canım bnm sınamekı kürüm bitti sayılır bekleyıp son ıkıyı yapıcam ona dayanırım ama turp 2 günde bı yapılıyo ve 2 3 bardak suda haşlanıyomus bıldıgın kafaya boca edıp sırılsıklam beklemek gerekıyo sınamekı ole degıldı haftada bır ve yarım çay bardagı bı şi fısfıslıyosun o kolaydı ve dedıgım gıbı bıtırdım sayılır zaten bayagı da düzeldı ve uzadı sacım resmen yanık sacım pırılpırıl oldu uzadı çok şükür artık bundan sonra normal de beklerım bi şe yapmadan şu anda memnunum çünkü saçımdan.....
yanı arkadaslar ekledıgım resımler yanlış sıralanmıs ama ben açıklayım hatırlarsınız sıralama şöyle turunculu olan baslardakı yanık ve kısa hali saçımın
sonra morlu olan
sonra kırmızılı halı boyadım koyu renk istiyodumya ben ve yıne de bütün yıpranmış saçlar gitsın dıye bugun gittim kestırdım
en sonuncu beyazlıda kesılmış onarılmış bütün bakımlardan sonrakı hali yanı şimdi ki hali.. bundan sonra saglıklı bi saçı uzatmak için ugrasıcam en azından belkı bı tur daha sınamekı yaparım...
yaaa beni de şeytan acayip dürtüyor uçlarından kes diye ama tutuyorum kendimi. kırık yok aslında ama uzun zamandır kesilmediği için uçları düzgün durmuyor artık. kendim kesersem de yamuk yumuk olur diye cesaret edemiyorum. yaza kadar tutabilir miyim kendimi bilmem. beyazlar da ayrı mesele. boyamıyorum zaten saçlarımı, kessem de uzarken dik dik çıkıp daha belirgin oluyorlar. galiba beyazları da uzatıcam artık. kürlere başladığımdan beri saçlarıma daha çok dikkat ettiğim için çok gözüme batıyorlar, eskiden beyazları farketmezdim bile. hatta şimdi sadece beyaz telleri boyasam nasıl olur diye bile geçiyor aklımdan
canım o 2 günde bir olan şey farklı yani bir gün ampullerle ilgili olan tarih veriliyor.
2-3 gün sonra maya için uygun ya da turp başka bir gün.
sonra yağlar için gün falan yani sen kendi maskeni takip edeceksin...
canım sağol cvp için.. ben bi iki kez ona uydum ama bnm takip ettiğim gün cuma hep cumaları yaparım dedim ama nasıl bişi bu her hafta varmı mesela sinamekinin günü bari oraya uyayım yoksa çift dikiş gidecek bööle..:26:
evet canım her hafta mutlaka var ama sen cuma diye yaparaktan orayada uygun yaparsın bir gün orda çarşamba yazaro zaman çarşambaya mı alman lazım olur orasını bende bilemem
turp zor yaa kokusu yetmezmiş gibi birde cinsi yok siyah olacakda kırmızı olacak görüldüğü gibi şimdi bile karıştırıyorumsinameki en iyisi o biçim bakım işte
canım çok kestirmemişsin saçlarında çok hoş bu arada epey gürleşmiş zamanla..kısa süre içinde epey uzar bak görürsün :)
tatoş saçımın son koyu renk düzelmiş halinin resmını koydum kestırdım bı de bi şi dememişsın artık hiç yorum ne yazmıyosun eskıden ne yassak cvp verırdın:)
ben kürlere başlamadan ölçmeyi akıl edememiştim, bir ara ölçtüm ve unuttum sonra. bugün aklıma geldi tekrar ölçtüm ve sonuuuç
29 ekimde ölçmüşüm 30cm imiş, bugün 33cm. 23 günde 3cm farketmiş.
haftada 1cm.e yakın uzamış saçlarımmmm
canım hangi kürleri uygulyosun?
saçlarımı yandan tokayla tutturuyorumm ..
çok sevindirik oldum vallaaaaa
ama daha çokkkk çalışmam lazım küre devammm
ben kürlere başlamadan ölçmeyi akıl edememiştim, bir ara ölçtüm ve unuttum sonra. bugün aklıma geldi tekrar ölçtüm ve sonuuuç
sanırım sıyah olmalıymış temın etmem kolay 3 kez yapsam dıyorum bazı kişler de demişki ıyı geldı bılmem canlandırdı falan ama uzamaya etkısı yok bende zaten üşütürüm hasta olurum dıye korkuyorum ben sadece yag sürerım saçıma herkes yag sürsün bence çok ıyı gelıyo sınamekı çok güzel uzatıyo onarmıyo yaglar çok güzel onarıyo.. xayx arkadasım sende resım koysana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?