Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şunu da söylemeyi unutmuşum, duştan sonra uçlarına da hindistancevizi yağı sürüyorum.. Ben Solgar'ın 5000mcg'lik biotinini kullanıyorum. Kullanmaya 13 Mayıs'ta başladım. Saçım yanmışken kullanmaya başladığımdan saçlarım şu anda da çok sağlıklı değil.. Bir de bir yandan hintyağı kullandığım için uzamaya ne kadar katkısı olduğunu bilmiyorum. Fakat sadece biotin kullanarak da baya uzatanlar var, o yüzden yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Yan etkilere gelince.. Ben vücutta ekstradan bir tüylenme yaşamadım (artma yok); yalnız tüylerim de hızlı uzuyor. İkinci yan etki ise sivilce yapması olarak görülüyor, internette yabancı forumlarda filan da çok su içilirse bu problemin ortadan kalkacağı söyleniyor. Ben günde 3-3.5 litre su içiyorum, sanırım o yüzden bir sivilce problemiyle karşılaşmadım.
Yine de 2 ay 5000mcg'lik olanı kullandıktan sonra 1000'liğe geçmeyi düşünüyorum çünkü 5000 vücut için çok fazla.. Ne olur ne olmaz diye azaltacağım ilerde :)

çok teşekkür ederim merak ettiğim herşeye yanıt vermişsiniz
başlamayı düşünüyorum bende ama zaten sağolsunlar tüylerim çok çabuk çıkar korkuyorum o yüzden

Kızlar bende bu forumda okuya okuya herşeyi topladım eve ama hepsini yapamıyorum biotin şampuanını kulalnıyorum haplarıda var ama içmeyi unutuyorum yahu günde 1 tane aklıma gelirse içiyorum alışkanlık haline getiremedim bi türlü :/ Lavanta aldım geçen hafta ama demleyip daha bir yudum içmedim :/ Şimdi birde gece çalışmaya başlayacağım bakım yapma olayım zorlaşacak şimdi saçlarımı boyadım yine dilerden takip edeceğim burda da paylaşacağım resimelri hatta şimdi rengini ekleyeyimbakalım beğenecekmisiniz hemde uzama öncesi halinide eklemiş olurum bu sayede :)

2. resim soluk çıkmış ilk resim asıl görüntüsü :)

Eklentiler

• $20130526_222619.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $20130526_222637.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:

valla saçların çok güzel çoğalmış ve uzamış canım
bu arada kesimi de çok hoş duruyo..saç rengin açık olmasına rağmen çok sağlıklı gerçekten maşallah
kürlere devaaammmm

kızlaaaarrr!!
sinameki maceram bitmiştirrrr
bi süre rahat rahat banyo yapmak istiyorum saçımın yağıyla uğraşmadan çok yoruldum
ve malesef kötü de bi haberim var saçlarım gözüme çok batıyor ve kırık dolu yine
malum röfleli olduğundan dolaşıp taranmıyor ve haliyle kırılıyor
artık kıyamıyorum saçıma çok üzülüyorum
ama birazcık kestiricem ve irizim sağolsun çıtçıt kullanıcam bi süre
anlayacağınız biraz saçım beni biraz da ben onu rahat bırakma kararı aldık
mutlaka bakımların arkası gelicek ama daha zamanı var diye düşünüyorum
sanki sezon finali yaparmış gibi bi durum oldu ama ben hep burdayım canlarım
hepiniz bakımlarınıza devam edin herşey çok güzel gidiyor ve eminimki istediğiniz saçlara kavuşacaksınız
hepinizi çoook seviyorum

ah ah bu röfle seni mahvettiii
böyle veda ediyormuş gibi oldu yaa sakın boş bırakma burayıı
çıtçıtlarının resimlerini bekliyoruz bu arada

ah ah bu röfle seni mahvettiii
böyle veda ediyormuş gibi oldu yaa sakın boş bırakma burayıı
çıtçıtlarının resimlerini bekliyoruz bu arada
hiç sorma esoşum uzaktan bakan beğeniyor ama içinde bişi yok
dünyanın parasını verseler bulaşmazdım
kışın nasıl da uzamış adam olmuştu saçlarım ben bile inanamıyordum
o tempo devam etsem şimdi emin ol ki totoşumdaydı
neyse artık geçmiş geçti can sağlığı ve kocaman bi tecrübe olsun
sizi nasıl unutayım esoşum her daim burdayım biliyosun :)
aman nolur siz güzelcce devam edin kürlere ve boyayı filan unutun nolur
aldığım zaman hemen eklicem çıtçıtlarımı ben de çok sabırsızlanıyorum
ama bakalım boya tutacak mı bu sarılar kapanır mı

Bu kürleri denemiştim ama hepsi benim saçımı döküyordu şükür iki aydır hiçbir dökülmem yok ekstra bir eşy yapmamaa rağmen ve galiba saçımla çok uğraştığımdan dökülüyor olmalıydı, bırakınca uğraşmayı dökülmem durdu ve bu beni çok mutlu ediyorrr bir gün dışarıdada çekeyim saçımın resmini burda hem aklite düşük hemd eevde oldupundan çok koyu çıkmıl dormalde saçım o renk değil

bizi bırakıyomusun yoksa cidden:26::26: ..dediğin gibi sezon finali olsun,dinlendir saçını uzunca bir süre toparlansın canım..sonra yine dön buraya..sinemaki röfleden sonra saçını dökmüş olabilir, uçlarını filan özellikle çünkü ölü saçı atıyor ya,saçın röfleli kısımları biraz biraz dökülüp kırılıyordur..saçının yeni rengini de paylaş bizimle canımmcımm..çıt çıt almakla iyi etmişsin güle güle kullann

Son düzenleme:

kız ben sizi nasıl bırakayım dayanamam ki :)
hem biliyosun duramam belki arada sarımsaklı zeytinyağımdan yaparım accık vardı zaten
dökülme sorunum kalmadı Allahtan ama açıcı varya dolaşıyo çabucak saçım
taranması zor olduğu için dökülme oluyo tabi ona yolunma denir
neyse cancağzım çıtçıtlarım daha elime geçmedi inşallah 2 3güne gelecek
ama boya vs işini ancak okul sonrasına bırakabilicem temmuzda filan yani anca..
saçımı kestirip çıtçıtı takıp mutlaka fotosunu eklerim

Veda gibi olmuş

bu vitamın günleri ne zaman kaçırdım mı acaba ben

Kızlar bugün dax aldım, kullananlar ayrıntıları yazabilir mi acaba ? Kaç günde bir uyguluyorsunuz sadece diplere mi ?

hayırlı olsun

ben şu anda düzgün kullanamıyorum ama kullandığım zaman 2 kere 2 günde 1 yapıyordum, 3.sünde de sinameki. yani haftada 1 sinameki, 2 kere dax yapmış oluyordum.

Kızlar bugün dax aldım, kullananlar ayrıntıları yazabilir mi acaba ? Kaç günde bir uyguluyorsunuz sadece diplere mi ?

hayırlı olsun

ben şu anda düzgün kullanamıyorum ama kullandığım zaman 2 kere 2 günde 1 yapıyordum, 3.sünde de sinameki. yani haftada 1 sinameki, 2 kere dax yapmış oluyordum.

Anladım alexusum :O ben cok sıkıldım sinamekiden ya , dün gece dax'ı sürdüm diplere, uclarada hafif sürdüm yattım az önce yıkadım bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…