Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annen sevmiyor mu öyle şeyleri anne saçların çok güzel olacak filan desen katılmaz mı sana

Annemin saçları çok gür maşallahı var canım tiroid ilacı kullandığı için çokda hızlı uzuyo o yüzden kandıramıyorum bi türlü

ya arkadaşlar ben bugün 4. kürü yaptım halada kafamda yanlız her geçen gün daha çok akıyo sanki
siz açıkmı bekliyosunuz,sarıyomusunuz yani saçları kürle ısladıktan sonra hangi aşamaları yapıyosunuz anlatırmısınız
ben streç filmle sarıyorum yanlış mı ki :44:

ahh ahh o dert bende var bugünlerde platese gidiyorum terledikçe bemiks kokuyo kafam inş sadece ben alıyorumdur kokuyu

yoo iyi yapıyosun canım suyun ölçüsü fazla kaçmıştır belki benim peluş bi bonem var onu sarıyorum altına da dişli toka tutturuyorum açılmasın saçım hem sıcak kalsın diye hem de olur ya akar akmasın diye sen bence strecin üstüne havlu sar çok daha iyi olur hem kafan terlerse daha etkili olur

kızlar pantenenin nem terapisi serisini deneyen oldu mu
köpüğü ilgimi çekti

ne mutlu bi haber inşallah daha da fazlasına kavuşursun canım 8haftadan sonra bırakma bişileri ya hatta biz ara vermeden 12 küre tamamlayalım diyoruz sen de bizlere katıl

Bende sizlere katılayım o zaman
inşallah etkisini kat kat gösterir
omuzlarıma kadar gelse yeter bana :26:

kızlar pantenenin nem terapisi serisini deneyen oldu mu
köpüğü ilgimi çekti
esoşum denemedim hiç ama pantene bana hiç ılımlı gelmiyor ha köpüğü yiyesim geliyor o ayrı
Bende sizlere katılayım o zaman
inşallah etkisini kat kat gösterir
omuzlarıma kadar gelse yeter bana :26:

oo gelir canım emin ol en fazla 2ay..bakımlara devam et haklı olduğumu göreceksin bu arada bize katıl hayatını yaşa aramıza hoş geldin

esoşum denemedim hiç ama pantene bana hiç ılımlı gelmiyor ha köpüğü yiyesim geliyor o ayrı

saçlarımı hergün yıkadığım için kurumasın nemlensin diye ürün arayışları içerisindeyimm

saçlarımı hergün yıkadığım için kurumasın nemlensin diye ürün arayışları içerisindeyimm
hergün yıkama yaa benim de ööle oluyo arada kızıyorum kendime neyse inşallah iyi bişi bulursun esoşum ben geçen migrosta 150mllik bi gliss gördüm ama sanırım o krem gibi bişiydi durulanmıyor o da spreyler gibi..beyazımsı bi şişesi var belki o işine yarar

napıyım ya çok seviyorum yeni yıkanmış saçıı
mis gibi kokuyor dolgun oluyorr
glissten soğudum bu aralar nedense yaa

İyi akşamlar kızlar ben şimdi saçıma zeytinyağı sürüp yatsam sabah yıkasam sorun olur mu ?
ayıpsın mis gibi olur canım bence de sür yarasın

napıyım ya çok seviyorum yeni yıkanmış saçıı
mis gibi kokuyor dolgun oluyorr
glissten soğudum bu aralar nedense yaa
haklısın aslında canım ama nemini kaybediyor of ne bileyim ben de yıkıyıp duruyorum gerçi ben de epeydir bırakmıştım şimdi pembe spreyini alıcam ama aklımda kaldı o kremi alsam mı acaba fön sonrası filan sürerim :44:

full elseve takılıyorum bu aralarr

eskiden bu pantene ler blendax lar ne güzel kokuyodu,,, yahu o kadar oldumu heeeeeyyy heeyyyy ne kokuyodu be diycek kadar yaşlandık mı yaa:(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…