kızlar bu sığır iliği ile ilgili topiği okudunmuuuu şaç fışkırtıyormuşşş acep doğrumudurrrr
olmazsaa bunu yapalımmm amaa biraz zor yahuuuu üşeniyorum resmen..
Kızlar HC bakım ürünlerini övenlerde var ama memnun olmayanlarda var. siz kullandınız mıı?
kızlar ya ben turplu su yapıcam da kabuğuyla mı rendelicem ?
arkadaslar napıosunuz herkes nerelerde benm 9. bekleme günüm bıttı sacım uzamadı baska yanı normal uzamasında sanırım beklıyorum tekrar baslayıp baslamamakta kararsızım sınamekıye baslasammı sonuncuyu yapıp bıraksammı.........
arkadaslar napıosunuz herkes nerelerde benm 9. bekleme günüm bıttı sacım uzamadı baska yanı normal uzamasında sanırım beklıyorum tekrar baslayıp baslamamakta kararsızım sınamekıye baslasammı sonuncuyu yapıp bıraksammı.........
canım bende çok duydum uzatıyomuş ama fiyatı beni durduruyo ilk kez kullanıcam malum :26:iyi gelceğini bilsem alırım
Bende o yuzden alcaksam ise yarasin diye arastiriyorum bosa gitmesn verdgm para. Gercktn uzatiyorsa verrm ama :)
9 gün az yaa dinlendirmek için. ilk tariflerde 8 hafta kür, 2 hafta dinlenme diyordu. ben en son ayın 4ünde yapmıştım, 25inde tekrar başlıyorum.
canım kürünü zamana bırak öle çok üstüne düşersen kendini sıkmaktan başka bişe olmaz rahat bırak kendini o zaman daha çok görüyosun zaten uzadığını...
aynen valla kararsızlardayımşimdilik diğer yöntemlerimi uyguluyorum bitince belki denerim gerek kalırsa canım ama sen kullanırsan yinede haberimiz olsun merakta kaldım çünkü
kızlar hepiniz harikasınızzzz..
yola devam durmak yok..
ay bende dinlendirmeye fırsat vermiyorum bu şaçlara yazık yaaa ne çekiyorlar benden bir bilsenizzzz
fotoğraf yok mu arkadaşlar :105:
merhabalar, bu pazar dinlenme haftası olduğu için kür yok, haftaya tekrar başlıyorum. ama kür yok diye foto da yok değil
63 günlük uzamam:
Eki Görüntüle 555720
yalnız ben her hafta foto ekliyorum, bozuluyorum kimse foto koymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?