Olur olur bakma sen boyle gozuktugune fönle 1 ton spreyle parlaticiyla bizimki daha da iyi olur
1nci resimde cok fazla gozukuyor sacin dolu dolu böyle, sonra inceltmissin sanirim seyrek duruyor veya boyadigin icin oyle gözukuyor
Aman herneyse ikimizde kendimizi havuca verelim 1 ay sonra bombayi patlatalimmmmm wuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ohoo tamamdir sen bitirmissin isi yaaaaane doyumsuz hatunsun çozemedim vallahi Bu arada canim saçlarinin rengi cok guzel olmus güle güle kullan benim pc dede birsuru uzun saç fotolari var farkettimde alttakine cok benziyor rengi sadece sende daha fazla sarilar var
Bence uzunlugu muthis sadece gurlestirsen ve kesimini boyle yapsan ayni resimdeki gibi olur yakar geçersin yaniEki Görüntüle 674974
Eki Görüntüle 674965 Eki Görüntüle 674963 Eki Görüntüle 674964 ilk foto sinameki yaptığım zamanlardı canım 4.kür filan olması lazım diğerleri de bittikten sonra tabi aralarda ben de durmadım kestim biraz ama
Ya kızlar ben nisanın son günlerin yada mayısın ilk haftası saçlarımın aralarına kahverengi attırmak istiyorum ama saçlarım şuan kızıla dönüyo siyahtanönce siyaha boyasam sonra kuaförde aralara renk attırsam çok mu yıpranır
canım yıpranmaması için hindistancevizi yağını kullan muhakkak bide kahverengi attırıcan araya madem saçını siyaha değilde koyu kahve tonlarına boya
http://images6.fanpop.com/image/pho...hoot-2013-selena-gomez-33829897-1343-1600.jpg aynen bunu istiyorum boyu, rengi herşeyiyle bu saçacaba renk attırdıktan sonra kalan yerleri mi siyaha boyasam :/
evet canım saçını iyice bi yıka önce sadece suyla ıslat yani sonra sabunu sür iyce 2sefer tekrarla bu işlemi dediğim gibi maske yada saç uçlarına saç kremi yaparsan daha rahat tararsın saçlarını..bikaç kez yıkadığında açıldığını göreceksin
Canim bence sen sacını bi rahat bırak iki güne bir boyatcam diyosunKürlerin bitince yaparsın yıpranır bu sekilde
canım yıpranmaması için hindistancevizi yağını kullan muhakkak bide kahverengi attırıcan araya madem saçını siyaha değilde koyu kahve tonlarına boya
Başkasıyla karıştırdın sanırım canım 4 aydır falan boyamıyorum saçlarımı, bunuda mayısta düşünüyorum zaten :|
allah allah sanki patlıcan moru yaptım demiştin :44:hatta açıcıdan yanmıştı :44: yanlış hatırlıyorum demekki
Bunları yaptım canımda patlıcan morunu 5 sene önce yapmıştım, yanma olayıda 2012 martın sonlarıydı, ondan sonra toparlasın diye siyaha boyadım kestirdim bidaha boyamadım :)
Ayy benim kafa gitmiş resmen kelimeleri birleştirmiş yeni bir olay yapmışım vize haftasında oluyor böyle şeyler
İyi yapmışsın o zaman canımcım gösterdiğin modelide beğendim ben ama çok siyaha kahve attırma bence siyahın çok az rengini kırsınlar öyle attırırsan daha hoş olur gibi geliyor
Seni çok iyi anlıyoruum şu 2 hafta herşeyi garip anlıyorumo zaman hiç siyaha boyamadan renk attırıyım şuan kısmen dediğin gibi saçım ama bu kızıllıklar nolcak hiç bilmiyorum yaa :|
zor vallahi şu haftayok canım yeniden siyaha boyatma bence bakımlardan akabilir rengi biraz daha. kızıllıklar için bilmiyorum hiç boya tecrübem yok :44:
çok sert karısık yapıyor mu pekıbıde hangi beyaz sabunu kullanmalıyım sence
hind.cev.yağını mı :26: nemli saça uygula canım ben ööle kullanıyorum ama boya için soruyosan nemli saçına uygula 1saat bekledikten sonra yap boyanıbu yağı nasıl kullanıyosun canım netten baktım limonlu bi tarif var :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?