rica ederim canım her zamanhadi bakalım inşallah güzel bi başlangıç olacak canım diğer malzemelerin var mı peki bemiks filan buldun mu bademyağı..
Evet var onlar:) Bir sinameki eksik, çok teşekkür ederim, sorularıma cevap verdiğin içinyarasın inşallah
esoşum sanırım çoook ara vermemiz lazım daha doğrusu bırakmamız bak ben sinamekiye başlıcam diye havucu bile bıraktım şimdiden yani bazen sinameki için sinamekiden vazgeçmek gerekiyorevet ya ilk sinamekide 3 ayda 10 cm uzamıştı iki katı resmen
ne yapmam lazım o uzamayı tekrar elde etmem içinnüzülme ama epey bi aradan sonra kullandığında aynı etkiyi yapacağından eminim
o yüzden hazirana kadar sinameki yapmıcam
küstümmm
canım kesinlikle susam hint ve çörekotu yağı almalısın bunlar çok etkili yalnız çok yormasan diyorum saçlarını en azından ara vermeyi beklesen nasıl olur malum saç neye alışırsa onu istiyo sonra tüm bunlar olmayınca uzaması yavaşlamasın..bu arada o yağ karışımından memnun olanlar var canım ama stokta değil diye biliyorum aslında onu alıp sarımsak atabilirsin içine bilemedim :44:Ben şimdi sadece sinameki ve doğum kontrol haplı şampuanı kullanıyorum ya, diyorumki birde yağ günü olsun haftada, önümüzdeki hafta doa kozmetikten bişeler alıp içinede sarımsak koyup uygularım. Sizce hangi yağları alıyım ? Saç Uzamasına Yardımcı Saç Bakım Yağı diye bir ürün var Doa Kozmetikte onu kullanan var mı ?
canım kesinlikle susam hint ve çörekotu yağı almalısın bunlar çok etkili yalnız çok yormasan diyorum saçlarını en azından ara vermeyi beklesen nasıl olur malum saç neye alışırsa onu istiyo sonra tüm bunlar olmayınca uzaması yavaşlamasın..bu arada o yağ karışımından memnun olanlar var canım ama stokta değil diye biliyorum aslında onu alıp sarımsak atabilirsin içine bilemedim :44:
Herkes yağ bakımıda yapınca bian eksik bişeler yapıyorum sandım :O yorulursa yapmıyım ya bu kısmı hiç düşünmemiştim :O
en azından şimdilik sokma araya canım hem diğer bakımlar(şampuan+sinameki) bitmeye yakın yağ bakımına başlayıp haftada 3defa yaptın mı daha etkili olur çünkü yağ karışımları genelde haftada 2yada 3defa yapılmalı hepsinin üstünde de yazar zaten o yüzden sinamekinin aslını da çok bozmadan buna devam et sonrasında yağ karışımı harika olur haftada 3gün
Haklısın canıım çok teşekkür ederiiim :)
Ben de dayanamadım gittim eczaneye bemiz aldım geldim. 4. turuma başlıyorum bakalım. Zaten bu ara verme işine gıcık olmuştum, yine de 20 gün kadar ara vermiş oldum, bundan sonra bele gelene kadar ara mara yok
Ben de dayanamadım gittim eczaneye bemiz aldım geldim. 4. turuma başlıyorum bakalım. Zaten bu ara verme işine gıcık olmuştum, yine de 20 gün kadar ara vermiş oldum, bundan sonra bele gelene kadar ara mara yok
bugün markete gittim komili şampuan alacaktım ama benim aldığım yeşil çaylıdan kalmamış
elseve arginin aldım kremiyle birlikte uyguna geldii
için çam terebentin katacağım bakalım uzamaya etkisi olacak mı
enteleyede devam ediyorum
bir ay sonra 3 cm uzasaa
off off
bugün 3.turun ilk kürünü yaptım bikaç saat sonra yıkıycam hadi bismillahverimli bi tur olsun diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?