canım daha çok var yaa 15 cm kadar uzaması gerekiyor öndeki nalet katların gitmesi içinnhımm anladım esoşum ya sakin ol üzme tatlı canını bakımlara devam et biliyosun önce katlarımız uzuyodu onlar uzasın bi an önce sonra rahat edecen inş
canım aksine saçlarım çok kolay şekil alır bu kesimden dolayı böyle oluyorbian çok korktum saçlarına bişe oldu sandııım :| durulama süreni uzun tut canım saçların kolay şekil almıyosa durulama suyuna yarım çay bardağı elma sirkesi bi kaç damlada menekşe yağı ekle
mesele o değilmiş canım şekilmişbian çok korktum saçlarına bişe oldu sandııım :| durulama süreni uzun tut canım saçların kolay şekil almıyosa durulama suyuna yarım çay bardağı elma sirkesi bi kaç damlada menekşe yağı ekle
canım daha çok var yaa 15 cm kadar uzaması gerekiyor öndeki nalet katların gitmesi içinn
canım bende azda olsa simetri sorunu var .hepsi tek boy olacak düz olacakmesele o değilmiş canım şekilmiş
esoşum bu kötü bi görüntü değilki hatta sırf bööle olsun diye kat kesiliyor bi süre saçına uygun modeller bul kullan en azından uzayana kadar gözüne batmaz saçın canımcım eminim sana yakışıyodur kötü değil çünkü
canım bende azda olsa simetri sorunu var .hepsi tek boy olacak düz olacak
yatagımda bozuk yer olmayacak kitaplarım hep bir hizada olacak
saçta sürekli yanımızda taşıdığmz birsey sinirlerim bozuluyor gördkce hastalık gibi bişi yani
kuaför saçımı yanlış kestiğinde depresyona girdim aynalara bakamıyordum
zaten okullar bi tatil olsa sorun değl yazın zaten hep toplu olur genelde kendimi bakımlara veririmanlıyorum canım bende öleyim aslında ama bi süre gene topla gitsin o zaman görme seni çok iyi anlıyorum hem de ben de sinir oluyorum bu tip şeylere ama bi süre daha idare et az kaldı
zaten okullar bi tatil olsa sorun değl yazın zaten hep toplu olur genelde kendimi bakımlara veririm
ama okul zamanı zor oluyorr
neyse artık seneye okul dönemnde istediğim saçlarım olur herhaldeeoff evet yaa illa bişiler yapmalısın okul olunca valla ben bu ara hep örüyorum değişik değişik ya da geceden topuz yapıp sabah açıyorum dalgalı oluyo öle kullanıyorum zaten sınavlarda başladı hiç uğraşamam artık
off evet yaa illa bişiler yapmalısın okul olunca valla ben bu ara hep örüyorum değişik değişik ya da geceden topuz yapıp sabah açıyorum dalgalı oluyo öle kullanıyorum zaten sınavlarda başladı hiç uğraşamam artık
neyse artık seneye okul dönemnde istediğim saçlarım olur herhaldee
hiç kestirmeye niyetim yok çünküü
Canım ben toplayamıyorum bile toka taktığım an basım ağrır. Duzlestirici masa biraktigimdan beri okulda hep sacımın saçma dalgalariyla geziyorumSınavları gec normal zaman bile oyle gidiyor
iyiyim canım nolsun ya bakımlara devam bende havuç kürüne başladım tamgaz devam ediyorum şansa bak ya ne güzel de boştun ama olsun gene de yap bence inançlı olduktan sonra yaracağına emin ol faydası olur hem hergün yapıcam diyoun illaki işe yarar..benimde sınavlarım var ama gene fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum haftaya daha rahat olucam o zaman 2günde bir yapmayı düşünüyorum bakalım 1ay daha devam edip mayısın ortalarında tekrar sinamekiye başlıyıcam inşallah bu sefer de iyi bi sonuç alırsam yaza iyi bi giriş yapmış olucamxAyx geldim canimNasilsin napiyorsun nasil gidiyorr saç bakimlarinn ?
Ben 1 aydir hiç bisey yapmiyorum usengeclikten simdide 2 hafta okullar tatil 2 hafta boyunca her gün havuc yapicaktim ama ay kuculdugu için dogru zaman degil yani 10 gun daha kuculuyor sonra yapabilirim, bende o zaman baslicam sanirim tam denk gelmisti olmadi ama havadanmidir nedir hiç bisey yapasim gelmiyor
Anaaa, nasil canim sevdinmi havuc kürunu :) Sendede eminim ise yarayacaktir hem iyi olmus sinamekiye ara verdigin bayadir yapiyosun
Ayin 10'unda baslicam havuca, o zamana kadarda bulabilirsem hindistan cevizi yagini surucem her gun saçlarima cunku butun yaglardan en etkili olan o'ymus, en cabuk kafa derisi tarafindan emilen yag imis, diger yaglar 1 etki ediyorsa bu 10 ediyormus yani
Bakalim 10'undan itibaren bende tamgaz devam edicem, 1 ay sonrada muthis resimlerle gelmeyi planliyorum insallah
Bu arada senin saçlarin durumu nasil uzunlugu falan bi resim eklede gorelimmm
Ohoo tamamdir sen bitirmissin isi yaaaaane doyumsuz hatunsun çozemedim vallahi Bu arada canim saçlarinin rengi cok guzel olmus güle güle kullan benim pc dede birsuru uzun saç fotolari var farkettimde alttakine cok benziyor rengi sadece sende daha fazla sarilar var
Bence uzunlugu muthis sadece gurlestirsen ve kesimini boyle yapsan ayni resimdeki gibi olur yakar geçersin yaniEki Görüntüle 674974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?