Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aycım sen barcelino da mı kullandın?
işe yaradı mı?

evet canım kullandım iyiydi ama bitti sonra da alamadım saçlarım dinlensin bi süre diye anlayacağın yarım yamalak oldu..içine sarımsak atmıştım ööle işe yaradı yoksa yağ karışımı tek başına bi işe yaramıyo bende

saçlarım sarı glissin siyah olur mu benım için? sınamekedeki susam yağı ve çörek otuna bır sure ara vereyim o zaman..gerısıne aynı sekılde devam edeyım.kremım bıtmısken maskeye başlayayım artık..hadı hayırlısı..

ben de sinameki arası verdiğimde denemeyi düşünüyorum da yağ karışımlarını :26:

kizlarr ben sampuana dogum kontrol hapi katicamda acaba eldiven taksammi elimdede tuylenme olurmuki

bugün ikinci entelemi yapacağmm sabah yıkarım artık
haftada 2-3 yapın diyorlar
yalnız ben enteleyi biraz değiştirdim
badem yağı zeytinyağı hint yağı ikide bemiks kattım
15 günde 2 cm uzatır mı ki
uzatsa keşkee

olur canım neden olmasın yalnız çok uzatmamak lazım 1ay filan kullan ve değişim yap gliss bi süre sonra sertleştiriyor saçı..yağları azaltman değişim olacaktır biraz bu da iyi olur tabi bi süre sonra tekrardan başlarsın canım kolay gelsin yarasın :)
ben de sinameki arası verdiğimde denemeyi düşünüyorum da yağ karışımlarını :26:

çok fazla uygulamadan yaparsan saçın hem dinlenmiş hemde beslenmiş olur canım ama dediğim gibi yağ karışımı varsa işin içinde muhakkak sarımsak da atılmalı 1 2diş çok daha faydalı oluyor

mrb kızlar bugün 8. kürümü yaptım araya girdim 3 hafta ara verecem arada ılık zeytin yağı yapayım diyorum ....yanlız saç uçlarınamı dipleremi sürecez bir yardım edin...ben 1 . sinamekide saçım 47 cm idi bugün 54 cm yani 7 cm uzamış bakalım arada ne kadar uzayacak bende şeyden anlıyorum sütyenime saçım değmiyodu artık geçiyo ama hala kısa belime kadar ne kadar sürede iner....hamileyimde hamileyken saç güzel uzarmış uzasın belime kadarda yapayım lohusalığımda bukleler dimi ama

esooşuuuumm başladın mı enteleye zuzuumm
başladım canımm
o kadar para verdm etki etmezsee naparım bilmiyorum
nasıl yapılıyor canım etkısı var mı
10 gr enteleyi 2 bardak su 2 bardak sirkede 10 dk falan kaynatıyorsun. diplere sürüp 2 saat sonra yıkıyorsun.
yalnız biraz pahalı 10 grmına 20 tl verdim ve tarifi biraz değiştirdim ben

glissin turuncu spreyini baya uzun zamandır kullanıyorum
yalnız etki etmemeye başladı eskiden yumuşacık yapardı
bitiyor allahtan elseve almıştım bakalım o nasıl

Bende de aynı durum var ya,eskiden saçlarımın kabarıklığı gider yumusacık olurdu,elseve almıştım öncesinde oda glisten kötü çıktı,inşallah sende etki eder canım.Ah şu saçlar bugun maya bakımı yaptım,dolunay tarihlerini de kolluyorum sinemakiyi çok önceleri yapıyordum bıraktım,yeniden başlamayı düşünüyorum.

sinameki süperr yaa :)
bende özledim entelem bitsin başlarım yinee

araştır canımm sende
ben dün başladım etkisini paylaşıcam mutlaka

İnşALLAH güzel ve olumlu sonuçlarını görürsün canım,aktarları tavan edeceğim inş bulurum bakalım,tecrübelerini takip etmeye çalışacağım.

yarar esoşum yaa bu arada elseve in spreyi bana yağlı gibi geldi kıvamı bi değişik ben kırmızı serisini kullanmaya başladım da bakalım nolacak ancak saçım nemliyken sürebiliyorum öbür türlü zor valla diğerlerini kullanmadım belki sadece kırmızı olana özgü bişedir ama bilemedim valla :26:

bende koyu pembesi var glissin kabarmayı önlüyor seviyorum :26:
seriden seriye farklı sanırım:44:
elseveinde sarısı çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…