Hayırlı olsun tatlışımm
hayırlı, verimli olsun balııımm :)
merhaba kızlar uzun zamandır bu topiği takip edemedim.kızımın doğum günü hazırlığını yaparken 4. kürü 1 hafta geciktirmiştim.bi haftada bemiks eklemeyi unutmuşum onun dışında her hafta yaptım kürümü 1.turu tamamladım.21 nisanda tekrar başlamayı planlıyorum.fotoğraflarımı albüm oluşturup profilime ekliyorum.pek uzama elde edemedim sanki ama saçlarım hacim kazandı.çoğaldı gibi hissediyorum.sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.
bende ilk turun birinci kürünü yaptım daha bır kaç dk oldu 2 saat yeterlımı kızlar sızce?
yeter canım 1saat de benden olsun 3olsun işimiz garanti olsun
3 saat dayanamam kı kuzum vala yarın iş o yuzden hafta sonu secmıstımaklımı çelen sensınn
alexim ara vermeden nasıl faydalı olacak ki ama saç alışıyo yaa
Kızlar 16 nisan'da gratis'te elseve saç maskelerinde indirim olacak haberiniz olsun ben depo alıcam 2-3 tane%50 olur diye tahmin ediyorum haberiniz olsun bebekler
Watsons nisan kataloğunda Gliss'in siyah serisi 4Lü set 19.50 TL, denemeye değer gibi
Benim bu alışma işine aklım yatmadı.
Sinameki yapmayınca da uzamıyo zaten, en fazla ara vermeden de uzamaz
..........ama ben hariç hiç kimse özlememiş evdekilerdengene burunlarını tutmaya öflemeye pöflemeye başladılar
Annemle abimin her pazartesi tepkisi öf pöf , allahtan akşama bırakmıyorum birde babam eklenirdi
bizimkilerde ara verince bana diyolardı ne zaman bitecek artık bu iş dedim daha durun yeni başlıyoruzbugün mmmikellef bir kutlamayla 3.tura başladım sinir krizi geçirdiler..babam da ayrı bi film zaten diyoki kafana herşeyi sürüyosun yarın öbürgün gelme sakın baba saçlarım gitti saç ektirelim diye hey Allahım
Kızlar bizim evde de annem bakım yapmayı seviyor eve gittiğim zamanlarda onu da alıyorum yanıma,ikimiz karıştıyoruz yağları filan önce saçımıza sonra yüzümüze maske yapıyoruz..Kardeşlerim başlıyor ablam geldi anne seni kendine uydurdu,yapmayın,pöfff,iğrenç..hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?