mrb. arkadaşlar benim saçlarım kalcama geliyordu 1 hafta önce kestirdim 1 karıştan fazla ve benim saçımda şampuan dışında hiçbir kimyasal yok saç kremi bile kullanmıyorum. yazdıklarınızın bir bölümünü okudum çok fazla yağ,bakım çok fazla ilgi saçı küstürür tavsiyem tek zeytin, badem yağı kullanmanız. zeytin yağının mucizevi onarım özelliği vardır saçlarınıza hacim kazandırır ve daha sağlıklı uzamasına sağlar ve bişi daha biliyorum hiç uygulamadım ne kadar doğru bilmiyorum ama babannem rahmetli anlatırdı saçlarını tararken asma bitkisinin suyu ile tararmış uzatırmış ve 98 yaşında beline kadar iki örgüsüyle vefat etmişti.
Kizlarr Karar verdim 15 gun boyunca her gun kafama biseyler surucem
2 gun once sinamekiye basladim. onuda ablam almis bende aldim elinden 1 kere yapiyim yumusasin sacim diye, ilk yaptigimda 2 tur yapmistim hic uzamamisti bilirsiniz belki, ama bu kez sinamekiyi kaynattigimda cay kokuyordu ve onceden yaptigimda hic bisey kokmuyordu bozuktu sanirim, herneyse bi cay kokusu beni tekrar sinamekiye itti ve butun paketi elinden almis bulundum
2.nci gün suan birazdan kafami yikayip havuc yapicam.. Bu zamana kadar hep korkuyla yaklasildi kürlere sIk yapmayalim saç yorulur falan diye ama Gina geldi bana artik cunku ya o yorulcak ya benBide bu sekilde deneyeyim yalniz sunuda soylemeden gecemicem,bu zamana kadar o kadar kisi yapti sinamekiyi ama hic kimse kontess'inki kadar uzama elde edemedi 3te birini elde edebildi anca, yani sizede mantiksiz gelmiyormu bu ? Egri oturup dogru konusalim simdi deneyen 3-5 kiside degil bayagi bayagi 100den fazla kisi denedi, ya bu i$'in dogrusu daha uzun surede okadar uzama elde etmesi, yada eksik biseyler var. Herneyse 2 hafta sonra fotoyla dönus yapicigimm hepinize hepimize kolay gelsinnnn
kızlar cevap alamadım vitamin hapı kullananlar yorumlarınız neler..önerecekleriniz de tabi
2-3 hafta sonra 10 kürde yaparım yaSiyah yada koyu kahve düşünüyorum zaten ama akıp alttaki kızılları çıkarırsa oturup ağlarım heralde
Dax supergromu sürdüm, kutuda saçta ne kadar tutulması gerektiği yazmıyor, 1-2 saat tutup yıkarım. Motivasyonum geçen turda düşmüştü, bu sefer süper başladım. Şampuana çam terebentin ve evigen kırdım. Bu gün de pek parlak ve canlı göründü saçlarım gözüme
ya kızlar şu biotin işi yarıyo mu size gerçekten ben de alayım diyorum gelecek ayhadi bilgilendirin beni yütteeennn
Aynen yahu yazi kucucukmus olmusBu arada ne biliyim ya sonuc alan var tabide 3te birini elde edebiliyolar anca 3 ayda, ne bilim moralim bozuldu yaaa
Gün asiri yapmak tabiki cok gelicektir ama napiyim artik ya.. ya uzayacak ya oldugu gibi kalicak bunu goze aldim haftada bir seyle olmuyor, yag bakimi yapmiyorum sadece sinameki ve havuc insallah iyi olur :18:
tatlım benım sacımda sıyah boya vardı boyadan once en altta da uclarımda röfle vardı sınamekıye basladım ve ucları görsen aktı gıttı hep sıyahı bıle akıttı yanı sınamekı haberın olsun. hatta ben yana yana sıyahı nasıl akıtırım dıye arıyordum artık gerek kalmadı o derece:)
ama acık boyayı akıtmıyor sarıyken sınamekı yaotıgımda hıc boya akmamıstı bılgın olsun
Aaa bende koyuyu akıtmaz sanıyodumgerçi şimdiki boyada koyu kestaneydi sinameki garip bi renge çevirdi koyu kızıl gibi bişe oldu
sarıyken akıtır dıye korkmustum ama akıtmamıstı. sonra uzerıne kumral en usttede sıyah yapmıstım uc defa sınamekı yaptım ama ben bır hafta ıcınde yaptım sımdı sıyah boya aktı uclar cok cok aktıda dıplerımde yıne koyuluk kaldı
ama senın altta koyu oldugu ıcın belkı benımkı kadar akıtmaz
ya kızlar şu biotin işi yarıyo mu size gerçekten ben de alayım diyorum gelecek ayhadi bilgilendirin beni yütteeennn
Şu kızıllık gitsin başka bişe istemiyorum ya of
Canım ben sacımı bundan 4 ay once 1-2 ton açtırmak için kuaföre gittim , kendi doğal saçımdı
Açıcı kullanarak boyadı ve ben turuncuya yakın bir saçla çıktım ,
sonra koyulastırma cabalarıyla en son buyuleyici kahve (koleston) boyadım
ilk başta koyuydu ama sinemaki mükemmel bir hale getirdi , neredeyse herkes soruyor ne bu renk diye
kendi saç tonuma çok yakın diplerim belli olmuyor ve alttan o turunculuklar çıkmadı hiç gayet memnunum yani
umarım sende sıkıntı yaşamassın
Hiç kızıllık çıkmadı mı alttan 4 aydıır ? Bide boyanın numarasını yazar mısın canım sana zahmet :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?