Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konuyu çok değiştirdik ceza almayalım millet..saçlar ne alemde nasıl gidiyo kürler..ben 2.yi yaptım geçen.. 3.yüde pazar filan yapıcam bakalım tamgaz devam ediyorum yine arada foto eklicem..sizler de unutmayın saçlarınızı fotolamayı..topiği canlandıralım yine

Evet canımm haklısın..Ben de 3.cüyü yaptım...fark var ama çok diil,zaten önceki turda 4. ve 5.ten sonra uzama fark etmiştim,beklentim yüksek değil,ama uzasın ..

Foto ekleyelim yine zamanla,kolay gelsin rapuşlar

Isırgan otlu rahatlatıyo memnundum kullanırken ama öyle bir uzama olmamıştı tamam canım bekliyorum foto. :|

Acaaba 6. kürden sonra mı fotoğraf eklesem yoksa 8ide bitince mi -.o

kızlarr
saçlarımı kestirdim bugün
önlerimi düzeltti kırıklarımı aldı
uçlarındaki yumuşaklığı anlatamam size ya o katur kutur görünüm gitti
şimdi kürlere başlamak istiyorumm

Cesaretinden dolayı tebrik ederim seni canım..kuaför iyi olunca halden anlıyor..ben de gitcem uzattığım kısmı kesecek diye korkuyorum

Cesaretinden dolayı tebrik ederim seni canım..kuaför iyi olunca halden anlıyor..ben de gitcem uzattığım kısmı kesecek diye korkuyorum
benim gitti ama o kadar bakımlı oldu ki mutlu bile oldum ne yalan söyliyimm

Kızlarr :) yaa haftada 1 gün sinameki 1 gün yada 2 gün turplu su yapsam nasıl olur hiç uygulayan var mı bu şekilde ?

bu arada kuaförüm bakım yapıyorsun galiba bi sürü yeni saçın çıkmış dedi

Kızlarr :) yaa haftada 1 gün sinameki 1 gün yada 2 gün turplu su yapsam nasıl olur hiç uygulayan var mı bu şekilde ?

Canım bu şekilde veya buna benzer şekilde yapanlar var fakat daha fazla uzama olmuyor..Öyle olsa güzel olurdu aslında hergün kür yapar uzatırdık birden ..Bence haftada bir kete sinemaki veya turp kürlerinden birini yap,bir de yağlı bakım yap..bu ikisi daha güzel olur..

Tamam canım öyle diyorsan :) zaten mayısın ortasında sinemakiye ara vercem birazda turplu su yaparım yazın o sıcaklarda bişeyde yapmam ara veririm

10kh cım şimdi hatırladım xayx cim haftadada 2 yapıyordu sanırım,o daha doğru bilgi verir sana,ben eskiden okuduğum yorumlara göre konuştum tatlım,yanlış olmasın

kızlarr
saçlarımı kestirdim bugün
önlerimi düzeltti kırıklarımı aldı
uçlarındaki yumuşaklığı anlatamam size ya o katur kutur görünüm gitti
şimdi kürlere başlamak istiyorumm

işte bu harika bi başlangıç olacak esoşum hadi bakalım bundan sonra gelsin rüzgarda uçuşan totoşa değen saçlaaaar benimde saçlarım uzamış hem de kesmeme rağmen demekki arada makas değmeliymiş her gören uzadı diyip duruyo ben de diplerimden anlıyorum ama hala az saçlarım bu beni çok üzüyo röfleyi bidaha asla yaptırmam inşallah sinamekiyle eski saçlarıma kavuşucam i

haftada bırden fazla yapmak zararlı degıl bence ben ılk kurde haftada bır yaptım cok uzama olmadı ama sımdı haftada uc yapıyorum ılk haftadan sıplerım cıktı ; bu hafta daha bır yapabıldım ama en az ıkı uc devam edıcem bence faydalı fazla yapmak

Mrb canım bişey sorucaktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…