Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sinamekiyi 8 uygulamada kesmeyin. hiç olmazsa 2 kutu bemixte 10 tane var, 10 kür yapıp öyle dinlendirin. diğer konularda ara verildiğinde uzadı diyen çok ama benim aralarda hiç uzamıyor. saçları tam besliyoruz uzamaya başlıyor, zart diye bırakıyoruz kürü. eski arkadaşlar bilir, ben zaten belime gelene kadar hiç ara vermemeye karar verdim. dün biri yazmıştı, 3 ay kür, 1 ay ara diye, öylesi daha mantıklı. 3 kutu bemix yani 15 kür yapıp 1 ay dinlendirin.

bu arada benim saçlarım artık bayağı uzun hissi veriyor, hatta ördüm 2-3 gün önce ama ben de sabırsızlanmaya başladım. fotolarda hep uzadığı belli ama bir türlü istediğim boya gelmiyor :44:

Evet canım benim yeniden çok güzel saçların olacak..baktın çok dikkat çekiyor saçların yana topla ..

Evet canım benim yeniden çok güzel saçların olacak..baktın çok dikkat çekiyor saçların yana topla ..

off ya bi savuramadık şu saçları
uzatsam da istediğim çokluğa kavuşturamıyorum canımcım
gidip postiş alacam sonunda

off ya bi savuramadık şu saçları
uzatsam da istediğim çokluğa kavuşturamıyorum canımcım
gidip postiş alacam sonunda

Saçların çok güzel sarı şeker boşuna üzüyorsun kendini..Gerek yok yaaa..
Ama çok takmayacaksan olabilir canım ,özel günlerde filan olabilir ben de düşünmüştüm bir ara ..SÜrekli takınca zarar veriyor ama ara sıradan bir şey olmaz..maşalıyken hoş duruyor

sağol şekerim senin saçların da çok güzel inş daha da güzel olur
neyse ben gene bakımlara devam edeyim nereye kadar takıp çıkarmakla uğraşıcam
bakımlara devam edelim bakalım sanırım yaz sonunda istediğim saçlara kavuşmuş olucam zaten belliydi o zamana sarkacağı..

kızlarr daxımı aldım bugünn
küçüğünü alıcaktım yokmuş büyüğünü aldım
bir sene yeter bu artık bana haftada bir kullandığımdaa
sinameki dax çam terebentin şampuanı üçlüsüyle sahalara geri döndüm
fotografta çekindim 1 ay sonra tekrar çekinip bakacağım

Ne konuşmuşsun be panpa vazgecirdi askımcım ya acık renk yapınca makyaj yapmam gerekiyo zaten kara kaşlı kara gözlüyüm garip duruyo boşverdim, açık renk yapsam zaten açıcı gerekir ve kuaför ne kadar iyi olursa olsun tövbe ettim, siyah aralara kahve yaptırırım tabi bakımlarım bitincee :)

canıım nerden aldın ne kadara aldıın :O

tatlım uzerınde haftada en az ıkı yazıyor yanlıs hatırlamıyorsam en azından ıkı defa yap yoksa etkı goremezsın bence

tatlım uzerınde haftada en az ıkı yazıyor yanlıs hatırlamıyorsam en azından ıkı defa yap yoksa etkı goremezsın bence
öyle yapayım canım
ya şimdi bunu gece yapıp sabah yıkamak istiyorum ben ?
çok durması sorun olur mu öyle yapn var mı

canım ben 2 günde 1 dax yapıyorum 2 kere, 3.sünü sinameki. böylece 6 günde 1 sinameki, haftada 2.3 kere gibi de dax oluyor

ilk sürdüğümde gece yıkamaya üşenip ben de kafamda daxla yatmıştım, bi sorun olmadı.

öyle yapayım canım
ya şimdi bunu gece yapıp sabah yıkamak istiyorum ben ?
çok durması sorun olur mu öyle yapn var mı

Son düzenleme:
ben yaptım canım bı sorun olmuyor yastıgın kırlenmesı harıcınde :)

Canim senin önerinle doa kozmetikten alışveriş yapmıştım h.cevizi yağı ve shea butter cok güzel zaten
dunde keratin maskesini yaptım kırıklarımın cogu gitti kestirmekten kurtuldum resmen yumusacik oldu saclarım. cok memnun kaldım cok teşekkür ederim haftaya yine yapicam cok güzelmiş bu maske öpüyorum kocaman

doa kozmetiğin saç uzatma yağı hala yok yaw :44: ben de onu kullanmak istiyordum ama bekliyorum hala.

Şaka mısınız ya siz !! alakalı alakasız her konuya reklam içeriğinizi yazıyorsunuz geçen gün 2 kişi daha şikayet ettim,sizi de edeceğim..gidin reklamınızı başka yerlerde yapın..

çok sevındım tatlım memnun kalmana kırıklar konusunda haklısın benım de cok kotuydu saclarım cok ıyı geldıler :)) keratın maskesıde harıka bak ıyı hatırlattın en son hedıye gönderdıklerı daha aqcılmamıs duruyor yapayım yarın :)

mail at istersen canım
ilgilenirler bence

Ben de tam doa kozmetiğin Hindistan cevizi yağını soracaktım.boya öncesı surulup yıkanmadan saç boyanıyormuş,yanlışım varsa düzeltirsenız sevınırım.

ve diğeri shea butter ,bunun ne gibi etkisi var? ıkısı hakkında ayrıntılı bılgı verırsenız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…