birşey değil canım umarım faydasını görürsün glissten daha iyi geldi bu bana kırıklar konusundaaAldım şekercim adını soyadını teşekkürler :))
birşey değil canım umarım faydasını görürsün glissten daha iyi geldi bu bana kırıklar konusundaa
ben bu maskeyi burda çook söyledim canımGliss sanki biraz sertleştiyor gibi ama görüntü olarak beyazlığı alıyor ama ipek gibi olmuyor saçlar..Senin söylediğini mutlaka alcam canım..Keşke burda bir danışsaydım size,sabah öyle görünce saçlarımı gittim aldım hemen
ben bu maskeyi burda çook söyledim canım
düzleştirici falan kullanıyorum arada. bu maske sonrasında da glissin spreyiyle baya bir korudum. ama gliss i tek kullandığım zamanlarda kırıklarımda artış hissetmiştim. birde uçlara haftada bir hindistan cevizi yagı sürüyorum bol bol. onunda olumlu etkisi var. uzatırken bir yandan da uçlara dikkat etmek gerekiyorr.nasıl olsa uzar ama o kırıklar gitmez kestirmedikcee
şu an elseve geçtim ben çok sıkınca yağlandırıyor
sadece uçlara sıkıyorum bende
selam bacılar.. moralim çok bozuk bu röfleden sonra saçımın azaldığını ve döküldüğünü gördüm ki şampuanımda ç.terebendin var düşünün artıksarımsak yapıyorum arada zaten havuç kürüne katıyorum ama sanırım sil baştan herşeyi yapıcam 1hafta sonra malzemelerimi alıp sinamekiye başlıyorum yeniden ha tabi biraz önce saçlarımı kısalttım biraz en azından şekli filan da tamamen güzel oldu normalde kırık bile alınca çok kestim sanardım ama bugün içim cız etmeden kestim 1 2parmak napayım kırıklar filan da almıştı gene başını..canım çok sıkkın anlayacağınız canlar hemen küre başlamam lazım yanında da sarmaşık özlüye
elseve başlayalı çok olmadı canım pek anlayamadım açıkcası dahaMemnun musun peki,gliss mi iyi o mu
kesmekle iyi yapmışsın canım en azından kırıklardan kurtuldun tamamiyleselam bacılar.. moralim çok bozuk bu röfleden sonra saçımın azaldığını ve döküldüğünü gördüm ki şampuanımda ç.terebendin var düşünün artıksarımsak yapıyorum arada zaten havuç kürüne katıyorum ama sanırım sil baştan herşeyi yapıcam 1hafta sonra malzemelerimi alıp sinamekiye başlıyorum yeniden ha tabi biraz önce saçlarımı kısalttım biraz en azından şekli filan da tamamen güzel oldu normalde kırık bile alınca çok kestim sanardım ama bugün içim cız etmeden kestim 1 2parmak napayım kırıklar filan da almıştı gene başını..canım çok sıkkın anlayacağınız canlar hemen küre başlamam lazım yanında da sarmaşık özlüye
canım bende şampuanıma evigen ekledim çam terebentini vardı zaten :)
hindistan ceviziyle shea butter sürdüm saç uçlarıma 1 saat falan bekledim yıkadım ama sanki pek değişiklik olmadı kullandıkça faydasını görürüm galiba :44:
yarın son sinemakimi yapıcam. ara dönemi bitince keratin maskesini denicem. memnundun sen sanırım nasıl uyguladın benden kullanım talimatı çıkmadıda :44:
Canımmm avon daily shine kullanabilirsin saçı çok güzel onarıyor ve bununla birlikte saçı uzatıyor. yanında yine ek bakım olarak avon argan yağı saç serumunu kullanırsan ballı börek olur:) ben kendimden ve çevremden etsini biliyorum :)
valla bilmiyorum bacılık yaa sanırım ööle oldu esoşumun dediği maskeyi bulamadım maalesef..glissi 1aydan fazla kullanma sertleştiriyor bi süre sonra canımcımBacım senin saçlara nazar mı değdi..nemsizliktendir belki,esmercimin önerdiği maske sen de var mı onu dene istersen..Benim de kırıklar çoğalmaya başladı yukarı doğru çıkıyor sanki..Gliss siyah saç kremini aldım,elidorun maskesini alacağım bir de,işe yarar umarım ki..
elseve başlayalı çok olmadı canım pek anlayamadım açıkcası daha
ama gliss etkisini kaybetmeye başlamıştı bende o yüzden elseve şu an iyi geldi diyebilirim.
kesmekle iyi yapmışsın canım en azından kırıklardan kurtuldun tamamiyle
yine uzatırsın üzülme
ama dökülmesi iyi olmamış yaa
neden dökülüyor ki röfleden olduğuna emin misin
acaba vitamin eksikliği falan olmasınn
dipten mi dökülüyor yoksa koparak dökülme mi var ?
hadi yaaKızlar ben 8.kürümüde bugün yaptım ama istediğim gibi olmadı yani daha 2-3 cm anca uzadı. Kürü yapmasamda bu kadar uzuyordu. Sanırım bende etkili olmadı sinemaki.
Ekledim canım seni şimdi görebilmen lazım
hadi yaa
benimde ilk turda 6-7 cm kadar uzamıştı
son turda dediğin gibi 2-3 cm uzattı
senin ilk turun muydu
ikinci turda etkisini kaybedebiliyorda bazen. ondan soruyorum
Ay canım gördümmm maşallah maşallahhh :) harika uzamış gürleşmüş saçın bariz derecede fark var ne kadar süre de uzattın bu kadar ? ve tek sinamekiyle mi bu kadar uzattın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?