Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında geçtiğimiz hafta aralıklı olarak 2defa yaptım ama şimdi özel günüm geldiği için anca pazara yaparım diyodum o zaman da tam 1hafta olmuş olucak 2. ve 3.kür arası..tavsiyen için teşekkürler alexim bakalım bi yön vericem bu işe..
Tamam canım bir kaç güne birlikte bakmaya gideceğiz tam adını öğrenir fotoğrafını eklerim buraya..

tamam tatlım teşekkür ettim..aslında marketlerde filan görüyorum ama olur ya çeşitleri filan olur bari doğrusunu alalım

10 bitki özlüsünü mü kullanmıış ? :O Şampuanım bitsin hemen alayım kararsızdım ısırganlısıyla bunun arada kalmıstım ama kararımı vermiş oldum çok saol canıımm , saçlarımı boyamayıda hazirana erteledim kıyamadım kürü yarıda kesmeye

günaydınnnn alexus bunlar sana ne güzel uzamış saçlar

benimde 5.kür sonrası hiçç uzamayan saçlarımda değişiklik var azıcık uzadı galiba dün avondan sipariş ettiğim argan yağım geldi durulanmayan bakım için kokusu mükemmel ve dahası glissten aldığım üründen daha iyi bakalım umarım saçımada iyi gelir :44:
bende deli gibi 2 kutu sarmaşık özlü aldım indirimde diye keşke 1 kutu alsaymışım sonrada şu 10 bitkiliyi alırdım ama daha çokk şampuanım var
birde kızlar konu dışı ama ben hiç fondöten kullanmam evde de yoktur (çok makyaj yapmam) bu aralar renkli nemlendiricilerden alayım diyorum bana önerebileceğiniz kullandığınız bir ürün var mı :44:

5. kürden sonra etkisini daha çok göstermeye başlıyor canım
BB krem kullanabilirsin hem nemlendici hem fondoten
En son garnier kullanmış memnun kalmıştım

5. kürden sonra etkisini daha çok göstermeye başlıyor canım
BB krem kullanabilirsin hem nemlendici hem fondoten
En son garnier kullanmış memnun kalmıştım

işte bu habere çok sevindim teletabis
bu ara makyaj malzemelerine yöntemlerine sarmış durumdayım kısacası platese gidiyorum,saçlarıma bakıyorum,kendime bakma zamanım mıdır nedir

Teşekkür ederim

Ben de garnier bb kullandım ve memnundum, konusuna bakarsan çok kişi sivilcelendirdi demiş, benim de çenemde hiç geçmeyen bir sivilce çıktı, ben de ona bağladım bu sefer çünkü normalde hiç sorunsuz sivilcesiz bir cildim var. Ben de garnieri attım, lorealin aldım, henüz 1-2 kere kullandığım için kesin bir şey söyleyemiyorum ama fena değil gibi. Çok yıllar önce yves rocher kullanmıştım, renkli nemlendiriciydi sanırım, ondan çok memnundum.

Ne guzel toptan bakım olmus

inan ki toptan bakım cnm haftasonu oğluşumun 23 nisan gösterisi var ona hazırlanıyorum sırada ne giyeceğim var

baktım alexusum baktım kullananların topiğine sende yazmışsın galiba garnıer yerine daha iyi bir marka almak lazım :) fondötenden nefret ediyorum düğün vs hariç kullanmam suratımda ağırlık istemiyorum sadece renk farklarını ortadan kaldırsın birazcık kusursuz gözüksün ama cildime zarar vermesin işe gelirken falan kalem bile sürmem sadece haftasonları eşimle olan aktivitelerde bakarım kendime onun için aldığım ürünleri bile bitiremiyorum :44:

nagieymenim neden pudra kullanmıyorsun fondöten vs.den daha iyi altına herhangi bir nemlendirici sürer üstüne de pudranı sürersin çok daha iyi ve kalıcı emin olabilirsin ben öyle kullanıyorum uzun zamandır..tuhaftır ama çoğu kişi de cildimin ne kadar açıldığını söylüyor tabiki makyaj varken görüntü o ama makyaj olmadan da aynısını söylüyolar kozmetik ürünü böyle bi etki etmez ama kaliteli diye böyle heralde bende iyi geldiğini farkettim :26: ben de farkettim

pudranın markası ne canım ben fondöten kullanamıyorum en iyisi bile itici geliyo Bb kremlerde yok gibi geliyo genelinde sivilce yapıyo diye yorum var zaten, pudra almak istiyorum ama doğal dursun bazıları kalıp gibi gösteriyo yüzü :/

hiç denemedim cnm öyle akşama deneyeyim bilgi veririm iyi fikir olabilir makyaj anlayışım kalem -rimel-allık-ruj dörtlüsü olduğu için diğer ürünlerin kullanımıyla ilgili fikrim yok bu pazar brunc sonrası oğlumun 23nisan gösterisi var onun için telaş içindeyim birazcık bakımlı olmak istiyorum inşallah başarırım kuaföre sabahın köründe gidemem gitsemde deli gibi boyanmak istemiyorum evde hafif bişeyler yapmak niyetim pudrada önerebileceğin marka varmı :44:

canım fondöten vs bunlar iyi değil ya ben golden rose 04numara kullanıyorum sen de açık tenliydin sanıyorum ki sana da bu tonu gider bi bak çok da yumuşak bişi zaten hoş yani..avonu da bi denicem bu bitsin de

canım fondöten vs bunlar iyi değil ya ben golden rose 04numara kullanıyorum sen de açık tenliydin sanıyorum ki sana da bu tonu gider bi bak çok da yumuşak bişi zaten hoş yani..avonu da bi denicem bu bitsin de

Evet canım açık tenliyim, pudranın çeşitleri oluyo mu tam adı ney :|

yok canım ben sadece golden rose 04no pudra istedim direk verdiler sanırım çeşidi yok onun benimki bu..bu arada sılky touch yazıyormuş üzerinde şimdi farkettim

Saç bakımı yaptığımdan beri saçlarımda canlılık oldu.ama nemli saçla bekletince boğazımda yanmalar oluyor.sözüm ona 2 barcelino 1 de sinameki yapacaktım (sizce iyi mi) ,ama barcelinoyu yapamadığımdan 2 gun ust uste yapmak zorunda kalacağım..

geçenlerde çizgili bluzle fotoğraf çektiren arkadaş saçları karşılaştırmak için iyi yol bulmuş.ben de bu hafta o şekilde foto çekip 2 ay sonra bakacağım.bu saçların uzamasının artması gerekiyor....

yok canım ben sadece golden rose 04no pudra istedim direk verdiler sanırım çeşidi yok onun Eki Görüntüle 688608 benimki bu..bu arada sılky touch yazıyormuş üzerinde şimdi farkettim

ortaya bir konu attım içinden çıkamadık yaww bende golden rose 04 no olduğuna göre bu pudranın renk tonları var canlarım :44:

Hangisi olduğunu bilmiyorum canım tam ama ısırganlısıydı diye hatırlıyorum,saçın nefes aldığını hissediyorsun,çok rahatlatıyor demişti..sorarım,bakmaya gidince fotoğrafını ekleyeceğim canımm

ortaya bir konu attım içinden çıkamadık yaww bende golden rose 04 no olduğuna göre bu pudranın renk tonları var canlarım :44:
canım tabiki tonları var ben çeşiti çok fazla değil daha doğrusu çabuk bulunabilir anlamında söyledim yoksa tonsuz olur mu ayol
çok soru sordum bu son, parlıyo mu simli mi duruyo yoksa mat mıı çok çok teşekkür ederimm
canım bu simsiz parlama filan yok bildiğin toz kremli gibi yumuşacık gittiğinde bak zaten tester ına filan ben çok severek kullanıyorum yıllardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…