Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu sığır iliği ile ilgili topiği okudunmuuuu şaç fışkırtıyormuşşş acep doğrumudurrrr
olmazsaa bunu yapalımmm amaa biraz zor yahuuuu üşeniyorum resmen..

doğru olmasına doğrudur da ben tiksinirim kafama sürmeye, zaten zahmetli ,ev bile kokar beeeee

kızlar bu sığır iliği ile ilgili topiği okudunmuuuu şaç fışkırtıyormuşşş acep doğrumudurrrr
olmazsaa bunu yapalımmm amaa biraz zor yahuuuu üşeniyorum resmen..

Kızlar HC bakım ürünlerini övenlerde var ama memnun olmayanlarda var. siz kullandınız mıı?

Kızlar HC bakım ürünlerini övenlerde var ama memnun olmayanlarda var. siz kullandınız mıı?

canım bende çok duydum uzatıyomuş ama fiyatı beni durduruyo ilk kez kullanıcam malum :26:iyi gelceğini bilsem alırım

arkadaslar napıosunuz herkes nerelerde benm 9. bekleme günüm bıttı sacım uzamadı baska yanı normal uzamasında sanırım beklıyorum tekrar baslayıp baslamamakta kararsızım sınamekıye baslasammı sonuncuyu yapıp bıraksammı.........

kızlar ya ben turplu su yapıcam da kabuğuyla mı rendelicem ?

9 gün az yaa dinlendirmek için. ilk tariflerde 8 hafta kür, 2 hafta dinlenme diyordu. ben en son ayın 4ünde yapmıştım, 25inde tekrar başlıyorum.

canım kürünü zamana bırak öle çok üstüne düşersen kendini sıkmaktan başka bişe olmaz rahat bırak kendini o zaman daha çok görüyosun zaten uzadığını...

canım bende çok duydum uzatıyomuş ama fiyatı beni durduruyo ilk kez kullanıcam malum :26:iyi gelceğini bilsem alırım

Bende o yuzden alcaksam ise yarasin diye arastiriyorum bosa gitmesn verdgm para. Gercktn uzatiyorsa verrm ama :)

Bende o yuzden alcaksam ise yarasin diye arastiriyorum bosa gitmesn verdgm para. Gercktn uzatiyorsa verrm ama :)

aynen valla kararsızlardayım şimdilik diğer yöntemlerimi uyguluyorum bitince belki denerim gerek kalırsa canım ama sen kullanırsan yinede haberimiz olsun merakta kaldım çünkü

canım kürünü zamana bırak öle çok üstüne düşersen kendini sıkmaktan başka bişe olmaz rahat bırak kendini o zaman daha çok görüyosun zaten uzadığını...

canım baska bı yolu yok zaten mecburen zamana bırakıyoruz beklıycez üstüne düşmüyorum zaten yanı..sadece kür yaptıgım sürecın seyrını anlatıyorum şimdiye kadar uzamam cok güzeldi iki kere sacımı kestırdım kürler boyunca buna ragmen basladıgım halınden daha uzun sacım.. ancak dıyodum kı 9 gun bekledım daha bı uzamam yok bunu haber ettım dıyelım:)daha beklıycem yoksa 15 gun olsun bı kür daha yapıcam ve ıkıncı bı dınlenme süresınden sonra son kür japongulu ole dıyodu.......

kızlar hepiniz harikasınızzzz..
yola devam durmak yok..
ay bende dinlendirmeye fırsat vermiyorum bu şaçlara yazık yaaa ne çekiyorlar benden bir bilsenizzzz

ama olmaz ki, rahat ver biraz saçlarına
bu arada benim kafam hiç kaşınmamıştı kürleri yaparken, 2 haftadır dinlendiriyorum, dünden beri de kaşınmaya başladım. hani uzarken kaşınır derler ya benim saçlarım epey uzadı ama hiç kaşınmamıştı. acaba daha da mı hızlandı uzaması
bir de kozmik vitamin günleriymiş, ben de pazar değil ya bugün ya yarın başlıyorum 2. tur kürlerime. umarım aynı etkiyi görürüm yine.

kızlar hepiniz harikasınızzzz..
yola devam durmak yok..
ay bende dinlendirmeye fırsat vermiyorum bu şaçlara yazık yaaa ne çekiyorlar benden bir bilsenizzzz

hepimiz ara ara foto koyuyoruz, ben her pazar ekliyorum foto. eski sayfalara bakarsan diğer arkadaşların fotolarını da görebilirsin. aşağıda kendi son fotomu ekledim.

fotoğraf yok mu arkadaşlar :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…