rica ederim canım inşallah hepimizin saçları istediğimizden de güzel olsunteşekkür ederim bu bilgiler iyi oldu....çok karıştırmış olmazsak saçımız baya bır bakımlı olacak... :)
2 site buldum birinde 23.40 diğerinde 28 tl ama stokta yok yazıyor canım internet fiyatı daha pahalı :|
canım evet bende baya araştırdıktan sonra aldım.blogları falan okudum.memnun kalmayan yok.ama diplere asla getirmeyeceksin.uçlara ve boylara süreceksin.elidorun normal maskeleride var onlar değil keratinology serisi olacakElidorun maskesi mi tatlım ? Dün akşam bayağı araştırdım onu ön yargıyla yaklaşanlar bile kullandıktan sonra memnun kalmış bayağı, sende onay verdiğine göre bugün almalıyıım :)
canım daha 1 hafta oldu yaa pek birşey değişmedi bakalım şimdilik. ben maskeyi 20ye aldımselam canlar..ben kür filan yapmıcam ööle karar aldım bu ay hc sipariş edicem sizlere de yazarım gelişmeleri..bi deneyim bakalım hiç olumsuz yorum yok gerçekten..bana da yaramasını umuyorum eğer fayda görmezsem ilk 2ay sinameki yapıcam yeniden..esoşum senin entele nasıl gidiyiii görüşlerin neler
burda yok maalesef canım yaa ama fazla da bakamamıştım 1 2yere bakabildim sadece neyse bidahaki alışverişe iyce bi araştırırım..ee daha yeniymiş yaa du bakalım elbet sonuç alacaksın esoşum..bende hc alıcam bakalım nasıl olacak işime yarar inş aktardan da uzatan gürleştiren bitkisel bi şampuan alıcam yada bioblas sarm özlüye devam
canım daha 1 hafta oldu yaa pek birşey değişmedi bakalım şimdilik. ben maskeyi 20ye aldım
yaşadığınız şehirde watsons gratis varsa oraya bakın
Merhaba kızlar, memlekete ayak bastım, kızlarımız ne güzelmiş, kızlarımızın saçları da ne güzelmiş
1 haftadır yazılanları okuyamadım ama yarın bakıcam bi değişiklik olmuş mu bakımlarda
Çam terebentinimi aldım bile, henüz eve geçmediğim için kullanmaya başlamadım, yarın başlicam. Umarım bende de işe yarar. Şimdilik benden bu kadar , saçlarınıza ve kendinize iyi bakın.
bioblastan pek memnun kalmadım canım ya normal uzattı.burda yok maalesef canım yaa ama fazla da bakamamıştım 1 2yere bakabildim sadece neyse bidahaki alışverişe iyce bi araştırırım..ee daha yeniymiş yaa du bakalım elbet sonuç alacaksın esoşum..bende hc alıcam bakalım nasıl olacak işime yarar inş aktardan da uzatan gürleştiren bitkisel bi şampuan alıcam yada bioblas sarm özlüye devam
hoşgldin alexus ummMerhaba kızlar, memlekete ayak bastım, kızlarımız ne güzelmiş, kızlarımızın saçları da ne güzelmiş
1 haftadır yazılanları okuyamadım ama yarın bakıcam bi değişiklik olmuş mu bakımlarda
Çam terebentinimi aldım bile, henüz eve geçmediğim için kullanmaya başlamadım, yarın başlicam. Umarım bende de işe yarar. Şimdilik benden bu kadar , saçlarınıza ve kendinize iyi bakın.
bioblastan pek memnun kalmadım canım ya normal uzattı.
daha önce komili zeytinyağlı alıp içine çam terebentin katmıştım.hem yumuşacık olup hemde uzatmıştı.yine öyle yapacağımm
evet canım bak buu
Eki Görüntüle 680044
fiyatıda uygun kocaman da boyu var ben çok memnun kalmıştım.içine çam terebentin atıncada süper oluyor
Merhaba kızlar, memlekete ayak bastım, kızlarımız ne güzelmiş, kızlarımızın saçları da ne güzelmiş
evet diğer şampuanların kokusu gibi hemen gitmiyor mis gibi kokuyor uzun süreeKokusu da çok güzel bunun dimiii..Kızlarr gliss siyah sıvı saç kreminden memnun değilim saçımı sertleştiyor sanki..
Kokusu da çok güzel bunun dimiii..Kızlarr gliss siyah sıvı saç kreminden memnun değilim saçımı sertleştiyor sanki..
ben bunu da bulamam kesinevet canım bak buu
Eki Görüntüle 680044
fiyatıda uygun kocaman da boyu var ben çok memnun kalmıştım.içine çam terebentin atıncada süper oluyor
uzatma olayı biraz iddialı oldu yaa..iyi gelmesine sevindim canım devam et kür filan yapıyo musun pekiÖnceden Elidor kullanmıştım ama hiç memnun kalmamıştım.Yeni çıkan serilerini ,thoms tom ve hürremli olanlar) reklamlarda sıkça görünce merak ediyordum ama almadım yine kötüdür diye.Sonra 2 li paketi şampuan ve saç kremi 4.95 tl dı denemek istedim aldım vee sonuç ne kepek ne yağlanma mis gibi de kokuyor . farkettim ki saçlarıda uzatıyor.
kızlar merhaba bende malzemelerı alıyorum küre başlıcam dun saçlarımı kestım ucları cok kotu dıye ama uzun sacı sevdıgım ıcın hemde saglıklı saç elde etmek ıcın yapıcam bu kuru.
yapılısı hakkında sızden bılgı ıstıyorum.mesela her ampül bir kullanım ıcınmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?