günaydın kızlar, 2. tur kürüme başladım. bugün 2 ay 10 gün oldu ve saçlarım da böyle:
Eki Görüntüle 560352
olmuş canım olmuş uzuyo bence sacların yanı görünüyo barız ortada bencesı yok bunun..
bılıyomusun ben sacım kısa kendımı çok çırkın hıssedıyorum ben bu kadar ugrasıyorum bıraz uzadı hele 13 gundur dınlendıriyorum fark yok ben ne sandım bılıyomusun bu dinlendirme dönemı dedıklerı sürede sandım kı coşacak saclar yok nerdeeeeeee neyse dün baktım bizimkilere yanı arkadaslarım bi zamanlar saçları benden bayagı bayagı kısa olan arkadasın saclar bele 10 cm kalmış sırtlarına dökülüyo hiç bişi demedım daha demez mı hiç açmıyorum bıle saçlarımı hep toplu duruyo boya bıle yapamadım aylardır kendıme hiç bakmıyorum.. saçlar ipek ama.. upuzun olmus neden böle oluyo yaaa..
moralım çok bozuldu... genetık şanssızlık mı yok xayx in dedıgı gıbı çok mu ugrasıp gerılıyorum bılmem bende küçcücük saçla oturdum bana da ne dedıler bılıyomusun sacımı yenı kestırdım ya dolayısıyla baslangış halıne göre bi fark göremedı onlar ölçecek degılya bı ıkı cm ı anlamazlar bıle neden saçlarını kestırdın hani uzatacaktın dedıler bnde güldüm bi şi demedım uzatıyorum zaten dıyemedım umudumda kırıldı nerdeyse gıdıp kulak altı hızada küt kestırecem yaaa ama şunuda soledıler saçların çok düzelmiş hiç kırık yok ışıl ışıl dedıler ama bu bana yetmez moralımı düzeltmeye...
ay ben de aynen dinlenme döneminde fışkıracak zannetmiştim :26:
senin uzamanı belki boya etkilemiştir be canım, artık boyamayacaksın ya, hızla uzayacak saçlarınben de boya da yok ben napiyim
canım kafaya takma kafaya takınca olmuyo sabret saçını kestirmişin daha sağlıklı uzuycak simdi kökü sende bakımını yapıyosun uzamam gibi bir şansı yok =0)
ya canım benım boyayı diplere hiç sürmedım sadece sarı kısımlara uçlara sürdüm röflelı yerlere kapansın dıye ama o kadının da dört parmaktan fazla dip boyası gelmış durmadan saç boyayan bıri zaten herkes ha bıre sac boyuyo harıl harıl saç üretılıyo kafalarında durmadan dıp boyasıydı bılmem nesıydı ugrasıyolar napım devam edımmı uzatmaya yoksa gıdıp kestırımmı seklını degıstırımmı........
canım sen bnm resımlere baktınmı bılmem saçlarım ıyı oldu düzeldı ama artık uzamıyo gıbı zaten önler kısa kesıldı arka uzun önden bakan kısa sanır sacımı gıtsem kestırsemmı yaaa........saç bu mutlaka uzuycak ama hızlı ama yavas tabıkı de ben uzaması için sabredecekmıyım bakalım.....bu arada saclarının resmını koyda senınde bakalım..........
yooook sakın dokunma, kaç aydırki emeğin de boşa gitmesin. yaza kadar böyle, hem sağlıklı uzayacak diye boyamadın mı sen sarı kısımları. bunda sonra toparlanıp güçlenecek, rapunzel olacaksın (gaz verebildim mi?)
valla artık bende mi saçlarıma el sürmesem yaaa bende toplayıp gezecem yaza kadar o zaman belkı ugrasmassam benımde uzar ugrastıgım da yoktu da düne kadar dün bole oldum ben motıvasyonum gıttı.....
valla artık bende mi saçlarıma el sürmesem yaaa bende toplayıp gezecem yaza kadar o zaman belkı ugrasmassam benımde uzar ugrastıgım da yoktu da düne kadar dün bole oldum ben motıvasyonum gıttı.....
Kızlar bu da benim saçlarım. Belime tam bi karış var şuan.
Dün ilk bakım kürümü uyguladım.
Benim bakım kürümde de
Evigen, bepanthen ve bemiks ampul, badem yağı, hint yağı, çörekotu yağı, biraz da çamterebentini var.
Şampuanımın içinde de yine bemik bepanthen ve evigenden birer ampul 2 kapak kadar çamterebentini ve sarımsak var.
Hadi bakalm kim daha önce saçlarını uzatıcak :):):)
Eki Görüntüle 560488
gitmesin yaaa, benim de uzamadı bak dinlenme döneminde. hem bak bırakırsan ve yaza benim saçlarım çok uzar da seninkiler böyle kalırsa çok kıskanırsın hem
yok tatlım 2 ay cam terebentınlı sampuan haftada bır yag karısımı vıtamın ve sınamekı kürü şimdi de günlük mayalısüt içicem bakalım nolcak........canım hiiiçç moralini bozma umursamaz takıl ama kürüne bakımına da bi o kadar zaman ayır hem saçını kestirdiysen emin ol makas değen saç kendini birden bırakıyo uzuycaktır..geçenlerde benden foto istemiştin sana gaz olsun diye bu 4.kürüm olacak onu ve sonraki kürleri çekip koyucam buraya ama hiiç umudunu kesip üzülme kış boyunca yap bakımını..bu arada saçına yaptığın uygulamalar ne sadece sinameki mi yapıysn
Kızlar bu da benim saçlarım. Belime tam bi karış var şuan.
Dün ilk bakım kürümü uyguladım.
Benim bakım kürümde de
Evigen, bepanthen ve bemiks ampul, badem yağı, hint yağı, çörekotu yağı, biraz da çamterebentini var.
Şampuanımın içinde de yine bemik bepanthen ve evigenden birer ampul 2 kapak kadar çamterebentini ve sarımsak var.
Hadi bakalm kim daha önce saçlarını uzatıcak :):):)
Eki Görüntüle 560488
yok tatlım 2 ay cam terebentınlı sampuan haftada bır yag karısımı vıtamın ve sınamekı kürü şimdi de günlük mayalısüt içicem bakalım nolcak........
ooo epey bişi katıyomuşsn :) ama etki eder eminim hadi bakalım istediğimiz saça ulaşıcaz inş..
sacını neden elınle kaldırdın resim çekerken yan duruyo bıde....
Eveet :) Biraz sabırsız oldugumdan sırasıyla bakım yapmaktansa hepsini bir yapıym dedim :):):)
canm çokda yorma saçını ya bi iki şeyi yap uzama için yarayan diğerlerini sonraya bırak valla ben bioblasla sinameki yapıyorum bioblasa evigenle bepanten kattım ondan bile şüpe ettimki çok mu oluyo acaba diye ama Allahtan iyi geldi :))
Sarıları gözüksün diye canım alt kısımlardaydı o yuzden bende yanları tutup kaldırdm yoksa boyuyla ilgili bi değişiklik yok resimde. Cevirmeden atmışım onun için kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?