valla ccanım ben ara vererek yaptım arada da ikinci turda da hiç uzama olmadıCanım sinemakiyi sürekli yaparsak eğer,saç dipleri alışıyor buna ve artık tepki vermiyor..Bizim yapmaktaki amacımız saç diplerini uyararak uzama sağlamak,sürekli yapınca alışıyor ve uyarılmamaya başlıyor,ara verip tekrar yapınca tekrardan yabancı madde gibi algılamaya başlayıp tepki veriyor,uyarılıyor ve uzuyor..Yani amaç arada uzatmak değil de başlayınca tekrardan hızlı uzama sağlamak
bizimkilerde ara verince bana diyolardı ne zaman bitecek artık bu iş dedim daha durun yeni başlıyoruzbugün mmmikellef bir kutlamayla 3.tura başladım sinir krizi geçirdiler..babam da ayrı bi film zaten diyoki kafana herşeyi sürüyosun yarın öbürgün gelme sakın baba saçlarım gitti saç ektirelim diye hey Allahım
erkek arkadaşımda aynı şekilde bu gidişle kel kalıcaksın dıyo onun yanlardan açılma vardı yılan yagı surdum 2 kez yaptrdı bır daha yaptrmadı :) saçlarını neymiş bozmuşum sankı cok saç vardıda bır suru laf neyse kızlar bakım yapmaya devam dıyorum
valla ccanım ben ara vererek yaptım arada da ikinci turda da hiç uzama olmadı
o yüzden bende birdahaki sefere 12 kür falan yapıcam ara vermeden
birde öyle deniyimm
yine iyi canım senin annen sana uyum sağlıyo, benimki evin erkeklerinden daha çok öflüyo
bizimkilerde ara verince bana diyolardı ne zaman bitecek artık bu iş dedim daha durun yeni başlıyoruzbugün mmmikellef bir kutlamayla 3.tura başladım sinir krizi geçirdiler..babam da ayrı bi film zaten diyoki kafana herşeyi sürüyosun yarın öbürgün gelme sakın baba saçlarım gitti saç ektirelim diye hey Allahım
erkek arkadaşımda aynı şekilde bu gidişle kel kalıcaksın dıyo onun yanlardan açılma vardı yılan yagı surdum 2 kez yaptrdı bır daha yaptrmadı :) saçlarını neymiş bozmuşum sankı cok saç vardıda bır suru laf neyse kızlar bakım yapmaya devam dıyorum
hahah aklıma bi fıkra geldineyse canım kolay gelsin yılmaca yok devam edicez istediğimize ulaşana kadar biraz sabretsinler
normalde sirke ve su ile yapılıyordu ama ben sirkenin kokusuna dayanamam diye sadece su ile kaynattımOlabilir canım bunun ilk konusunda zaten 3 ayda bir ara verin yazıyor 8 küre arayı kim çıkarmış bilemiyorum..Ama ara vermek lazım yine de..entele nasıl gidiyor canım kokusu filan nasıl? uzamaya hissediyor musun
normalde sirke ve su ile yapılıyordu ama ben sirkenin kokusuna dayanamam diye sadece su ile kaynattım
biten gliss şişeme koydum banyodan sonra saç diplerime sıkıyorum.birdaha durulamıyorum.
daha pek uzama olmadı çünkü yeni başladım canım bu şekilde kullanmaya
ilk yaptığımda badem yağı falan karıştırıp yapmıştım ama haftada 2-3 defa yapın diyordu.benim o kadar çok zamanm yok o yzden düzenli yapamadım. şimdi çok pratik oldu banyodan çıkınca uçlara elseve diplerede entele sıkıyorum
inşallah uzama olurr ya çok ümitliyim ben bu enteleden ama bilemiyorum
normalde sirke ve su ile yapılıyordu ama ben sirkenin kokusuna dayanamam diye sadece su ile kaynattım
biten gliss şişeme koydum banyodan sonra saç diplerime sıkıyorum.birdaha durulamıyorum.
daha pek uzama olmadı çünkü yeni başladım canım bu şekilde kullanmaya
ilk yaptığımda badem yağı falan karıştırıp yapmıştım ama haftada 2-3 defa yapın diyordu.benim o kadar çok zamanm yok o yzden düzenli yapamadım. şimdi çok pratik oldu banyodan çıkınca uçlara elseve diplerede entele sıkıyorum
inşallah uzama olurr ya çok ümitliyim ben bu enteleden ama bilemiyorum
hahah aklıma bi fıkra geldineyse canım kolay gelsin yılmaca yok devam edicez istediğimize ulaşana kadar biraz sabretsinler
teşekkürler canım sanada kolay gelsin arkadaşlık içinde teşekkürler saç ile ilgili yorumlarınla sık sık karşılaşıp okuyorum deneyımlerını memnun kladıgın kürler ve bakımlar hakkında fikir alırım arada öpyrum çok
teşekkürler canım sanada kolay gelsin arkadaşlık içinde teşekkürler saç ile ilgili yorumlarınla sık sık karşılaşıp okuyorum deneyımlerını memnun kladıgın kürler ve bakımlar hakkında fikir alırım arada öpyrum çok
tabiki canım seve seve yardımcı olurum aklına takılan konularda..zaten saç uzmanı olduk çıktık valla bugün kendime özgü şampuan üretmeyi bile düşündümkimyager olaydım iyiydi
slm kızlar bende dün watsonsa gitmiştim bişeyler almak için baltım gliisin ürünlerinde indirim vardı 5,99du pembe seriden aldım bir tane durulanmayan keratinin içeren sıvı krem inş işe yarar yaramazsa da cnm sağ olsun
sizlere takılalı gittiğim heryerde gözüm saç bakım ürünlerindebizde sıkıntı yok eşim bile acaba bende mi yapsam diyo hatta ulaşamadığım yerlere o sıkıyo sinameki kürünü ufaklıkta anne sana yardım edeyim diye deliriyo arada onada sıktırıyorum bizi arayan olursa ailecek kürdeyiz anacımmm
bide unutmadan bir tane enjektör aldım zira içine kattığım vitaminler yağlı olduğu için ampülde bir iki damla kalıyo ne gerek var israf olmasın dimi o her damla benim saçıma lazım
ohh ne güzel valla Allahım hep böyle güzel günler versin ağzınızın tadı hep yerinde olsunglissin pembesi çok güzel kokuyo işe de yarayacaktır ben de ondan alıcam bu sefer malum saç röfleli biraz da onunla idare edelim bakalım
amin cnm benim Allah tüm bekarlara hayırlı kısmetler nasip etsin
bende bu akşam 4.kürümü yapıcam haftayada vitamin iğnelerini tekrar alıcam çünkü bu akşam son ampülleri kullanıcam içlerinden 5er tane çıkıyo son birer ampülüde şampuanıma kırsam işe yararmı ki korkuyorumda iyi bişey yapayımderken karışımları farklı reaksiyon verirse diye :44:
hımm kafam karıştı şimdi acaba 3.kürmüydü ben bir eski msjlarıma bakayım
Buradaki muhabbete bayılıyorum ya , herkes birbirine ne kadar güzel destek oluyor
Benimde altıncı kürüm bitti yaklasık 1 ay 1 hafta olmuş oluyor yani ,
tam küre başlamadan önce kestirmiştim saçımı ve suan 6 cm civarı uzama var ve bu mükemmel
Sanırım gerçekten haftada 1 cm uzatıyor ,
8 kür bittiğinde çok boşluğa düşeceğim gibi
Ensem tamamen açıktı şimdi tamamen kapandı diyebilirim
AMİİİİNNNNamin cnm benim Allah tüm bekarlara hayırlı kısmetler nasip etsin
bende bu akşam 4.kürümü yapıcam haftayada vitamin iğnelerini tekrar alıcam çünkü bu akşam son ampülleri kullanıcam içlerinden 5er tane çıkıyo son birer ampülüde şampuanıma kırsam işe yararmı ki korkuyorumda iyi bişey yapayımderken karışımları farklı reaksiyon verirse diye :44:
Bugün ben de watsons'ı ziyaret ettim kızlar
Dax super gro ve bioblas yavaş uzayan saçlar için şampuan aldım.Burda adı çok geçiyordu, bir de ben deneyeyim. İçine de çam terebentin eklicem.
Bu arada 2 gün önce saçımı kestirirken kuaförüme sordum, beyazları tek tek boyasam deli gibi mi görünürüm diye. Neden olsun ki, gayet de iyi olur, ne gerek var tüm saçını boyamaya dedi. Boya aldım ben de, bu akşam tel tel boyicam saçlarımı. Çok fazla değil tabi beyazlarım, bu sene arttı biraz ve kalın telli oldukları için tek tek görünüyorlar saçımın arasında. Azıcık renkleri kırılsa bile benim işimi görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?