merhabalar, bu pazar dinlenme haftası olduğu için kür yok, haftaya tekrar başlıyorum. ama kür yok diye foto da yok değil
63 günlük uzamam:
Eki Görüntüle 555720
yalnız ben her hafta foto ekliyorum, bozuluyorum kimse foto koymuyor
evet havalrda soğudu artık ıslak ıslak beklemek çok zor ufoyu aç kapa yapıcam ben artık
ama sinemakide ıslak oluyor turp daha mı sıvı ona göre onu mu demek istedin canım
bir de 2 gün değil yahu haftada 1 turpta ama 2 günde de yapabilirsin
merhabalar, bu pazar dinlenme haftası olduğu için kür yok, haftaya tekrar başlıyorum. ama kür yok diye foto da yok değil
63 günlük uzamam:
Eki Görüntüle 555720
yalnız ben her hafta foto ekliyorum, bozuluyorum kimse foto koymuyor
yanı arkadaslar ekledıgım resımler yanlış sıralanmıs ama ben açıklayım hatırlarsınız sıralama şöyle turunculu olan baslardakı yanık ve kısa hali saçımın
sonra morlu olan
sonra kırmızılı halı boyadım koyu renk istiyodumya ben ve yıne de bütün yıpranmış saçlar gitsın dıye bugun gittim kestırdım
en sonuncu beyazlıda kesılmış onarılmış bütün bakımlardan sonrakı hali yanı şimdi ki hali.. bundan sonra saglıklı bi saçı uzatmak için ugrasıcam en azından belkı bı tur daha sınamekı yaparım...
evet canım kendı rengımın aynısı sacımın sadece sarılarını boyadım yanı uçlardaki röflelerı boyadım diplerıne hiç boya sürmedım yanı uzayan saçlara şimdide öyle güzel oldu kı hatırlıyorum da nerde o ılk halı nerde şimdi ki en çok da kırıklar yanıklar gıttı dıye sevınıyorum canım eger ilk fotoya bakarsan eskı halının nası vahım oldugunu görürsün sacım bu hale geldı ya artık acele bıle etmem yaparım kürlerımı beklerım sakin sakin:)inşallah dedıgın gıbı uzar gıder bundan sonrada..
yaaa beni de şeytan acayip dürtüyor uçlarından kes diye ama tutuyorum kendimi. kırık yok aslında ama uzun zamandır kesilmediği için uçları düzgün durmuyor artık. kendim kesersem de yamuk yumuk olur diye cesaret edemiyorum. yaza kadar tutabilir miyim kendimi bilmem. beyazlar da ayrı mesele. boyamıyorum zaten saçlarımı, kessem de uzarken dik dik çıkıp daha belirgin oluyorlar. galiba beyazları da uzatıcam artık. kürlere başladığımdan beri saçlarıma daha çok dikkat ettiğim için çok gözüme batıyorlar, eskiden beyazları farketmezdim bile. hatta şimdi sadece beyaz telleri boyasam nasıl olur diye bile geçiyor aklımdan
güldürdün benı kız nası secip boyayacan beyazları zor olur bırak uzasın yok boyayacam dersen de kendı rengıne boya bi şi olmaz bı de sakın kendın kesme asla yapma çok kötü degıl sacın bu bnm kürlerı yaptıgım dönem içinde 2. sacımı kestırışım ilk kestırdıgımde 2 sınamekı kürü yapmıştım şimdi 8 bitti dinlenırken kestırdım bu sefer ıyıce temızlendı çünkü berbattı senın kı öyle degıl bırak ıyıce uzasın uzayınca azıcık aldır çok güvendıgın bı kuaföre..
canım bnm sınamekı kürüm bitti sayılır bekleyıp son ıkıyı yapıcam ona dayanırım ama turp 2 günde bı yapılıyo ve 2 3 bardak suda haşlanıyomus bıldıgın kafaya boca edıp sırılsıklam beklemek gerekıyo sınamekı ole degıldı haftada bır ve yarım çay bardagı bı şi fısfıslıyosun o kolaydı ve dedıgım gıbı bıtırdım sayılır zaten bayagı da düzeldı ve uzadı sacım resmen yanık sacım pırılpırıl oldu uzadı çok şükür artık bundan sonra normal de beklerım bi şe yapmadan şu anda memnunum çünkü saçımdan.....
bence saça sürmeyelimde bu turbuu ..yesek daha ii olmaz mı
dinlenme vakti geldi yani ablacım hadi gözün aydın biraz ara ver bakalım :) ya bu arada bişi sorcam şu kozmik bakımın içinden çıkamıyorum mesela benim kür yaptığım gün cuma günü tam bi hafta bekleyip cumaları yapıyorum kozmik bakıma uysam 2 3günde bir yapmam lazım nasıl edem ben bu işi yahu :26:mesela daha dün yaptım bugün baktım gene 18ine kadar yapabilirsiniz diyo haydee
tatoş saçımın son koyu renk düzelmiş halinin resmını koydum kestırdım bı de bi şi dememişsın artık hiç yorum ne yazmıyosun eskıden ne yassak cvp verırdın:)bence saça sürmeyelimde bu turbuu ..yesek daha ii olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?