Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o yüzden hazirana kadar sinameki yapmıcam
küstümmm

o yüzden hazirana kadar sinameki yapmıcam
küstümmm

sinamekiye başlayana kadar da 1ay hiçbişi yapma bence esoşum böölesi daha iyi olacak bu ayın sonunda bakımlarını bitir bence hem komili yaradı demiştin sadece onu kullanırsın sonra da sinamekiye başlarsın yepyeni bi başlangıç olur senin için

ben hemen yarın eksik malzemelerimi alıp başlıcam bu sefer haftada 2defa yapıcam bakalım nasıl olacak yarar inşallah bu hızlandırma turunda da

Ben şimdi sadece sinameki ve doğum kontrol haplı şampuanı kullanıyorum ya, diyorumki birde yağ günü olsun haftada, önümüzdeki hafta doa kozmetikten bişeler alıp içinede sarımsak koyup uygularım. Sizce hangi yağları alıyım ? Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı diye bir ürün var Doa Kozmetikte onu kullanan var mı ?

canım kesinlikle susam hint ve çörekotu yağı almalısın bunlar çok etkili yalnız çok yormasan diyorum saçlarını en azından ara vermeyi beklesen nasıl olur malum saç neye alışırsa onu istiyo sonra tüm bunlar olmayınca uzaması yavaşlamasın..bu arada o yağ karışımından memnun olanlar var canım ama stokta değil diye biliyorum aslında onu alıp sarımsak atabilirsin içine bilemedim :44:

Herkes yağ bakımıda yapınca bian eksik bişeler yapıyorum sandım :O yorulursa yapmıyım ya bu kısmı hiç düşünmemiştim :O

Herkes yağ bakımıda yapınca bian eksik bişeler yapıyorum sandım :O yorulursa yapmıyım ya bu kısmı hiç düşünmemiştim :O

en azından şimdilik sokma araya canım hem diğer bakımlar(şampuan+sinameki) bitmeye yakın yağ bakımına başlayıp haftada 3defa yaptın mı daha etkili olur çünkü yağ karışımları genelde haftada 2yada 3defa yapılmalı hepsinin üstünde de yazar zaten o yüzden sinamekinin aslını da çok bozmadan buna devam et sonrasında yağ karışımı harika olur haftada 3gün

Haklısın canıım çok teşekkür ederiiim :)

günaydın kızlar
bu ayın 11inden itibaren 15 gün boyunca yapacağımız bakımlar 2 kat etki edecekmiş ben onun için bu haftaki kürümü 11i sonrasına ayarladım bilginize

ben de kür e pazar gunu başlıyorum kızlar bakalım dedıgınız kadar etkısını gorucekmıyım

hadi bakalım ben de bugün eksik malzemeleri tamamlayıp başlıyorum sinamekiye..isabet oldu kozmiğe de uymuş olucam..bundan sonra haftada 2den 4 5hafta yapıp bitiriyorum inşallah bu turda da yararlı olur

Ben de dayanamadım gittim eczaneye bemiz aldım geldim. 4. turuma başlıyorum bakalım. Zaten bu ara verme işine gıcık olmuştum, yine de 20 gün kadar ara vermiş oldum, bundan sonra bele gelene kadar ara mara yok

Bemiz almadım tabii ki de, bemix aldım gerçekten de kötü kokuyormuş bu yaw :26:
Benim diğer kullandığım böyle kötü değildi, herkesin kokudan neden şikayet ettiğini anlamamıştım ben de.

Bu tur başlangıç fotomu da çektim, bu sefer gerçekçi düşünerek yılbaşında belimde diyorum.

Ben de dayanamadım gittim eczaneye bemiz aldım geldim. 4. turuma başlıyorum bakalım. Zaten bu ara verme işine gıcık olmuştum, yine de 20 gün kadar ara vermiş oldum, bundan sonra bele gelene kadar ara mara yok

bugün markete gittim komili şampuan alacaktım ama benim aldığım yeşil çaylıdan kalmamış
elseve arginin aldım kremiyle birlikte uyguna geldii
için çam terebentin katacağım bakalım uzamaya etkisi olacak mı
enteleyede devam ediyorum
bir ay sonra 3 cm uzasaa
off off

Son düzenleyen: Moderatör:

alexim ara vermeden nasıl faydalı olacak ki ama saç alışıyo yaa

olur esoşum üzülme yaa azimli ol ben de bugün buldum komili gidip alıcam bikaç güne bakalım inş yarar bana da

bugün 3.turun ilk kürünü yaptım bikaç saat sonra yıkıycam hadi bismillah verimli bi tur olsun diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…