valla keşke etseydmben sinameki kürünü 5 ay boyunca uyguladım ancak hiçbir uzama olmadı, işe yaramadı bendeşimdi lavanta kürüne başladım, ibrahim saraçoğlu önerdi. eğer bu da uzatmazsa doğum kontrol hapı karıştırıcam şampuana. keşke uzama etkisine dikkat etseydin canım, bize de cesaret gelirdi :)
vaayyy bence de can gelmiş saçlarına bak beni ikna ettin hapı almak konusundakaç tlydi canım
vaayyy bence de can gelmiş saçlarına bak beni ikna ettin hapı almak konusundakaç tlydi canım
bana doktor pko için "gynelle" vermişti. o da 8,50 tl canım. aklında bulunsun. sanırım marka farketmiyor.
Kızlar ben kaşınıyorum herhalde..Saçımı boyamaya takmış durumdayım,açık renkler aklıma gelmeyen renk,incelemediğim boya kalmadı 1 aydır..şimdi de uçlarına röfle setiyle ışıltı vermek istiyorum...her gün başka renk boyamak istiyorum,nasıl geçecek bu hevesim,saçımı yakmak istemiyorum ama boyama hevesinin de önüne geçemiyorum
offf çok sıkıcı bi süreç bu biliyorum şimdi hangi saçı görsen aklında o renk kalıyo ama şöyle yap canım açık renklere boyadığında ya da röfle filan yaptığında yapmış olduğun bunca bakım heba olacak yani boyadan sonraki aşamayı düşün o zaman belki unutursun ama koyu renk boya olursa sorun yok hatta beslediğini bile söyleyebilirim yağ vs ile birlikte yapınca..özellikle de garnier nin boyalarından al üstünde çiçek resmi var kokusuz tamamen ve boyaları çok kaliteli..açık renk olmasın da nolursa olsun
Aynen canım önceden çok kötü dediğim renkler(dore) bile gözüme güzel görünmeye başladı..nasıl bir istek bu ya..benim saçlarım açık renkti zaten,beğenmemeye başladım o halini koyu olsun dedim yaptım şimdi de geri dönmek istiyorum..kahve tonları nasıl olur ki canım altın parıltılı tofee yapsam acaba..eskiden beri beğenerek kullandığım bir renk...hafta sonu bir renk(artık o an ne eserse ) boyucam sanırım,duramıyorum..
Aynen canım önceden çok kötü dediğim renkler(dore) bile gözüme güzel görünmeye başladı..nasıl bir istek bu ya..benim saçlarım açık renkti zaten,beğenmemeye başladım o halini koyu olsun dedim yaptım şimdi de geri dönmek istiyorum..kahve tonları nasıl olur ki canım altın parıltılı tofee yapsam acaba..eskiden beri beğenerek kullandığım bir renk...hafta sonu bir renk(artık o an ne eserse ) boyucam sanırım,duramıyorum..
hadi güzel sonuçlarını bekliyoruz gene esoşum kolay gelsin..kızlar dayanamıyorum başlıyorum bugün sinamekiye
evde birtane bemiks kalmış bugün iki kutu alcam
lavantaya başlıyorum ek olarak.
zaten şampuanımda çam terebentinde var
cumartesileri eczaneler açık olurmu ?
bizim buralarda yok canım nöbetçi neyse artık pazartesi alırımnöbetçi açık olur diye biliyorum esoşum gene de bi bak
cumartesileri eczaneler açık olurmu ?
çook teşekkür ederm canımCumartesi acık canım , pazarları nöbetci oluyor
mrb bende saçlarımı uzatmak için çok uğraştım saçlarım ne yaptıysam uzamazdı sonra internette gezinirken ısırgan otlu tresan şampuanı buldum ve almaya karar verdim içine de bir arkadaşımın tavsiyesiyle bepanten ampül ve evigen ampul aldım eczaneden onları karıştırdım ama saç kremsiz kullanmadım tresanı doğal şampuan olduğu için çok karışıyor saçlar ve omuzuma kadar olan saçlarım birkaç ayda belime kadar uzadı gürleşti ve parlamaya başladı düzleştirici maşa falan kullanmama bile gerek kalmıyordu saçlarım gerçekten çok yaradı benim saçıma çevremde herkes saçlarıma özeniyordu herkese tavsiye ediyorum saç dökülmelerini bile önlüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?