düzenli hiçbir bakım yapmamana rağmen 20 günde bu kadar uzama süper bence
biotin kullanımını yorumlar mısın. hangi marka kullanıyorsun yan etkileri oldu mu ? ne kadar süredir kullanıyorsun ? çok soru sordum kusura bakma
Çok uzama göremedim canım ben,sinemakiye ya da başka küre başlamalısın bence..
Şunu da söylemeyi unutmuşum, duştan sonra uçlarına da hindistancevizi yağı sürüyorum.. Ben Solgar'ın 5000mcg'lik biotinini kullanıyorum. Kullanmaya 13 Mayıs'ta başladım. Saçım yanmışken kullanmaya başladığımdan saçlarım şu anda da çok sağlıklı değil.. Bir de bir yandan hintyağı kullandığım için uzamaya ne kadar katkısı olduğunu bilmiyorum. Fakat sadece biotin kullanarak da baya uzatanlar var, o yüzden yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Yan etkilere gelince.. Ben vücutta ekstradan bir tüylenme yaşamadım (artma yok); yalnız tüylerim de hızlı uzuyor. İkinci yan etki ise sivilce yapması olarak görülüyor, internette yabancı forumlarda filan da çok su içilirse bu problemin ortadan kalkacağı söyleniyor. Ben günde 3-3.5 litre su içiyorum, sanırım o yüzden bir sivilce problemiyle karşılaşmadım.
Yine de 2 ay 5000mcg'lik olanı kullandıktan sonra 1000'liğe geçmeyi düşünüyorum çünkü 5000 vücut için çok fazla.. Ne olur ne olmaz diye azaltacağım ilerde :)
Kızlar bende bu forumda okuya okuya herşeyi topladım eve ama hepsini yapamıyorumbiotin şampuanını kulalnıyorum haplarıda var ama içmeyi unutuyorum yahu günde 1 tane aklıma gelirse içiyorum alışkanlık haline getiremedim bi türlü :/ Lavanta aldım geçen hafta ama demleyip daha bir yudum içmedim :/ Şimdi birde gece çalışmaya başlayacağım bakım yapma olayım zorlaşacak şimdi saçlarımı boyadım yine dilerden takip edeceğim burda da paylaşacağım resimelri hatta şimdi rengini ekleyeyimbakalım beğenecekmisiniz hemde uzama öncesi halinide eklemiş olurum bu sayede :)
2. resim soluk çıkmış ilk resim asıl görüntüsü :)
ah ah bu röfle seni mahvettiiikızlaaaarrr!!
sinameki maceram bitmiştirrrr
bi süre rahat rahat banyo yapmak istiyorum saçımın yağıyla uğraşmadan çok yoruldum
ve malesef kötü de bi haberim var saçlarım gözüme çok batıyor ve kırık dolu yine
malum röfleli olduğundan dolaşıp taranmıyor ve haliyle kırılıyor
artık kıyamıyorum saçıma çok üzülüyorum
ama birazcık kestiricem ve irizim sağolsun çıtçıt kullanıcam bi süre
anlayacağınız biraz saçım beni biraz da ben onu rahat bırakma kararı aldık
mutlaka bakımların arkası gelicek ama daha zamanı var diye düşünüyorum
sanki sezon finali yaparmış gibi bi durum oldu ama ben hep burdayım canlarım
hepiniz bakımlarınıza devam edin herşey çok güzel gidiyor ve eminimki istediğiniz saçlara kavuşacaksınız
hepinizi çoook seviyorum
hiç sorma esoşum uzaktan bakan beğeniyor ama içinde bişi yok
ah ah bu röfle seni mahvettiii
böyle veda ediyormuş gibi oldu yaa sakın boş bırakma burayıı
çıtçıtlarının resimlerini bekliyoruz bu arada
Çok uzama göremedim canım ben,sinemakiye ya da başka küre başlamalısın bence..
sinameki yı nasıl kullanıyorsunuz saç uzatmak ıcın ??
kızlaaaarrr!!
bi süre rahat rahat banyo yapmak istiyorum saçımın yağıyla uğraşmadan çok yoruldum
ve malesef kötü de bi haberim var saçlarım gözüme çok batıyor ve kırık dolu yine
hepiniz bakımlarınıza devam edin herşey çok güzel gidiyor ve eminimki istediğiniz saçlara kavuşacaksınız
hepinizi çoook seviyorum
bizi bırakıyomusun yoksa cidden:26::26: ..dediğin gibi sezon finali olsun,dinlendir saçını uzunca bir süre toparlansın canım..sonra yine dön buraya..sinemaki röfleden sonra saçını dökmüş olabilir, uçlarını filan özellikle çünkü ölü saçı atıyor ya,saçın röfleli kısımları biraz biraz dökülüp kırılıyordur..saçının yeni rengini de paylaş bizimle canımmcımm..çıt çıt almakla iyi etmişsin güle güle kullann
kızlaaaarrr!!
hepinizi çoook seviyorum
bugün markete baktımda göremedim canım watsonsa gittiğimde bakıcam görürsem alim
sonuçları paylaşırım
bence kaçırma bu günleri canım ya hergün olmasada elinden geldiğince yapmaya çalış sınavlarını aksatma bide hasta olma sınav haftası saç uzatacam diye
Kızlar bugün dax aldım, kullananlar ayrıntıları yazabilir mi acaba ? Kaç günde bir uyguluyorsunuz sadece diplere mi ?
hayırlı olsun
ben şu anda düzgün kullanamıyorum ama kullandığım zaman 2 kere 2 günde 1 yapıyordum, 3.sünde de sinameki. yani haftada 1 sinameki, 2 kere dax yapmış oluyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?