş verdim tam 15gün sonra elime geçti sizlerin de ööle mi yaa ona göre bende siparişimi veririm hiç değilse

canım ben mailleştim, bu ara stoklar tükenmiş, o yüzden gecikmeler oluyormuş, stok olduğunda 2 günde gönderiyoruz demişler.

ben sipariş verdim tam 15gün sonra elime geçti sizlerin de ööle mi yaa ona göre bende siparişimi veririm hiç değilse

8 martta indirim yaptılar çok aşırı talep olmuş o yüzden aksamış kargolar ama halletmişler tamamen stokları düzenlemişler. 1 haftadır sürekli telefonlaşıyoruz en son bugün konuştum yoğunluğu bitirdik artık eski düzen dediler sorun olmaz sende sanırım

bende shea butter, hindistan cevizi yağı, badem yağı, argan yağı aldım. hemşeri çıktık ordakilerle hediye keratin maskesi koydular. kürüm bitince denicem onuda

canım ben mailleştim, bu ara stoklar tükenmiş, o yüzden gecikmeler oluyormuş, stok olduğunda 2 günde gönderiyoruz demişler.

hımm anladım canımcım o değil de çok yaygınlaştı bu doa inşallah bozmazlar yaa geç buldum tez yitirmeyim ahh ahh keratin göndereydiler iyiydi baa hediye olaraktan ben hala ordayım ya bide şeyi dicektim saç uzatan yağdan alıcam demişsin ya onun içine sarımsak atsana çok faydalı oluyo yağ karışımlarında bide bizleri de aydınlat noluuur sanırım ben alamıcam hala yok stoklarında

nasıl kullanıcaz biz bu yağları yaa eritmek lazım da acaba ikisini karıştırsak olur mu :26: haftada 1 idealdir heralde

nasıl kullanıcaz biz bu yağları yaa eritmek lazım da acaba ikisini karıştırsak olur mu :26: haftada 1 idealdir heralde

canım hindistan cevizi yağı hemen eriyor zaten hatta bana erimiş şekilde geldi bu ne dedim ayçiçek yağı gibiydi hava sıcaktı bugün baya ondan eridi sanırım dolaba koydum resimdeki gibi oldu bembeyaz
elinin ısısıyla shea ve h.cevizi erir dediler saçına sür bekle istediğin kadar dediler canım ikisi birarada çok faydalı oluyormuş
ben sanırım kür bitince yapıcam:44: 2 haftam kaldı zaten

hımm iyiymiş o zaman yaa bu arada ben bugünlerde saçımı fazla yıkamış oldum anca pazar günü yapabilirim bunları..ama çabuk bitecek ööle gözüküyor bu arada sabunlarımı kullanmak için de sabırsızlanıyorum inşallah cildime iyi gelir de devamlı kullanırım ahh ahh baada keratin maskesi göndereydiler iyiydi bugün bu laftan başka bişi çıkmadı ağzımdan gelene kadar da devam edeceği kesin

evet iyi fikir, inşallah ben gelene kadar onlar da satışa koymuş olurlar.

haftada 1 iyidir bence de.

tatlım ben haftada en az ıkı defa ıkısınden hemen aynı oranda erıtıp suruyorum bazen bır gun bazen saat olarak bekletıyorum

yaklasık ıkı saattır sıyah sacı akıtmakla ılgılı konuları okuyorum yok yok yıpranmadan bu saclar acılmayacak en ıyısı oturmak totonun uzerıne

bugun orkıde moru dıye bır renge boyadım guneste gozuken morlarım var artık :)

ama yınede acık renk sac varya gönlumde

en ıyısı boyamadan uzatmak bu sacları yaa daha etkılı bıseyler olsada uzasa hemen

gecenlerdde bır arkadasımın (erkek) sacları cok hızlı uzadıgını farkettım sordum sadece bıttım sabunu ıle yıkıyormus :O sabun hıc kullanmadım ama denesek mı acaba :O oooy oy

bıttım sabunu iyidir canım bi süre kullandım ama sabun işte mecbur gene uçlara krem sürecen ki rahat taransın bu arada boyayı akıtmak istersen beyaz sabun kullan canım bikaç yıkamada gözle görülür açılma elde edersin bu arada benim de siyah saçlarım vardı 3aya açıldı ki benim saçım açık renktir normalde zor gözüyle bakardı herkes ama nasıl olduysa aktı gitti ama unutmamak lazım ki kızılla siyah çok nankör renkler

canım valla ööle bi etkisiyle karşılaşmadım hatta sabah kalkar kalkmaz yutunca tok tutuyomuş gibi geldi bana :44: [/QUO

bu hafta alayım olmadı sacıma yüzeme kullanırım yutamasamda :44:

Rapunzeller ve adaylarııı nasılsınızz şekerler..ara dönemim bitti benim en son mart 10 da yapmıştım..20 gün ara oldu..uzama var kesinlikle ölçmedim ama hissediyorum..yarın 2.tura başlıcam sinemakii ve lavanta kürüne..lavanta da çok etkili kesinlikle..

Canım siyah saçı açmak için hindistan cevizi yağı kullanabilirsin bu sitede vardı öyle bi konu, bi arkadaş saçlarına sürmüş 1-2 saat beklemiş açıcı sürmüş fotoğrafını çekmişti kırık bile yoktu istersen o konuya bi göz at :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…