Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm anladım esoşum ya sakin ol üzme tatlı canını bakımlara devam et biliyosun önce katlarımız uzuyodu onlar uzasın bi an önce sonra rahat edecen inş
canım daha çok var yaa 15 cm kadar uzaması gerekiyor öndeki nalet katların gitmesi içinn

canım aksine saçlarım çok kolay şekil alır bu kesimden dolayı böyle oluyor
daha önce hiç böyle birşey olmuyordu katsızken

mesele o değilmiş canım şekilmiş
canım daha çok var yaa 15 cm kadar uzaması gerekiyor öndeki nalet katların gitmesi içinn

esoşum bu kötü bi görüntü değilki hatta sırf bööle olsun diye kat kesiliyor bi süre saçına uygun modeller bul kullan en azından uzayana kadar gözüne batmaz saçın canımcım eminim sana yakışıyodur kötü değil çünkü

canım bende azda olsa simetri sorunu var .hepsi tek boy olacak düz olacak
yatagımda bozuk yer olmayacak kitaplarım hep bir hizada olacak
saçta sürekli yanımızda taşıdığmz birsey sinirlerim bozuluyor gördkce hastalık gibi bişi yani
kuaför saçımı yanlış kestiğinde depresyona girdim aynalara bakamıyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ben santim olarak ölcmüyorum saclarimi takinti yaparsam uzamaz die korkuyorum bende asiri derecede b12 vitamini eksikligi vardi sacim cok dokulmustu doktor igne b12 vitamini hapi felan verdi oda iyi geliyo

anlıyorum canım bende öleyim aslında ama bi süre gene topla gitsin o zaman görme seni çok iyi anlıyorum hem de ben de sinir oluyorum bu tip şeylere ama bi süre daha idare et az kaldı

anlıyorum canım bende öleyim aslında ama bi süre gene topla gitsin o zaman görme seni çok iyi anlıyorum hem de ben de sinir oluyorum bu tip şeylere ama bi süre daha idare et az kaldı
zaten okullar bi tatil olsa sorun değl yazın zaten hep toplu olur genelde kendimi bakımlara veririm
ama okul zamanı zor oluyorr

zaten okullar bi tatil olsa sorun değl yazın zaten hep toplu olur genelde kendimi bakımlara veririm
ama okul zamanı zor oluyorr

off evet yaa illa bişiler yapmalısın okul olunca valla ben bu ara hep örüyorum değişik değişik ya da geceden topuz yapıp sabah açıyorum dalgalı oluyo öle kullanıyorum zaten sınavlarda başladı hiç uğraşamam artık

neyse artık seneye okul dönemnde istediğim saçlarım olur herhaldee
hiç kestirmeye niyetim yok çünküü

Canım ben toplayamıyorum bile toka taktığım an basım ağrır. Duzlestirici masa biraktigimdan beri okulda hep sacımın saçma dalgalariyla geziyorum Sınavları gec normal zaman bile oyle gidiyor

neyse artık seneye okul dönemnde istediğim saçlarım olur herhaldee
hiç kestirmeye niyetim yok çünküü

inşallah canım valla bende duramayıp kesmezsem eğer yazın ortalarında istediğim saçlara kavuşmuş olucam

Canım ben toplayamıyorum bile toka taktığım an basım ağrır. Duzlestirici masa biraktigimdan beri okulda hep sacımın saçma dalgalariyla geziyorum Sınavları gec normal zaman bile oyle gidiyor

aynen yaa bende düzleştiriciyi bıraktım saçları da ööle bıraktım kendi haline bazen bi kuruturken fırçayla şekil veriyorum o kadar..ben de saçımı sıkı toplayınca başım ağırıyor dediğin gibi

xAyx geldim canim Nasilsin napiyorsun nasil gidiyorr saç bakimlarinn ?

Ben 1 aydir hiç bisey yapmiyorum usengeclikten simdide 2 hafta okullar tatil 2 hafta boyunca her gün havuc yapicaktim ama ay kuculdugu için dogru zaman degil yani 10 gun daha kuculuyor sonra yapabilirim, bende o zaman baslicam sanirim tam denk gelmisti olmadi ama havadanmidir nedir hiç bisey yapasim gelmiyor

iyiyim canım nolsun ya bakımlara devam bende havuç kürüne başladım tamgaz devam ediyorum şansa bak ya ne güzel de boştun ama olsun gene de yap bence inançlı olduktan sonra yaracağına emin ol faydası olur hem hergün yapıcam diyoun illaki işe yarar..benimde sınavlarım var ama gene fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum haftaya daha rahat olucam o zaman 2günde bir yapmayı düşünüyorum bakalım 1ay daha devam edip mayısın ortalarında tekrar sinamekiye başlıyıcam inşallah bu sefer de iyi bi sonuç alırsam yaza iyi bi giriş yapmış olucam

Anaaa, nasil canim sevdinmi havuc kürunu :) Sendede eminim ise yarayacaktir hem iyi olmus sinamekiye ara verdigin bayadir yapiyosun

Ayin 10'unda baslicam havuca, o zamana kadarda bulabilirsem hindistan cevizi yagini surucem her gun saçlarima cunku butun yaglardan en etkili olan o'ymus, en cabuk kafa derisi tarafindan emilen yag imis, diger yaglar 1 etki ediyorsa bu 10 ediyormus yani

Bakalim 10'undan itibaren bende tamgaz devam edicem, 1 ay sonrada muthis resimlerle gelmeyi planliyorum insallah

Bu arada senin saçlarin durumu nasil uzunlugu falan bi resim eklede gorelimmm

valla şimdilik yeni sayılır canım o yüzden etkisi var mı memnunmuyum henüz anlayamadım ama 1ay içinde yazıcam gelişmeleri muhakkak..bence sende başla bi an önce hazır boşsun boşver gerisini şimdi de ne yapsan kardır evet ay işimize yarıyo ama eskiden ayın halini bilmeden de yapıyoduk uzuyodu saçlarımız bu yarayacağını düşünmekten geçiyo bende ekleyim resimlerimi daha önce eklemiştim röfle filan yaptırdım kızlar görsün diye dur ekleyim sen de bak canım

ilk foto sinameki yaptığım zamanlardı canım 4.kür filan olması lazım diğerleri de bittikten sonra tabi aralarda ben de durmadım kestim biraz ama

Ohoo tamamdir sen bitirmissin isi yaaaaa ne doyumsuz hatunsun çozemedim vallahi Bu arada canim saçlarinin rengi cok guzel olmus güle güle kullan benim pc dede birsuru uzun saç fotolari var farkettimde alttakine cok benziyor rengi sadece sende daha fazla sarilar var
Bence uzunlugu muthis sadece gurlestirsen ve kesimini boyle yapsan ayni resimdeki gibi olur yakar geçersin yani

evet canım yaa gürleştirmek için de sarımsakla haşır neşirim bakalım nolacak ama bu kızın saçları bildiğin bebek saçı zor benimki ööle olmaz

Olur olur bakma sen boyle gozuktugune fönle 1 ton spreyle parlaticiyla bizimki daha da iyi olur

1nci resimde cok fazla gozukuyor sacin dolu dolu böyle, sonra inceltmissin sanirim seyrek duruyor veya boyadigin icin oyle gözukuyor

Aman herneyse ikimizde kendimizi havuca verelim 1 ay sonra bombayi patlatalimmmmm wuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…