Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Khronoscum nasılsın..saçının katları düzelmeye başladı mı,nasıl gidiyor

nolsun frezyacım yazdığım gibi işte
pek düzeldiği gibi söylenemez
hala düz fön filan olunca berbat oluo topuz yapıyorum ben de işte

nolsun frezyacım yazdığım gibi işte
pek düzeldiği gibi söylenemez
hala düz fön filan olunca berbat oluo topuz yapıyorum ben de işte

Canımcım üzülme bir ay daha sabret sadece sonra katlar yavaş yavaş kaybolacak..saçların biraz daha uzayınca,güvenilir bir kuaförde o katlı kısımları düzelttirebilirsin sonra yine kürlere devam yaza kadar düzelir herhalde canım..

ben de sinameki kürünün arası da bitince düzelttirsem mi diyorum ama kısalacak diye korkumdan bilmiyorum yaa
hay ben o saçımı katleden salağa

ben de sinameki kürünün arası da bitince düzelttirsem mi diyorum ama kısalacak diye korkumdan bilmiyorum yaa
canım boyunu ellettirme katlarını düzeltsinn
nasıl olsa hep topluyormuşsun şu an uzun olması kısa olması senin için sorun değil kii
katlar dzgün olunca istediğin zaman fön çektirip açarsın

Esmercime katılıyorum sadece katlı kısımları düzelttir canım boydan dokunmasınlar..

daha önceden gittiğim kuaförüme sordum ama boyu kısalır sonra üzülürsün filan dedi
sürekli toplamaktan çok sıkıldım baydı beni ya

daha önceden gittiğim kuaförüme sordum ama boyu kısalır sonra üzülürsün filan dedi

O zaman canım karar ver biraz daha kısa ama güzel saç mı yoksa katların uzamasını beklemek mi..Eğer kestirmek istersen kuaföre boyunu kısaltmamaya çalışın de o zaten keser de en azından minimum olsun..

sen bilceksin tabi canım ama uzatıcaksın o kadar
uzattığın yerler birden kısalcak o zaman daha fazla üzülürsün

O zaman canım karar ver biraz daha kısa ama güzel saç mı yoksa katların uzamasını beklemek mi..Eğer kestirmek istersen kuaföre boyunu kısaltmamaya çalışın de o zaten keser de en azından minimum olsun..

sen bilceksin tabi canım ama uzatıcaksın o kadar
uzattığın yerler birden kısalcak o zaman daha fazla üzülürsün

canım aramakas attır uclarına ozamanda cok az seyrelır.. Boyundan gıtmez

bilemedim arkadaşlar yaa
aslında hemen uzasa bu halde bırakıcam omuzlardan aşağı inince çok sırıtmıcak o katlar da işte uzamıolar ki off
zaten kırpık gibi oldu aramakasla iyice kötü görünmez mi ki?

khronoscum bence hiç elleme saçını çünkü sinameki katları uzatıyor boşu boşuna yeni bi kat verdirmiş olma saçına 1 2ay daha sabret katlarının kalmadığını göreceksin benim saçlarım uzun olmasına rağmen katlarım vardı ve şimdi kat mat kalmadı fotolarımda da bariz bi şekilde görünüyo onun için bence hiç elleme rahat bırak biraz..istediğin boylara gelince o zaman gerekirse ufak bi düzeltme yaparsın ama şimdi asla elleyip bozma saçını

sinameke kürüne susamyağı veçörek otu yağını dA ekledim haftada 1 uyguluyorum.şampuanıma çam terebenti,bemix,evigen,bepantenı ekledim.şampuanım da tresan bitki şampuanı.amakremını nedense beğenmedim.uyguladığım bakımdan mı bılmıyorum ama tresanın kremı zor yumuşatıyor.yıkadıktan sonra tresanın toniğini kullanıyorum.sonra barcelino yağına da evigen,dodex,bepanten ve bugünden ıtıbaren sarımsak eklıyorum.barcelinonun 2. kürü.siz haftada kaç kere uyguluyorsunuz barcelinoyu.ve saçlarınıza sıkarken sorun yaşıyor musunuz? aslında ısırgan otu ve yılan yağını da mı alsam dıyorum.onu da çok duydum.farklı önerileriniz var mı bu konuda?ve uzadı mı bılmıyrm ama saçlarım belırgın bır sekılde güçlendı.2 ,5 ayım kaldı..yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar

Son düzenleme:

evet evet en iyisi dokunmayayım ben
zzaten birkaç gündür daha iyi gözüküyorlar gözüme
kahkül de olmasa fena değil gibiler

canım uyguladığın şeyler gayet güzel bende şampuanıma ampullerden kırıyodum bu arada sinamekine eklediğin yağlar da iyi ancak herşey çok fazla olmasın saçını çok yorma..barcelinoyu ben haftada 2 3defa yapıyodum ama içine sarımsak at herşeyin özellikle yağ karışımlarında çok etkili bu arada barcelinoya ampul eklememiştim ben etkili olup olmadığını bilmiyorum ama illaki faydası olur canım sinamekide nerdesin ilk tur bitti mi ben genelde ilk turu orjinalinin dışına çıkarmak istemiyorum pek ama ikinci turda istiyo ilave bişiler gerçekten..bu arada saç kreminden kesinlikle uzak dur yumuşak saç dökülen saçtır unutma canım ama uçlara sürersen daha iyi olur bu arada saç kremi yerine maske yapman da faydana

evet evet en iyisi dokunmayayım ben
zzaten birkaç gündür daha iyi gözüküyorlar gözüme
kahkül de olmasa fena değil gibiler
kahkül çabuk uzuyor canımcım gözüne görünmez 1aya kadar emin ol..bu süreyi de toplayarak yada tutturarak geçir hem bu dahada çabuk uzamasını sağlar

yanı sınamekıye sadece bemix ve badem yağını koyayım o zaman.ben de bugun sanırım senden duymuştum sarımsak atmayı.bugun attım içine.3 ya da 4 kez sınamekıyı yaptım.

saç kremi için bıldığın maske var mı? cunku saçlarım cok sertleştı tarak vuramıyorum.

Bugün 7.yi yaptım çok şükür bi tane kaldı. Sinemakiyi hazırlamaya artık çok üşeniyorum ya bu kutudaki bemiksi bitirene kadar yaparım diyordum ama 8 yapıp bitirecem sanırım
2-3 hafta ara vericem dahada istediğim boya gelmemiş olursa hc kompleksini denicem kızlar.
Kullandığım çam terebentinli pantene şampuanımda 300ml falan kaldı bitince bioblas yada elseve arginine kullanıcam
Uzamasında sorun yok uzuyor ama istediğim boya gelmiyor

O saç uzayacak arkadaş!

canım glissin siyah serisindeki maskeyi yada elseve in sarı kutulu maskesini dene işe yarıyor hem kırılmayı filan da önlüyo iyi olur yani..bi süre kürü sade yapmaya gayret göster canım saç çok fazla şeyler karşılaşırsa buna alışır ve bu sefer onlarsız uzamaz ama yanında ekstra bişiler yapabilirsin ha ikinci turda da bişiler ekleyebilirsin dediğim gibi..bu arada saç kreminden uzak dur da naparsan yap canım bademyağı yada hindistancevizi yağını deneyebilirsin ha bide zeytinyağı ama onu ılıtarak uygulamalısın ööle etkili oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…