kızzlarr nasılsınızz
başladım frezyacımBen iyiyim esmercimm sen nasılsın..başladın mı enteleye ?
başladım frezyacım
daha bir kere yaptım aksilik çıkmazsa yarında ikinciyi yapacağım bakalımm
bunu daha sık yapmak gerekiyor canım haftada 2-3 kere falanÇıkmaz canım inşallah..nasıl sinemaki kürüyle aynı şekilde mi yapılıyor ?
kızzlarr nasılsınızz
bunu daha sık yapmak gerekiyor canım haftada 2-3 kere falan
sıkıntılı biraz benim içiin
ben genelde sabah duş alır öyle giderim okula
ama kürü akşam yapıp saatini bekletip ykamak gerekiyor
günaydın kızlarrrr dün akşam markette 1 saat şampuan reyonunda inceleme yaptım :)
glıss 18 kusür
panten 11 kusur ama bu ikisi kırılma karşıtı ve saçların kolay taranması için saç uclarına sürülen nemli saça uygulanan yıkanmayan bişey
elsevinki ise 14 kusurdu sanırım saç diplerine uygulanan saç diplerini besleyen ve uzamaya yardımcı diyodu kararsız kaldım almadım sizlere sorayım dedim
birde wellanın vardı birazdan bulabilirsem linklerini atıcam
Saç Bakımı ELSEVE ARGININE: Şampuan, saç maskesi
Liquid Silk Sıvı Saç Kremi
Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi
Pantene Durulanmayan Saç Bakım Ürünleri: Saçlarınızı gün boyu korur, kolay taranmasınız ve şekil almasını sağlar
sanki benimm için ilk link daha etkili olur çünkü saç kökünü besliyor uzamaya yardımcı vs vs ama bilemedim ki :44:
son 3 link ısıya karşı koruma ki ben fön vs pek kullanmam en fazla haftasonu 1 gün :) birde kırılmalar ve parlak görünüm için
canım gliss durulanmayan saç spreyini yenilerde 11e veya 12ye aldımgünaydın kızlarrrr dün akşam markette 1 saat şampuan reyonunda inceleme yaptım :)
glıss 18 kusür
panten 11 kusur ama bu ikisi kırılma karşıtı ve saçların kolay taranması için saç uclarına sürülen nemli saça uygulanan yıkanmayan bişey
elsevinki ise 14 kusurdu sanırım saç diplerine uygulanan saç diplerini besleyen ve uzamaya yardımcı diyodu kararsız kaldım almadım sizlere sorayım dedim
birde wellanın vardı birazdan bulabilirsem linklerini atıcam
canım bu durum barcelinoyla ilgili değil yanlış anlama olmasın arkadaşlarda..her bakım sonrasında saçını sarıp kurutma makinasıyla biraz kurut yada ne bileyim kalorifer varsa önünde otur çok ıslak kalmaz saçların ha suyun ölçüsüne de dikkat etmek lazım tabikibarcelinoyu 3 kere kullandım hasta oldum..yorgan döşek yatıyorum boğazım fena halde sis ve 5 gün için 10 iğne yiyorum...sürekli böyle olması çekilmez...sizler hasta olmuyorsunuz galiba.ne yapmam gerek hasta olmamam için ?yardıımmmmm....
canım ben gördüm de net beni sinir ediyo gidip geliyor yazamıyorum kimseye..neyse saçların güzel ööle çok kırık da görmedim ben hem zamanla sinameki toparlayacaktır bi süre düzleştirici maşa filan yapmadan kendi haline bırak havalar da düzeliyor yıkayıp çıkarsın artıkNeden kimse bişe demedi saçlarıma ya :/
canım bu durum barcelinoyla ilgili değil yanlış anlama olmasın arkadaşlarda..her bakım sonrasında saçını sarıp kurutma makinasıyla biraz kurut yada ne bileyim kalorifer varsa önünde otur çok ıslak kalmaz saçların ha suyun ölçüsüne de dikkat etmek lazım tabiki
canım ben gördüm de net beni sinir ediyo gidip geliyor yazamıyorum kimseye..neyse saçların güzel ööle çok kırık da görmedim ben hem zamanla sinameki toparlayacaktır bi süre düzleştirici maşa filan yapmadan kendi haline bırak havalar da düzeliyor yıkayıp çıkarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?