Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla keşke etseydm
ama hazırladğm karışım duruyor belki ona devam ederim

Kızlar ben kaşınıyorum herhalde..Saçımı boyamaya takmış durumdayım,açık renkler aklıma gelmeyen renk,incelemediğim boya kalmadı 1 aydır..şimdi de uçlarına röfle setiyle ışıltı vermek istiyorum...her gün başka renk boyamak istiyorum,nasıl geçecek bu hevesim,saçımı yakmak istemiyorum ama boyama hevesinin de önüne geçemiyorum

offf çok sıkıcı bi süreç bu biliyorum şimdi hangi saçı görsen aklında o renk kalıyo ama şöyle yap canım açık renklere boyadığında ya da röfle filan yaptığında yapmış olduğun bunca bakım heba olacak yani boyadan sonraki aşamayı düşün o zaman belki unutursun ama koyu renk boya olursa sorun yok hatta beslediğini bile söyleyebilirim yağ vs ile birlikte yapınca..özellikle de garnier nin boyalarından al üstünde çiçek resmi var kokusuz tamamen ve boyaları çok kaliteli..açık renk olmasın da nolursa olsun

Aynen canım önceden çok kötü dediğim renkler(dore) bile gözüme güzel görünmeye başladı..nasıl bir istek bu ya ..benim saçlarım açık renkti zaten,beğenmemeye başladım o halini koyu olsun dedim yaptım şimdi de geri dönmek istiyorum..kahve tonları nasıl olur ki canım altın parıltılı tofee yapsam acaba..eskiden beri beğenerek kullandığım bir renk...hafta sonu bir renk(artık o an ne eserse ) boyucam sanırım,duramıyorum..

Yasakların cekici gelmesi bu oluyo sanırım bende takmıştım kafayı boyamaya ama hazirana erteledim aşkımın desteğiyle

nolursa olsun olumlu düşün canım bizim en çok destekçimiz umut ve olumluluk biliyosun.. o yüzden açıcı bile yapsan yağını vs ni donanımını hazır et o zaman hiç değilse zararı aza indirmiş olursun inşallah beğeneceğin güzel bi renk olur canım bekliyoz son halini de bi şipşakta

günaydınnnn..
geçmişi okumaya vaktim olmadı.daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama sizlerle paylaşmak istedim. 26 nisan cuma günü bim e bioblas ın sarmaşık özlü şampuanı geliyormuş.fiyatı 6,90. uygun geldi.almayı düşünüyorum...

Freyzacim bi yerde yazını gormuştum ombre dusunuyodun galiba onuda yapritabilirsin sadece uçları boyanmış olur hemde cok moda bu sene ombre. Youtubeda bir sürü video var canimcim bak onlarada

kızlar dayanamıyorum başlıyorum bugün sinamekiye
evde birtane bemiks kalmış bugün iki kutu alcam
lavantaya başlıyorum ek olarak.
zaten şampuanımda çam terebentinde var

kızlar haftada bir sinameki
haftada birde yağ bakımı yapmak isityorum
kendim hazırlamakla uğraşamam barcelona mı alcam dax mı ne dersiniz ?
sürekli yenileyemem uzun süre gidecek birşey olması lazım birde
şimdiden teşekkür ederimm

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah bırkac ayda o kadar nasıl uzadı kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…