Duramıyorum ya yeniden sinemakiye başlamalı mıyım birinci tur biteli 1buçuk ay oldu :44:
Zaten salı günü finallerim bitiyor ondan sonra kendimi saçlarıma adarım dax falan hepsini toplicam kesin biliyorum kendimi
Ne yapsam diye tam karar verebilmiş değilim fikir verin kızlar :44:
bence de müsait olacaksın artık bişiler yap canım
peki saçını kötü etkiler mi bi süresi var mıydı keratinin:44:
bence sinameki ve daxı bi arada götür bi süre canımcım
benim hızlandırılmış turum haftada 2defaydı biliyosun
bu şekilde bile bi karış uzama elde ettim ama devamlı kestim saçlarımı
şuanda da iyi durumdalar ama yıllardır sadece şunu biliyorum ki
sinameki en güzel çare saç uzatmak için
ne zaman başım sıkışsa sinameki yapıp sonuç almışımdır valla
sen de öyle düşünüyosan durma başla derim
keratin için şampuanı özel kullanmak gerekiyor sadece canımcım daxın içeriğine falan baktım hatta zararlı bozacak bişe yok o yüzdende bana göz kırpmaya başladıbide esmer kraliçe memnun olduğunu söyledi sanırım final haftası olduğu için yazamasamda buraya okuyorum öyle meraklandım yani daxa
sinemakiyle ben fazla uzama elde edemedim aslında yani 2-3 parmak uzadı onuda zaten kestirdim gitti :44:
benimde kırılmaması için bişeyler yapmam gerekiyor saçlarıma bunu anladım kalın tellide olsa uçları kuru ve kırılıyor. gliserinli su yapmayı düşünüyorum rapunzelin bir tarifi vardı. mesela 1 ay oldu fönü yaptıralı düzleştirici maşa hiç kullanmadım yani ısı yok sadece kurutuyorum düşük ısıda buna rağmen kırılmaya başladı yavaş yavaş.
sinemakiye bir şans versem mi diyorum ama pek umudum yok ondan açıkcası
saçıma daha neyin iyi geldiğini bulamadım :44:
canım o zaman hiç sinamekiyle uğraşma yaz da geldi bemiks kokusu çekilmez
ama daxa başlayabilirsin memnun olanlar çok gerçekten
ha bide barcelinoyu da önerebilirim yağ karışımı o da
yaz boyuna kullanma fırsatın olursa çok faydasını görürsün hem koku vs de yok rahat yani
evet ya bide bemiksin o kokusu var lanetbide benim gibi adanada yaşan biri sürekli terliyor yani o koku abouv
saç bakım yağım var içinde z.yağı badem yağı susam yağı hint yağı var onuda kullanırım 2 haftada bir
yaz geldi demişken aslında daxı yazlıkta daha rahat kullanırım gibi geliyor yani saç diplerime sürerim kumsala gider denize girerim çıkmaz ki saçımdan suyla zaten bildiğin yağ çünkü oda. denizden zaten ıslak olacağı için yağlı görünmez saçımböylelikle 3-4 saat bekletebilirim saçımda diye plan yaptım dax resmen beni al diyor banaaa
vitamin günleriymiş bide canım sana sinemaki çok iyi geliyor sen değerlendir son sinemakilerini yap
ben de öyle bi karar aldım valla canım
bu hafta ful sinameki yapıcam bi ara da barcelino alıp başlıcam artık
sınavlarım başlıyo ama olsun napıym geceleri yapıp yıkarım
p.tesi hemen bi kutu daha bemiks alıp yapayım bari
bu arada daxı al canım zaten fiyatı filan da uygun herkes de çok memnun
hem sen de dene bakalım nasıl gelecek belki ben de alırım bi ara
hala daha alamadım zira
Eki Görüntüle 720880 Eki Görüntüle 720881
09.03.2013 26.05.2013
en son iki ay önce paylaştığım resimle şuanki hali
aktarlarda çoğunlukla sıvı yağ şeklinde onlar gerçek olmayanlar
gerçek hindistan cevizi oda sıcaklığında katı halde bulunur.
ben oriflameden alıyorum çevrende satan varsa bakabilirsin 100 ml 7 liraya. katı halde oluyor. şişeyi sıcak suya atıp eritiyorum öyle kullanıyorum.
birde doa kozmetikten alabilirsin burda ki çoğu arkadaş öyle yaptı. 100 ml 8 buçuk lira. bende elimdekiler bitince doadan sipariş vermeyi düşünüyorum
süperrr
neler yaptın anlattmalısınnn
merhaba arkadaşlar, öncelikle şu anda saçımı uzatmak için sadece vitamin alıyorum (B12/1000mcg ve Biotin/5000mcg ve ara sıra hint yağı sürüyorum. İlk resimden sonra sanıyorum bir kez turplu su yaptım ama devam edemedim çünkü turp mevsimi geçti.. Daha önce de fotoğraf koymuştum ama şimdi daha geniş tarih aralığında koyuyorum..
Eki Görüntüle 721016
Eki Görüntüle 720880 Eki Görüntüle 720881
09.03.2013 26.05.2013
en son iki ay önce paylaştığım resimle şuanki hali
Çok uzama göremedim canım ben,sinemakiye ya da başka küre başlamalısın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?