ben de sokakta kime baksam upuzun saçları var gibi geliyor çok imreniyorum:)
sinameki ve dax burdan öğrendim onlara başlıyorum ilk iş bir de biotin diye tırnak ve saç uzatan bir vitamin var onu içeceğim
uzarsa size dua ederim çok:)
saçlarım uzadı evet ama hala kısacık denecek kadar kısa hemde 7 cm kadar uzamasına ragmen
çarşamba günü 8. kürüm olacak , umutsuz olmak istemiyorum ama asla saçlarım belimde olmayacak asla uzun saçlı olamayacakmışım gibi geliyor
kısa saç sana çok yakışıyor bu kadar takıntı yapma diyerek motive etmeye çalışıyorlar ama işte kafama taktım bir kere
valla ne dersen çıkar frezyam
herkes çok beğendi alakalı alakasız herkes ama
neyse şimdi biraz biraz toparlanıyor gibi saçım zaten öyle veya böyle uğraşacaktım
belki de iyi oldu ne bileyim ya hiç saçını kesmeyen ben kesiyorum uçları artık ve şimdi daha iyi
hem de sinamekiye 2ay boyunca devam edicem bu da iyi olur benim için..
Evet canım benim yeniden çok güzel saçların olacak..baktın çok dikkat çekiyor saçların yana topla..
off ya bi savuramadık şu saçları
uzatsam da istediğim çokluğa kavuşturamıyorum canımcım
gidip postiş alacam sonunda
Saçların çok güzel sarı şeker boşuna üzüyorsun kendini..Gerek yok yaaa..
Ama çok takmayacaksan olabilir canım ,özel günlerde filan olabilir ben de düşünmüştüm bir ara..SÜrekli takınca zarar veriyor ama ara sıradan bir şey olmaz..maşalıyken hoş duruyor
bu arada ben de sizler gibiydim kızlar
bi boya çılgınlığının içine düşmüştüm ki sormayın
zaten bi kere boyayınca lanetin arkası gelmiyo
neyse sonunda balyaja karar verdim ama noldu gidip röfle yaptırdım ki hiç düşünmezdim
e haliyle şimdide bi tutam saçla geziyorum sanki onca bakımı hiç yapmamışım gibi
ilk başlarda güzel oluyor ama sonra birden öyle bi darbe yiyosun ki lanet ediyosun hepsine
koyu renk boyayı mumla arıyosun..bence çıkın bu çılgınlığın içinden yazık günah onca bakıma emeğe
ki sizlerin saçlarını gördüm mükemmel saçlarınız var yazık etmeyin boyanın sonu gelmiyor sonunda benim gibi oturmayın elinizin başınızda
kızlarr daxımı aldım bugünn
küçüğünü alıcaktım yokmuş büyüğünü aldım
bir sene yeter bu artık bana haftada bir kullandığımdaa
sinameki dax çam terebentin şampuanı üçlüsüyle sahalara geri döndüm
fotografta çekindim 1 ay sonra tekrar çekinip bakacağım
watsonsdan 25.90a aldım ama çok büyükcanıım nerden aldın ne kadara aldıın :O
öyle yapayım canımtatlım uzerınde haftada en az ıkı yazıyor yanlıs hatırlamıyorsam en azından ıkı defa yap yoksa etkı goremezsın bence
öyle yapayım canım
ya şimdi bunu gece yapıp sabah yıkamak istiyorum ben ?
çok durması sorun olur mu öyle yapn var mı
tatlım uzerınde haftada en az ıkı yazıyor yanlıs hatırlamıyorsam en azından ıkı defa yap yoksa etkı goremezsın bence
öyle yapayım canım
ya şimdi bunu gece yapıp sabah yıkamak istiyorum ben ?
çok durması sorun olur mu öyle yapn var mı
ben yaptım canım bı sorun olmuyor yastıgın kırlenmesı harıcınde :)
mail at istersen canımdoa kozmetiğin saç uzatma yağı hala yok yaw :44: ben de onu kullanmak istiyordum ama bekliyorum hala.
jeoclay volkanik kil maskesi
http://jeoclayus............../2013/04/ebru-sall-guzellik-srrn-acklad.html
JeoClay Nasıl Kullanılır ?
Volkanik kil maskesi yüze buhar banyosu yada sıcak suyla yıkanmasından sonra fırca veya el yardımıyla ince bir tabaka halinde göze ve dudak bölgesine sürülmeden uygulanır. Kuru ciltlerde 10-15 dakika, karma ciltlere 15-20 dakika, yağlı ciltlere 20-25 dakika kuruması beklendikten sonra ılık suyla yuvarlak halkalar halinde hafif masaj yaparak yıkanarak temizlenir.
Doğru kullanıldığında,
Yüzü derinlemesine temizler
Cildinize doğal Detoks uygular
Yüzdeki ölü derilerin Peeling etkisiyle atılmasına yardımcı olur
Cildinizin siyah noktalardan arınmasına yardımcı olur
İçeriğinde Neler Var ?
İNSAN VÜCUDUNUN VE CİLDİNİZİN İHTİYAÇ DUYDUĞU TÜM MADDE VE MİNERALLER JEOCLAY İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR. KENDİNİZE VE CİLDİNİZE DEĞER VERİN!
İçeriği: Volkanik Kil(Clay), H2O(Aqua,Su)
Canim senin önerinle doa kozmetikten alışveriş yapmıştım h.cevizi yağı ve shea butter cok güzel zaten
dunde keratin maskesini yaptım kırıklarımın cogu gitti kestirmekten kurtuldum resmen yumusacik oldu saclarım. cok memnun kaldım cok teşekkür ederim haftaya yine yapicam cok güzelmiş bu maske öpüyorum kocaman
mail at istersen canım
ilgilenirler bence
mail at istersen canım
ilgilenirler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?