aycım sen barcelino da mı kullandın?
işe yaradı mı?
canım glissin siyah serisindeki maskeyi yada elseve in sarı kutulu maskesini dene işe yarıyor hem kırılmayı filan da önlüyo iyi olur yani..bi süre kürü sade yapmaya gayret göster canım saç çok fazla şeyler karşılaşırsa buna alışır ve bu sefer onlarsız uzamaz ama yanında ekstra bişiler yapabilirsin ha ikinci turda da bişiler ekleyebilirsin dediğim gibi..bu arada saç kreminden uzak dur da naparsan yap canımbademyağı yada hindistancevizi yağını deneyebilirsin ha bide zeytinyağı ama onu ılıtarak uygulamalısın ööle etkili oluyo
evet canım kullandım iyiydi ama bitti sonra da alamadım saçlarım dinlensin bi süre diye anlayacağın yarım yamalak oldu..içine sarımsak atmıştım ööle işe yaradı yoksa yağ karışımı tek başına bi işe yaramıyo bende
o da saç uzatmak için kullanılan bi bitkiAyy entele ne kizlarr :)
o da saç uzatmak için kullanılan bi bitki
ben sinameki çok yaptım 3 tur falan.ama artık etki etmemeye başladığı için bıraktım.
olur canım neden olmasın yalnız çok uzatmamak lazım 1ay filan kullan ve değişim yap gliss bi süre sonra sertleştiriyor saçı..yağları azaltman değişim olacaktır biraz bu da iyi olur tabi bi süre sonra tekrardan başlarsın canım kolay gelsin yarasın :)saçlarım sarı glissin siyah olur mu benım için? sınamekedeki susam yağı ve çörek otuna bır sure ara vereyim o zaman..gerısıne aynı sekılde devam edeyım.kremım bıtmısken maskeye başlayayım artık..hadı hayırlısı..
ben de sinameki arası verdiğimde denemeyi düşünüyorum da yağ karışımlarını :26:
başladım canımmesooşuuuumm başladın mı enteleye zuzuumm
10 gr enteleyi 2 bardak su 2 bardak sirkede 10 dk falan kaynatıyorsun. diplere sürüp 2 saat sonra yıkıyorsun.nasıl yapılıyor canım etkısı var mı
glissin turuncu spreyini baya uzun zamandır kullanıyorum
yalnız etki etmemeye başladı eskiden yumuşacık yapardı
bitiyor allahtan elseve almıştım bakalım o nasıl
sinameki süperr yaa :)Bende de aynı durum var ya,eskiden saçlarımın kabarıklığı gider yumusacık olurdu,elseve almıştım öncesinde oda glisten kötü çıktı,inşallah sende etki eder canım.Ah şu saçlar bugun maya bakımı yaptım,dolunay tarihlerini de kolluyorum sinemakiyi çok önceleri yapıyordum bıraktım,yeniden başlamayı düşünüyorum.
sinameki süperr yaa :)
bende özledim entelem bitsin başlarım yinee
araştır canımm sendeŞu enteleyi bende araştrmak istiyorum,daha mı etkili acaba? farkı bişiler deneyeyim ya
araştır canımm sende
ben dün başladım etkisini paylaşıcam mutlaka
başladım canımm
o kadar para verdm etki etmezsee naparım bilmiyorum
10 gr enteleyi 2 bardak su 2 bardak sirkede 10 dk falan kaynatıyorsun. diplere sürüp 2 saat sonra yıkıyorsun.
yalnız biraz pahalı 10 grmına 20 tl verdim ve tarifi biraz değiştirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?