Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bügün 4.kürümü yapacağı ama sanki hiç değişme yok gibi yani fotoğrafta her seferinde farklı boyda çıkıyor,haftalık uzamayı gözlemleyemiyorum artık..:26::26::26:

ben bloglarda falan baya bir araştırma yaptım geneli çok memnun uzattığı söyleniyor
burda da kullanan bir arkadaşımız var o da uzatmasından çok memnun kalmıştı.
gratiste varmı bilmiyorum

Kızlar bügün 4.kürümü yapacağı ama sanki hiç değişme yok gibi yani fotoğrafta her seferinde farklı boyda çıkıyor,haftalık uzamayı gözlemleyemiyorum artık..:26::26::26:
canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ilk turda ki gibi bir uzama göremezsen hayal kırıklığına uğrama benim öyle olmuştu

ben sabah kalkar kalkmaz daxımı sürdüm, şimdi de yıkadım. daxı daha yağlı, saçtan yıka yıka çıkmayacak gibi bir şey zannetmiştim ama değilmiş. gayet kolay sürülüp çıkıyor, kendimi tutuyorum yoksa her gün yapasım geldi henüz işe yarayıp yaramadığını söyleyemiyorum tabi. aynı zamanda sinameki de yapıyorum. 20cm kaldı. eylüle saçlarım belimde olmadı yılbaşına

canım hevesini kırmak gibi olmasın ama ilk turda ki gibi bir uzama göremezsen hayal kırıklığına uğrama benim öyle olmuştu

Yok canım biliyorum onu sizden çok beklentim yok yarısı kadar uzasa ilk turun razıyım..fotoğrafta çok dengesiz aylık çeksem daha iyi olur sanırım

frezyacım 5.küre gel kendini belli eder ama
bence kür yapma süresini uzatmak lazım
ben bu sefer 2ay hiç kesmeden devam edicem haftada 2 olarak
sonra da hc ye başlıcam onu da epey bi kullanmayı düşünüyorum inş faydalı olur
sen de öyle yap bence..biz saçımız alışmasın filan diyoruz ama bazen de uzaması için alışması lazım saçın bilemiyorum

bende ilk turun 2 kürünü yaptım 4 saattır kafamda bakalım yıkarım bırazdan belkı :))

gerçi gelişi gene bi 20 25tutacak ama
size yakın kozmetik yerleri varsa ordan da alabilirsiniz
benim gratis vs imkanım yok mecburen alınca netten alıcam

Kızlarr dayanamıcamm hafta da 1 sinameki geri günler 2 kere de turplu suyu yapıcam hemen uzasım saçlarım inşallah zarar olmaz :26:

Canımm kesinlikle doğru söylüyorsun..bu ilk formülün ilk çıktığı konuyu okudum uzunca...orjinal tarifi nasıl biliyor musun 3 ay boyunca aralıksız her hafta yapıyosun kürü 3 ayın sonunda 1 ay ara veriliyor..ordaki kızlarda bunu ikiye bölmüşler 1.5 ay kür 2 hafta ara şeklinde..

Sınavlarıma denk gelecek 8.kürden sonra maleseff ..on gün ara vermek zorundayım..sonra devam etcem ben de..senin saçın ne durumda canım kırıkları hallettin mi..röfle tarzı şeyler uçlara zarar veriyor ama bakım olunca değer tabi,renk doğru tuttutulduğunda çok güzel oluyor

canımcım görüntü iyi de dışı seni içi beni hesabı bidaha röfleye tövbe anlayacağın..
hemen sinamekiye başladım en iyi kurtarıcımız o malum dün 3.kürümü yaptım
bugün de sarımsaklı zeytinyağımdan sürdüm bikaç saate yıkıycam ve bu sefer lavantayla duruluycam
saçlarımı eskisinden daha güzel hale getirene kadar paralanmam lazım
aslında açıcıların bana zararı nasıl olduysa kırık değil ama dökülme oldu ve düğüm düğüm oluyo saçlarım taranmıyo
bu yüzden kesiyorum uçlardan biraz biraz sanırım bu böyle gidecek bi süre arada makas görmesi lazım saçımın yoksa adam olmayacak
çok konuştum ksb canımcım ama şu sıra dertliyim saç konusunda malesef

http://www.kozmetikmarket.com/?urun-2263-Dax-Supergro---Sac-Guclendirici-Bakim-Yagi---56-gr-.html
canım burda daha uygun küçüğü o kadar pahalı değil
herkes 7 8 liraya aldığını söylemiş
bende alacağım yarın bunu watsonsdan

Son düzenleyen: Moderatör:

Üzüldüm canım ya kırıldı filan demişsin,en kısa sürede toparlayacağını düşünüyorum,açıcı ister istemez yıpratıyor saçı..Şu an sen kırıklar düzeltsen bile büyük bir avantaj canım,çünkü o ilk aşamayı biliyorum saç kırılıyor uzamıyor filan..en kısa sürede geçecek eminim..güzel saçlarına kavuşacaksın canımcımm

hatırlıyorum da o zamanlar saçıma bakım yapmak şöyle dursun saç kremi bile kullanmıyordum,her gün düzleştiyordum balyajın üzerine,saçlarım kısa kısa hep dökülmüştü,şimdi aklım olsa öyle güzel bakardım ama neyse artık

link olarak verince açılmıyor nedense yaa
ben kullanınca sanada haber veririm bebeğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye kimse beni duymuyo

Canımmm kimse denemediği için cevap vermemiştir..bu şekilde dene zararı olacağını sanmıyorum,çünkü turplu suyu on beş gün kadar her gün yapıyorlar bi tarifte..Bu şekilde yapmak içine sinecekse yap canım çünkü nasıl iyi hissediyorsan öyle yapman daha doğru..bizi de bilgilendir hem..ilkinin fotoğrafını çek..sonra bir ay sona tekrar çek faydası varsa bu şekilde devam edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…