Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saçım kalın telli ve normal hangi şampuanı kullanmalıyım sizce?

canim peki etkisi var mi durdurdumu dokulmeyi

ilk kullanımda durdurdu canım ben cok memnunum uzamayada etkisi var, yıkarken yüzüme falan gelince anında yıkıyorum durularkende kafamı öne eğiyorum vücuduma değmesin diye ama ellerim için bi önlem almadım bi sorunda yaşamadım çok şükür

ya ben sarımsaklı şampuanla bile yıkanınca değiyor ya mesela yüzüme boynuma filan anında orda küçük bişiler çıkar kızarıklık filan olur o yüzden bu haptan tırsıyorum yoksa alıp başlıcam hemen cCchen senin fotoları bekliyom haa inş güzel gelişmeler olur farkı görürüm de başlarım bende

Önümüzdeki pazartesi tam 3 hafta oluyo o zaman yeni foto. ekliycem canım bu sefer kuruyken çekcem ıslakken garip duruyo

Önümüzdeki pazartesi tam 3 hafta oluyo o zaman yeni foto. ekliycem canım bu sefer kuruyken çekcem ıslakken garip duruyo

evet canım hem gürlüğüne de bakarız kuruyken daha iyi olur.. senin gözlemlediğin neler var dökülmenin dışında bi gürlük ve uzama filan oldu mu canım

evet canım hem gürlüğüne de bakarız kuruyken daha iyi olur.. senin gözlemlediğin neler var dökülmenin dışında bi gürlük ve uzama filan oldu mu canım

uzama oldu canım, gürlükte oldu malesef benim saçım yandığı zaman bile gürdü gürleştirmeden uzatan bişe bulsam keşke :/ yandıktan sonra ilk defa eski kıvırcıklarıma kavuştum önceden biçimsizleşmişlerdi ama bu şampuan hem kıvırcıklarıma kavuşturdu hem dökülmeyi durdurdu hem yumuşacık yaptı hemde uzattı, saçlarmı düzleştirdiğimde o ıslak hali kadar bile olmuyodu katları, şimdi boyu sütyenin altında,katlarımda çenemin altına geldi uzamayı ordan anlıyorm

hangi sampuani kullaniosunki canim dogum kontrol hapi dokulen saci cikarirmi acaba

hangi sampuani kullaniosunki canim dogum kontrol hapi dokulen saci cikarirmi acaba

Pantene nem terapisi kullanıyorum ama daha yarısına geldi sayılır canım bundan önce otacı kullanıyodum, sinamekide yeni saçlar çıkardığı için o konuda bişe diyemiycem :|

yok yok aldıracaksınız bana bu hapı sonunda ya ama ben utanıyorum eczacıdan filan yanlış anlar mı ki :26: neyse ne aldırayım sarmaşık özlünün içine katarım hem bitkisel bi şampuan iyi olur

nedeeeeeeeeenn :/
yaa önlerimde katlarım var ama hiç beğenmiyorum
hep tel tokayla tuttururdum bugün adet zamanım yaklaşı yine sivilcem çıkmış bir iki tane
dedim ki saçımı düzleştireyim açayım hiç tokayla tutturmıyım ki kapasn sivilcelerim çok gözükmesin
ama deli oldum yaher aynada saçlarıma baktım hiç istediğim gibi durmuyorlar hep içe kıvrılıyorlar yaa

ya bende kötü bişe oldum sandım esoş..anlıyorum saç insanı sinir ediyo bazen ama bence senin saçların hafifleşmiş ondan şekil almıyor yağı filan azalt biraz ya da daha iyi durula saçını bazen ağırlık yapıyor yağlar saç da düşüyor ister istemez bende de ööle oluyodu sinir oluyodum ara verdim biraz sonra toparlandı

Kızlar bu yazdıklarım belki daha önce yazılmıştır ama ben genede belki bi faydam dokunur diye yazmak istedim :) Geçen yıl saçlarım omuz hizalarımda berbat bi haldeydi röfle yaptırmıştım, düzleştirici derken resmen kopuyolardı durmadan ve 1 cm bile uzama yoktu.Bir sürü bakım sinameki, sarımsaklı şampuan,özel saça iyi gelen yağların karışımı yapıp aylarca kulandım ve saçlarımı yağlandırmak dışında bi işe yaramadı.En son bi yerden duymuştum koyu renk boyalar saç tellerini kalınlaştırır diye aldım siyah boyayı boyadım saçlarımı uçlarından kestirdim, bütün bakımları bi kenara bıraktım.Sadece saç derime her akşam masaj yapıyodum onun dışında özel hiç bir şey yapmadım.Hemen hemen 7-8 ay gbi sürede şuan saçlarım tam belimde Birde en önemlisi sanırım saça uygun şampuan ve krem kullanmak.Elidor kullanıyorum uzun zamandır, başka şampuanla yıkadığımda yıprandıklarını resmen görüyorum saçlarımın.Saçınıza hangi şampuanın yaradığını belirleyin ve sürekli değiştirmeyin.İnşallah saçlarınız dilediğiniz gibi olur sizlerinde

yok canım sorun şekil almaması değil arkalar katsız olan yerler çok güzel oluyor
kesimle alakalı birşey bu

yok canım sorun şekil almaması değil arkalar katsız olan yerler çok güzel oluyor
kesimle alakalı birşey bu
hımm anladım esoşum ya sakin ol üzme tatlı canını bakımlara devam et biliyosun önce katlarımız uzuyodu onlar uzasın bi an önce sonra rahat edecen inş

bian çok korktum saçlarına bişe oldu sandııım :| durulama süreni uzun tut canım saçların kolay şekil almıyosa durulama suyuna yarım çay bardağı elma sirkesi bi kaç damlada menekşe yağı ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…