aslında geçtiğimiz hafta aralıklı olarak 2defa yaptım ama şimdi özel günüm geldiği için anca pazara yaparım diyodum o zaman da tam 1hafta olmuş olucak 2. ve 3.kür arası..tavsiyen için teşekkürler alexim bakalım bi yön vericem bu işe..ehehe evet su içsem yarar
canım ben 3. turu haftada 2 yapmıştım, fazladan uzama etkisi olmamıştı bilgine. haftada 2 saçı 2 kat hızlı uzatmadı bende. haftada 1 sinameki, 1 de başka bir kür yapsan daha faydalı olur bence.
Tamam canım bir kaç güne birlikte bakmaya gideceğiz tam adını öğrenir fotoğrafını eklerim buraya..
Canımcım bu şampuanı bana en yakın arkadaşım tavsiye etti çok memnun kalmış,eskiden kullanıyormuş,saçını gürleştirmiş uzatmış,şu an saçları totosundan uzun,kızın boyu da uzun düşün yani..ben de alacağım..memnun kalırsın diye düşünüyorum
merhaba kızlar, bu ara herkeste bahar yorgunluğu var galiba, pek kimsenin sesi çıkmıyor.
ben geçtiğimiz çarşamba saçlarımı kestirdikten sonra 4. tura başladım ve çizgili tişörtle foto da çektim. sonucu her birlikte göreceğiz.
1 haftalık uzama ;
Eki Görüntüle 688165
günaydınnnn alexus bunlar sanane güzel uzamış saçlar
benimde 5.kür sonrası hiçç uzamayan saçlarımda değişiklik var azıcık uzadı galibadün avondan sipariş ettiğim argan yağım geldi durulanmayan bakım için kokusu mükemmel ve dahası glissten aldığım üründen daha iyi bakalım umarım saçımada iyi gelir :44:
bende deli gibi 2 kutu sarmaşık özlü aldım indirimde diyekeşke 1 kutu alsaymışım sonrada şu 10 bitkiliyi alırdım ama daha çokk şampuanım var
birde kızlar konu dışı ama ben hiç fondöten kullanmam evde de yoktur (çok makyaj yapmam) bu aralar renkli nemlendiricilerden alayım diyorum bana önerebileceğiniz kullandığınız bir ürün var mı :44:
5. kürden sonra etkisini daha çok göstermeye başlıyor canım
BB krem kullanabilirsin hem nemlendici hem fondoten
En son garnier kullanmış memnun kalmıştım
işte bu habere çok sevindim teletabis
bu ara makyaj malzemelerine yöntemlerine sarmış durumdayım kısacası platese gidiyorum,saçlarıma bakıyorum,kendime bakma zamanım mıdır nedir
günaydınnnn alexus bunlar sanane güzel uzamış saçlar
benimde 5.kür sonrası hiçç uzamayan saçlarımda değişiklik var azıcık uzadı galibadün avondan sipariş ettiğim argan yağım geldi durulanmayan bakım için kokusu mükemmel ve dahası glissten aldığım üründen daha iyi bakalım umarım saçımada iyi gelir :44:
bende deli gibi 2 kutu sarmaşık özlü aldım indirimde diyekeşke 1 kutu alsaymışım sonrada şu 10 bitkiliyi alırdım ama daha çokk şampuanım var
birde kızlar konu dışı ama ben hiç fondöten kullanmam evde de yoktur (çok makyaj yapmam) bu aralar renkli nemlendiricilerden alayım diyorum bana önerebileceğiniz kullandığınız bir ürün var mı :44:
Ne guzel toptan bakım olmus
Teşekkür ederim
Ben de garnier bb kullandım ve memnundum, konusuna bakarsan çok kişi sivilcelendirdi demiş, benim de çenemde hiç geçmeyen bir sivilce çıktı, ben de ona bağladım bu sefer çünkü normalde hiç sorunsuz sivilcesiz bir cildim var. Ben de garnieri attım, lorealin aldım, henüz 1-2 kere kullandığım için kesin bir şey söyleyemiyorum ama fena değil gibi. Çok yıllar önce yves rocher kullanmıştım, renkli nemlendiriciydi sanırım, ondan çok memnundum.
nagieymenim neden pudra kullanmıyorsun fondöten vs.den daha iyi altına herhangi bir nemlendirici sürer üstüne de pudranı sürersin çok daha iyi ve kalıcı emin olabilirsin ben öyle kullanıyorum uzun zamandır..tuhaftır ama çoğu kişi de cildimin ne kadar açıldığını söylüyor tabiki makyaj varken görüntü o ama makyaj olmadan da aynısını söylüyolar kozmetik ürünü böyle bi etki etmez ama kaliteli diye böyle heralde bende iyi geldiğini farkettim :26: ben de farkettim
nagieymenim neden pudra kullanmıyorsun fondöten vs.den daha iyi altına herhangi bir nemlendirici sürer üstüne de pudranı sürersin çok daha iyi ve kalıcı emin olabilirsin ben öyle kullanıyorum uzun zamandır..tuhaftır ama çoğu kişi de cildimin ne kadar açıldığını söylüyor tabiki makyaj varken görüntü o ama makyaj olmadan da aynısını söylüyolar kozmetik ürünü böyle bi etki etmez ama kaliteli diye böyle heralde bende iyi geldiğini farkettim :26: ben de farkettim
pudranın markası ne canım ben fondöten kullanamıyorum en iyisi bile itici geliyo Bb kremlerde yok gibi geliyo genelinde sivilce yapıyo diye yorum var zaten, pudra almak istiyorum ama doğal dursun bazıları kalıp gibi gösteriyo yüzü :/
canım fondöten vs bunlar iyi değil ya ben golden rose 04numara kullanıyorum sen de açık tenliydin sanıyorum ki sana da bu tonu gider bi bak çok da yumuşak bişi zaten hoş yani..avonu da bi denicem bu bitsin de
canım fondöten vs bunlar iyi değil ya ben golden rose 04numara kullanıyorum sen de açık tenliydin sanıyorum ki sana da bu tonu gider bi bak çok da yumuşak bişi zaten hoş yani..avonu da bi denicem bu bitsin de
Evet canım açık tenliyim, pudranın çeşitleri oluyo mu tam adı ney :|
yok canım ben sadece golden rose 04no pudra istedim direk verdiler sanırım çeşidi yok onun Eki Görüntüle 688608 benimki bu..bu arada sılky touch yazıyormuş üzerinde şimdi farkettim
yok canım ben sadece golden rose 04no pudra istedim direk verdiler sanırım çeşidi yok onun Eki Görüntüle 688608 benimki bu..bu arada sılky touch yazıyormuş üzerinde şimdi farkettim
10 bitki özlüsünü mü kullanmıış ? :O Şampuanım bitsin hemen alayım kararsızdım ısırganlısıyla bunun arada kalmıstım ama kararımı vermiş oldum çok saol canıımm , saçlarımı boyamayıda hazirana erteledim kıyamadım kürü yarıda kesmeye
canım tabiki tonları var ben çeşiti çok fazla değil daha doğrusu çabuk bulunabilir anlamında söyledim yoksa tonsuz olur mu ayolortaya bir konu attım içinden çıkamadık yawwbende golden rose 04 no olduğuna göre bu pudranın renk tonları var canlarım :44:
canım bu simsiz parlama filan yok bildiğin toz kremli gibi yumuşacık gittiğinde bak zaten tester ına filan ben çok severek kullanıyorum yıllardır..çok soru sordum bu son, parlıyo mu simli mi duruyo yoksa mat mıı çok çok teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?