Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barcelinodan dolayı değil de saçın nemli olması gerekir ya ondan dolayı tamamıyla kurutmuyorum ıyı olsun dıye.tamamıyla kurutulsa da etkisini gösteriyor mu?

bi yarım saat bekleyip kurutabilirsin başını sarmış vaziyette canım nasılsa o yağ kurumayacak kalacak saçında gene hem ben mesela geceden yapıp yatıyodum sabaha saçım kurusa da yağ hala duruyodu yani.. evet uygulanış nemli saça ama sonrası sorun değil

Kızlarımmm :) yeni bir karar aldım yani yeni birşey deneyeceğim işe yararsa sizde yaparsınız belki..

Şimdik şampuanıma 3 evigen 1 bemiks bemiks kokusu nedeniyle 2 kapak menelşe yağı ve 1 kapak zeytinyağı koydum.

yeniden sinamekiye başlıyorum ama bemikssiz :) şöyleki malumunuz daxda kullandım ben ve hemen hemen etkileri aynı .

sinamekiyi yine suda kaynatıp o sıcak suyun içine 2 kaşık dax ( kıvamı yogun unutmadan) ; 1 kaşık hindistan cevizi yağı (çok set kıvamda) 1 kaşık shea butter ekleyip haftada en az3 kere yapıcam. Sinamekiyi hep bi kere yaptık belkide çok yaparsak etkili olur zaten daxı en az2 yapmak lazım.

sinamekim hazır başlkıyorummmm :))

canım bende şampuanıma evigen ekledim çam terebentini vardı zaten :)
hindistan ceviziyle shea butter sürdüm saç uçlarıma 1 saat falan bekledim yıkadım ama sanki pek değişiklik olmadı kullandıkça faydasını görürüm galiba :44:
yarın son sinemakimi yapıcam. ara dönemi bitince keratin maskesini denicem. memnundun sen sanırım nasıl uyguladın benden kullanım talimatı çıkmadıda :44:

barcelino saçımdayken kkurutma makınesıyle kurutsam nasıl olur? saçlarım tam kurumayınca bır de sabaha kadar bekleyince haliyle fena hasta oldum,10 iğne yedim

Son düzenleme:
barcelino saçımdayken kkurutma makınesıyle kurutsam nasıl olur? saçlarım tam kurumayınca bır de sabaha kadar bekleyince haliyle fena hasta oldum,10 iğne yedim

o kadar hasta oluyosan hassassan neden yapıyosun canım sağlığından önemli değil ya havaların ısınmasını bekle yada sabaha kadar bekleme yani evde olduğun bir gün gündüz hava iyiyken sabahtan yap akşama yıkarsın. arada fönle ısıtırsın başın üşüdükçe. saçımız uzayacak diye sağlığımızdan olmuşuz saçın ne anlamı kalır dikkat et lütfen

selam arkadaşlaaarr
bugün 8. kürümü de yaptımm
bu sefer jojoba yağı ve menekşe yağı da koydum içine :))
haftaya da 9. küre tamamlayıp 1 ay filan ara vercem
az önce çektim son halini albüme ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

hindistan ve shea butterı bıkac kullanım sonrasında farkedeceksın kırıkların azalınca :)
keratını soruyorsun sanırım tatlım. saclarını ıslatıyorsun nemlı saca heryerıne yetecek kadar boylarına tabı dıplere degıl suruyorsun en az uc saat ben aksamdan surup ertesı gun yıkıyorum daha ıyı oluyor bol bol sur sen en faydalısı

o kadar hassas değilim de ,yoğunluğun arkasında boşluk ve hava değişikliği ile beraber barcelinoyu yapınca sanırım hasta oldum ..çok açıklayıcı oldu galiba :).. bir yandan da acaba ben mi barcelinoyu yanlış yapıyorum diye düşündüm.nemli olmalı dıye yazınca duşun arkasından uyguluyorum barcelinoyu.saçımı tamamen de kurutmuyorum nemliliği korunsun diye..sizler de aynı sekılde mı yapıyorsunuz,tamamen kurutuyor musunuz ya da fön kullanan var mı saçını eşarp vb bezle bağlamadan önce? düğünüm olacak haziranda bır an evvel uzatmak istiyorum,tabıı bu sekılde hasta olmadan...bu konu da yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:

cevaaapppppppp verirsenız sevınırımmmmm

bir kaç kere daha kullancam canım shea butter dudaklarıma iyi geldi saçada iyi gelir inşallah :)
diplere sürülmüyorsa ara dönemimde yaparım o zaman ya çok mu yüklenmiş olurum yoksa
baya ürün var zaten kavanozda uzun süre gider gibi. çok teşekkür ederim canım :)

yaa kızlarr şampuanıma yağlar katmak istiyorum uzatacak ve gürleştirecek :) çam terebenti dışında ne koymalıyım ?

yaa kızlarr şampuanıma yağlar katmak istiyorum uzatacak ve gürleştirecek :) çam terebenti dışında ne koymalıyım ?

Hindistan cevizi yağı olabilir..Bunlar dışında ampülleri de tavisye ederim canım..Bemiks,bepanten evigen ampül de kırabilirsin şampuanına..

Kızlar dün 2.tur 2.kürümü yaptım,bugün kalktım saçlarım dolaşmış zaten son zamanlarda kırıklar arttı..Ben de gittim glissin siyah durulanmayan saç kremini aldım..İnşallah işe yarar..Ne illet bir şey ince telli saçlı olmak..

bende gliss sarısını kullanıyorum harika etki yaptı :) sen hiç ampülleri koydun mu şampuanına nasıl etki yaptı ?

bende gliss sarısını kullanıyorum harika etki yaptı :) sen hiç ampülleri koydun mu şampuanına nasıl etki yaptı ?

Şampuanıma katmadım da canım saçıma kür olarak sürdüm bir kaç defa çok faydalı(sınırlı sayıda vardı çünkü )..Hafta içi doktora yazdırıp alacağım o zaman şampuana da katabilirim..Çamterebentin dökülmeyi gideriyor canım,ampüllerde vitamin ve onarıcı,uzatıcı etkileri var..sadece bemiks bepanten evigen üçlüsü ile saçlarını uzatanlar da var..

Glis sarı seriyi eskiden kullanmıştım gayet güzeldi..Kırıklar için siyah seriyi saç kremini aldım..inşallah güzeldir ya çünkü pembesiini sarısı kadar beğenmemiştim onarmıyor sadece parlatıyor

İnşallah ozaman ben 3 ampülü alım koyayım :) elma sirkesi yazmış biri çok şaşırdım şampuana konulur mu ?

İnşallah ozaman ben 3 ampülü alım koyayım :) elma sirkesi yazmış biri çok şaşırdım şampuana konulur mu ?

Şampuana katma canım bence sirke iğrenç kokuyor durulama suyuna az bir şey dök partlatır uzamaya da etkisi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…