kızlar konunuzu sürekli takip ediyorum bu hafta içi kürüme başlayarak aranıza döneceğim.
ben dinlendirme dönemimi baya uzattım takvimime bakmadım ama 3 haftayı geçti heralde sınavlar bayram derken...
bu sefer turplu suyla başlamayı düşünüyorum.
sizde nasıl oldu bilmiyorum ama sinemaki benim saçlarımı çok döktü...
bir de turpu deneyim.turpu deneyen var mı aranızda??
yılan yağını nasıl yapıyorsunuz kızlar direk mi yoksa yağlarla birlikte bakım mı?
ben turp denemedim, biraz zahmetli geldi bana.
yılan yağını da 4 damla küre katıyorum. bir de daha yeni şampuanıma 10 damla kattım, 2 kere yıkadım o şampuanla henüz. bir etkisi olur mu bilmem ama zararı da olmaz herhalde.
ölçütleri nerden aldın canım?
turpta bana zahmetli geldi. hatta bugüne kadar sinemaki yeniden diyordum ama kafamda saç kalmadı bir de onu deneym bir tur daha dökerse kel kalıcam uzasada çok çirkin durur cılız bir görüntüsü olur saçlarımın. sizin hiç dökülmüyor mu yahu
benim aldığım yılan yağı paketinde 1-2 damla kullanın diyordu. ben de küre 4, yarım şişe şampuana da 10 damla uygun gördüm
benim normalde çok saçım dökülürdü zaten, sinameki benim dökülmemi azalttı. hala dökülüyor ama eskiye göre çok daha iyi durumda. ama sinamekiyle birlikte kaktüs ve hindistan cevizi yağı da kullandım ben. özellikle kaktüs yağı dökülmeyi önlüyormuş.
peki sen yağlı karışımlardan yapıyor musun canım onları kaçar damla katıyoruz?
kaktüs vehindistan cevizi yağını nerden duydun?
hindistancevizi yağını asyalılar kullanır saç bakım yağı olarak, ben yurtdışındayım, kaktüs yağı etiketlerinde saç dökülmesini önler yazıyor. tr.de hiç dikkatimi çekmemiş bulunur mu bilmem.
ben sinameki kürüme katıyorum bu yağları, 4 damla yılan yağı, 2şer yemek kaşığı kadar da badem, kaktüs, hindistancevizi ve sarmısaklı zeytinyağı gibi.
bir de jojoba yağı saç uzatırmış diye okudum internette, şimdi onu nerden bulurum diye düşünüyorum :44:
turpu bende düşündüm ama kış günü sogukta yapıcagımı zannetmıyorum zaten 2 gunde bı yapılıyo çocukla yapamam ben onu...
bende 8. kürümü yaptım bugün ekstradan susam yağıda kattım kürün içine..
2 saat beklettim gzlcede yıkadımm ..
okadar yumuşak oldu ki saçlarımmm yağ gibi akıp gidiyor parmaklarımın arasından..
her cmt si yapmayı planlıyorum ben..
tabiii benim akıl bir gelip bir gitmezseee
dinlenme vakti geldi yani ablacım hadi gözün aydın biraz ara ver bakalım :) ya bu arada bişi sorcam şu kozmik bakımın içinden çıkamıyorum mesela benim kür yaptığım gün cuma günü tam bi hafta bekleyip cumaları yapıyorum kozmik bakıma uysam 2 3günde bir yapmam lazım nasıl edem ben bu işi yahu :26:mesela daha dün yaptım bugün baktım gene 18ine kadar yapabilirsiniz diyo haydee
canım ben bu kozmik olayı anlamadım ki zatenn
elim ayagım dursaa dinlenecekte saç yok anammm manyak gibi ne bulursam yapıştırıyorum şaçaaa
beklemeliyim demiiii ama biran önce saçlarım uzasın istiyorum ben
iyi bir markanın karışık yağını kullanmakta sakınca görmezdim ben. hiç görmedim ve kullanmadım ama barcelinoyu okudum sitede, herkes güzel şeyler yazmış. onu deneyebilirsin. yada aklına yatan yağları kendin karıştır iyice emin olmak istiyorsan içeriğinden. ben bir de dax gro kullanmak istiyorum ama burda bulamadım. yurtdışına giden herkese söylüyorum bulursanız alın bana diye ama henüz bulunamadı. çok pahalı bir şey değil ve uzun süre gidiyor sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?