bende ilk turumda uymaya özen gösterirdim ama fark var mıydı hiçç bilmiyorumevet 20 21ymiş sanırım blogda kesin tarih verir bir kaç gün içinde
bakıyorum ben oraya sürekli ama hiç özellikle uymadım bu sefer denicem sanırım
50 veya 100 olması gerekiyor
ama albüm yapabilirsin ordan bakarız
100 olması gerekiyo canım mesaj sayın, ama 25 olduğunda kendi profilinde albüm açabilirsin
o avon şampuanını xayx kullanıyordu bi ara memnundu diye hatırlıyorumm
5. kürümü yaptım saçlarımı yıkarken tutam tutam saç döküldühiç birşeyi farklı yapmadım neden böyle olmuşturki
5. kürümü yaptım saçlarımı yıkarken tutam tutam saç döküldühiç birşeyi farklı yapmadım neden böyle olmuşturki
Hava değişimindendir canım merak etme bu zamanlarda olur hep
Benimde bir dönem öyle oldu sonradan geçti ama canım , dönemsel olabilir :26:
ewet benım saçlarımda röfleli,düğünümden önce de dip boya ile sarı tonda röfle yaptırcam,akar mı acaba ?
merhaba kızlar, bu ara herkeste bahar yorgunluğu var galiba, pek kimsenin sesi çıkmıyor.
ben geçtiğimiz çarşamba saçlarımı kestirdikten sonra 4. tura başladım ve çizgili tişörtle foto da çektim. sonucu her birlikte göreceğiz.
1 haftalık uzama ;
Eki Görüntüle 688165
Şampuanım bitince değiştirmek istiyorum bi öneriniz var mı ? Otacının 10 bitki özlüsünü alıp çam terebentin katıyım diyorum ama nasıl olur acabaa
Canımcım bu şampuanı bana en yakın arkadaşım tavsiye etti çok memnun kalmış,eskiden kullanıyormuş,saçını gürleştirmiş uzatmış,şu an saçları totosundan uzun,kızın boyu da uzun düşün yani..ben de alacağım..memnun kalırsın diye düşünüyorum
alexim su içsen yarıyor saçlarına anacımaynen öyle valla bahar yorgunluğu çöktü üstümüze ama durmak yok ben de sinamekiye devam ediyorum haftada 2olarak bakalım bu turda neler olacak umarım herşey işe yarar bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?