Kızlar ben 8.kürümüde bugün yaptım ama istediğim gibi olmadı yani daha 2-3 cm anca uzadı. Kürü yapmasamda bu kadar uzuyordu. Sanırım bende etkili olmadı sinemaki.
Ara verecek misin canım aradada uzama oluyor..
Teşekkür ederim canımcım..2 ay fark var iki fotoğraf arasında..Sinemaki yaptım canım lavanta çayı içmiştim 15 gün kadar tavsiye ederim,bir de şampuanıma çamterebentin sarımsak filan kattım..
2 hafta beklicem canım yine fark etmezse sonsuza kadar ara vericem sinemakiye :) uyuz oldum ya ilk defa bişeyi düzenli yapmıştım
Uzar canım bence..şimdiki boyu nasıl nerede tam ?
İnşallah canım kırık filan varsa onlara da dikkat et,farklı yağlarda kat içine aralarda iyi oluyor..Arada uzama oluyor canım..baktın olmadı başka küre geçersin,çare tükenmez..
kırıklarım varda canım çok değil ikiye bile bölünmemiş şekilde. hindistan cevizi yağı sürüyorum uçlarına bakalım.
bilmiyorum canım ancak şampuanıma karıştırırım bundan sonra galiba vitaminleri yağları vs.
Karıştır canım valla eminim faydasını görürsün,kafama göre karıştıyorum yağları..Bir de sinemakiyi herkesten farklı şekilde uyguluyorum böyle daha faydalı olduğunu düşünüyorum..ilk olarak sinemakiyi kaynatıyorum,1-2 su bardağı sonra o ılıyınca bütün kafamı onunla ıslatıyorum döküyorum olduğu gibi..Sonra da bemiks badem yağını karıştırıp,içine isteidğim bir kaç yağ katıp(sadece bemiks ve badem yağı da olur ) sürüyorum..Böyle daha iyi oluyor bence tavisye ederim..
yeniden başlarsam denerim canım ama zor gibi :)
yağları saç dibine çok sürmemek lazım aslında
yaz geldi artık saç diplerim terleyince buram buram bemiks kokacak :)
Ay sorma ya canım,hem bemiks hem de sarımsak kokusu terleyince,ıslanınca filan nasıl kokuyor
valla çok kötü ya koku
bu arada senin saçlarının maşallahı varmış zaten canımçok güzel görünüyor
Teşekkür ederim gözdecim..devam edersen eminim seninki de çok güzel olacak..
frezyaamm saçların muhteşem uzamışneler kullandın banada yazarmısın lütfenn topiği pek takip edemiyorum ben
2-3 hafta sonra bende koyucam fotoğraf canım bakalım hala uzamazsa kışa kadar yapamam o koku çünkü acayip
bide burnuma yapıştı mı ne bilmiyorum odama giriyorum sanki bemiks kokuyor psikolojimi bozdu
Bemiks kokusundan rahatsız olmuyorum ben canım ama bu kadar rahatsız ediyorsa sıcak günlerde yapma bence de,çünkü benim de sirkeden midem bulanıyor süremiyorum,gerçekten bulanıyor ıyyy..Yazın saçlar daha hızlı uzuyormuş zaten..
canım senin ne kadar sürede kaç cm uzaman oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?