bence çokta güzel olurrŞampuanım bitince değiştirmek istiyorum bi öneriniz var mı ? Otacının 10 bitki özlüsünü alıp çam terebentin katıyım diyorum ama nasıl olur acabaa
canım ben alizadenin kaş ve kirpik losyonunu kullandım biçok yağ var içinde ve hepsi uzatmaya etkili olan yağlar..ben içine sarımsak atarak hızlandırdım gidişatı ve dökülen kirpiklerim yerine geldi çabucak..uygulaması filan kolay rimel gibi düşün çıkarıp sürüyosun rahat yani..aktardan 12liraya almıştım deneyebilirsin canım bana çok yararlı oldu kesinliklekızlar kiprik uzatmak ıcın bır yolunu bulan varmı dun bade yagını surdumm gozlerımm cok yandıı resmen aglaya aglaya uyuya kalmamısım
kızlar bugun kuafore gıttım kaslarımı aldırmak ıcın. Saclarımıda gosterdım hıc begenmıyorum katları yanları hep toplamak zorunda kalıyorum.ne yapabılırız dedım.kadın baktı.zaten bu sacları acık bırakamazsın cok duzensız katların dedı.duzeltelım oyle uzat dedı. kısalmaz bır parmak gıder onlarda gıtsın zaten saglıklı gorunur ucların dedı. Vaktım yoktu derse yetısmem lazımdı o yuzden duzelttıremedım ama bu hafta bı gun gıdıp duzelttrıcem kzlar.sızcede ıyı degıl mı?
Şampuanım bitince değiştirmek istiyorum bi öneriniz var mı ? Otacının 10 bitki özlüsünü alıp çam terebentin katıyım diyorum ama nasıl olur acabaa
kestirdikten sonra sinamekiyede başlayacağım karar verdimdenemeye değer esoşum hem kürler de boğmuştu saçı hiç değilse saçın bi makas görsün kür de yapınca ohh mis bence daha hızlı uzar bu sayede
ben tresan ısırgan otlunun şampuanını ve toniğini aldım.sıkıntı duymadım.sınamekıyle bırlıkte kullanmaya başladım.sınameke mı yoksa şampuandan mıdır bılmıyrm ama saçlarım canlandı.
kızlar bugun kuafore gıttım kaslarımı aldırmak ıcın. Saclarımıda gosterdım hıc begenmıyorum katları yanları hep toplamak zorunda kalıyorum.ne yapabılırız dedım.kadın baktı.zaten bu sacları acık bırakamazsın cok duzensız katların dedı.duzeltelım oyle uzat dedı. kısalmaz bır parmak gıder onlarda gıtsın zaten saglıklı gorunur ucların dedı. Vaktım yoktu derse yetısmem lazımdı o yuzden duzelttıremedım ama bu hafta bı gun gıdıp duzelttrıcem kzlar.sızcede ıyı degıl mı?
bence çokta güzel olurr
bende denemek istiyorum otacıyı yorumlarını paylaşırsınn
50 veya 100 olması gerekiyorMerhaba
Yarın 7. kürümü uygulayacağım ,
başlangıç ve son hali fotoğraflarım adım adım var ama fotoğraf yüklemek için mesaj sayısının kaç olması gerektiğini bilmiyorum bilen var mı acaba sizede danışmak istedim uzama var mı diye
Merhaba
Yarın 7. kürümü uygulayacağım ,
başlangıç ve son hali fotoğraflarım adım adım var ama fotoğraf yüklemek için mesaj sayısının kaç olması gerektiğini bilmiyorum bilen var mı acaba sizede danışmak istedim uzama var mı diye
uymuyorum ama uyabilirim bu kez 20yle 21i kesim günleri oluyorr ?canım kozmik bakıma göre gelecek haftasonu kesim günüymüş bilmiyorum sen uyuyor musun?
faydalıysa bende bi deneyim diyorum.
benimde bu haftanın sonunda iki haftalık aram bitmiş oluyor. haftasonu fön çektirip resim eklicem
fazla kırık görünürse gözüme malum günlerde kestirmeyi düşünüyorum
o avon şampuanını xayx kullanıyordu bi ara memnundu diye hatırlıyorummBirde avondan badem özlü olan şampuanını siparis ettim kullanan var mı acaba?
Suan ısırgan otlu bıoblas kullanıyorum içinde çamterebentin bemix ve badem yağı var ama bitmek üzere onu denemek istiyorum birde,
bende bakım kremi vardı bayadır kullanıyorum kokusu falan muhtesem ama sampuanını hiç denemedim
uymuyorum ama uyabilirim bu kez 20yle 21i kesim günleri oluyorr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?