Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar pantenenin nem terapisi serisini deneyen oldu mu
köpüğü ilgimi çekti

Ben şampuanını kullanıyorum canım memnunum ama işe yaramasının nedeni içindeki hapta olabilir elseve'in çıkardığı nem kolajen serisi nasıl acaba

6. kürden sonra ara versem çok mu erken olur :|

oo naptın yaa biz 12kür yapıp bırakalım diyoruz sen 6da bırakıyon şeker olmaz hayır kesinlikle kabul etmiyorum tam uzamanın olduğu sürede bırakamazsın canım yaa bari 8yap bırak ne kalıyoki 2kür

oo naptın yaa biz 12kür yapıp bırakalım diyoruz sen 6da bırakıyon şeker olmaz hayır kesinlikle kabul etmiyorum tam uzamanın olduğu sürede bırakamazsın canım yaa bari 8yap bırak ne kalıyoki 2kür

Haftaya aşkımın sınavları bitiyo geliyo saçlarımı boyasam süslensem diye dedim ya çok akar mı ki acaba, 3 hafta akmasa yeter

Haftaya aşkımın sınavları bitiyo geliyo saçlarımı boyasam süslensem diye dedim ya çok akar mı ki acaba, 3 hafta akmasa yeter

yok yok idare eder seni canım olmadı 2 3hafta yapma sonra bi 6kür daha yapıp bitirirsin olma mı :26: mazeretin güzelmiş bırakma diyemiycem

yok yok idare eder seni canım olmadı 2 3hafta yapma sonra bi 6kür daha yapıp bitirirsin olma mı :26: mazeretin güzelmiş bırakma diyemiycem

2-3 hafta sonra 10 kürde yaparım ya Siyah yada koyu kahve düşünüyorum zaten ama akıp alttaki kızılları çıkarırsa oturup ağlarım heralde

haklısın cnm ya ilk seferinde 1 çay bardağı yapmıştım suyu akşam 1,5 yaptım kesin ondan :44: bu aralar eşim bana taktı kendine aldığı bir ürün vardı adı değişik bişey saç diplerine sürülüyo mentollu dipler nefes alıyomuş falan filan sabah bana üstünü okutuyo vitaminler falan var bunu kullan uzatıyo dedi bende hadi cnm dalga geçme diyorum (malum bu ara kafama ne bulsam sürüyorum ya) eşimde dedi ben saçlarımı çok uzattığı için kullanmayı bıraktım bende hemen atladım süreyim diye sakın dedi sabah sabah kafan donar akşama denicem ama

napıyım ya çok seviyorum yeni yıkanmış saçıı
mis gibi kokuyor dolgun oluyorr
glissten soğudum bu aralar nedense yaa

kralıçem bende 2 seferdir kullanıyorum yeni aldım indirimde diye ama bence pek bir işe yaramadı gibi glissin pembesi olsada olur olmasada

2-3 hafta sonra 10 kürde yaparım ya Siyah yada koyu kahve düşünüyorum zaten ama akıp alttaki kızılları çıkarırsa oturup ağlarım heralde

Siyah boya cok inatcidir oyle kolay kolay akmaz. Kizim da siyaha boyar saclarini. Ama yine de sinamekiye guven olmaz boyayacaksan kahverengi yerine siyaha boya derim ben. Aksa bile cok belli olmaz.

canım neymiş o ürün ismi cismi nedir :) bu erkeklerinde bilmediği yok bazı konularda

canım neymiş o ürün ismi cismi nedir :) bu erkeklerinde bilmediği yok bazı konularda

akşama bakar yazarım cnm esetonic gibi falan bişeydi sabah sabah adama bide yemin ettirdim bak dalga geçme diye ama ben hazır elimde varken kullanayım işe yarıyosa alın derim
bide kızlar akşam sarmaşıközlü şampuanıma çamterebentini ekledim damlalıklı kapağı var dolu dolu üç ölçek koydum acaba yarım şişeyi koysamıydım :44: sanki az oldu gibi ne dersiniz sizler ne kadar ölçülerde karıştırıyosunuz ?

tamam canım bekliyoruz haberlerini

yarım şişe çok olur canım şampuan sulanıyor ben 400ml şampuana bir kapak koydum su gibi şuan bitirmeye çalışıyorum daha az koycam bi dahakine

kızlar ben sinameki yaptım ama badem yagı yoktu zeytin yagı koydum. sizce aynı etkiyi gösterir mi?

Ben cumartesi günleri sinameki,bemix,badem yağı,susam yağı ve çörek otunu karıştırıyorum.

Haftada 3 kere de barcelino yağına,sarımsak,evigen,dodex ve bepantenı karıstırarark uyguluyorum.7,5-8 saat bekletip trasen şampuann (içinde bepanten,evigen,bemix ve çam terebenti var) ile yıkayıp krem niyetine yenı aldığım gliss siyahla maske yapıyorum.Ardından tresanın toniğini kullanıyorum..şimdilik olumsuzluğunu görmedim .ama yılan yağı
sheabutter ve hindistan.cev.yağını duydum..bunları kullanmamın avantaj yada dezavantajı var mı?bunları doa kozmetikten mi aldınız?

bır de saçımı haftaya boyatmayı düşünüyorum.bakım yaparken boyatmak sıkıntı yaratır mı? ve 1 saat hındısatan cevız yağıyla bekletılmesı gerektıgını duymuştum.bu konuda bılgısı olan var mı?????????????????????

ya kızlar ben araya girdim hani arada saç uzardı .......uzamadı aynı duruyo nezaman uzayacak bu sa. 2. haftama girecem pazar günü

Canım benim de aralarda hiç uzamadı. O yüzden ben de hiç ara vermemeye karar verdim ya. Eskiden kürsüz uzadığı kadar bile uzamıyor arada. Ama ben de senin gibi ilk turdan sonraki arada çok uzayacak zannetmiştim yazılanları okuyunca.

ya kızlar ben araya girdim hani arada saç uzardı .......uzamadı aynı duruyo nezaman uzayacak bu sa. 2. haftama girecem pazar günü

Ben cumartesi günleri sinamekiyle bemix,badem yağı,susam yağı ve çörek otunu karıştırıyorum.

Haftada 3 kere de barcelino yağına,sarımsak,evigen,dodex ve bepantenı karıstırarark uyguluyorum.7,5-8 saat bekletip trasen şampuann (içinde bepanten,evigen,bemix ve çam terebenti var) ile yıkayıp krem niyetine yenı aldığım gliss siyahla maske yapıyorum.Ardından tresanın toniğini kullanıyorum..şimdilik olumsuzluğunu görmedim .ama yılan yağı
sheabutter ve hindistan.cev.yağını duydum..bunları kullanmamın avantaj yada dezavantajı var mı?bunları doa kozmetikten mi aldınız?

bır de saçımı haftaya boyatmayı düşünüyorum.bakım yaparken boyatmak sıkıntı yaratır mı? ve 1 saat hındısatan cevız yağıyla bekletılmesı gerektıgını duymuştum.bu konuda bılgısı olan var mı?????????????????????

SINAMEKI 1, BARCELİNOYU 3 KEZ YAPMAK DOĞRU MU?

Son düzenleme:
Siyah boya cok inatcidir oyle kolay kolay akmaz. Kizim da siyaha boyar saclarini. Ama yine de sinamekiye guven olmaz boyayacaksan kahverengi yerine siyaha boya derim ben. Aksa bile cok belli olmaz.

Çok teşekkür ederim ablacııım fikrin için :)

Bence Barcelino'yu 3 kez yerine 1 kez yap canım o kadar yağ gözenekleri tıkar saçlarını yorar bi avantaj sağlamaz zaten sinamekinin içindede yağ ve vitamin var bide 3 kere yağ uygulanması çok ağırı bence :/

Kizlarr Karar verdim 15 gun boyunca her gun kafama biseyler surucem

2 gun once sinamekiye basladim. onuda ablam almis bende aldim elinden 1 kere yapiyim yumusasin sacim diye, ilk yaptigimda 2 tur yapmistim hic uzamamisti bilirsiniz belki, ama bu kez sinamekiyi kaynattigimda cay kokuyordu ve onceden yaptigimda hic bisey kokmuyordu bozuktu sanirim, herneyse bi cay kokusu beni tekrar sinamekiye itti ve butun paketi elinden almis bulundum

2.nci gün suan birazdan kafami yikayip havuc yapicam.. Bu zamana kadar hep korkuyla yaklasildi kürlere sIk yapmayalim saç yorulur falan diye ama Gina geldi bana artik cunku ya o yorulcak ya ben Bide bu sekilde deneyeyim yalniz sunuda soylemeden gecemicem,bu zamana kadar o kadar kisi yapti sinamekiyi ama hic kimse kontess'inki kadar uzama elde edemedi 3te birini elde edebildi anca, yani sizede mantiksiz gelmiyormu bu ? Egri oturup dogru konusalim simdi deneyen 3-5 kiside degil bayagi bayagi 100den fazla kisi denedi, ya bu i$'in dogrusu daha uzun surede okadar uzama elde etmesi, yada eksik biseyler var. Herneyse 2 hafta sonra fotoyla dönus yapicigimm hepinize hepimize kolay gelsinnnn

Azıcık büyük yazsaydın ya canım ..Neden iki hafta yapacaksın daha uzun süre uygularsan faydasını görürsün.. Kontes kadar uzatmak mantıksız gelmiyor her insanın yapısı farklı bazılarında çok etki eder bazılarında az etki eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…