Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun tatlışımm

hayırlı, verimli olsun balııımm :)

sağolun canoşlar inşallah iyi olcak yaa eski saçlarımı istiyorum aslında havuç kürü de yaramıştı şimdiden diplerim çıkmıştı bile daha 2 3sefer yaptım ama neyse onu başka zamana erteliyorum sanırım havuç biraz dökülme yaptı bende

merhaba kızlar uzun zamandır bu topiği takip edemedim.kızımın doğum günü hazırlığını yaparken 4. kürü 1 hafta geciktirmiştim.bi haftada bemiks eklemeyi unutmuşum onun dışında her hafta yaptım kürümü 1.turu tamamladım.21 nisanda tekrar başlamayı planlıyorum.fotoğraflarımı albüm oluşturup profilime ekliyorum.pek uzama elde edemedim sanki ama saçlarım hacim kazandı.çoğaldı gibi hissediyorum.sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum.

mutlaka bi fayda sağlamıştır canım ya onca emek var işin içinde..bu arada kızın hayırlı sağlıklı ve annesiyle babasıyla ailesiyle nice yaşlarını kutlasın inşallah mutlu yıllar diliyorum

bende ilk turun birinci kürünü yaptım daha bır kaç dk oldu 2 saat yeterlımı kızlar sızce?

Kızlar 16 nisan'da gratis'te elseve saç maskelerinde indirim olacak haberiniz olsun ben depo alıcam 2-3 tane %50 olur diye tahmin ediyorum haberiniz olsun bebekler

Watsons nisan kataloğunda Gliss'in siyah serisi 4Lü set 19.50 TL, denemeye değer gibi

Kızlar 16 nisan'da gratis'te elseve saç maskelerinde indirim olacak haberiniz olsun ben depo alıcam 2-3 tane %50 olur diye tahmin ediyorum haberiniz olsun bebekler

Watsons nisan kataloğunda Gliss'in siyah serisi 4Lü set 19.50 TL, denemeye değer gibi

burda da bi watsons yok ki ne iyi olurdu olsa alırdım bak bu ay gene almam lazım hepsinden şokda da çok indirimli oluyo ya 2tane şampuan 10tlye satıyolar keşke her markanınki olsaydı alırdım ordan istediğimi..ama her yer de tek tek gezilmiyor ki iki şampuan için off sıkıldım gidip sarm. özlümü alıp oturucam aşağı

Benim bu alışma işine aklım yatmadı.
Sinameki yapmayınca da uzamıyo zaten, en fazla ara vermeden de uzamaz

Canım sinemakiyi sürekli yaparsak eğer,saç dipleri alışıyor buna ve artık tepki vermiyor..Bizim yapmaktaki amacımız saç diplerini uyararak uzama sağlamak,sürekli yapınca alışıyor ve uyarılmamaya başlıyor,ara verip tekrar yapınca tekrardan yabancı madde gibi algılamaya başlayıp tepki veriyor,uyarılıyor ve uzuyor..Yani amaç arada uzatmak değil de başlayınca tekrardan hızlı uzama sağlamak

Son düzenleme:
..........ama ben hariç hiç kimse özlememiş evdekilerden gene burunlarını tutmaya öflemeye pöflemeye başladılar

Annemle abimin her pazartesi tepkisi öf pöf , allahtan akşama bırakmıyorum birde babam eklenirdi

Annemle abimin her pazartesi tepkisi öf pöf , allahtan akşama bırakmıyorum birde babam eklenirdi

bizimkilerde ara verince bana diyolardı ne zaman bitecek artık bu iş dedim daha durun yeni başlıyoruz bugün mmmikellef bir kutlamayla 3.tura başladım sinir krizi geçirdiler..babam da ayrı bi film zaten diyoki kafana herşeyi sürüyosun yarın öbürgün gelme sakın baba saçlarım gitti saç ektirelim diye hey Allahım

Allah korusuuun ama doğru diyolar bi umutla ne duysak uyguluyoruz uzasalarda bitse bu çile

Kızlar bizim evde de annem bakım yapmayı seviyor eve gittiğim zamanlarda onu da alıyorum yanıma,ikimiz karıştıyoruz yağları filan önce saçımıza sonra yüzümüze maske yapıyoruz..Kardeşlerim başlıyor ablam geldi anne seni kendine uydurdu,yapmayın,pöfff,iğrenç..hehehe

yine iyi canım senin annen sana uyum sağlıyo, benimki evin erkeklerinden daha çok öflüyo

Kızlar açıkcası şu saçın sinamekiye alışma konusuna bende katılmıyorum. Denemedikki nerden biliyıoruz tam uzamaya başladığında ara veriyoruz.

ben bugün üçüncü karışımımı sürdüm. (dax+sinameki+hind cev.+sheabutter) ilk ikisini akşam yapıp ertesi gün yıkadım ama ıslak kafayla yatınca başım ağrıyor o yuzden bu defa gunduz yaptım.hem haftada bir defADA YAPMIYORUM BU GECEN CUMA BASLAMISTIM BIR HAFTADA UCUNCUOLDU .. HAVLAR ısınsın haftada 4 defa yapıcam.
Ben ınanıyorumkı duble olan bu karısım işe yarayacak. Hatta siyah saçlarımı orkide moruna boyamıstım diplerden çıkan bı cm acılmıstı :) gerısı tutmamıstı bakıyorum sımdı oralara dıpler cıkmaya basladı bıleeee :)

hem sınamekı boya akıtma etkısıyle sıyahın yogunlugunuda aldı hatta uclarda sarılar bıle bellı hafıften

olackkk bu defa :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…