Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buyur sor bebişim burdayım her daim

:) sağol canımm :) yaa ben haftada 1 sinameki diğer günlerde turplu su yapayım mı diye sordum ama galiba bunu daha önce sen yapmışsın yorumunu merak ediyorum nasıl olur sen nasıl sonuçlar aldın dıye :)

:) sağol canımm :) yaa ben haftada 1 sinameki diğer günlerde turplu su yapayım mı diye sordum ama galiba bunu daha önce sen yapmışsın yorumunu merak ediyorum nasıl olur sen nasıl sonuçlar aldın dıye :)

canım yok ben havuç kürüne başlamıştım ama sonra bıraktım saçlarım röfleli diye beni çok üzdü dökülme azalma filan oldu anca sinameki kurtarır diye sinamekiye döndüm. birbirine yakın olmayan günlerde bigün sinameki bigün turp kürü yapılabilir ikisi de vitamin içeriyor muhakkak iyi gelir ama bence sinamekiyi her hafta turpu 2haftada 1 yap böylece saçın yorulmamış olur sinameki tamamen bittiğinde 1hafta bişi yapma sonra turpa yoğunlaş bu sefer turpu 2defa yapar 3 4hafta sonra bırakırsın uzuunca bi dinlenmeye geçersin

NEOLUR YARDIM((((((

saçlarım tutam tutam dökülüyo dipleri göründü artık dökülmeyi nasıl durdurabilerim bide dökülen saçları nasıl geri getirebilirim başlık bile açtım ama kimse bakmadı((((((((((((((((((((((((((((

SAÇ UZATMAKK İÇİN:şampuana çam terebentin katıyolar arkadaşlar bilginize ha bide eczaneden e vitamini alıp şampuana katıyolar doktor önerisi bunlar.

Ampul olarak satılıyomuş vitamin uzama problemi olanlara tavsiye hadi sizde dökülme için yardım edin neolur ağlıyorum artık aynaya bakınca

canım dur sakin ol inşallah kurtulucaksın bu beladan..hemen sarımsak kullanmaya başla ve dediğin gibi bitkisel bi şampuanın içine çamterebendin ekle bunlar ilk adım için yeterli olur sanıyorum..sonra ısırgan otu filan denersin canım

ah canım hangi ilk adım artık açıldı dipleri ortada duruyo tutam tutam dökülüyo ve inceldi düğüm oluyo resmen incecik((((((((((
neler yapmadımki sarımsak sürdüm vitamin karışım kullandım minoksil kullandım maskeler yaptım ama yok durmuyo inanın çöktüm artık duş almak istemiyorum tutamıyla geliyo elime samsunda iyi bi cilt doktoru arıyorum ka tane başlık açtım saçım için ama cvpta alamadım
NEOLUR YARDIM((((((((((((((((((

of canım yaa dilerim kurtulursun bi an önce bu dertten üzülme ama ve mükemmelini arama şuanda en iyi çözüm direk dr a gitmek bu şekilde zaman kaybediyosun bence hemen sabah kalkıp git bi cildiyeciye acil şiflar diliyorum canım

İkisinde de ekle istersen canım,fark etmez..şu an nasıl gidiyor değişim var mı ?

İlk eklediğim ıslak saçlı fotoğrafıma göre fark var canım boyda o kadar çok değilde bazı katlarım çok kısaydı onlar çok iyi durumdaa :) pazartesi eklerim fotoğraf :)

hala d.kontrol hapıyla ilgili tereddütlerim var cCchen ne diyon kuzum sen kullanıyodun :44:

hala d.kontrol hapıyla ilgili tereddütlerim var cCchen ne diyon kuzum sen kullanıyodun :44:

Canım 5 hafta oldu sinamekiyle aynı hafta başlamıştım hiç bi olumsuz durum olmadı, öyle çok dikkatlide yıkamıyorum ne başka yerde bi kıllanma oldu ne adet gecikmesi oldu, saçımın uzaması sinamekiden belki ama çoğalmasını kesinlikle hapa borcluyum. Bi konuya yorum yaptım zaten birisi deriden kana karışır bile demiş insanlar tecrübe edinmeden konuşup panik yaptırıyolar denemek isteyenlere, ben öneren hapı zorla aldıran arkadaşıma dualar ediyorum. Saçların azalmış sanırım, o durumada çözüm olur kesinlikle dene derim :)

kızlar sinamekiye tekrar başlamak istiyorum
başlasam mı?

neyse ben de bi cesaret gidip alıyım bari canım sanırım markası önemli değil şampuana 21tane mi ekledin sen de
kızlar sinamekiye tekrar başlamak istiyorum
başlasam mı?
esoşum 2hafta bekle bence entelenin etkisi gitsin bi naptın bıraktın mı çok faydasını görmedin heralde

ya ne biliyim ölçmedim etmedim
sinamekinin etkisi kanıtlanmış ya aklım hep ona kayıyor
birde uzadıysa bile farkedemem artık kestirdim yaa

aa doğru kestirmiştin de saçını esoşum o zaman başlaman iyi olur ama gene de bi hafta filan geçsin

ben sinameki kürünü 5 ay boyunca uyguladım ancak hiçbir uzama olmadı, işe yaramadı bende şimdi lavanta kürüne başladım, ibrahim saraçoğlu önerdi. eğer bu da uzatmazsa doğum kontrol hapı karıştırıcam şampuana. keşke uzama etkisine dikkat etseydin canım, bize de cesaret gelirdi :)

mrb bende saçlarımı uzatmak için çok uğraştım saçlarım ne yaptıysam uzamazdı sonra internette gezinirken ısırgan otlu tresan şampuanı buldum ve almaya karar verdim içine de bir arkadaşımın tavsiyesiyle bepanten ampül ve evigen ampul aldım eczaneden onları karıştırdım ama saç kremsiz kullanmadım tresanı doğal şampuan olduğu için çok karışıyor saçlar ve omuzuma kadar olan saçlarım birkaç ayda belime kadar uzadı gürleşti ve parlamaya başladı düzleştirici maşa falan kullanmama bile gerek kalmıyordu saçlarım gerçekten çok yaradı benim saçıma çevremde herkes saçlarıma özeniyordu herkese tavsiye ediyorum saç dökülmelerini bile önlüyor

cilt içinse önerim sana bebekler için kullanılan pişik kremi varya onu cildine maske yap ve 15 dk sonra ılık suyla yıka çok iyi geliyor hatta nette araştır bu konuyla ilgili haber yapıldı ben denedim porselen gibi suratım var birde c vitaminli kremlerde iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…