Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde çeyrek şişe şampuanım varmış, 3 damla çam terebentin kattım ben de karıştırdım. Hayırını göreyim

Bugün Hindistan Cevizi yağı alıcaktım ama netten baktıklarım gibi katı değildi adama sordum o başka dedi bende almadım sahtedir diye, öyle sıvı sekilde kullanan var mı :/
canım nerden baktın doa kozmetikte katı halde ama zaten eriyo bişekilde mesela bana geldiğinde katıydı dolapta eridi gözdeninki de daha yolda erimiş de ööle gelmiş :1 :
merhaba arkadaşlar
regl döneminde saç boyanıo mu yaa?
sizce boyasam rengi tutar mı?

canım elbette ki tutar bu dönemlerde kast edilen aslında başka bişi regl olduğumuz zaman vücut ısımız artıyor dolayısıyla 45dk beklediğimiz boya yarım saatte işliyor tutuyor o yüzden sen de boyanı yap normalden biraz erken yıkarsın

canım nerden baktın doa kozmetikte katı halde ama zaten eriyo bişekilde mesela bana geldiğinde katıydı dolapta eridi gözdeninki de daha yolda erimiş de ööle gelmiş :1 :

Ben burdan bi aktardan sordum bugün birde güvenilir aktarıma bakayım, dün sorduğum yere ilk defa gitmiştim zaten :|

Ben burdan bi aktardan sordum bugün birde güvenilir aktarıma bakayım, dün sorduğum yere ilk defa gitmiştim zaten :|

Canim internetten alma sansin varsa doa kozmetikten al sende shea butterda alırsın.ben cok memnunum surmedigim yerim yok resmen Dudak el sac memnunum. Hindistan cevizi yağıda katı satılıyor bana erimiş sekilde geldi tabi hava 25 dereceydi o gun :) buzdolabına koydum dondu hemen. Sacıma bi kere sürdüm daha ama o kadar doğal ki öneririm yani zararı olmaz en azından ondan eminiz :)

Kızlar saçlarımı boyamaya karar verdim,o kadar renk araştırması yaptım,bal köpüğü ve altın parıltılı toffe(önceden kullanmıştım) arasında kaldım..bal köpüğü çok güzel ama açıcı kullanmam lazım çok yıpratır diye toffe ye karar verdim,inşallah yıpratmam saçlarımı..ya da yıpratmadan açabileceğim açıcı var mı bildiğiniz tatlışlar..paletteyle ilgili yorumlar kötü genelde,..Loreal Efassor u tavsiye etmişler bilemedim :44::44::44::44:

ben de boyasam mı boyamasam kı karar veremedim yaa
aslında rengini açmak istiyorum ama kısalar baya yıpranmadan uzasınlar diye cayıyorum
syoss aldım ben de iki kutu farklı renk karıştırıp yapcam
1 kutu yetmio zaten saçıma.
kendi rengi olsun en azından dibi gelmez.
uzadıkça da ombre yaptırırım bana güzel gidio
tabi önce boyasam mı onu bilemedim

canım ben sinamekiyi tamamen bitirdikten sonra boyamanızı öneririm
sinameki rengi çok garip bir hale sokuyorr

benim saçlarım güzel bir kahveydi herkes çok beğenmişti
sinamekiden sonra affedersiniz ama b*k rengine döndü

benim aslında 8 kür bitti de elimdeki son bemiksi kullanıp 9a tamamlayıp bırakcaktım bu pazar:26:
tekrar bir kür yapmayacaksan boyayabilirsin canım sen
frezya bir tur daha yapmayı düşünüyor sanırımm

ya arkadaşlar bu hafta sonu bende yapmaya başlıcam ama cokmu renk degıştırıyor üzüldüm sımdı ya
birde saçınızda kaç saat bekletıyorsunuz kürü:26:

yok çok açmıyor ama değiştiriyor garip oluyor

8 haftalık kür dönemı boyunca boyama yapmıcam bıttıkten sonra yapıcam.umarım cok kotu bır renk halınede gelmez poff:26:
peki sız sımdı yapıyormusunuz veya yapıyorsanız ne kadar sure oldu bırbırımıze soleyerek daha zevklı hale getırelımkı bırakmayalım aksatmayalım bn kafaya koydum zatende bakalım

Canım illa açıcı gerektiriyorsa hindistan cevizi yağını sür öyle açtır bence ama altın parıltılı toffe de çok hoş yazın bronz tenle de mis :)

canım ben sinamekiyi tamamen bitirdikten sonra boyamanızı öneririm
sinameki rengi çok garip bir hale sokuyorr

Evet canım haklısın ona karar verdim ben de..yaza sinemaki kürlerim bitmiş olacak..boyalarımı kendim alıp kuaföre boyatacağım..Bal köpüğünde aklım kaldı çok güzelll

Kızlar saçlarım 2cm gitti
Tam 2cm, uçlar eşitlendi, ince kısımları aldırdım sadece. Kesim bittikten sonra yerde neredeyse saç yoktu. Çok memnun oldum, kısalmış gibi bile durmuyor. Bir kaç gün sonra da gelsin 4. tuuuuur

Son düzenleme:
bence yapmalısın canım çok güzel uzatıyor.
saçların diplerine sürersin boylara uçlara çok sürmezsinn.
biz zaten burda uzun zamandr beraberiz. birbirimize destek ve yardımcı oluyoruz.burası olmasaydı ben çoktan bırakmıştım kürlerii
Evet canım haklısın ona karar verdim ben de..yaza sinemaki kürlerim bitmiş olacak..boyalarımı kendim alıp kuaföre boyatacağım..Bal köpüğünde aklım kaldı çok güzelll
bal köpüğü çok hoş bir renk açık tenli olsaydım kesinliklee tercih ederdim.yazın kürler bitince boyatırsın.havanı atarsınn
iyi yapmışsın saçlar istediğin model olunca uzatmasıda zevkli oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…