Aycım ne yapacaksın,yeni tura mı başlıyorsun yoksa başka bir kür mü
ben cevap vereyimmmerhabaa arkadaşlarrr :) ya size bişey soracağım bu gliserinli tarif nedir ? ne işe yararr bilen varmıııııııııııııı :)
ben cevap vereyimm
gliserin saç uçlarının nemlenmesi kırılmaması için
duştan sonra ıslak saç uçlarına biraz sürüyorsun
önemli olan saçın ıslak olması. kuru saça sürersen dahada kurutur
yok olmyacak duştan sonra ıslak saça sürüp kurutacaksınya peki durulama falan olmucak öyle suruceksin dimi ? bide arkadaşım diyorki yanık ve kırık saçları onarıyo doğru mu :)
tatlım shea butterla Hindistancevizi yağı aldım onları yarın denicem ha bu arada havuç kürüne başladımbugün pazar alışverişi yapmış babam kocaman siyah bi turp gördüm onu da kullanmamak için zor tutuyorum kendimi
kızlarrr bu sefer kirpklerle ilgili bir sorum olacak
hint ve badem yağından oluşan bir karışım hazırlayacağım
içine bemiks ve evigende katsam olur mu ?
evet canım katayım en iyisiOlur canımm bence biri e vitamini biri b vitamini kıl köklerine faydalı şeyler..
evet canım katayım en iyisi
bu arada entelemi hazırladımm
bugün ilk defa deneyeceğim. pazar ve perşemleri entele günü ilan ettim
bugün resimde çekeceğimm 15-20 gün sonra uzamaya bakarız beraberr
canım bence ampullerin yerine sarımsak ekle içine evet acısı var ama yağ da gözüne kaçsa aynı acı olacak..bide saçımıza uyguladığımız şeyleri kirpiğe uygulayamıyoz unutma ki sinameki malzemeleri ilk başta saçımızı döküyodu bunda da aynısı olmasın ben kirpiklerim için yağ karışımı almıştım ve içine sarımsak atınca etkisini gördüm koku için treddüt etme beyaz sabunla yıkandığında kalmıyor bişikızlarrr bu sefer kirpklerle ilgili bir sorum olacak
hint ve badem yağından oluşan bir karışım hazırlayacağım
içine bemiks ve evigende katsam olur mu ?
canım bence olduğu gibi bırak zaten farketmeden o kötü kısımlar kaybolacak kesmenin anlamı yok bırak onlar da uzayıp karışsın diğerlerine en sonunda duruma göre bi parmak kesersin olur muselam arkadaşlar
sanırsam 7. kürümü yapcam ben de az sonra
ama fena hastayım yaa
ateşim var inşallah iyice üşümem
aslında ateşimi alır iyi de olabilir :))
bişi sorcam size
benim fotoları gören arkadaşlar
sizce bu saçlarımı düzelttirsem mi ki?
yoksa böyle uzasın gitsin mi
hep toplu kullanıyorum aslında ama
bilemedim yaa
ne kadar dikkat edilirse edilsin o iğrenç katları eşitlemek için kısalır sanırım
İyi etmişsin canım güzel kokulu kürlere geçmişsin sonuçlarrı da istediğin gibi olur inşallah
canım bence olduğu gibi bırak zaten farketmeden o kötü kısımlar kaybolacak kesmenin anlamı yok bırak onlar da uzayıp karışsın diğerlerine en sonunda duruma göre bi parmak kesersin olur mubu arada kürün bitmek üzere hadi bakalım iyi sonuçlar al inş
canım bence de o zaman o iki kürü de yap sonra 1 1buçuk ay ara ver ne kadar etkili olduğunu göreceksin canım ha bu arada ara verdiğinde uzamıyo hatta kısalıyomuş gibi gelebilir :) ama telaşa kapılma durup birden uzayacak saçın emin ol canım tecrübeyle sabit
di mi kesmiim
sonra üzülüom uzayan kısımlar gitti diye
ben bazen beş günde bir yapmıştım da
elimde 2 ampül daha kalıo bemiks
onları da yapim öyle ara vereyim diyorum
siz de tam uzamaya başlıo etki edio kür, ara veriyoruz filan diye yazmıştınız da öyle mi yapsam acaba :)
1 ay 2 hafta oldu keseli anca 2 cme yakın uzadı tam 2 cm bile değil daha
pek güzel kokulu bi kür olduğu sölenemez canım malum yumurta varama bi taşta iki kuş vuruyorum tabi yumurtanın sarısı küre beyazı cildime iyi oluyo o açıdan
di mi kesmiim
sonra üzülüom uzayan kısımlar gitti diye
ben bazen beş günde bir yapmıştım da
elimde 2 ampül daha kalıo bemiks
onları da yapim öyle ara vereyim diyorum
siz de tam uzamaya başlıo etki edio kür, ara veriyoruz filan diye yazmıştınız da öyle mi yapsam acaba :)
1 ay 2 hafta oldu keseli anca 2 cme yakın uzadı tam 2 cm bile değil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?