Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bioblas sarmaşık özlüyle sinamekinin etkisi ööle saçlarım dolu doluydu sonra bırakınca ve tabi boya fön derken ööle oldu bide benim saçım gür olsada sönüyor tüm gün dışardayım malum neyse bu haftayı bi atlatayım da sonra bomba gibi dönücem sahalara bioblasıma başlıcam yeniden, havuca devam yanındada ampul ç.terebendi filan eklerim şampuana en az 2ay da bööle uğraşırım inşallah güzel olacak bak mesela şuan saçlarım gür kabar kabar duruyo ama fön filan olsun hemen bööle bi görüntü neyse canım evet başlayalım kürlere ve fotolarımızı ekleyelim 1ay sonra yepyeni bir xAyx ve Balkanic olacak burda

Ne güzelmiş bu saç böylee..xAycımın saçları da çok güzel maşallahh

Ya kızlar ben nisanın son günlerin yada mayısın ilk haftası saçlarımın aralarına kahverengi attırmak istiyorum ama saçlarım şuan kızıla dönüyo siyahtan önce siyaha boyasam sonra kuaförde aralara renk attırsam çok mu yıpranır

canım yıpranmaması için hindistancevizi yağını kullan muhakkak bide kahverengi attırıcan araya madem saçını siyaha değilde koyu kahve tonlarına boya

canım yıpranmaması için hindistancevizi yağını kullan muhakkak bide kahverengi attırıcan araya madem saçını siyaha değilde koyu kahve tonlarına boya

koyu kahve tonlarına boyayınca çok çabuk akıyo geçen sene açtırdığımdan beri kurtulamadım şu kızıllıktan ya napsam gideer

çok sert karısık yapıyor mu pekı bıde hangi beyaz sabunu kullanmalıyım sence

Canim bence sen sacını bi rahat bırak iki güne bir boyatcam diyosun Kürlerin bitince yaparsın yıpranır bu sekilde

Başkasıyla karıştırdın sanırım canım 4 aydır falan boyamıyorum saçlarımı, bunuda mayısta düşünüyorum zaten :|

bu yağı nasıl kullanıyosun canım netten baktım limonlu bi tarif var :|

allah allah sanki patlıcan moru yaptım demiştin :44:hatta açıcıdan yanmıştı :44: yanlış hatırlıyorum demekki

Bunları yaptım canımda patlıcan morunu 5 sene önce yapmıştım, yanma olayıda 2012 martın sonlarıydı, ondan sonra toparlasın diye siyaha boyadım kestirdim bidaha boyamadım :)

Bunları yaptım canımda patlıcan morunu 5 sene önce yapmıştım, yanma olayıda 2012 martın sonlarıydı, ondan sonra toparlasın diye siyaha boyadım kestirdim bidaha boyamadım :)

Ayy benim kafa gitmiş resmen kelimeleri birleştirmiş yeni bir olay yapmışım vize haftasında oluyor böyle şeyler
İyi yapmışsın o zaman canımcım gösterdiğin modelide beğendim ben ama çok siyaha kahve attırma bence siyahın çok az rengini kırsınlar öyle attırırsan daha hoş olur gibi geliyor

Seni çok iyi anlıyoruum şu 2 hafta herşeyi garip anlıyorum o zaman hiç siyaha boyamadan renk attırıyım şuan kısmen dediğin gibi saçım ama bu kızıllıklar nolcak hiç bilmiyorum yaa :|

Seni çok iyi anlıyoruum şu 2 hafta herşeyi garip anlıyorum o zaman hiç siyaha boyamadan renk attırıyım şuan kısmen dediğin gibi saçım ama bu kızıllıklar nolcak hiç bilmiyorum yaa :|

zor vallahi şu hafta yok canım yeniden siyaha boyatma bence bakımlardan akabilir rengi biraz daha. kızıllıklar için bilmiyorum hiç boya tecrübem yok :44:

zor vallahi şu hafta yok canım yeniden siyaha boyatma bence bakımlardan akabilir rengi biraz daha. kızıllıklar için bilmiyorum hiç boya tecrübem yok :44:

keske benimde hic tecrübem olmasaydıı Saol canım tavsiyelerin içiiin :)

çok sert karısık yapıyor mu pekı bıde hangi beyaz sabunu kullanmalıyım sence

maalesef canım sert ve karışık bi hal alıyo saç onun için yıkamadan sonra ya krem sür uçlarına yada başka bi şampuanla da yıkayabilirsin

bu yağı nasıl kullanıyosun canım netten baktım limonlu bi tarif var :|
hind.cev.yağını mı :26: nemli saça uygula canım ben ööle kullanıyorum ama boya için soruyosan nemli saçına uygula 1saat bekledikten sonra yap boyanı

hind.cev.yağını mı :26: nemli saça uygula canım ben ööle kullanıyorum ama boya için soruyosan nemli saçına uygula 1saat bekledikten sonra yap boyanı
[/QUOTE]

Çok teşekkürler canııım :) Bu akşam duştan sonra fotoğraf eklerim belkiii :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…