Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim bu bilgiler iyi oldu....çok karıştırmış olmazsak saçımız baya bır bakımlı olacak... :)
rica ederim canım inşallah hepimizin saçları istediğimizden de güzel olsun üstüne düşmek ve istikrarlı olarak bişileri uygulamak fayda verecektir inanıyorum yalnız arada saçlarını kendi haline de bırakmayı unutma
2 site buldum birinde 23.40 diğerinde 28 tl ama stokta yok yazıyor canım internet fiyatı daha pahalı :|

evet yaa neyse başka zaman alırım artık şimdilik elseve le idare edicem canım

Elidorun maskesi mi tatlım ? Dün akşam bayağı araştırdım onu ön yargıyla yaklaşanlar bile kullandıktan sonra memnun kalmış bayağı, sende onay verdiğine göre bugün almalıyıım :)
canım evet bende baya araştırdıktan sonra aldım.blogları falan okudum.memnun kalmayan yok.ama diplere asla getirmeyeceksin.uçlara ve boylara süreceksin.elidorun normal maskeleride var onlar değil keratinology serisi olacak
canım daha 1 hafta oldu yaa pek birşey değişmedi bakalım şimdilik. ben maskeyi 20ye aldım
yaşadığınız şehirde watsons gratis varsa oraya bakın

canım daha 1 hafta oldu yaa pek birşey değişmedi bakalım şimdilik. ben maskeyi 20ye aldım
yaşadığınız şehirde watsons gratis varsa oraya bakın
burda yok maalesef canım yaa ama fazla da bakamamıştım 1 2yere bakabildim sadece neyse bidahaki alışverişe iyce bi araştırırım..ee daha yeniymiş yaa du bakalım elbet sonuç alacaksın esoşum..bende hc alıcam bakalım nasıl olacak işime yarar inş aktardan da uzatan gürleştiren bitkisel bi şampuan alıcam yada bioblas sarm özlüye devam

Merhaba kızlar, memlekete ayak bastım, kızlarımız ne güzelmiş, kızlarımızın saçları da ne güzelmiş
1 haftadır yazılanları okuyamadım ama yarın bakıcam bi değişiklik olmuş mu bakımlarda
Çam terebentinimi aldım bile, henüz eve geçmediğim için kullanmaya başlamadım, yarın başlicam. Umarım bende de işe yarar. Şimdilik benden bu kadar , saçlarınıza ve kendinize iyi bakın.

yurdumuza hoş geldin alexim iyice zamanını geçir tadını çıkar herşeyin inş buraların havası yarar sana da saçlarına da bizim de bakımlar aynı gidiyo işte uğraşıyoz bişilerle

bioblastan pek memnun kalmadım canım ya normal uzattı.
daha önce komili zeytinyağlı alıp içine çam terebentin katmıştım.hem yumuşacık olup hemde uzatmıştı.yine öyle yapacağımm
hoşgldin alexus umm
özledikk

bioblastan pek memnun kalmadım canım ya normal uzattı.
daha önce komili zeytinyağlı alıp içine çam terebentin katmıştım.hem yumuşacık olup hemde uzatmıştı.yine öyle yapacağımm

gı o şampuan mı :26: hiç dikkat etmedim valla onun içine ne sarımsak atılır ha hemen almalıyım

Alexus hoşgeldinn

Kokusu da çok güzel bunun dimiii..Kızlarr gliss siyah sıvı saç kreminden memnun değilim saçımı sertleştiyor sanki..
evet diğer şampuanların kokusu gibi hemen gitmiyor mis gibi kokuyor uzun süree

Önceden Elidor kullanmıştım ama hiç memnun kalmamıştım.Yeni çıkan serilerini ,thoms tom ve hürremli olanlar) reklamlarda sıkça görünce merak ediyordum ama almadım yine kötüdür diye.Sonra 2 li paketi şampuan ve saç kremi 4.95 tl dı denemek istedim aldım vee sonuç ne kepek ne yağlanma mis gibi de kokuyor . farkettim ki saçlarıda uzatıyor.

Kokusu da çok güzel bunun dimiii..Kızlarr gliss siyah sıvı saç kreminden memnun değilim saçımı sertleştiyor sanki..

o zaman hemen bırakmalısın canım sonra kurtaramazsın saçları

evet canım bak buu
Eki Görüntüle 680044
fiyatıda uygun kocaman da boyu var ben çok memnun kalmıştım.içine çam terebentin atıncada süper oluyor
ben bunu da bulamam kesin
uzatma olayı biraz iddialı oldu yaa..iyi gelmesine sevindim canım devam et kür filan yapıyo musun peki

esoş sen yeşilçaylı olanı mı kullandın :26: bunun çeşidi çokmuş ya

Bugün Hindistan Cevizi yağı alıcaktım ama netten baktıklarım gibi katı değildi adama sordum o başka dedi bende almadım sahtedir diye, öyle sıvı sekilde kullanan var mı :/

Arkadaşlar yazdılarmı bilmiyorum ama sarımsak şampuanını deneyin acayip saç uzatıyo kokusu biraz kötü ama uzatıyo saçı..

kızlar merhaba bende malzemelerı alıyorum küre başlıcam dun saçlarımı kestım ucları cok kotu dıye ama uzun sacı sevdıgım ıcın hemde saglıklı saç elde etmek ıcın yapıcam bu kuru.

yapılısı hakkında sızden bılgı ıstıyorum.mesela her ampül bir kullanım ıcınmı :26:

merhaba arkadaşlar
regl döneminde saç boyanıo mu yaa?
sizce boyasam rengi tutar mı?

ben bir çay bardağı sinemaki
1 kapak badem yağı
1 bemiks
1 bepanten
1 evigeni karıştırıp fıs fıslı şişeye koyarak uyguluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…