Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çıkmaz canım inşallah..nasıl sinemaki kürüyle aynı şekilde mi yapılıyor ?
bunu daha sık yapmak gerekiyor canım haftada 2-3 kere falan
sıkıntılı biraz benim içiin
ben genelde sabah duş alır öyle giderim okula
ama kürü akşam yapıp saatini bekletip ykamak gerekiyor

barcelinoyu 3 kere yaptım.3.nun aksamında boğazım ağrımaya başladı..saçımda bekletirken soğuk aldım galiba..bunun çözümü ne olabılır acaba şimdi her sabah aksam iğne yıyorum.çok hastayım anlayacağınız.

Son düzenleme:
Yaklaşık bir aydır yapıyorum. Geçmişte olabilir. 4 uygulama falan oldu. Haftada bir yapıyorum. Saçlarım zaten popomda. Uzasa bile anlamıyorum sürekli kestiğim için.

günaydın kızlarrrr dün akşam markette 1 saat şampuan reyonunda inceleme yaptım :)
glıss 18 kusür
panten 11 kusur ama bu ikisi kırılma karşıtı ve saçların kolay taranması için saç uclarına sürülen nemli saça uygulanan yıkanmayan bişey
elsevinki ise 14 kusurdu sanırım saç diplerine uygulanan saç diplerini besleyen ve uzamaya yardımcı diyodu kararsız kaldım almadım sizlere sorayım dedim
birde wellanın vardı birazdan bulabilirsem linklerini atıcam

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kızzlarr nasılsınızz

barcelinoyu 3 kere kullandım hasta oldum..yorgan döşek yatıyorum boğazım fena halde sis ve 5 gün için 10 iğne yiyorum...sürekli böyle olması çekilmez...sizler hasta olmuyorsunuz galiba.ne yapmam gerek hasta olmamam için ?yardıımmmmm....

Son düzenleme:

bunu daha sık yapmak gerekiyor canım haftada 2-3 kere falan
sıkıntılı biraz benim içiin
ben genelde sabah duş alır öyle giderim okula
ama kürü akşam yapıp saatini bekletip ykamak gerekiyor

Baya zahmetliymiş ama güzel olacaksa yapılabilir..bence sonuç alacaksın bundan tatlım..

canım saç kremini saç dibine sürmüyorsun elseve arginin kökten beslemesi bana çok mantıklı gelmiyor yani şampuan neysede saç kremi kökten nasıl besler :44:
şampuan dışında durulansa bile saç dibine bunlardan uygulamamak lazım bence hem hemen yağlanır hemde gözenekler tıkanır gibime geliyor :44:
durulanan saç kremi olarak pantene kullanıyorum kalın telli saçlar için olanı öyle aman aman güzel değil yani bitsin diye kullanıyorum.
bide gliss sıvı saç kremini kullanıyorum koyu pembe olanı güzel ama bitince elseve kırılma karşıtını alcam sarı olanı
saç ucu onarıcıda avon kullanıyorum kuru saç ucu onarıcı serum diye geçiyor o bitince avoncu bulamazsam pantenenin ona benzeyen ürünü var senin bahsettiğin ondan alıcam.

inşallah kafanı dahada karıştırmadan yardımcı olmuşumdur

canım gliss durulanmayan saç spreyini yenilerde 11e veya 12ye aldım
elseve durulanmayan spreyini 9 küsüre aldım
baktığın yer nereyse baya kazıkmış bence başka yerlerede bakmadan almaa

canım bu durum barcelinoyla ilgili değil yanlış anlama olmasın arkadaşlarda..her bakım sonrasında saçını sarıp kurutma makinasıyla biraz kurut yada ne bileyim kalorifer varsa önünde otur çok ıslak kalmaz saçların ha suyun ölçüsüne de dikkat etmek lazım tabiki
Neden kimse bişe demedi saçlarıma ya :/
canım ben gördüm de net beni sinir ediyo gidip geliyor yazamıyorum kimseye..neyse saçların güzel ööle çok kırık da görmedim ben hem zamanla sinameki toparlayacaktır bi süre düzleştirici maşa filan yapmadan kendi haline bırak havalar da düzeliyor yıkayıp çıkarsın artık

canım ben gördüm de net beni sinir ediyo gidip geliyor yazamıyorum kimseye..neyse saçların güzel ööle çok kırık da görmedim ben hem zamanla sinameki toparlayacaktır bi süre düzleştirici maşa filan yapmadan kendi haline bırak havalar da düzeliyor yıkayıp çıkarsın artık
[/QUOTE]

Özel bi durum olmadıkca düzlestirmiyorum canım ya örüyorum ya topluyorum, teşekkürler cevabın iciin :)

barcelinodan dolayı değil de saçın nemli olması gerekir ya ondan dolayı tamamıyla kurutmuyorum ıyı olsun dıye.tamamıyla kurutulsa da etkisini gösteriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…