canım nerden baktın doa kozmetikte katı halde ama zaten eriyo bişekilde mesela bana geldiğinde katıydı dolapta eridiBugün Hindistan Cevizi yağı alıcaktım ama netten baktıklarım gibi katı değildi adama sordum o başka dedi bende almadım sahtedir diye, öyle sıvı sekilde kullanan var mı :/
merhaba arkadaşlar
regl döneminde saç boyanıo mu yaa?
sizce boyasam rengi tutar mı?
evet canım yeşilçaylı benimkisiesoş sen yeşilçaylı olanı mı kullandın :26: bunun çeşidi çokmuş ya
canım nerden baktın doa kozmetikte katı halde ama zaten eriyo bişekilde mesela bana geldiğinde katıydı dolapta eridigözdeninki de daha yolda erimiş de ööle gelmiş :1 :
Ben burdan bi aktardan sordum bugün birde güvenilir aktarıma bakayım, dün sorduğum yere ilk defa gitmiştim zaten :|
canım ben sinamekiyi tamamen bitirdikten sonra boyamanızı öneririmKızlar saçlarımı boyamaya karar verdim,o kadar renk araştırması yaptım,bal köpüğü ve altın parıltılı toffe(önceden kullanmıştım) arasında kaldım..bal köpüğü çok güzelama açıcı kullanmam lazım çok yıpratır diye toffe ye karar verdim,inşallah yıpratmam saçlarımı..ya da yıpratmadan açabileceğim açıcı var mı bildiğiniz tatlışlar..paletteyle ilgili yorumlar kötü genelde,..Loreal Efassor u tavsiye etmişler bilemedim :44::44::44::44:
canım ben sinamekiyi tamamen bitirdikten sonra boyamanızı öneririm
sinameki rengi çok garip bir hale sokuyorr
tekrar bir kür yapmayacaksan boyayabilirsin canım senbenim aslında 8 kür bitti de elimdeki son bemiksi kullanıp 9a tamamlayıp bırakcaktım bu pazar:26:
benim saçlarım güzel bir kahveydi herkes çok beğenmişti
sinamekiden sonra affedersiniz ama b*k rengine döndü
yok çok açmıyor ama değiştiriyor garip oluyorneee çokmu acıyor rengını benımkı kullu kumral saçlarımm poff kafam karıstıyaa
yok çok açmıyor ama değiştiriyor garip oluyor
Kızlar saçlarımı boyamaya karar verdim,o kadar renk araştırması yaptım,bal köpüğü ve altın parıltılı toffe(önceden kullanmıştım) arasında kaldım..bal köpüğü çok güzelama açıcı kullanmam lazım çok yıpratır diye toffe ye karar verdim,inşallah yıpratmam saçlarımı..ya da yıpratmadan açabileceğim açıcı var mı bildiğiniz tatlışlar..paletteyle ilgili yorumlar kötü genelde,..Loreal Efassor u tavsiye etmişler bilemedim :44::44::44::44:
canım ben sinamekiyi tamamen bitirdikten sonra boyamanızı öneririm
sinameki rengi çok garip bir hale sokuyorr
benim saçlarım güzel bir kahveydi herkes çok beğenmişti
sinamekiden sonra affedersiniz ama b*k rengine döndü
bence yapmalısın canım çok güzel uzatıyor.8 haftalık kür dönemı boyunca boyama yapmıcam bıttıkten sonra yapıcam.umarım cok kotu bır renk halınede gelmez poff:26:
peki sız sımdı yapıyormusunuz veya yapıyorsanız ne kadar sure oldu bırbırımıze soleyerek daha zevklı hale getırelımkı bırakmayalım aksatmayalım bn kafaya koydum zatende bakalım
bal köpüğü çok hoş bir renk açık tenli olsaydım kesinliklee tercih ederdim.yazın kürler bitince boyatırsın.havanı atarsınnEvet canım haklısın ona karar verdim ben de..yaza sinemaki kürlerim bitmiş olacak..boyalarımı kendim alıp kuaföre boyatacağım..Bal köpüğünde aklım kaldı çok güzelll
iyi yapmışsın saçlar istediğin model olunca uzatmasıda zevkli oluyorrKızlar saçlarım 2cm gitti
Tam 2cm, uçlar eşitlendi, ince kısımları aldırdım sadece. Kesim bittikten sonra yerde neredeyse saç yoktu. Çok memnun oldum, kısalmış gibi bile durmuyor. Bir kaç gün sonra da gelsin 4. tuuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?