naaptın sen öyle 10 günde 1,5-2cm
ben de doanın saç uzatma yağını alayım diyorum, şu anda ellerinde yok, haftaya olur herhalde. barcelino da bulursam alıcam. belime gelene kadar durmak yok
şimdiye kadarki hızında uzamaya devam ederse eylül gibi belimde olması lazım, olmadı yılbaşına
sanki normal yumurtayı içebilrmisim gibi söledinkilo aldrırmı ki canım ya:44:
bende çok şaşırdım canıım ama uzuyo vallaabarcelino her aktarda var mıı bende bakım yağı almak istiyorum ama karar veremedim :|
bilmiyorum ki, ben de haftaya gelicem tr.ye, aricam artık. doa siparişimi de eve geçmeden 1 gün önce vericem ki hemen gelsin :26:
ben sipariş verdim tam 15gün sonra elime geçti sizlerin de ööle mi yaa ona göre bende siparişimi veririm hiç değilse
bilmiyorum ki, ben de haftaya gelicem tr.ye, aricam artık. doa siparişimi de eve geçmeden 1 gün önce vericem ki hemen gelsin :26:
canım ben mailleştim, bu ara stoklar tükenmiş, o yüzden gecikmeler oluyormuş, stok olduğunda 2 günde gönderiyoruz demişler.
nasıl kullanıcaz biz bu yağları yaa eritmek lazım da acaba ikisini karıştırsak olur mu :26: haftada 1 idealdir heralde
canım hindistan cevizi yağı hemen eriyor zaten hatta bana erimiş şekilde geldi bu ne dedim ayçiçek yağı gibiydihava sıcaktı bugün baya ondan eridi sanırım dolaba koydum resimdeki gibi oldu bembeyaz
elinin ısısıyla shea ve h.cevizi erir dediler saçına sür bekle istediğin kadar dediler canım ikisi birarada çok faydalı oluyormuş
ben sanırım kür bitince yapıcam:44: 2 haftam kaldı zaten
hımm anladım canımcım o değil de çok yaygınlaştı bu doa inşallah bozmazlar yaa geç buldum tez yitirmeyimahh ahh keratin göndereydiler iyiydi baa hediye olaraktan ben hala ordayım ya bide şeyi dicektim saç uzatan yağdan alıcam demişsin ya onun içine sarımsak atsana çok faydalı oluyo yağ karışımlarında bide bizleri de aydınlat noluuur sanırım ben alamıcam hala yok stoklarında
bugün doadan aldığım shea butter ım hindistancevizi yağım ve nar sabunum geldi yanında da adaçayı sabunu göndermişler hediye olarak çok sevindim ha tabi ben keratin maskesi bekliyodum hediye ama neyse o da olur bigünsizler ne sıklıkla ve nasıl uyguladınız kızlar bu yağları ben de ona göre yapayım..bu arada havuç kürüne başladım dün daha ilk seferde saçlarım yumuşacık oldu ama röfleden sonra çok döküldü saçlarım ki şampuanımda ç.terebendin var sanırım bi süre gene bioblas sarm.özlüyü kullanıcam dökülme bitene kadar idare etmem lazım
tatlım ben haftada en az ıkı defa ıkısınden hemen aynı oranda erıtıp suruyorum bazen bır gun bazen saat olarak bekletıyorum
yaklasık ıkı saattır sıyah sacı akıtmakla ılgılı konuları okuyorum yok yok yıpranmadan bu saclar acılmayacak en ıyısı oturmak totonun uzerıne
bugun orkıde moru dıye bır renge boyadım guneste gozuken morlarım var artık :)
ama yınede acık renk sac varya gönlumde
en ıyısı boyamadan uzatmak bu sacları yaa daha etkılı bıseyler olsada uzasa hemen
gecenlerdde bır arkadasımın (erkek) sacları cok hızlı uzadıgını farkettım sordum sadece bıttım sabunu ıle yıkıyormus :O sabun hıc kullanmadım ama denesek mı acaba :O oooy oy
canım valla ööle bi etkisiyle karşılaşmadımhatta sabah kalkar kalkmaz yutunca tok tutuyomuş gibi geldi bana :44: [/QUO
bu hafta alayım olmadı sacıma yüzeme kullanırım yutamasamda :44:
yaklasık ıkı saattır sıyah sacı akıtmakla ılgılı konuları okuyorum yok yok yıpranmadan bu saclar acılmayacak en ıyısı oturmak totonun uzerıne
bugun orkıde moru dıye bır renge boyadım guneste gozuken morlarım var artık :)
ama yınede acık renk sac varya gönlumde
en ıyısı boyamadan uzatmak bu sacları yaa daha etkılı bıseyler olsada uzasa hemen
gecenlerdde bır arkadasımın (erkek) sacları cok hızlı uzadıgını farkettım sordum sadece bıttım sabunu ıle yıkıyormus :O sabun hıc kullanmadım ama denesek mı acaba :O oooy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?