Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb. arkadaşlar benim saçlarım kalcama geliyordu 1 hafta önce kestirdim 1 karıştan fazla ve benim saçımda şampuan dışında hiçbir kimyasal yok saç kremi bile kullanmıyorum. yazdıklarınızın bir bölümünü okudum çok fazla yağ,bakım çok fazla ilgi saçı küstürür tavsiyem tek zeytin, badem yağı kullanmanız. zeytin yağının mucizevi onarım özelliği vardır saçlarınıza hacim kazandırır ve daha sağlıklı uzamasına sağlar ve bişi daha biliyorum hiç uygulamadım ne kadar doğru bilmiyorum ama babannem rahmetli anlatırdı saçlarını tararken asma bitkisinin suyu ile tararmış uzatırmış ve 98 yaşında beline kadar iki örgüsüyle vefat etmişti.

Tavsiyelerin için teşekkürler canım..Aslında çok fazla yağ filan sürmüyoruz sinemaki kürü var aralarda da farklı yağlar kullanıyoruz..Belki senin saçının yapısı farklıdır bilemiyorum ama saçımı boyattıktan sonra orealle açmışlardı,üzerinden 3 yıl geçti neredeyse ve yeni toparlanıyor,saç kremi,spreyi kullanmazsam saçlarım kırılıyor,mahfoluyor,ince telli ve zayıf kalıyor..Yani herkesin saçı ve formülü kendine göre,etkisini gördüğün bir şeye devam etmekte fayda var..

Dax supergromu sürdüm, kutuda saçta ne kadar tutulması gerektiği yazmıyor, 1-2 saat tutup yıkarım. Motivasyonum geçen turda düşmüştü, bu sefer süper başladım. Şampuana çam terebentin ve evigen kırdım. Bu gün de pek parlak ve canlı göründü saçlarım gözüme

Aranızda kırık fön aparatı kullanan var mı? Konusu var okudum ama aramızda kullanan var mı merak ettim. Saçları kırar gibi geliyor ama çok da hoşuma gitti, alsam mı bilemedim.

Son düzenleme:
ya kızlar şu biotin işi yarıyo mu size gerçekten ben de alayım diyorum gelecek ay hadi bilgilendirin beni yütteeennn

Bence bu kadarı ağır gelir saçına hem yumurta havuc hemde sinameki ve içindeki yağ, ama umarım dediğin gibi bu şekilde sonuç alırsın. Kontessin aldığı sonuçta bana pek abartılı gelmedi canım bendeki uzamada haftada 1 cm kadar, inançla ve sabırla yaparsak aynı sonucu alıcağımızı düşünüyorum :)

Kızlar saç uzamasına yardımcı bir kaç bir şey buldum,işimize yarayabilir..

"Saçın Uzamasında Etkili Bitkiler

Papatya : Saçların sağlıklı uzamasını destekler.

Isırganotu: Saç uzamasını destekler ve saç dökülmesini azaltır.

Bu bitkileri suda kaynatın, soğumasını bekleyin ve saçınıza dökün.

Saçın Uzamasına Yardımcı Olan Vitamin & Besleyiciler

• C vitamini özellikle turunçgil meyve ve suları, brokoli ve yeşil biber gibi taze meyve ve sebzelerde bulunur.

• B Kompleksi

Et, balık, karaciğer, buğday tohumu, peynir, süt ve yumurta gibi besinlerden alınır. Protein de aynı zamanda saçlarınızı güçlendirir.

Diğer Yardımcı Öneriler

• Saç kesimi : Evet,bu devrede küçük bir gerçek var ki o da saç kesiminin saçlarınızı uzatmaması! Kırıkları önlemek için saçlarınızı uçlarından kestirmeniz sadece saçlarınızı sağlıklı gösterir .O yüzden her altı haftada bir düzelttirmelisiniz.

• Tarama : Saçlarınızı çok fazla taramanız saçlarınızı yıpratır. Yağların kafa derinizden saç uçlarına kadar yayılması için saçlarınızı taramanıza gerek yok. Kafa derinizi en az şekilde taramanız, saçların uzamasını hızlandırır, kan dolaşımını teşvik etmeye yardımcı olur.

• Kafa Derisi Masajı: Saçların uzamasına çok yararı vardır. Duştayken saçlarınıza besleyici uygulayın ve 3-5 dakika yuvarlak hareketlerle masaj yapın. Bu, kan dolaşımını teşvik ederek,saçların daha parlak uzamasını sağlar.

• Egzersiz: Tüm sağlığınız için çok büyük bir etkendir.m e t abolizma ve kan dolaşımınızı hızlandırarak saçların uzamasında etkilidir."alıntı

kızlar cevap alamadım vitamin hapı kullananlar yorumlarınız neler..önerecekleriniz de tabi

Canım ben daha önce bir kaç defa yazmıştım okumuşsundur. Uzun yıllardır düzenli kullanıyorum, hem tırnaklarıma hem saçlarıma iyi geliyor. Saçta ne kadar etkisi olduğunu söylemek mümkün değil tabi bu kadar çok şey kullanınca ama biotinsiz incecik cırt cırt yırtılır gibi sürekli kırılan, bir türlü uzatamadığım tırnaklarım deli gibi uzuyor ve çok nadiren kırılıyor artık.

kızlar cevap alamadım vitamin hapı kullananlar yorumlarınız neler..önerecekleriniz de tabi

2-3 hafta sonra 10 kürde yaparım ya Siyah yada koyu kahve düşünüyorum zaten ama akıp alttaki kızılları çıkarırsa oturup ağlarım heralde

tatlım benım sacımda sıyah boya vardı boyadan once en altta da uclarımda röfle vardı sınamekıye basladım ve ucları görsen aktı gıttı hep sıyahı bıle akıttı yanı sınamekı haberın olsun. hatta ben yana yana sıyahı nasıl akıtırım dıye arıyordum artık gerek kalmadı o derece:)

ama acık boyayı akıtmıyor sarıyken sınamekı yaotıgımda hıc boya akmamıstı bılgın olsun

canım daxın kutusunde 45 dak yeterlı yazıyor ama ben hep uzun bekletıyorum. sana tavsıyem sınamekıyle karıstır ben ucuncuyu yaptım resmen dıpler cıktı :))

ya kızlar şu biotin işi yarıyo mu size gerçekten ben de alayım diyorum gelecek ay hadi bilgilendirin beni yütteeennn

canım benuc aydır kullanıyorum . saclara etkısı oldumu hıc bılmıyorum acıkcası cokda olmadı gıbı her aksam ıcıyorum ama tırnaklara etkısı var kesın

Aynen yahu yazi kucucukmus olmus Bu arada ne biliyim ya sonuc alan var tabide 3te birini elde edebiliyolar anca 3 ayda, ne bilim moralim bozuldu yaaa

Gün asiri yapmak tabiki cok gelicektir ama napiyim artik ya.. ya uzayacak ya oldugu gibi kalicak bunu goze aldim haftada bir seyle olmuyor, yag bakimi yapmiyorum sadece sinameki ve havuc insallah iyi olur :18:

Canım şurdaki fotoğraflara bak,sinemakiile çok güzel uzama sağlamış arkadaşlar var..link vermek yasak değildir umarım :26::26:

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17436&attachmentid=122500

Aaa bende koyuyu akıtmaz sanıyodum gerçi şimdiki boyada koyu kestaneydi sinameki garip bi renge çevirdi koyu kızıl gibi bişe oldu

Aaa bende koyuyu akıtmaz sanıyodum gerçi şimdiki boyada koyu kestaneydi sinameki garip bi renge çevirdi koyu kızıl gibi bişe oldu

sarıyken akıtır dıye korkmustum ama akıtmamıstı. sonra uzerıne kumral en usttede sıyah yapmıstım uc defa sınamekı yaptım ama ben bır hafta ıcınde yaptım sımdı sıyah boya aktı uclar cok cok aktıda dıplerımde yıne koyuluk kaldı

ama senın altta koyu oldugu ıcın belkı benımkı kadar akıtmaz

Şu kızıllık gitsin başka bişe istemiyorum ya of

Tatlım bende yaklasık 15 gündür kullanıyorum , bakımlar bol olduğundan saçıma hangisi etki ediyor bilmiyorum ama her hafta 1 cm uzuyor sanırım
Tırnaklardaki etkisi mükemmel parlıyor resmen tırnaklarım

Şu kızıllık gitsin başka bişe istemiyorum ya of

Canım ben sacımı bundan 4 ay once 1-2 ton açtırmak için kuaföre gittim , kendi doğal saçımdı
Açıcı kullanarak boyadı ve ben turuncuya yakın bir saçla çıktım ,
sonra koyulastırma cabalarıyla en son buyuleyici kahve (koleston) boyadım
ilk başta koyuydu ama sinemaki mükemmel bir hale getirdi , neredeyse herkes soruyor ne bu renk diye
kendi saç tonuma çok yakın diplerim belli olmuyor ve alttan o turunculuklar çıkmadı hiç gayet memnunum yani
umarım sende sıkıntı yaşamassın

Hiç kızıllık çıkmadı mı alttan 4 aydıır ? Bide boyanın numarasını yazar mısın canım sana zahmet :|

Hiç kızıllık çıkmadı mı alttan 4 aydıır ? Bide boyanın numarasını yazar mısın canım sana zahmet :|

Şöyle ki benim durum biraz değişik
Saça çok takıntılıyım ve bu yuzden çok hata yaptım ,
4 ay önce saçımı boyadıktan sonra o turunculuğa dayanamayıp 3 gün sonra direk çikolata kahveye boyadım
ama ondada kızıllık varmış ve turunculukları tam götürmedi diplerim hala kotu görünüyordu
sonra 15 gün içinde büyüleyici kahveye boyadım o tamamen bütün turunculukları kapadı,
ilk boyadığımda bayağı koyu bir renk oluyor ama zamanla toparlıyor kendini
sonra 1buçuk ay sonra falan (koyu istediğimden) tekrar boyadım büyüleyici kahveye ve bidaha dokunmadım
benim turunculukları bu boya götürdü valla
sinemaki akıttı evet ama rengine bayılıyorum suan
numarası 6.1 canım koleston

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…