Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet 20 21ymiş sanırım blogda kesin tarih verir bir kaç gün içinde
bakıyorum ben oraya sürekli ama hiç özellikle uymadım bu sefer denicem sanırım
bende ilk turumda uymaya özen gösterirdim ama fark var mıydı hiçç bilmiyorum

5. kürümü yaptım saçlarımı yıkarken tutam tutam saç döküldü hiç birşeyi farklı yapmadım neden böyle olmuşturki

hanımlarr
26 nisanda bime bioblas sarmaşık özlü şampuanı ve kremi geliyormuş herbiri 6.90a
dışarda 11 veya 12 liraya hep
almak isteyenler sabah erkenden bime gitsinn

Birazdan 7. kürümü yapıp sabaha kadar bekleteceğim
Yarın son fotoğraflarıda çekip albüm yaparım ,
omzuma kadar gelse saçlarım keşke

Aaaa birde badem yağım bitmiş
Onun yerine evde muskatlı tarif vardı burda topiklerin birinde görmüştüm zeytinyağı karanfil ve muskatlı karısım ondan koysam acaba ne olur ki bir seferlik :26:

günaydınnn dün 5.kürümü yaptım vitamin ampüllerimi yeniledim tabi içlerinden 5ertane çıktığı için ziyan olmasın diye 8 değil 9 kür yapmayı planlıyorum bir zararı olmaz sanırım

geçenlerde stajerim abla saç diplerim gözüküyodu ensemde hiç saç kalmamıştı ve uzamıyodu dedi ee ne yaptın dedim watsonsın kendi ürünü var avakodolu wax onu sürüp 1,5-2 saat beklettim dedi hem saç çıkmış hem uzamış bende almıştım ama ben saç kremi gibi kullandım kullanan yada bilgisi olan var mı şu bahsettiğiniz wax böyle bişey mi

unutmadan geçen bir arkadaş yazmış saçlarımıza çok yüklenmeyi bende uygun bulmuyorum en azından 2-3 bakıma aynı anda yapmak pek etkili olmaz gibi hepsini birbirine sokmadan tek tek yapmak daha uygun gibi :44:

ewet benım saçlarımda röfleli,düğünümden önce de dip boya ile sarı tonda röfle yaptırcam,akar mı acaba ?

bende röfle varken hiç akıtmadı ama yeni yaptırmamıştım ilkini yap cok az degısırse ona göre devam edersin

kızlar ben uc bakımı bır arada yapıyorum guzelde oluyor bır ay sonra netlesınce haber verıcem sıze :) benımle baslamadıgınıza pısman olacaksınız:))

merhaba kızlar, bu ara herkeste bahar yorgunluğu var galiba, pek kimsenin sesi çıkmıyor.
ben geçtiğimiz çarşamba saçlarımı kestirdikten sonra 4. tura başladım ve çizgili tişörtle foto da çektim. sonucu her birlikte göreceğiz.
1 haftalık uzama ;

Şampuanım bitince değiştirmek istiyorum bi öneriniz var mı ? Otacının 10 bitki özlüsünü alıp çam terebentin katıyım diyorum ama nasıl olur acabaa

Canımcım bu şampuanı bana en yakın arkadaşım tavsiye etti çok memnun kalmış,eskiden kullanıyormuş,saçını gürleştirmiş uzatmış,şu an saçları totosundan uzun,kızın boyu da uzun düşün yani..ben de alacağım..memnun kalırsın diye düşünüyorum

Son düzenleme:
alexim su içsen yarıyor saçlarına anacım aynen öyle valla bahar yorgunluğu çöktü üstümüze ama durmak yok ben de sinamekiye devam ediyorum haftada 2olarak bakalım bu turda neler olacak umarım herşey işe yarar bende de

ürün resmi istiyoooozzzz

ehehe evet su içsem yarar

canım ben 3. turu haftada 2 yapmıştım, fazladan uzama etkisi olmamıştı bilgine. haftada 2 saçı 2 kat hızlı uzatmadı bende. haftada 1 sinameki, 1 de başka bir kür yapsan daha faydalı olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…