Annen sevmiyor mu öyle şeyleri anne saçların çok güzel olacak filan desen katılmaz mı sana
kızlar bu aralar yağmurlar coştu malum ama sakın kaçmayın yağmurdan bırakın saçlarınızdan aksın yağmur suyu..çok faydalı biliyosunuz uzamaya etki de ediyo hatta ha biraz bemiks kokusu yayılabilir bizden ama olsun siz gene de tadını çıkarın hem o havada yürüyüşün hem de saçlarınıza damlayan her bi taneyi şifa görün..bu şekilde uzatanlar vardı hatta bi topik bile açılmıştı bununla ilgili millet leğene dolduruyor yağmur suyunuo yüzden bizler de izin verelim saçlarımız sırılsıklam olsun yağmurda
ya arkadaşlar ben bugün 4. kürü yaptım halada kafamda yanlız her geçen gün daha çok akıyo sanki
siz açıkmı bekliyosunuz,sarıyomusunuz yani saçları kürle ısladıktan sonra hangi aşamaları yapıyosunuz anlatırmısınız
ben streç filmle sarıyorum yanlış mı ki :44:
ne mutlu bi haber inşallah daha da fazlasına kavuşursun canım8haftadan sonra bırakma bişileri ya hatta biz ara vermeden 12 küre tamamlayalım diyoruz sen de bizlere katıl
esoşum denemedim hiç ama pantene bana hiç ılımlı gelmiyor ha köpüğü yiyesim geliyor o ayrıkızlar pantenenin nem terapisi serisini deneyen oldu mu
köpüğü ilgimi çekti
Bende sizlere katılayım o zaman
inşallah etkisini kat kat gösterir
omuzlarıma kadar gelse yeter bana :26:
saçlarımı hergün yıkadığım için kurumasın nemlensin diye ürün arayışları içerisindeyimmesoşum denemedim hiç ama pantene bana hiç ılımlı gelmiyor ha köpüğü yiyesim geliyor o ayrı
hergün yıkama yaa benim de ööle oluyo arada kızıyorum kendime neyse inşallah iyi bişi bulursun esoşum ben geçen migrosta 150mllik bi gliss gördüm ama sanırım o krem gibi bişiydi durulanmıyor o da spreyler gibi..beyazımsı bi şişesi var belki o işine yarar
saçlarımı hergün yıkadığım için kurumasın nemlensin diye ürün arayışları içerisindeyimm
napıyım ya çok seviyorum yeni yıkanmış saçııhergün yıkama yaa benim de ööle oluyo arada kızıyorum kendime neyse inşallah iyi bişi bulursun esoşum ben geçen migrosta 150mllik bi gliss gördüm ama sanırım o krem gibi bişiydi durulanmıyor o da spreyler gibi..beyazımsı bi şişesi var belki o işine yarar
ayıpsın mis gibi olur canım bence de sür yarasınİyi akşamlar kızlar ben şimdi saçıma zeytinyağı sürüp yatsam sabah yıkasam sorun olur mu ?
haklısın aslında canım ama nemini kaybediyor of ne bileyim ben de yıkıyıp duruyorum gerçi
napıyım ya çok seviyorum yeni yıkanmış saçıı
mis gibi kokuyor dolgun oluyorr
glissten soğudum bu aralar nedense yaa
full elseve takılıyorum bu aralarrayıpsın mis gibi olur canım bence de sür yarasın
haklısın aslında canım ama nemini kaybediyor of ne bileyim ben de yıkıyıp duruyorum gerçiben de epeydir bırakmıştım şimdi pembe spreyini alıcam ama aklımda kaldı o kremi alsam mı acaba fön sonrası filan sürerim :44:
ayıpsın mis gibi olur canım bence de sür yarasın
Ek olarak bişey yapım mı canım yoksa sadece zeytinyağımı ?
aslında sarımsaklı zeytinyağı daha iyi olurdu ama artık çok geçgerçi sürmediysen zeytinyağının içine bi diş sarımsağı böl at sürdükçe ne kadar olsa da bulaşır biraz..sarımsak çok iyi yeni saçlar çıkarıyo ve tabi var olanı da uzatıyor unutmamak lazım..bu arada ılıtmanı öneririm z.yağını canım daha etkili
aslında sarımsaklı zeytinyağı daha iyi olurdu ama artık çok geçgerçi sürmediysen zeytinyağının içine bi diş sarımsağı böl at sürdükçe ne kadar olsa da bulaşır biraz..sarımsak çok iyi yeni saçlar çıkarıyo ve tabi var olanı da uzatıyor unutmamak lazım..bu arada ılıtmanı öneririm z.yağını canım daha etkili
Çokk sağol canım evet artık çok geç
Çokk sağol canım evet artık çok geç
neyse bidahaki sefere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?