Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fotograftan bahsetmısken aramızda olup henüz foto yüklemeyen arkadaslar konununda adı üstünde oldugu gıbı lütfen fotograflarımızı paylasalım..

tamam canım görmşüm ben onları hatırladım saçlarının yeni halinde toparlamış kendini daha canlı gözüküyor :107:

buda en son halı sacımın kesınlıkle fön falan yok sarmadım sacımı sadece banyodan sonra kuruyunca yanı çok az nemlıyken tokayla kıvırdım taktım işim bitince sacımı bi açtım bu:)

hangi toka buuuuuuuuuu

bıldıgımız kıvırıp takılan mandal toka canım evde iş yaparken kıvırıp takıyoruz ya sacı o toka nasıl anlatılır kı bılemedım onunla yukarı dogru kıvırarak taktım işim bitti actım bı baktım:)

işte bunlar gibi bi şi işte yaa:)

ya benim şu anda kafamdaki toka bu
saçının tamamını kıvırdın herhalde, ben bi kıvrık yapıp topluyorum, kıvırdığım taraf bi yaylanma yapıyor tabi. ama tamamını kıvırmak da iyi fikirmiş. benim daha dalgalandıracak uzunluğa gelmedi galiba saçlarım ama yavaştan alıştırma yapmakta fayda var. biraz daha uzayınca çıtçıtlarımı kullanayım diyorum, şu anda belli olur kendi saçım. gerçi hiç de saçla uğraşmayı sevmiyorum, çıtçıtları da yıkayıp sarmak vs gerekiyor, kendi kafamdaki saça üşeniyorum çoğu zaman. nasıl kullanmışım ben çıtçıtları zamanında hergün bilmem, üstelik belimdeki saçlarım daha dolgun görünsün diye takıyordum bir de.

:) bnm yok bnde alsam dıyodum çıtçıt aynı senın gıbı ama çok görünsün dıye ona da mı bakım gerekıyo yoksaDDDDD

koptum yaa canım şaka maka bu tokalarda güzel kıvırıyo saçı ama evdeyken güzel oluyo dışarı bi yere çıkınca yapıp açarım diyosn dalga dalga olsun hiiç alakalı olmuyo evde yaptığınla bu arada senin saçlar her geçen gün çoğalıyo canım devam et sağlıklı ilerliyosn..

evet canım mesela bugun bı yere gıtcem tam aklımdan gecırıyodum bnde fön çekemıyorum madem bununla yapım sacımı dıye ama onunda dedıgın gıbı tutmama ıhtımalı var ortada kalırım olmassaD
saclarımla ılgılı soledıklerıne de tesekkur ederım canım senınde saclarını görmek ıstıyoruz:)

günaydın kızlar, 2. tur kürüme başladım. bugün 2 ay 10 gün oldu ve saçlarım da böyle:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…