Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba, yaşadığım yerde sinameki yaprak olarak yok, markette sallama çay olarak var. Acaba onu kullansam fayda edermi ?

denemek lazım canım yurtdışında mı yaşıyosun:44:

KKTC'deyim canım. Güzelyurt'ta 1 tane aktar açıldı amane zaman gitsem kapalı burada işler durgun olunca hemen dükkana kilit vuruyorlar Lefkoşa'ya da yakın zamanda gidemeyeceğim. Saçlarım kısa küt sayılır, yaza da kardeşimin düğünü var, topuz yapılsın istiyorum saçlarım Kuaföre foto götürdüm omuzlardaydı boyu o modelin ama benimkini kısalttı, bir de demez mi fena mı yıpranmışkısımları gitti diye Göğüsümün altındaydı saçlarım yaa, kıydı saçmalarıma

Hindstan Cevizi yağını aldıım şimdi bunu ıslak saça mı sürmeliyim yoksa normal kuruyken sürebilir miyiim :|

yazık yaa artık kuaförelere söleyecek söz bulamıyorum bi başlarsam susamıcam neyse hemen başla çalışmalara canım düğüne kadar uzayacağına eminim sinamekinin kendisini bulana kadar sallama çayla idare et bari poşeti yırtıp içindeki otu döker ööle yaparsın canım..napıyoruz umutlu oluyoruz böölece gelecek faydayı 2katına çıkarıyoruz :) kolay gelsin canım resimlerini mutlaka bekliyoruz

Eşimden rica ettim Perşembe Lefkoşa'ya gidecek :) Alır ordaki aktardan artık.. İnşallah yaa, omuzlarıma kadar uzasa razıyım Ağustosa kadar ..

Eşimden rica ettim Perşembe Lefkoşa'ya gidecek :) Alır ordaki aktardan artık.. İnşallah yaa, omuzlarıma kadar uzasa razıyım Ağustosa kadar .. İnşallah fırsat buldukça eklerim

hadi ya öyle mi yapıyoruz
ben hep kuru uçlara kullandım yanlış mı yaptım kii
yapa yapa öğreniyoz guzum yaa sen de ööle yap artık :)
Eşimden rica ettim Perşembe Lefkoşa'ya gidecek :) Alır ordaki aktardan artık.. İnşallah yaa, omuzlarıma kadar uzasa razıyım Ağustosa kadar .. İnşallah fırsat buldukça eklerim
bu iyi haber inşallah gerçeğine de kavuşursun bi an önce canım ama şimdilik elindekilerle hemen başla..ohoo ağustosa kadar epey uzar kısa saç uzamaya daha elverişli saç bizler ne çabalıyoruz saçımızı uzatmak için canım çünkü ya orta boy ya da uzun o yüzden sen daha avantajlısın diye dşünüyorum

İnşallah canım yaa, çok gaza geldim, daha çayıda almamıştım ki.. Perşembe yaprağı alacağım içi çayı almayayım , geldiği gün yaparım artık :)

İnşallah canım yaa, çok gaza geldim, daha çayıda almamıştım ki.. Perşembe yaprağı alacağım içi çayı almayayım , geldiği gün yaparım artık :)
hadi bakalım inşallah güzel bi başlangıç olacak canım diğer malzemelerin var mı peki bemiks filan buldun mu bademyağı..
3 ayda 5 cm nasıl
az değil mi

az esoşum 2ayda olabilir tabi ha bu da kötü değil 3ay ama saç yoruluyor yaa dışardan neler yapıyoruz..ki bu saç nasıl bişeyse mevsime bağlı olarak bile neler geliyor başına

o kadar bakıma karsılık evet az canım :/ bu arada alakasız olucak ama siyah saç çok yakışır sanaa
sağol canım karar verdim istediğim boya gelince siyah yapacağım
ama bu 3 ayın 1 buçuk ayı hiç bakım yapmadım

az esoşum 2ayda olabilir tabi ha bu da kötü değil 3ay ama saç yoruluyor yaa dışardan neler yapıyoruz..ki bu saç nasıl bişeyse mevsime bağlı olarak bile neler geliyor başına
evet ya ilk sinamekide 3 ayda 10 cm uzamıştı iki katı resmen
ne yapmam lazım o uzamayı tekrar elde etmem içinn

1.5 aylık bakımsa normal canıım zaten bakım yapmayınca saç ayda anca 1 cm uzuyo :/ başka forumlarda sinameki kürünün 2. turunu haftada 2 kere yapıp 4 haftada bitirenler var birde öyle dene istersen tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…