Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 ayda 7-9 cm arası uzama oldu canım tahminim daha fazla da olabilir eksik de saçlarım dalgalı olduğu için emin değilim..Albümüm var canım ordan bak istersen,tam bişey söyleyemicem

bakıyorum canım hemen

kedicikler albümün var canım sadece arkadaş mı olmamız gerekiyor?

Kızlar ben Gliss Total Repair 19 sıvı saç kremi kullanıyorum ilk kullandığım zamanlar yanıklara bile iyi geliyodu ama şimdi saç uçlarım kuru sert , bi faydasını göremiyorum acaba o zaman saçlarım çok kötü haldeydi diye mi o kadar iyi geldiğini düşündüm :/ Önerebilceğiniz bi ürün var mı maske veya böyle sıvı saç kremi ? Uçlar kırık değil ama kuru sert

günaydınnnn haftasonu sohbeti süpermiş
bu hafta sinameki kürümün 4.sünü yapıcam uzama varmı bilmiyorum ama yavaş yavaş eski formuna kavuşuyo daha dolgun hacimli hatta haftasonu bir arkadaşla görüştüm saçların süper görünüyo ne yaptın dedi
birde avondan argan yağlı durulanmayan saç kremi sipariş ettim denicem iyi gelirse haber veririm

canım hindistan cevizi yağı kullan uçlara
birde sürekli tavsiye ettiğim maske var resmini link olarak birkaç sayfa öncesine koymuştum
onu çok tavsiye ediyorum frezyacım falanda deneyecek ben memnun kalmıştım gliss pek işe yaramıyor haklısınn

ya ben serumla maske arasında kalmştım gittim maske aldım
hiç memnun değilim
avonun argan yağlı maskesini hhiiç tavsiye etmiyorum. normal bir saç kremi ondan daha iyidir

selam canlar..ben kür filan yapmıcam ööle karar aldım bu ay hc sipariş edicem sizlere de yazarım gelişmeleri..bi deneyim bakalım hiç olumsuz yorum yok gerçekten..bana da yaramasını umuyorum eğer fayda görmezsem ilk 2ay sinameki yapıcam yeniden..esoşum senin entele nasıl gidiyiii görüşlerin neler

hiç memnun değilim
avonun argan yağlı maskesini hhiiç tavsiye etmiyorum. normal bir saç kremi ondan daha iyidir

Bende de serumu var hiiiiç birşeye yaramadı sanırım seri kötü

Elidorun maskesi mi tatlım ? Dün akşam bayağı araştırdım onu ön yargıyla yaklaşanlar bile kullandıktan sonra memnun kalmış bayağı, sende onay verdiğine göre bugün almalıyıım :)

Elidorun maskesi mi tatlım ? Dün akşam bayağı araştırdım onu ön yargıyla yaklaşanlar bile kullandıktan sonra memnun kalmış bayağı, sende onay verdiğine göre bugün almalıyıım :)

yaw ben bunu bulamıyorum bi türlü kapıda ödemeli kozm sitelerinde varsa ordan alayım bari var mı bildiğiniz ööle bi site kızlar

buldum maskeyi ammada fiyatlıymış gelişi 30tl tutuyo değer mi sizce esoş sen kaça aldın

hiç memnun değilim

Bende de serumu var hiiiiç birşeye yaramadı sanırım seri kötü

ayyy üzüldüm bak şimdi siparişide geçmişlerdir 7,90dı fiyatıda neyse artık oldu bir kere
maskeden kastınız nedir kızlar anlatırmısınız ben kaçırdım elidorun mu bu

ayyy üzüldüm bak şimdi siparişide geçmişlerdir 7,90dı fiyatıda neyse artık oldu bir kere

yaklaşık 1 aydır sınamekıyı,1haftadır da barcelinoyu yapıyorum.hazırana kadar da aralıksız devam edeceğim.sonra bıraz kestırıp gene devam edeceğim.

hindistan ceviziyle shea butter ın nasıl bır etkısı varmış,

bır de bu saç ürünlerini kullandığımdan berı (şampuan değişikliği dahil) saçım dökülmüyordu ve tresanın kremını beğenmesemde (ipek gibi yapmıyor) kullandım ama bıtınce elseve'in kremıne mahkum oldum ıyı bır urun buluncaya kadar.ve elsevele saçımın dökülme oranı yenıden arttı.elseve krem yerıne ne öneriyorsunuz?saçlarım röfleli..ona göre önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...eksıksız bakmak gerekıyr,ufak yanlışlık yaptığımız tum zahmetı mahvedebılır...

bahsedilen maske elidorun yapılandırma maskesi canım bu arada içini kötüleme kullan bakalım iyi geleceğine inanarak mutlaka faydası olur

ooff offf röfle başa belaymış sonradan anladım benim de dökülmem oldu canım bu arada saç diplerini çok yumuşatacak şeyleri kullanma yumuşak saç dökülen saçtır unutma canım bi süre sarımsak ve ç.terebendinle bu durumu toparlayabailirsin diye düşünüyorum bu arada shea butter ve hindistanc.yağı saça onarım yapıyor uçlara sürüyoruz

SARIMSAK VE ÇAM TEREBENTİNİ YUMUŞATMAK İÇİN NASIL KULLANABILIRIM?ya da önerebileceğiniz maske var mı?SHEA BUTTER VE HİNDİSTAN cevızı yağını nerden temin ediyoruz?

SARIMSAK VE ÇAM TEREBENTİNİ YUMUŞATMAK İÇİN NASIL KULLANABILIRIM?ya da önerebileceğiniz maske var mı?SHEA BUTTER VE HİNDİSTAN cevızı yağını nerden temin ediyoruz?

canım onları yumuşatmak için değil dökülme dursun diye söledim ikisi de şampuana katılarak kullanılabilir ya da sarımsağı zeytinyağıyla yapıp saç diplerine uygulayabilirsin..maske olarak kısa bi süre için glissin siyah serisindeki maskeyi öneririm yalnız 1 1buçuk ayı geçmemeli kullanım süresi çünkü sertleştiriyor bu arada maske saç kremi vs saç diplerine değil kesinlikle uçlara sürülmeli yoksa dökülme devam eder.. sheabutter ve hi.cev.yağını doakozmetikten temin edebilirsin canım kapıda ödeme seçeneği de mevcut fiyatlar da uygun..

glissin siyah sonrasında (1,5 ay sonra) ne kullanabılırım?siyah olması siyah saç anlamına gelmıyr değil mi ? benım saçlar sarı çünkü..

Bildiğimiz sarımsağı doğrayıp mı şampuanın içine atacaz,saç ağır kokmaz mı durulayınca?çünkü barcelinoya koydum ,çok ağır koktu..ewet doa kozmetikte Hindistan cevızınınn saç boyamadan önce surulmesı kırılmayı engelledığını okumuıştum.peki biliyor musun saça 2 işlem boya ve röfle yapıldığında saçta 2 kez mi bekletmek gerekiyor?

çok soru sordum kusura bakma çünkü ufak bır yanlışlık tum yapılanları bır anda yok edebılıyor..bılgılerın için teşekkür ederim

yok yok saç rengi öenmli değil canım glissin biçok ürünü var da renk olarak bi ayrım olduğu için söledim siyah seri keratin içeriyor..sölediğim süre sonrasında önerebileceğim bişi henüz yok ben de çok denemedim ama elseve de çok etkili onun da sarı olan yıpranma karşıtı maskesini kullanabilirsin canım bende alıcam..sarımsağı ikiye bölüp içine atıcaksın şampuan yada zeytinyağının bu ölçüsüne göre değişebilir ama en az2 3diş olursa iyi olur çok küçük parçaya ayırmadan direk bölüp atman yeterli..sarımsağın kokusunu gidermek için lavanta yağı kullanabilirsin yine şampuan içinde yada kürlere ekleyerek yada direk lavantanın kendisiyle bi durulma suyu hazırlayabilirsin..hin.cev.yağını nemli saça sürüp 1saat beklettikten sonra boya işlemi yapılabilir ekstra sürmeye gerek yok boyadan bikaç gün sonra yine uçlara (nemliyken) uygulayabilirsin..rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

teşekkür ederim bu bilgiler iyi oldu....çok karıştırmış olmazsak saçımız baya bır bakımlı olacak... :)

Son düzenleme:
yaw ben bunu bulamıyorum bi türlü kapıda ödemeli kozm sitelerinde varsa ordan alayım bari var mı bildiğiniz ööle bi site kızlar

2 site buldum birinde 23.40 diğerinde 28 tl ama stokta yok yazıyor canım internet fiyatı daha pahalı :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…