ben bloglarda falan baya bir araştırma yaptım geneli çok memnun uzattığı söyleniyorDax'ı ilk kez duyuyorum. Meğer ne kadar geri kalmışım.Baya da olmuş çıkalı. Gratis'te de satılıyor mu kızlar ? Watsons bana uzak kalıyor biraz. Bir de kullanan arkadaşlar memnun mu gerçekten uzatıyor mu ?
canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ilk turda ki gibi bir uzama göremezsen hayal kırıklığına uğrama benim öyle olmuştuKızlar bügün 4.kürümü yapacağı ama sanki hiç değişme yok gibi yani fotoğrafta her seferinde farklı boyda çıkıyor,haftalık uzamayı gözlemleyemiyorum artık..:26::26::26:
canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ilk turda ki gibi bir uzama göremezsen hayal kırıklığına uğrama benim öyle olmuştu
frezyacım 5.küre gel kendini belli eder ama
bence kür yapma süresini uzatmak lazım
ben bu sefer 2ay hiç kesmeden devam edicem haftada 2 olarak
sonra da hc ye başlıcam onu da epey bi kullanmayı düşünüyorum inş faydalı olur
sen de öyle yap bence..biz saçımız alışmasın filan diyoruz ama bazen de uzaması için alışması lazım saçın bilemiyorum
Canımm kesinlikle doğru söylüyorsun..bu ilk formülün ilk çıktığı konuyu okudum uzunca...orjinal tarifi nasıl biliyor musun 3 ay boyunca aralıksız her hafta yapıyosun kürü 3 ayın sonunda 1 ay ara veriliyor..ordaki kızlarda bunu ikiye bölmüşler 1.5 ay kür 2 hafta ara şeklinde..
Sınavlarıma denk gelecek 8.kürden sonra maleseff..on gün ara vermek zorundayım..sonra devam etcem ben de..senin saçın ne durumda canım kırıkları hallettin mi..röfle tarzı şeyler uçlara zarar veriyor ama bakım olunca değer tabi,renk doğru tuttutulduğunda çok güzel oluyor
http://www.kozmetikmarket.com/?urun-2263-Dax-Supergro---Sac-Guclendirici-Bakim-Yagi---56-gr-.htmlkızlar ben şu siteden uzun zamandır takip ediyodum dax ı o zaman yoktu
şimdi stoktaymış ben de ordan alırım heralde..
fiyatı da 12buçuk bi bakın isterseniz evet küçük boy ama o da epey gidiyomuş galiba
Dax | DAX SUPERGRO 56 GR ok fiyat | 12,63 TL
http://www................/dax-supergro-sac-guclendirici-bakim-yagi.htm
burda da büyük boyu gayet uygun
kargo ile 23e falan geliyorr
ben gelene kadar sabredemem yarın hemen alıcam
canımcım görüntü iyi de dışı seni içi beni hesabıbidaha röfleye tövbe anlayacağın..
hemen sinamekiye başladım en iyi kurtarıcımız o malum dün 3.kürümü yaptım
bugün de sarımsaklı zeytinyağımdan sürdüm bikaç saate yıkıycam ve bu sefer lavantayla duruluycam
saçlarımı eskisinden daha güzel hale getirene kadar paralanmam lazım
aslında açıcıların bana zararı nasıl olduysa kırık değil ama dökülme oldu ve düğüm düğüm oluyo saçlarım taranmıyo
bu yüzden kesiyorum uçlardan biraz biraz sanırım bu böyle gidecek bi süre arada makas görmesi lazım saçımın yoksa adam olmayacak
çok konuştum ksb canımcım ama şu sıra dertliyim saç konusunda malesef
Niye kimse beni duymuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?