bende koyu pembesi var glissin kabarmayı önlüyor seviyorum :26:
seriden seriye farklı sanırım:44:
elseveinde sarısı çok güzelmiş
bende bi ara sarı olanı denemek istiyorum bakalım ne zaman
ooo sen epey kullanmışsın yaa nasıl durdu o 2 3ayBende bu bitince elseve sarı alacam ama bu ne zaman biter allah bilir
2-3 aydır kullanıyorum glissi daha çeyreği bitti :44:bu kadarda bereketli olunmaz ki
ooo sen epey kullanmışsın yaa nasıl durdu o 2 3ayben 1ay dolmadan 2.yi almıştım
canım nası bitirdin ya haftada iki kere kullanıyorum ben 7-8 fıs aşağı yukarı. ama bitmiyo çok sıkınca yağlandırıyo nası bitirdin
3. kürümüde yaptııımm :| Elseve sarı dediğiniz üstünde anti casse yazan mı oluyoor ?
bu resimdekini ne için kullanıyosunuz kızlar kabaran minik saçlarıda yatıştırırmı ki :44: dün kürümün 3.sünü yaptım bakalım hayırlısı
canım kırılma karşıtı olduğunu biliyorum bende henüz kullanamadım ama bu tip ürünler kullandım ordan biliyorum minik saçları filan tutmaz canım bu arada küre tam gaz devam inşallah 1 2kür sonra kendini belli etmeye başlıcak ama foto da bekliyoruz
keşke ilk kür öncesi çekseydim neyse akşama çekeyim birde kür bitimi çekerim ok
akşam eve giderken ucuzluk mağazsından 1,5tlye fıs fıs şişe aldım işim acayip kolaylaştı önceki 2 kürüde fısfıslı şişeden yaptım ama parfüm şişesiydi zor olmuştuuzama varmı bilmiyorum ama içindeki badem yağı ve vitamin ampüllerindenmidir nedir eski dolgun hacimli saçlarıma kavuştum şimdiden
sinamekinin de tek başına bööle bi etkisi var aslında..ara verildiğinde durulama suyu olarak kullanılabilir bir müddet..bu arada yaramasına sevindim canım inş daha da faydalı olacak emin ol..fısfıslı şişeye benim de ihtiyacım var ama bi türlü kullanışlı olanı bulamıyorum
yolunun üstünde mahallende falan 1 milyoncular varsa onlara bir uğra derim yok yok maşallah
bıttım sabunu iyidir canım bi süre kullandım ama sabun işte mecbur gene uçlara krem sürecen ki rahat taransın bu arada boyayı akıtmak istersen beyaz sabun kullan canım bikaç yıkamada gözle görülür açılma elde edersin bu arada benim de siyah saçlarım vardı 3aya açıldı ki benim saçım açık renktir normalde zor gözüyle bakardı herkes ama nasıl olduysa aktı gitti ama unutmamak lazım ki kızılla siyah çok nankör renkler
kizlarr bana bi yardim edinnn bugun sampuanima dogum kontrol hapini katicamda sacimi yikarken eldiven taksammi tuylenme yapar. mi acaba
tatlım ya ben hiç sabunla yıkamadım kafama surucekmıyım sabunu :) yoksa elımde köpurtup saclarımamı surucem valla cahıllık ıste :)
deneyım bakalım su sıyahlık acılacak mı altta acık röfle oldugu ıcın sans verıyorum ama kulaklarıma kadar olan kısım kendı sacım o cok acılmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?