Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 hafta beklicem canım yine fark etmezse sonsuza kadar ara vericem sinemakiye :) uyuz oldum ya ilk defa bişeyi düzenli yapmıştım

İnşallah canım kırık filan varsa onlara da dikkat et,farklı yağlarda kat içine aralarda iyi oluyor..Arada uzama oluyor canım..baktın olmadı başka küre geçersin,çare tükenmez..

İnşallah canım kırık filan varsa onlara da dikkat et,farklı yağlarda kat içine aralarda iyi oluyor..Arada uzama oluyor canım..baktın olmadı başka küre geçersin,çare tükenmez..

kırıklarım varda canım çok değil ikiye bile bölünmemiş şekilde. hindistan cevizi yağı sürüyorum uçlarına bakalım.
bilmiyorum canım ancak şampuanıma karıştırırım bundan sonra galiba vitaminleri yağları vs.

Bende sipariş verdim son umudum bu çünkü saçlarım hiiiiçççç uzamıyo Sonuç alan arkadaşlar ne kadar sürede ne kadar uzadı bilgi verirseniz sevinirim...

Karıştır canım valla eminim faydasını görürsün,kafama göre karıştıyorum yağları..Bir de sinemakiyi herkesten farklı şekilde uyguluyorum böyle daha faydalı olduğunu düşünüyorum..ilk olarak sinemakiyi kaynatıyorum,1-2 su bardağı sonra o ılıyınca bütün kafamı onunla ıslatıyorum döküyorum olduğu gibi..Sonra da bemiks badem yağını karıştırıp,içine isteidğim bir kaç yağ katıp(sadece bemiks ve badem yağı da olur ) sürüyorum..Böyle daha iyi oluyor bence tavisye ederim..

yeniden başlarsam denerim canım ama zor gibi :)
yağları saç dibine çok sürmemek lazım aslında
yaz geldi artık saç diplerim terleyince buram buram bemiks kokacak :)

yeniden başlarsam denerim canım ama zor gibi :)
yağları saç dibine çok sürmemek lazım aslında
yaz geldi artık saç diplerim terleyince buram buram bemiks kokacak :)

Ay sorma ya canım,hem bemiks hem de sarımsak kokusu terleyince,ıslanınca filan nasıl kokuyor

frezyaamm saçların muhteşem uzamış neler kullandın banada yazarmısın lütfenn topiği pek takip edemiyorum ben

Teşekkür ederim gözdecim..devam edersen eminim seninki de çok güzel olacak..

2-3 hafta sonra bende koyucam fotoğraf canım bakalım hala uzamazsa kışa kadar yapamam o koku çünkü acayip
bide burnuma yapıştı mı ne bilmiyorum odama giriyorum sanki bemiks kokuyor psikolojimi bozdu

frezyaamm saçların muhteşem uzamış neler kullandın banada yazarmısın lütfenn topiği pek takip edemiyorum ben

Kalplişim hoşgeldin yazarım tabikisi ..Haftada bir sinemaki kürü yapıyorum canım..10 gün de bir de karışık yağlardan sürüyorum canım..şampuanıma da sarımsakla çamterebentin kattım canım..Bir de 15 gün kadar lavanta suyu içtim..Böyle yazınca çok gibi görünüyor canım inan çok değil..

Sinemaki kürünü haftada bir gün yapıyorsun zaten,karışık yağları ne zaman istersen uygun olunca..Şu an sınavlarım bitti dinleniyorum 1 haftadır ama onun dışında o kadar yoğunum ki anlatamam,zaman ayırabiliyorum yine de..Sen de yap kalplişcim yaza uzun saçların olsun

2-3 hafta sonra bende koyucam fotoğraf canım bakalım hala uzamazsa kışa kadar yapamam o koku çünkü acayip
bide burnuma yapıştı mı ne bilmiyorum odama giriyorum sanki bemiks kokuyor psikolojimi bozdu

Bemiks kokusundan rahatsız olmuyorum ben canım ama bu kadar rahatsız ediyorsa sıcak günlerde yapma bence de,çünkü benim de sirkeden midem bulanıyor süremiyorum,gerçekten bulanıyor ıyyy ..Yazın saçlar daha hızlı uzuyormuş zaten..

canım senin ne kadar sürede kaç cm uzaman oldu?

canım senin ne kadar sürede kaç cm uzaman oldu?

2 ayda 7-9 cm arası uzama oldu canım tahminim daha fazla da olabilir eksik de saçlarım dalgalı olduğu için emin değilim..Albümüm var canım ordan bak istersen,tam bişey söyleyemicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…