konuyu çok değiştirdik ceza almayalım millet..saçlar ne alemde nasıl gidiyo kürler..ben 2.yi yaptım geçen.. 3.yüde pazar filan yapıcam bakalım tamgaz devam ediyorum yine arada foto eklicem..sizler de unutmayın saçlarınızı fotolamayı..topiği canlandıralım yine
Hangisi olduğunu bilmiyorum canım tam ama ısırganlısıydı diye hatırlıyorum,saçın nefes aldığını hissediyorsun,çok rahatlatıyor demişti..sorarım,bakmaya gidince fotoğrafını ekleyeceğim canımm
Acaaba 6. kürden sonra mı fotoğraf eklesem yoksa 8ide bitince mi -.o
kızlarr
saçlarımı kestirdim bugün
önlerimi düzeltti kırıklarımı aldı
uçlarındaki yumuşaklığı anlatamam size ya o katur kutur görünüm gitti
şimdi kürlere başlamak istiyorumm
benim gitti ama o kadar bakımlı oldu ki mutlu bile oldum ne yalan söyliyimmCesaretinden dolayı tebrik ederim seni canım..kuaför iyi olunca halden anlıyor..ben de gitcem uzattığım kısmı kesecek diye korkuyorum
benim gitti ama o kadar bakımlı oldu ki mutlu bile oldum ne yalan söyliyimm
Kızlarr :) yaa haftada 1 gün sinameki 1 gün yada 2 gün turplu su yapsam nasıl olur hiç uygulayan var mı bu şekilde ?
bu arada kuaförüm bakım yapıyorsun galiba bi sürü yeni saçın çıkmış dedi
Canım bu şekilde veya buna benzer şekilde yapanlar var fakat daha fazla uzama olmuyor..Öyle olsa güzel olurdu aslında hergün kür yapar uzatırdık birden..Bence haftada bir kete sinemaki veya turp kürlerinden birini yap,bir de yağlı bakım yap..bu ikisi daha güzel olur..
10kh cım şimdi hatırladım xayx cim haftadada 2 yapıyordu sanırım,o daha doğru bilgi verir sana,ben eskiden okuduğum yorumlara göre konuştum tatlım,yanlış olmasın
kızlarr
saçlarımı kestirdim bugün
önlerimi düzeltti kırıklarımı aldı
uçlarındaki yumuşaklığı anlatamam size ya o katur kutur görünüm gitti
şimdi kürlere başlamak istiyorumm
işte bu harika bi başlangıç olacak esoşum hadi bakalım bundan sonra gelsin rüzgarda uçuşan totoşa değen saçlaaaarbenimde saçlarım uzamış hem de kesmeme rağmen demekki arada makas değmeliymiş her gören uzadı diyip duruyo ben de diplerimden anlıyorum ama hala az saçlarım bu beni çok üzüyo röfleyi bidaha asla yaptırmam inşallah sinamekiyle eski saçlarıma kavuşucam i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?