Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün sarımsaklı z.yağı iyi geldi devamlı yaparım artık epeydir yapmıyodum
ben değil düzleştirici fönü bile kırk yılda bir yaptırır oldum gene de bana mısın demedi
neyse canımcım bakımlara devam edicem illaki işime yarayacaktır
hepimiz istediğimiz saçlara kavuşalım inş

Niye kimse beni duymuyo
canımcım küsme yaa bilemedim ne desem ondan yazmadım
acaba çok mu yorulur saçın diye düşündüm ama bence de yapılabilir ikisi bi arada
hem nasılsa biz de arada mineralli yada proteinli maskeler yapıyoruz sen de her hafta hem sinameki hem turp yaparsın iyi olur
çok yakın günlerde olmasın ama canım saçlarını çok yıkamış olma

kızlar benim hiiç uzun saçlarm olmıcakmış gibi geliyor
umutsuzluğa kapıldım
sinameki bu turdada işe yaramazsa yapcak birşeyim kalmıyorr

umutsuzluğa kapıldım
esoşum daha dur ya noldu..daha kürün başındayken sonunu görüp umutsuzluk bayrağını çektin
işe yarar niye yaramasın canımcım ama sen ne kadar diretsen de sarımsağı denemelisin
bak ben bugün yaptım lavantayla da son durulama suyu yaptım kokudan eser kalmadı bi denesen şu sarımsağı
ha bide ben hc kullanımayı düşünüyorum sölendiği gbi iyi gelirse muhakkak sizlerle de paylaşırım onu da deneriz hep beraber
umut kısa saçlının en büyük kürüdür unutma

umutsuzluğa kapıldım

Tatlım umutsuzluğa kapılma lütfen..saç bazen uzaması duruyor diyorlar o durumda uçlardan kestirmek gerekiyormuş..sen hem kestirdin hem de hiç bir şey yapmasan da saç ayda 1-1.5 cm uzuyor,durmuyor yani..sinemakiye farklı şeyler ekle mesela,sirke katıyorum mesela bu turda çok parlak yapıyor saçı ve saç diplerindeki yağları kepekleri temizleyerek gözeneklerin açılmasını sağlıyor..Eminim uzuyacak saçların merak etme

yanlış düşünüyorsun, saçlar zaman zaman daha hızlı uzuyor. sinameki kullanmasan bu kadar bile uzamayacaktı diye düşünerek motive et kendini. sinamekiyi bıraksan olduğu yerde kalacak saçların. hepimizde farklı etki ediyor işte. benim ilk turdaki uzama devam etseydi belime gelmişti bile ama 2. tur daha az uzadı. 3. turda anlamadım bile ama 4. tura yeni başladım ve çok hızlı uzuyor gibime geldi. her turda aynı sonucu almadım ben de. sen bakımlarını ihmal etme, mutlaka uzayacak

umutsuzluğa kapıldım

birde kestirdim yaa
şimdiki sinameki o kestirdiğim yerleri verir ancak ekstra birşey olmaz

ben de 10 gün önce kestirdim, 3 cm kadar gitti ama daha dolu dolu görünüyor uçları şimdi, kestirmeden incelmişti epey.
ben bu tura çok pozitif başladım, sen de bozma moralini, bahar geldi, şimdi sıcak güneş açık hava daha hızlı uzayacak saçlar

birde kestirdim yaa

birde kestirdim yaa

e bende 2 3hafta önce kesmeme rağmen dün gene kestim nolacak esoşum
hem dediğim gibi saç makas görünce kendiliğinden uzuyor hemen sanki nefes alıyo gibi
ama senin yaptığın ayrı bişi bu kür saçın uzamasına farklı şekilde etki ediyo
dur bakalım daha başındasın çok fazla beklenti ve inançla yap bu turu inşallah sonucu iyi olacak eminim buna

ayy canlarım iyiki varsınızz
yarın şu daxıda alayım bakarım inşallah haziran sonuna doğru en azından biraz uzamış olurr

canımcım küsme yaa bilemedim ne desem ondan yazmadım
acaba çok mu yorulur saçın diye düşündüm ama bence de yapılabilir ikisi bi arada
hem nasılsa biz de arada mineralli yada proteinli maskeler yapıyoruz sen de her hafta hem sinameki hem turp yaparsın iyi olur
çok yakın günlerde olmasın ama canım saçlarını çok yıkamış olma
[/QUOTE]

yakın günlerde yapmıcam canım arada 1 gün falan dinlendircem zaten hazirandan sonra daha yapmıcam o sıcaklarda kim uğraşcak bakalım nasıl olucak sonuç alınca yazarım canım belki size de bi faydam olurr

ayy canlarım iyiki varsınızz
yarın şu daxıda alayım bakarım inşallah haziran sonuna doğru en azından biraz uzamış olurr
heh şöyle ya bi bismillah de başla canımcım
inş dax da iyi gelir çok merak ediyorum valla sonunda alıcam bende

yakın günlerde yapmıcam canım arada 1 gün falan dinlendircem zaten hazirandan sonra daha yapmıcam o sıcaklarda kim uğraşcak bakalım nasıl olucak sonuç alınca yazarım canım belki size de bi faydam olurr [/QUOTE]
doğru canım ama ben malesef yazın da uğraşıcam öyle gözüküyo
sen şimdi yapabildiğin kadar yap umarım hepsinin fydasını görürsün
foto da ekle ama merak ederim bak :)

Bugünlerde herkesin sacına dikkat eder oldum
saçlarım keşke omuz hizasına gelse ona bile razıyım
etrafımdaki herkesin saçı belinde , bakım yapmadıkları halde mükemmel
örebilmek , toplayabilmek , topuz yapabilmek istiyorum
çok duygusallaştım sanırım
saçlarım uzadı evet ama hala kısacık denecek kadar kısa hemde 7 cm kadar uzamasına ragmen
çarşamba günü 8. kürüm olacak , umutsuz olmak istemiyorum ama asla saçlarım belimde olmayacak asla uzun saçlı olamayacakmışım gibi geliyor
kısa saç sana çok yakışıyor bu kadar takıntı yapma diyerek motive etmeye çalışıyorlar ama işte kafama taktım bir kere

Son düzenleme:
Bugünlerde herkesin sacına dikkat eder oldum

ben de sokakta kime baksam upuzun saçları var gibi geliyor çok imreniyorum:)
sinameki ve dax burdan öğrendim onlara başlıyorum ilk iş bir de biotin diye tırnak ve saç uzatan bir vitamin var onu içeceğim
uzarsa size dua ederim çok:)

Ayyy canımmm ben de erkek arkadaşımın sabret demesiyle duruyorum,bütün bakımlarım boşa gidecek diyor..sen hangi renk düşünüyorsun.

Yaz geliyo diye bazen hafif karameller yada açık kahve tonları istiyorum sonra kızıllarım yok olsun diye koyu renk istiyorum sonra ondanda vazgecip kahverengi yaptırıp aralara açık renk attırmak istiyorum, çok şey istiyorum

Ben de senin gibiyim canım ama saçıma zarar verir diye tutuyorum kendimi zaten kötü olmayacağını bilsem hemen gidip röfle setini saçımın uçlarına sürcem ..güvendiğin bir kuaför varsa ona git canım ya da beğendiğin bir boyayı satın alıp kuaföre boyatabilirsin

Son düzenleme:
inşallah bize yaradığı gibi hatta daha fazlasıyla yarar sana da canım..
şu biotinle ilgili gelişmeleri yazarsan ben de çok dua ederim sana :)
gerçi kullanan vardı topiğimizde ama yeni başlayan birinden ne kadarsürede ne kadar etki ettiğini duymak istiyorum..

canımcım senin istediğin şu açık renk attırma işi varya
geçen gördüm okulda bi kız yaptırmıştı çok hoş olmuştu onunki siyah içine kahve tonlarında
ben ilk hoş olmaz diye düşünüyodum ama onu görünce aklıma sen geldin :)
güzel olmuştu sana da yakışır şu kür işleri bitsin de öyle yaptır bari

bu arada ben de sizler gibiydim kızlar
bi boya çılgınlığının içine düşmüştüm ki sormayın
zaten bi kere boyayınca lanetin arkası gelmiyo
neyse sonunda balyaja karar verdim ama noldu gidip röfle yaptırdım ki hiç düşünmezdim
e haliyle şimdide bi tutam saçla geziyorum sanki onca bakımı hiç yapmamışım gibi
ilk başlarda güzel oluyor ama sonra birden öyle bi darbe yiyosun ki lanet ediyosun hepsine
koyu renk boyayı mumla arıyosun..bence çıkın bu çılgınlığın içinden yazık günah onca bakıma emeğe
ki sizlerin saçlarını gördüm mükemmel saçlarınız var yazık etmeyin boyanın sonu gelmiyor sonunda benim gibi oturmayın elinizin başınızda

iki kelimeyi bi araya getiremeden nasıl da koca bi kompozisyon yazmışım yaa
neyse siz ne demek istediğimi anladınız canlar
oturduğum yerde kafam mı güzelleşti ne

Doğru diyosun bacım yaff ..kaşınıyoruz..nasıl bir şey bir heves anlamadım ki,bugünlerde duruldum ben inşallah yeniden gelmez..soruyorum kendime istediğin kırılmış renk mi ,sağlıklı uzayan saçlar mı..2.ci..
En has hasarla çıkacağını düşünüyorum canım bu durumdan,uzman olcaz yakında az kaldı..ama ben senin saçlarına nazar değdi diye düşünüyorum dışarıdaki insanlar çok mu beğendi ne..

Son düzenleme:

valla ne dersen çıkar frezyam
herkes çok beğendi alakalı alakasız herkes ama
neyse şimdi biraz biraz toparlanıyor gibi saçım zaten öyle veya böyle uğraşacaktım
belki de iyi oldu ne bileyim ya hiç saçını kesmeyen ben kesiyorum uçları artık ve şimdi daha iyi
hem de sinamekiye 2ay boyunca devam edicem bu da iyi olur benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…