- 16 Nisan 2009
- 151
- 2
- 316
hepimiz ara ara foto koyuyoruz, ben her pazar ekliyorum foto. eski sayfalara bakarsan diğer arkadaşların fotolarını da görebilirsin. aşağıda kendi son fotomu ekledim.
hemen herkesın fotosu var canım gecmiş sayfalarda üşenmez de bakarsan gerılerde...
fotograftan bahsetmısken aramızda olup henüz foto yüklemeyen arkadaslar konununda adı üstünde oldugu gıbı lütfen fotograflarımızı paylasalım..
saçların çoğalmış gerçekten ya maşaallah
tesekkur ederım canım sen de mı saç uzatıyosun?
Eki Görüntüle 559457
buda en son halı sacımın kesınlıkle fön falan yok sarmadım sacımı sadece banyodan sonra kuruyunca yanı çok az nemlıyken tokayla kıvırdım taktım işim bitince sacımı bi açtım bu:)
bıldıgımız kıvırıp takılan mandal toka canım evde iş yaparken kıvırıp takıyoruz ya sacı o toka nasıl anlatılır kı bılemedım onunla yukarı dogru kıvırarak taktım işim bitti actım bı baktım:)Eki Görüntüle 559507 Eki Görüntüle 559508
işte bunlar gibi bi şi işte yaa:)
ya benim şu anda kafamdaki toka bu
saçının tamamını kıvırdın herhalde, ben bi kıvrık yapıp topluyorum, kıvırdığım taraf bi yaylanma yapıyor tabi. ama tamamını kıvırmak da iyi fikirmiş. benim daha dalgalandıracak uzunluğa gelmedi galiba saçlarım ama yavaştan alıştırma yapmakta fayda var. biraz daha uzayınca çıtçıtlarımı kullanayım diyorum, şu anda belli olur kendi saçım. gerçi hiç de saçla uğraşmayı sevmiyorum, çıtçıtları da yıkayıp sarmak vs gerekiyor, kendi kafamdaki saça üşeniyorum çoğu zaman. nasıl kullanmışım ben çıtçıtları zamanında hergün bilmem, üstelik belimdeki saçlarım daha dolgun görünsün diye takıyordum bir de.
:) bnm yok bnde alsam dıyodum çıtçıt aynı senın gıbı ama çok görünsün dıye ona da mı bakım gerekıyo yoksaDDDDD
bıldıgımız kıvırıp takılan mandal toka canım evde iş yaparken kıvırıp takıyoruz ya sacı o toka nasıl anlatılır kı bılemedım onunla yukarı dogru kıvırarak taktım işim bitti actım bı baktım:)Eki Görüntüle 559507 Eki Görüntüle 559508
işte bunlar gibi bi şi işte yaa:)
koptum yaacanım şaka maka bu tokalarda güzel kıvırıyo saçı ama evdeyken güzel oluyo dışarı bi yere çıkınca yapıp açarım diyosn dalga dalga olsun hiiç alakalı olmuyo evde yaptığınla bu arada senin saçlar her geçen gün çoğalıyo canım devam et sağlıklı ilerliyosn..
günaydın kızlar, 2. tur kürüme başladım. bugün 2 ay 10 gün oldu ve saçlarım da böyle:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?