Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben pazar yapıyordum kürü ama evde olmayacağım çarşamba eve gelcem bende bi sonraki hafta pazar yapmayı düşünüyorum 5 kürden sonra 2 hafta mola vermiş olcam yani üşendim de biraz

kızlar konunuzu sürekli takip ediyorum bu hafta içi kürüme başlayarak aranıza döneceğim.
ben dinlendirme dönemimi baya uzattım takvimime bakmadım ama 3 haftayı geçti heralde sınavlar bayram derken...
bu sefer turplu suyla başlamayı düşünüyorum.
sizde nasıl oldu bilmiyorum ama sinemaki benim saçlarımı çok döktü...
bir de turpu deneyim.turpu deneyen var mı aranızda??
yılan yağını nasıl yapıyorsunuz kızlar direk mi yoksa yağlarla birlikte bakım mı?

ben turp denemedim, biraz zahmetli geldi bana.
yılan yağını da 4 damla küre katıyorum. bir de daha yeni şampuanıma 10 damla kattım, 2 kere yıkadım o şampuanla henüz. bir etkisi olur mu bilmem ama zararı da olmaz herhalde.

ölçütleri nerden aldın canım?
turpta bana zahmetli geldi. hatta bugüne kadar sinemaki yeniden diyordum ama kafamda saç kalmadı bir de onu deneym bir tur daha dökerse kel kalıcam uzasada çok çirkin durur cılız bir görüntüsü olur saçlarımın. sizin hiç dökülmüyor mu yahu

benim aldığım yılan yağı paketinde 1-2 damla kullanın diyordu. ben de küre 4, yarım şişe şampuana da 10 damla uygun gördüm
benim normalde çok saçım dökülürdü zaten, sinameki benim dökülmemi azalttı. hala dökülüyor ama eskiye göre çok daha iyi durumda. ama sinamekiyle birlikte kaktüs ve hindistan cevizi yağı da kullandım ben. özellikle kaktüs yağı dökülmeyi önlüyormuş.

peki sen yağlı karışımlardan yapıyor musun canım onları kaçar damla katıyoruz?
kaktüs vehindistan cevizi yağını nerden duydun?

turpu bende düşündüm ama kış günü sogukta yapıcagımı zannetmıyorum zaten 2 gunde bı yapılıyo çocukla yapamam ben onu...

hindistancevizi yağını asyalılar kullanır saç bakım yağı olarak, ben yurtdışındayım, kaktüs yağı etiketlerinde saç dökülmesini önler yazıyor. tr.de hiç dikkatimi çekmemiş bulunur mu bilmem.
ben sinameki kürüme katıyorum bu yağları, 4 damla yılan yağı, 2şer yemek kaşığı kadar da badem, kaktüs, hindistancevizi ve sarmısaklı zeytinyağı gibi.
bir de jojoba yağı saç uzatırmış diye okudum internette, şimdi onu nerden bulurum diye düşünüyorum :44:

peki sen yağlı karışımlardan yapıyor musun canım onları kaçar damla katıyoruz?
kaktüs vehindistan cevizi yağını nerden duydun?

acaba tek tek yağ mı karıştırsam yoksa hazır karıştırılmışını satıyorlar onu mu alsam. ona da güvenemiyorum illa kendim iksir gibi tek tek hazırlıcam
yoksa diğeri daha uygun oluyor tabi

turpu bende düşündüm ama kış günü sogukta yapıcagımı zannetmıyorum zaten 2 gunde bı yapılıyo çocukla yapamam ben onu...

evet havalrda soğudu artık ıslak ıslak beklemek çok zor ufoyu aç kapa yapıcam ben artık
ama sinemakide ıslak oluyor turp daha mı sıvı ona göre onu mu demek istedin canım
bir de 2 gün değil yahu haftada 1 turpta ama 2 günde de yapabilirsin

bence saçımı döken şey ampul çünkü badem yağını farklı bi maskeye koydum dökmedi. şampuanıma ampul ve badem yağı kattım dökülüyor bemıks döktü bence ya hem kimyasal değil mi sonuçta o da ilaç neresi bitkisel bunun uff

iyi bir markanın karışık yağını kullanmakta sakınca görmezdim ben. hiç görmedim ve kullanmadım ama barcelinoyu okudum sitede, herkes güzel şeyler yazmış. onu deneyebilirsin. yada aklına yatan yağları kendin karıştır iyice emin olmak istiyorsan içeriğinden. ben bir de dax gro kullanmak istiyorum ama burda bulamadım. yurtdışına giden herkese söylüyorum bulursanız alın bana diye ama henüz bulunamadı. çok pahalı bir şey değil ve uzun süre gidiyor sanıyorum.

kızlar!!! bence hazır markaların saç yağlarını almayın mutlaka karısımını kendiniz yapın çünkü örneğin çam terebantin esansı badem yağından pahalı oyuzden ucuz olan yağları boca edıolar ve pahalı olan yağlardan az koyuyolar ben aktarıın onerısıyle çam terabantin, sarımsak yağı , badem yağı ,hint yağı,yılan yağı karıştırdım. fısfıslı bır sişeye bır adet bemix ampul kırdım ve ısırgan otlu şampuan aldım onada bepanten ampul kırdım 2 adet 3 -4 günde bir kürüü yapıyorum 20 ekımde basladım 1 ay olmadı ama uzadını hissediyorum ve çevremdekiler soruo saçlarına ne yapıyosun çok canlı gozukuyor diye mutlu oluyorum. kürü yapmadan once resım cekıldım 2 ayın sonunda fotolarıı koyucam mutlaka.......yağlar bittikten sonrada sinamıkıyı denıycem mutlaka yaza belımde istiyorum saçları =0))

bende 8. kürümü yaptım bugün ekstradan susam yağıda kattım kürün içine..
2 saat beklettim gzlcede yıkadımm ..
okadar yumuşak oldu ki saçlarımmm yağ gibi akıp gidiyor parmaklarımın arasından..
her cmt si yapmayı planlıyorum ben..
tabiii benim akıl bir gelip bir gitmezseee

dinlenme vakti geldi yani ablacım hadi gözün aydın biraz ara ver bakalım :) ya bu arada bişi sorcam şu kozmik bakımın içinden çıkamıyorum mesela benim kür yaptığım gün cuma günü tam bi hafta bekleyip cumaları yapıyorum kozmik bakıma uysam 2 3günde bir yapmam lazım nasıl edem ben bu işi yahu :26: mesela daha dün yaptım bugün baktım gene 18ine kadar yapabilirsiniz diyo haydee

canım ben bu kozmik olayı anlamadım ki zatenn
elim ayagım dursaa dinlenecekte saç yok anammm manyak gibi ne bulursam yapıştırıyorum şaçaaa
beklemeliyim demiiii ama biran önce saçlarım uzasın istiyorum ben

ben gene bildiğimden şaşmayım bari aradada kozmiklik yaparım
evet ablacım 2haftacık kadar sabret dinlenme döneminde de uzuyomuş saç bekle sonra 2.turuna devam edersin..

hiç tavsiye etmem ben kullandım 5-6 şampuandan sonra ancak çıkıyo saçından bi faydasınıda göremedim

hayırlı olsun TATOŞ ilk turu bitirmişsin sevindim adına darısı bizlerin başına

kozmik bakım gününe dikkat etmiyorum çok da anlamıyorum açıkçası

merhabalar, bu pazar dinlenme haftası olduğu için kür yok, haftaya tekrar başlıyorum. ama kür yok diye foto da yok değil
63 günlük uzamam:

yalnız ben her hafta foto ekliyorum, bozuluyorum kimse foto koymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…