Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ccanım ben ara vererek yaptım arada da ikinci turda da hiç uzama olmadı
o yüzden bende birdahaki sefere 12 kür falan yapıcam ara vermeden
birde öyle deniyimm

valla ccanım ben ara vererek yaptım arada da ikinci turda da hiç uzama olmadı
o yüzden bende birdahaki sefere 12 kür falan yapıcam ara vermeden
birde öyle deniyimm

Olabilir canım bunun ilk konusunda zaten 3 ayda bir ara verin yazıyor 8 küre arayı kim çıkarmış bilemiyorum..Ama ara vermek lazım yine de..entele nasıl gidiyor canım kokusu filan nasıl? uzamaya hissediyor musun

Olabilir canım bunun ilk konusunda zaten 3 ayda bir ara verin yazıyor 8 küre arayı kim çıkarmış bilemiyorum..Ama ara vermek lazım yine de..entele nasıl gidiyor canım kokusu filan nasıl? uzamaya hissediyor musun
normalde sirke ve su ile yapılıyordu ama ben sirkenin kokusuna dayanamam diye sadece su ile kaynattım
biten gliss şişeme koydum banyodan sonra saç diplerime sıkıyorum.birdaha durulamıyorum.
daha pek uzama olmadı çünkü yeni başladım canım bu şekilde kullanmaya
ilk yaptığımda badem yağı falan karıştırıp yapmıştım ama haftada 2-3 defa yapın diyordu.benim o kadar çok zamanm yok o yzden düzenli yapamadım. şimdi çok pratik oldu banyodan çıkınca uçlara elseve diplerede entele sıkıyorum
inşallah uzama olurr ya çok ümitliyim ben bu enteleden ama bilemiyorum

Sirke çok feci canım .enteleyi durulama suyu olarak kullansan olmaz mı,zehirli diye mi bu şekilde yapılıyor..

esoşum saçın ilk defa enteleyle karşılaştığı için kesinlikle etki gösterir ama 3defa olmasa da haftada 2yapmaya çalış kuralına uy canımcım bak sinamekinin etkisi garanti ama onda bile bi kurala uymak gerekiyor biliyosun

slm kızlar bende dün watsonsa gitmiştim bişeyler almak için baltım gliisin ürünlerinde indirim vardı 5,99du pembe seriden aldım bir tane durulanmayan keratinin içeren sıvı krem inş işe yarar yaramazsa da cnm sağ olsun
sizlere takılalı gittiğim heryerde gözüm saç bakım ürünlerinde bizde sıkıntı yok eşim bile acaba bende mi yapsam diyo hatta ulaşamadığım yerlere o sıkıyo sinameki kürünü ufaklıkta anne sana yardım edeyim diye deliriyo arada onada sıktırıyorum bizi arayan olursa ailecek kürdeyiz anacımmm
bide unutmadan bir tane enjektör aldım zira içine kattığım vitaminler yağlı olduğu için ampülde bir iki damla kalıyo ne gerek var israf olmasın dimi o her damla benim saçıma lazım

Son düzenleme:

ohh ne güzel valla Allahım hep böyle güzel günler versin ağzınızın tadı hep yerinde olsun glissin pembesi çok güzel kokuyo işe de yarayacaktır ben de ondan alıcam bu sefer malum saç röfleli biraz da onunla idare edelim bakalım

Buradaki muhabbete bayılıyorum ya , herkes birbirine ne kadar güzel destek oluyor
Benimde altıncı kürüm bitti yaklasık 1 ay 1 hafta olmuş oluyor yani ,
tam küre başlamadan önce kestirmiştim saçımı ve suan 6 cm civarı uzama var ve bu mükemmel
Sanırım gerçekten haftada 1 cm uzatıyor ,
8 kür bittiğinde çok boşluğa düşeceğim gibi
Ensem tamamen açıktı şimdi tamamen kapandı diyebilirim

Son düzenleme:

amin cnm benim Allah tüm bekarlara hayırlı kısmetler nasip etsin
bende bu akşam 4.kürümü yapıcam haftayada vitamin iğnelerini tekrar alıcam çünkü bu akşam son ampülleri kullanıcam içlerinden 5er tane çıkıyo son birer ampülüde şampuanıma kırsam işe yararmı ki korkuyorumda iyi bişey yapayımderken karışımları farklı reaksiyon verirse diye :44:

hımm kafam karıştı şimdi acaba 3.kürmüydü ben bir eski msjlarıma bakayım

ne mutlu bi haber inşallah daha da fazlasına kavuşursun canım 8haftadan sonra bırakma bişileri ya hatta biz ara vermeden 12 küre tamamlayalım diyoruz sen de bizlere katıl

AMİİİİNNNN yok yok rahatlıkla ekleyebilirsin şampuanına canım inşallah bitkiseldir şampuanın nedense şampuana bişiler eklerken bitkisel olması daha iyi olacakmış gibi geliyor bana..ben de bemiks evigen ve bepanten ekliyodum ve direk banyoda kullanıyodum bilmeden tabi bi sorun olmadı bende bi dene istersen canım olmadı sadece saçlarını onunla yıkarsın banyoda ayrı bişi kullanırsın ama vitaminin zararı yok yararı var valla kürüne de ekle bence

kızlar bu aralar yağmurlar coştu malum ama sakın kaçmayın yağmurdan bırakın saçlarınızdan aksın yağmur suyu..çok faydalı biliyosunuz uzamaya etki de ediyo hatta ha biraz bemiks kokusu yayılabilir bizden ama olsun siz gene de tadını çıkarın hem o havada yürüyüşün hem de saçlarınıza damlayan her bi taneyi şifa görün..bu şekilde uzatanlar vardı hatta bi topik bile açılmıştı bununla ilgili millet leğene dolduruyor yağmur suyunu o yüzden bizler de izin verelim saçlarımız sırılsıklam olsun yağmurda

Bugün ben de watsons'ı ziyaret ettim kızlar
Dax super gro ve bioblas yavaş uzayan saçlar için şampuan aldım. Burda adı çok geçiyordu, bir de ben deneyeyim. İçine de çam terebentin eklicem.

Bu arada 2 gün önce saçımı kestirirken kuaförüme sordum, beyazları tek tek boyasam deli gibi mi görünürüm diye. Neden olsun ki, gayet de iyi olur, ne gerek var tüm saçını boyamaya dedi. Boya aldım ben de, bu akşam tel tel boyicam saçlarımı. Çok fazla değil tabi beyazlarım, bu sene arttı biraz ve kalın telli oldukları için tek tek görünüyorlar saçımın arasında. Azıcık renkleri kırılsa bile benim işimi görür.

alexim ne iyi yapmışsın daxın faydasını görürsen haber ver ben de alayım deneyemedim hiç bu arada bioblas kürle beraber çok iyi gidecek emin olabilirsin epey bi hız kazandırmıştı uzamaya..bu arada saçları tek tek boyamak iyi fikir ama alacağın renk koyu olsun açık tutacak malum :) hoş bi ışıltı olur saçına ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…