Saçım kalın telli ve normal hangi şampuanı kullanmalıyım sizce?
Ben 2 haftadır kullanıyorum canım tüylenme falan olmadıı eldiven kullanmıyorum
canim peki etkisi var mi durdurdumu dokulmeyi
ya ben sarımsaklı şampuanla bile yıkanınca değiyor ya mesela yüzüme boynuma filan anında orda küçük bişiler çıkar kızarıklık filan olur o yüzden bu haptan tırsıyorum yoksa alıp başlıcam hemencCchen senin fotoları bekliyom haa inş güzel gelişmeler olur farkı görürüm de başlarım bende
Önümüzdeki pazartesi tam 3 hafta oluyo o zaman yeni foto. ekliycem canım bu sefer kuruyken çekcem ıslakken garip duruyo
evet canım hem gürlüğüne de bakarız kuruyken daha iyi olur.. senin gözlemlediğin neler var dökülmenin dışında bi gürlük ve uzama filan oldu mu canım
uzama oldu canım, gürlükte oldu malesefbenim saçım yandığı zaman bile gürdü gürleştirmeden uzatan bişe bulsam keşke :/ yandıktan sonra ilk defa eski kıvırcıklarıma kavuştum önceden biçimsizleşmişlerdi ama bu şampuan hem kıvırcıklarıma kavuşturdu hem dökülmeyi durdurdu hem yumuşacık yaptı hemde uzattı, saçlarmı düzleştirdiğimde o ıslak hali kadar bile olmuyodu katları, şimdi boyu sütyenin altında,katlarımda çenemin altına geldi uzamayı ordan anlıyorm
hangi sampuani kullaniosunki canim dogum kontrol hapi dokulen saci cikarirmi acaba
bugün saçlarımdan nefrett ettimm
bugün saçlarımdan nefrett ettimm
yaa önlerimde katlarım var ama hiç beğenmiyorumnedeeeeeeeeenn :/
yaa önlerimde katlarım var ama hiç beğenmiyorum
hep tel tokayla tuttururdum bugün adet zamanım yaklaşı yine sivilcem çıkmış bir iki tane
dedim ki saçımı düzleştireyim açayım hiç tokayla tutturmıyım ki kapasn sivilcelerim çok gözükmesin
ama deli oldum yaher aynada saçlarıma baktım hiç istediğim gibi durmuyorlar hep içe kıvrılıyorlar yaa
yok canım sorun şekil almaması değil arkalar katsız olan yerler çok güzel oluyorya bende kötü bişe oldum sandım esoş..anlıyorum saç insanı sinir ediyo bazen ama bence senin saçların hafifleşmiş ondan şekil almıyor yağı filan azalt biraz ya da daha iyi durula saçını bazen ağırlık yapıyor yağlar saç da düşüyor ister istemez bende de ööle oluyodu sinir oluyodum ara verdim biraz sonra toparlandı
hımm anladım esoşum ya sakin ol üzme tatlı canını bakımlara devam et biliyosun önce katlarımız uzuyodu onlar uzasın bi an önce sonra rahat edecen inşyok canım sorun şekil almaması değil arkalar katsız olan yerler çok güzel oluyor
kesimle alakalı birşey bu
yaa önlerimde katlarım var ama hiç beğenmiyorum
hep tel tokayla tuttururdum bugün adet zamanım yaklaşı yine sivilcem çıkmış bir iki tane
dedim ki saçımı düzleştireyim açayım hiç tokayla tutturmıyım ki kapasn sivilcelerim çok gözükmesin
ama deli oldum yaher aynada saçlarıma baktım hiç istediğim gibi durmuyorlar hep içe kıvrılıyorlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?