Canım ben daha önce bir kaç defa yazmıştım okumuşsundur. Uzun yıllardır düzenli kullanıyorum, hem tırnaklarıma hem saçlarıma iyi geliyor. Saçta ne kadar etkisi olduğunu söylemek mümkün değil tabi bu kadar çok şey kullanınca ama biotinsiz incecik cırt cırt yırtılır gibi sürekli kırılan, bir türlü uzatamadığım tırnaklarım deli gibi uzuyor ve çok nadiren kırılıyor artık.
Tatlım bende yaklasık 15 gündür kullanıyorum , bakımlar bol olduğundan saçıma hangisi etki ediyor bilmiyorum ama her hafta 1 cm uzuyor sanırım
Tırnaklardaki etkisi mükemmel parlıyor resmen tırnaklarım
canım benuc aydır kullanıyorum . saclara etkısı oldumu hıc bılmıyorum acıkcası cokda olmadı gıbı her aksam ıcıyorum ama tırnaklara etkısı var kesın
canlarımcevaplar için teşekkürler alesxim senin kullandığını biliyodum..ben aslında soruyu tersten sormuş oldum hangisini kullandınız mg ne kadar ve kaç liraya aldınız bunu merak ediyodum aslında tırnaklarıma da iyi gelse sevinirim ama tırnaklarım iyi durumda sadece farkettiğim şu ki sigara içince tırnaklarım hemen güçsüzleşiveiyo bu arada bana kesin iyi gelir bu vitaminler beslenmem iyiydi ama şu sıralar gene bozdum sebze meyve tüketimim azaldı açıkçası o açıdan iyi gelir diye umuyorum
noldu kız kaçırdım ben olaylarıAyyyyyy Mukemmel o ne oyleeeeeeeeee
oo güzelmiş çok sağol canım ben de ööle yapayım gelecek ay alırım inş işime yarar benim de bakalım..Biotin'in fazlası vücuttan idrar yoluyla atılıyormuş canım, önerilen 5000 mcg olanıydı araştırmalarımda
Genellikle forumda medobiotin kullanmışlar
Benim babam eczacı ben ondan istedim 5000 mcg biotin getirir misin diye,
O yüzden fiyatını tam olarak bilmiyorum ama 25-35 arası bir şey olması gerek
60 tablet iki aylık kullanım için oluyor bir kutusu
Şöyle ki benim durum biraz değişik
Saça çok takıntılıyım ve bu yuzden çok hata yaptım ,
4 ay önce saçımı boyadıktan sonra o turunculuğa dayanamayıp 3 gün sonra direk çikolata kahveye boyadım
ama ondada kızıllık varmış ve turunculukları tam götürmedi diplerim hala kotu görünüyordu
sonra 15 gün içinde büyüleyici kahveye boyadım o tamamen bütün turunculukları kapadı,
ilk boyadığımda bayağı koyu bir renk oluyor ama zamanla toparlıyor kendini
sonra 1buçuk ay sonra falan (koyu istediğimden) tekrar boyadım büyüleyici kahveye ve bidaha dokunmadım
benim turunculukları bu boya götürdü valla
sinemaki akıttı evet ama rengine bayılıyorum suan
numarası 6.1 canım koleston
Anladım canıım benim zemin koyu tek boyamadan sonra kapatır belki tamamen :| çok teşekkür ederiiimm :)
herkes harıl harıl sinameki yapıyorr
bende mi başlasam :44:
en son 7 martta yapmışım sinamekiyi
canım daha çok yeni düzenli yapmaya başlayalı bir hafta olduEnteleyi beğenmedin mi tatlım ?
Bence Barcelino'yu 3 kez yerine 1 kez yap canım o kadar yağ gözenekleri tıkar saçlarını yorar bi avantaj sağlamaz zaten sinamekinin içindede yağ ve vitamin var bide 3 kere yağ uygulanması çok ağırı bence :/
tatlım benım sacımda sıyah boya vardı boyadan once en altta da uclarımda röfle vardı sınamekıye basladım ve ucları görsen aktı gıttı hep sıyahı bıle akıttı yanı sınamekı haberın olsun. hatta ben yana yana sıyahı nasıl akıtırım dıye arıyordum artık gerek kalmadı o derece:)
ama acık boyayı akıtmıyor sarıyken sınamekı yaotıgımda hıc boya akmamıstı bılgın olsun
hıım barcelino kutusunda haftada 3 yapın diye yazıyordu..benım için tam bır eziyet oluyrdu onu başımda saatlerce beklemek.haftada 2 sinameki 2 barcelino mu ya da 1 sınamekı 1 barcelino mu yapayım?barcelinoyu yapanlar kac kez yapıyor haftada ? bır de sınamekının ıcıne ben ısırgan otu da atayım dıyorum nasıl olur ki?
ewet benım saçlarımda röfleli,düğünümden önce de dip boya ile sarı tonda röfle yaptırcam,akar mı acaba ?
Merhaba kızlar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum bunu için hep beraber olursak destek olurz diye düşünüyorum belli günlerde resim koyalım hep beraber ve sonuçları hep beraber görelim :)
hıım barcelino kutusunda haftada 3 yapın diye yazıyordu..benım için tam bır eziyet oluyrdu onu başımda saatlerce beklemek.haftada 2 sinameki 2 barcelino mu ya da 1 sınamekı 1 barcelino mu yapayım?barcelinoyu yapanlar kac kez yapıyor haftada ? bır de sınamekının ıcıne ben ısırgan otu da atayım dıyorum nasıl olur ki?
Yazmayı unuttum kızlar, ben bugün lavanta da aldım. İlk çayımı içtim bu akşam, tadı fena değildi. Fazla bekletmedim, umarım yeterli gelir.
Lavantayı bende düşündüm sonuç alanlar olmuş ama tadından dolayı cesaret edemedim kötüdür 1 kere içip atarım diyeumarım işe yarar canım
bikaç güne cildinde değişimler farkeceksin alexusum ben epeydir kullanıyorum ama hiç saçlarıma bakamadım cildime çok iyi geliyor çünküYazmayı unuttum kızlar, ben bugün lavanta da aldım. İlk çayımı içtim bu akşam, tadı fena değildi. Fazla bekletmedim, umarım yeterli gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?