Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tatlım bende yaklasık 15 gündür kullanıyorum , bakımlar bol olduğundan saçıma hangisi etki ediyor bilmiyorum ama her hafta 1 cm uzuyor sanırım
Tırnaklardaki etkisi mükemmel parlıyor resmen tırnaklarım

canım benuc aydır kullanıyorum . saclara etkısı oldumu hıc bılmıyorum acıkcası cokda olmadı gıbı her aksam ıcıyorum ama tırnaklara etkısı var kesın

canlarım cevaplar için teşekkürler alesxim senin kullandığını biliyodum..ben aslında soruyu tersten sormuş oldum hangisini kullandınız mg ne kadar ve kaç liraya aldınız bunu merak ediyodum aslında tırnaklarıma da iyi gelse sevinirim ama tırnaklarım iyi durumda sadece farkettiğim şu ki sigara içince tırnaklarım hemen güçsüzleşiveiyo bu arada bana kesin iyi gelir bu vitaminler beslenmem iyiydi ama şu sıralar gene bozdum sebze meyve tüketimim azaldı açıkçası o açıdan iyi gelir diye umuyorum

Biotin'in fazlası vücuttan idrar yoluyla atılıyormuş canım, önerilen 5000 mcg olanıydı araştırmalarımda
Genellikle forumda medobiotin kullanmışlar
Benim babam eczacı ben ondan istedim 5000 mcg biotin getirir misin diye,
O yüzden fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 25-35 arası bir şey olması gerek
60 tablet iki aylık kullanım için oluyor bir kutusu

Ayyyyyy Mukemmel o ne oyleeeeeeeeee
noldu kız kaçırdım ben olayları
oo güzelmiş çok sağol canım ben de ööle yapayım gelecek ay alırım inş işime yarar benim de bakalım..

Anladım canıım benim zemin koyu tek boyamadan sonra kapatır belki tamamen :| çok teşekkür ederiiimm :)

herkes harıl harıl sinameki yapıyorr
bende mi başlasam :44:
en son 7 martta yapmışım sinamekiyi

hıım barcelino kutusunda haftada 3 yapın diye yazıyordu..benım için tam bır eziyet oluyrdu onu başımda saatlerce beklemek.haftada 2 sinameki 2 barcelino mu ya da 1 sınamekı 1 barcelino mu yapayım?barcelinoyu yapanlar kac kez yapıyor haftada ? bır de sınamekının ıcıne ben ısırgan otu da atayım dıyorum nasıl olur ki?

Son düzenleme:

ewet benım saçlarımda röfleli,düğünümden önce de dip boya ile sarı tonda röfle yaptırcam,akar mı acaba ?

ewet benım saçlarımda röfleli,düğünümden önce de dip boya ile sarı tonda röfle yaptırcam,akar mı acaba ?

canım 1sinameki 2barcelino yapabilirsin bu arada ben barcelinoyu gece sürüp sabah yıkıyodum ve içine sarımsak atmıştım..bu arada benim de saçlarım röfleli şuan pek bi değişiklik olmasa da boyayı akıtmak yerine rengini biraz değiştirebilir sinameki bence tamamen kürünü bitirince boya işini düşün şimdiden hiç yaptırma

Kızlar ben bugün 3.kürümü uyguladım..Şimdilik bir değişiklik yok,ilerleyen kürlerde bakacağım tekrar farka..

Merhaba kızlar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum bunu için hep beraber olursak destek olurz diye düşünüyorum belli günlerde resim koyalım hep beraber ve sonuçları hep beraber görelim :)

saçlarınızı uzatabildiniz mi bende başlamak istiyorum ama önerilerinizi göz önüne alarak bana yardım eder misiniz

Yazmayı unuttum kızlar, ben bugün lavanta da aldım. İlk çayımı içtim bu akşam, tadı fena değildi. Fazla bekletmedim, umarım yeterli gelir.

Sadece yağ bakımı olsa 3 normal olurdu ama sinamekiyle ağır gelir canım, bu arada sinamekiyi haftada 2 kere yapanlar farklı sonuç almamışlar farklı topiklerde var, boşuna zahmete girmiş olursun ısırgan otunuda saçını durularken kullan bence :)

Yazmayı unuttum kızlar, ben bugün lavanta da aldım. İlk çayımı içtim bu akşam, tadı fena değildi. Fazla bekletmedim, umarım yeterli gelir.

Lavantayı bende düşündüm sonuç alanlar olmuş ama tadından dolayı cesaret edemedim kötüdür 1 kere içip atarım diye umarım işe yarar canım

Ben de hiç lavanta kokusunu sevmem, öyle lavanta kokulu yumuşatıcı deterjan falan sokmam eve ama çayı çok kötü gelmedi. Dediğim gibi çok az tuttum lavantayı, bi yudum aldım, hafif bir tat ve koku vardı. Belki içtikçe daha çok tutabilirim içinde. Ender Saraç'ın tarifine baktım, 7 dk demleyin demiş. Ayrıca saç uzatmak için değil de dökülmeye karşı kür olarak geçiyor. Olsun, dökülmeyi de önlese, uzasa da kardır

Lavantayı bende düşündüm sonuç alanlar olmuş ama tadından dolayı cesaret edemedim kötüdür 1 kere içip atarım diye umarım işe yarar canım

Son düzenleme:
bikaç güne cildinde değişimler farkeceksin alexusum ben epeydir kullanıyorum ama hiç saçlarıma bakamadım cildime çok iyi geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…