kızlar haftada bir sinameki
haftada birde yağ bakımı yapmak isityorum
kendim hazırlamakla uğraşamam barcelona mı alcam dax mı ne dersiniz ?
sürekli yenileyemem uzun süre gidecek birşey olması lazım birde
şimdiden teşekkür ederimm
canım benim saçlarım çok çabuk yağlanır zaten daxta iyice yağlandırır diye korkuyorum açıkcasıesmercım ben dax derım hatta ben su an dax sınamekı beraber haftada bıkac defa yapıyorum sende dene bak cok ıyı oluyor :)
canım benim saçlarım çok çabuk yağlanır zaten daxta iyice yağlandırır diye korkuyorum açıkcası
bilemedim hangisi daha çok uzatırsa onu alıcam
haftada bir sinameki haftada birde onu yaparım
kestirdkten sonra iyice hırs yaptım ilk turdaki uzamayı tekrar elde etmek istiyorumm
bende karar verdim canım her turun sonunda kuaföre gidip uçlardan bir cm falan aldırcam.katları elletmicem.onlar uzasın diğerleriyle aynı boya gelsinkozmikbakımda saç günüydü hemen uçlardan kestim biraz saçlarımı ve
3.kürümü yaptım 1 2saate yıkıycam..artık saçlarımı anladım azcık makas değince hemen uzuyor
ayda bir keserim büyük ihtimal..taki hepsi tam düz bi boya gelene kadar
anlayacağınız ben yaz boyu da sinamekiyle beraberim canlar..
o zaman daxı alayım bendehatırlarsan yakın zamanda arganine şampuan yüzünden bir yağlanma olmuştu bende, şampuanı bıraktım. 10 gündür 2 günde 1 dax yapıyorum, haftada 3 gibi oluyor sinamekiyi de ekleyince. henüz yağlanma yapmadı bende.
o zaman daxı alayım bende
exixizm sinamekiden önce daxla baya bir uzatmıştı
umarım bende de işe yarar.
bu arada kıvamı katı baya değil mi nasıl kullanıyorsun eritipte mi sürmek gerekiyor ?
birde kokusu nasıl
kokulara karşı çok hassasım mectiefendi bakım yağının yarısını kullandıktan sonra attm sırf bu yüzden
buram buram kokusu tüm odayı kaplarsa sıkıntı olur benim için
canım benim saçlarım çok çabuk yağlanır zaten daxta iyice yağlandırır diye korkuyorum açıkcası
bilemedim hangisi daha çok uzatırsa onu alıcam
haftada bir sinameki haftada birde onu yaparım
kestirdkten sonra iyice hırs yaptım ilk turdaki uzamayı tekrar elde etmek istiyorumm
o zaman daxı alayım bende
exixizm sinamekiden önce daxla baya bir uzatmıştı
umarım bende de işe yarar.
bu arada kıvamı katı baya değil mi nasıl kullanıyorsun eritipte mi sürmek gerekiyor ?
birde kokusu nasıl
kokulara karşı çok hassasım mectiefendi bakım yağının yarısını kullandıktan sonra attm sırf bu yüzden
buram buram kokusu tüm odayı kaplarsa sıkıntı olur benim için
süper yaaatatlı bır kokusu var canım. evet sınamekıyle es deger bır uzama saglamıstı bende hatta sınamekı sertlestırırken dax yumusacık parlak yapıyor benım saclarımı ben tum sacımı elıme toplayıpp boylarına uclarınada az suruyorum zaten Alexus'un dediği gibi elini sürünce gelıyor artık hava sıcak ya kendı erımıs bıle degılse fön mak tut on sanıye hemen yumusuyor.
ama dınle benı kaynattıgın sınamekının ıcıne koy bır seker kasıgı öyle sur ınanmazsınız belkı dıye soylemedım ama ben gecen hafta uc gun yaptım bır parmak sac uzadı dıpten :)
Ayyy canımmm ben de erkek arkadaşımın sabret demesiyle duruyorum,bütün bakımlarım boşa gidecek diyor..sen hangi renk düşünüyorsun.Yasakların cekici gelmesi bu oluyo sanırımbende takmıştım kafayı boyamaya ama hazirana erteledim aşkımın desteğiyle
Evet tatlım çok haklısın,donanımım hazır eve de geldim annem de yanımda
nolursa olsun olumlu düşün canım bizim en çok destekçimiz umut ve olumluluk biliyosun.. o yüzden açıcı bile yapsan yağını vs ni donanımını hazır et o zaman hiç değilse zararı aza indirmiş olursun inşallah beğeneceğin güzel bi renk olur canım bekliyoz son halini de bi şipşakta
Evet canım şu an aklımda olan dipleri boyamadan uçlara çok hafif ışıltı katmak,o videoları da izledim,annem korkutuyor beni,o komple bir renk boyamaktan yana...Palette ile Saç Nasıl Boyanır? - YouTube mesela burda çok hafif ve hoş olmuşşFreyzacim bi yerde yazını gormuştum ombre dusunuyodun galiba onuda yapritabilirsin sadece uçları boyanmış olur hemde cok moda bu sene ombre. Youtubeda bir sürü video var canimcim bak onlarada
siz kaça alıyorsunuz bu dax ı
netten biraz araştırma yaptım 28 30 lira falan
Nasıl bir şeymiş canım maya ,merak ettim..içiliyor mu saça mı sürülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?