Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

turp zor yaa kokusu yetmezmiş gibi birde cinsi yok siyah olacakda kırmızı olacak görüldüğü gibi şimdi bile karıştırıyorum sinameki en iyisi o biçim bakım işte

canım çok kestirmemişsin saçlarında çok hoş bu arada epey gürleşmiş zamanla..kısa süre içinde epey uzar bak görürsün :)

canım kestirmeyi unut yoksa kuaför bi avuç saç verip gönderecek sana ne güzel bakımını yapıyosn kürüne devam et o epey topluyo ben evigenle bepantende ekleyip yaptım şimdiden iyi geldi gibi..zaten kür tek başına bile iyi geliyo saça yeterki fön düzleştirici maşa olmasın..

canım sağol cvp için.. ben bi iki kez ona uydum ama bnm takip ettiğim gün cuma hep cumaları yaparım dedim ama nasıl bişi bu her hafta varmı mesela sinamekinin günü bari oraya uyayım yoksa çift dikiş gidecek bööle..:26:

evet canım her hafta mutlaka var ama sen cuma diye yaparaktan orayada uygun yaparsın bir gün orda çarşamba yazaro zaman çarşambaya mı alman lazım olur orasını bende bilemem

evet canım her hafta mutlaka var ama sen cuma diye yaparaktan orayada uygun yaparsın bir gün orda çarşamba yazaro zaman çarşambaya mı alman lazım olur orasını bende bilemem

tamam canım sağol ortaya karışık yapacaz artık bişeler

turp zor yaa kokusu yetmezmiş gibi birde cinsi yok siyah olacakda kırmızı olacak görüldüğü gibi şimdi bile karıştırıyorum sinameki en iyisi o biçim bakım işte

sanırım sıyah olmalıymış temın etmem kolay 3 kez yapsam dıyorum bazı kişler de demişki ıyı geldı bılmem canlandırdı falan ama uzamaya etkısı yok bende zaten üşütürüm hasta olurum dıye korkuyorum ben sadece yag sürerım saçıma herkes yag sürsün bence çok ıyı gelıyo sınamekı çok güzel uzatıyo onarmıyo yaglar çok güzel onarıyo.. xayx arkadasım sende resım koysana..

canım çok kestirmemişsin saçlarında çok hoş bu arada epey gürleşmiş zamanla..kısa süre içinde epey uzar bak görürsün :)

canım fotodan anlasılmıyo ama bı 3 cm kadar kesıldı saçlarım kendını çok ıyı toparlamıstı ama durmadan dıyodum ya uçları kötü dıye kuaför yıpranık kısımlarını ıyıce aldı katlardan da aldı önce bi hüzün oldu ben de 2 buçuk aydır ugrastıgım uzattıgım saç kadarı gitti diye ama eskı halıne bakınca aman dıyorum o kötü yerlerı gıtmışya bu arada daha hiç maşa fön kullanmadım ben bundan sonra da mecbur kalmassam saçımı eskı günler gıbı bıgudiyle sararım yatarım sabaha kıvır kıvır:)

banyodan çıkıyoruzya hanı kızlar saçım eskıden keçeydıya uçlardan baslardım dolasıklıgı açmaya allaaaahh düğümlenırdı saç nerdeyse yola yola özür dılerım tarardım. şimdi dırek dipten uca kolayca tarıyorum ve çok çok az bı takılma oluyo oda şampuanlarken falan saçım dolasıyo bırazcık ondan yanı normalde de hiç dolaşıp düğümlenmıyo şimdi...yag bakımları çok ıyı gelıyo şiddetle tavsıye ederım

ben kürlere başlamadan ölçmeyi akıl edememiştim, bir ara ölçtüm ve unuttum sonra. bugün aklıma geldi tekrar ölçtüm ve sonuuuç

29 ekimde ölçmüşüm 30cm imiş, bugün 33cm. 23 günde 3cm farketmiş.
haftada 1cm.e yakın uzamış saçlarımmmm

tatoş saçımın son koyu renk düzelmiş halinin resmını koydum kestırdım bı de bi şi dememişsın artık hiç yorum ne yazmıyosun eskıden ne yassak cvp verırdın:)

canımmm iş yerinde yasaklandı bu tür sitelere girmemizz..
valla gizli mizli giriyom dayanamıyorum:))
takalanırsam fırçamm büyük olurrr
ama gördüm çok gzl olmuşşş maşallahhhhhhh
darısı benim başımaa bizim başımızaaaaa

canım hangi kürleri uygulyosun?

ana kürüm sinameki, 8 hafta yaptım, şu anda dinlenme dönemindeyim.
yalnız sinamekinin içine badem yağından başka yağlar da ekledim ben, kaktüs, hindistancevizi, yılan yağı aklıma gelenler. bir de zeytinyağında sarmısak beklettim, o yağdan da biraz ekliyorum. bir iki tane de karışık saç bakım yağım var, arada onları kullanıyorum.
bir de arada aklıma gelirse karanfilli su fısfıslıyorum.
dinlenme döneminde ilk hafta sinamekisiz yağlı bakım yaptım, 25inde tekrar başlicam, o zamana kadar da bakım yapmicam.

canım hangi kürleri uygulyosun?

saçlarımı yandan tokayla tutturuyorumm ..
çok sevindirik oldum vallaaaaa

ama daha çokkkk çalışmam lazım küre devammm

23 günde 3 cm çok ıyı canım.......

süpermişşşş maşallahhhh
bir azim geldiki şimdiiii ben nasıl cumartesini bekliyecemmmmmm

ben bi dönem kullanmıştım ama ne yalan söleyeyim hiç umutlu kullanmadım ondanmıdır nedir pek bi etkiside olmadı yani hatırlamıyorum bile...ama sinameki gerçekten harika ben bi ara uyguladığımda fön maşa filan kullanmadım bi süre sonra bayramda maşa yaptım o halde bile arkadaşlar ya naptın kırıkların yok olmuş dediler iyi onarıyo bu arada ben dün evigenle bepantende kattım küre şimdiden iyi geldi bakalım umutluyum :) canım şuan elimde güzel çeken bi tel yok ama bikaç güne çekip koyarım eski halide olacaktı bi karşılaştırma yaparız.. ama sendeki gelişmeler çok hoş gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…