Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esmercım ben dax derım hatta ben su an dax sınamekı beraber haftada bıkac defa yapıyorum sende dene bak cok ıyı oluyor :)

esmercım ben dax derım hatta ben su an dax sınamekı beraber haftada bıkac defa yapıyorum sende dene bak cok ıyı oluyor :)
canım benim saçlarım çok çabuk yağlanır zaten daxta iyice yağlandırır diye korkuyorum açıkcası
bilemedim hangisi daha çok uzatırsa onu alıcam
haftada bir sinameki haftada birde onu yaparım
kestirdkten sonra iyice hırs yaptım ilk turdaki uzamayı tekrar elde etmek istiyorumm

kozmikbakımda saç günüydü hemen uçlardan kestim biraz saçlarımı ve
3.kürümü yaptım 1 2saate yıkıycam..artık saçlarımı anladım azcık makas değince hemen uzuyor
ayda bir keserim büyük ihtimal..taki hepsi tam düz bi boya gelene kadar
anlayacağınız ben yaz boyu da sinamekiyle beraberim canlar..

hatırlarsan yakın zamanda arganine şampuan yüzünden bir yağlanma olmuştu bende, şampuanı bıraktım. 10 gündür 2 günde 1 dax yapıyorum, haftada 3 gibi oluyor sinamekiyi de ekleyince. henüz yağlanma yapmadı bende.

bende karar verdim canım her turun sonunda kuaföre gidip uçlardan bir cm falan aldırcam.katları elletmicem.onlar uzasın diğerleriyle aynı boya gelsin
kesinlikle uçlardan alınan saç daha bakımlı sağlık görünüyor
tvde çıkmıştı. evet saç dipten beslenir ama uçtanda nefes alır. nefes almasına izin vermezseniz uzaması yavaşlar ve dökülür demişti adamın teki
bende bugün foto çektim çizgili pijamamla 12.çizgide takılmıştı uzamıyordu daha fazla. 11e gelmiş şimdi çok kısalmamış. o takıldığı kısmı aşıp hızla uzar inşallah
yağ bakımıyla ilgili birşey sormuştum bu arada canım sen ne düşünüyorsun?

o zaman daxı alayım bende
exixizm sinamekiden önce daxla baya bir uzatmıştı
umarım bende de işe yarar.
bu arada kıvamı katı baya değil mi nasıl kullanıyorsun eritipte mi sürmek gerekiyor ?
birde kokusu nasıl
kokulara karşı çok hassasım mectiefendi bakım yağının yarısını kullandıktan sonra attm sırf bu yüzden
buram buram kokusu tüm odayı kaplarsa sıkıntı olur benim için

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle keskin bir kokusu yok bence ama benim burnum da pek koku almaz. beni rahatsız etmedi. bemixle kıyas bile kabul etmez.
kıvamı katı ama vazelin ayarında. ben parmak ucuna biraz alıp saç diplerime sürüyorum sadece. bir de öyle bol bol değil, çok az dibine değdirir gibi, zaten azıcık bile olsa dağılıyor hemen.

yağlandırmaz tatlım ya oyle cok cıvık zor cıkan bırseyde degıl

daxta karar kıldım o zaman en kısa zamanda alıyorum

tatlı bır kokusu var canım. evet sınamekıyle es deger bır uzama saglamıstı bende hatta sınamekı sertlestırırken dax yumusacık parlak yapıyor benım saclarımı ben tum sacımı elıme toplayıpp boylarına uclarınada az suruyorum zaten Alexus'un dediği gibi elini sürünce gelıyor artık hava sıcak ya kendı erımıs bıle degılse fön mak tut on sanıye hemen yumusuyor.

ama dınle benı kaynattıgın sınamekının ıcıne koy bır seker kasıgı öyle sur ınanmazsınız belkı dıye soylemedım ama ben gecen hafta uc gun yaptım bır parmak sac uzadı dıpten :)

süper yaaa
ama haftada 3 gün yapamam canım ben o kadar sık yaa

Yasakların cekici gelmesi bu oluyo sanırım bende takmıştım kafayı boyamaya ama hazirana erteledim aşkımın desteğiyle
Ayyy canımmm ben de erkek arkadaşımın sabret demesiyle duruyorum,bütün bakımlarım boşa gidecek diyor..sen hangi renk düşünüyorsun.

Evet tatlım çok haklısın,donanımım hazır eve de geldim annem de yanımda ..Şu an boyamamam daha doğru olduğunu düşünüyorum canım çünkü saçımı yakcam gibi geliyor açık renkler istiyorum :26::26:,tutmaya çalışıyorum ama çok zorr..Boyarsam eklerim tabikisi hemen

Freyzacim bi yerde yazını gormuştum ombre dusunuyodun galiba onuda yapritabilirsin sadece uçları boyanmış olur hemde cok moda bu sene ombre. Youtubeda bir sürü video var canimcim bak onlarada
Evet canım şu an aklımda olan dipleri boyamadan uçlara çok hafif ışıltı katmak,o videoları da izledim,annem korkutuyor beni,o komple bir renk boyamaktan yana...Palette ile Saç Nasıl Boyanır? - YouTube mesela burda çok hafif ve hoş olmuşş

Aslında lorealin ombresini düşünüyorum ama onu bulamam diye düşünüyorum

Son düzenleme:
siz kaça alıyorsunuz bu dax ı
netten biraz araştırma yaptım 28 30 lira falan

Dax'ı ilk kez duyuyorum. Meğer ne kadar geri kalmışım. Baya da olmuş çıkalı. Gratis'te de satılıyor mu kızlar ? Watsons bana uzak kalıyor biraz. Bir de kullanan arkadaşlar memnun mu gerçekten uzatıyor mu ?

mayayı her şekilde kullanabilirsiniz kızlar
ister süte ekleyip çersiniz ister aynı şekilde saç diplerinize sürersiniz
ister de cildinize..saçıma uygulamadım içmeye başladım çok sürdüremedim ama
cildime uygulamaya çalışırım belli aralıklarla ve gerçekten yumuşacık yapıyo cildimi boynuma ve ellerime de sürüyorum..
tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…