Kızlar saçlarım 2cm gitti
Tam 2cm, uçlar eşitlendi, ince kısımları aldırdım sadece. Kesim bittikten sonra yerde neredeyse saç yoktu. Çok memnun oldum, kısalmış gibi bile durmuyor. Bir kaç gün sonra da gelsin 4. tuuuuur
Canım illa açıcı gerektiriyorsa hindistan cevizi yağını sür öyle açtır bence ama altın parıltılı toffe de çok hoş yazın bronz tenle de mis :)
hindistan cevizi yağı saç açmıyorrHindistan cevizi yağı saç mı açıyor muşcanımm valla çok süpermiş doğruysa bakım da yapılmış olur
hindistan cevizi yağı saç açmıyorr
öyle olsa benim uçlar sapsarı olmuştuu
acıcı uygulanmadan önce sürülüyor ve saçlar hiç yıpranmadan açılıyorr
canım açıcıların hepsi aynı halt valla zararsız olanını bilmiyorum daha doğrusu inanmıyorum sen bence gene saçının tutacağı rengi yap hind.cev.yağı sürüp 1saatten sonra boyama işlemini yaparsın bu arada kür bitti mi senin ya :26:Kızlar saçlarımı boyamaya karar verdim,o kadar renk araştırması yaptım,bal köpüğü ve altın parıltılı toffe(önceden kullanmıştım) arasında kaldım..bal köpüğü çok güzelama açıcı kullanmam lazım çok yıpratır diye toffe ye karar verdim,inşallah yıpratmam saçlarımı..ya da yıpratmadan açabileceğim açıcı var mı bildiğiniz tatlışlar..paletteyle ilgili yorumlar kötü genelde,..Loreal Efassor u tavsiye etmişler bilemedim :44::44::44::44:
benim aslında 8 kür bitti de elimdeki son bemiksi kullanıp 9a tamamlayıp bırakcaktım bu pazar:26:
ne biliyim canım kendime hiç açık renkleri yakıştıramam benE çok iyiymiş canım,öyle bile olsa süper ki.. belki yazın annemle yaparım açmayı kuaförlere hiç güvenmiyorum..Ayrıca kendim yapınca daha içime siniyor..Esmercimm ayrıca açık tonlar herkese gider tonunu bulman lazım,herkes solaryuma girip sarıya boyatıyor
canım açıcıların hepsi aynı halt valla zararsız olanını bilmiyorum daha doğrusu inanmıyorum sen bence gene saçının tutacağı rengi yap hind.cev.yağı sürüp 1saatten sonra boyama işlemini yaparsın bu arada kür bitti mi senin ya :26:
canım bence son kürünü de yap kozmikbakıma göre bi haftaya kadar saç boyama kesme günü gelir o zaman boyarsın kalıcılığı da iyi olur sen de boyadan 1saat önce nemli saçına hind.cv.yağını sürüp ööle boyarsın
ne biliyim canım kendime hiç açık renkleri yakıştıramam ben
çingene gibi olacağım gibi geliyorr
ne biliyim canım kendime hiç açık renkleri yakıştıramam ben
çingene gibi olacağım gibi geliyorr
kızıla boyamıştım bi araesoşum sana şöyle hoş kapalı tonda bi kızıl da çok yakışır fotonu görmüştüm öle düşündüm birdengerçi kızıl biraz lanet bi renk ama senin saçlarında çok hoş duracağına eminim
ya aslında bende siyah çok istiyorumYakışan ton bulunur da sen beğenmiyorsan gerek yok canım..Benim yakın arkadaşlarımdan biri esmer tenli ve siyah saçlı,siyah saç bir insana bu kadar yakışır,diğer renkler hiç olmuyor,en fazla çikolata kahve yapabiliyor, çok beğeniyorum..Sana da yakışıyordur eminim canım
bende son olarak bu ay sinamekiye başlamaya karar verdim haftada 2defadan 4 5hafta yapıp bırakıcam..ne kararsızım yaa güya hcye başlıyodumneyse şimdilik harcamalarım çok hc gelecek aya kaldı hem daha iyi yaz boyuna kokusuz gezerim malum sıcaklar olunca bemiks salıyoruz etrafa
kızlar burdaysanız albüm yapacağım
resim koyacağım
bana siyah yada koyu kahve gider mi diye bakar mısın ?
bencede gayet hoş ve ben bunlar kadar esmer değilim yani bunlar bronz baya
kızıla boyamıştım bi ara
rengi istediğim gibi olmadı ama herkes beğenmiştii
ama gel gör sevgilim kızıldn nefret ediyorrr
kızıl yaprsan gelme yanıma diyorr
Kararsız hatun.. Ben başlarken 1.tur yapar sonrasında bırakırım dayanamam demiştim öyle olmadı,bağımlılık yapıyor sankim ..hc ve sinemakiyi aynı anda yapabilirsin canım bir kaç gün arayla olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?