fena halde sinameki yapasım var
Ve xAyx sadece 3 gün dayanabildi
elini veren kolunu kaptırıyo anacım sinameki böle bişi işte
ama yok bi süre yapmamam lazım yoruldum valla
aklımın bi köşesindeydi hep bitanem yaa ama alamadımbi süre daha kendini tut bence o zaman sonra dönüşün muhteşem olsun
birde sen gliserinli suyu denedin mi canım saçlarının uçları karışıyordu ve hemen kırılıyordu diye hatırlıyorum. ben 2-3 gündür kullanıyorum çok memnunum yumuşacık oldu saçlarımın ucu. hani o aldığımız gliss sıvı saç kreminden falan daha iyi kesinlikle denemediysen şiddetle öneriyorum
aklımın bi köşesindeydi hep bitanem yaa ama alamadım
bi ara fırsat bulursam denemek istiyorum aslında
teşekkür ederim bu güzel gelişme ve paylaşım için
canım benim mutlaka dene saçların ucu kuru olunca kırılıyor ve çatallaşınca böyle pişmaniye gibi görünüyor ya onu gideriyor
nemlendiriyor yumuşacık oluyor valla ben bayıldım umarım sanada iyi gelir
sen bişe yapmadan duramazsın dipleri yormadan bununla bakım yap
nerde bu millet yahu
boş bırakmayın konuyu kızlar
güya ben bıraktım kürü bak ben gene burdayım siz yoksunuz
iriziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm
sesime geeel
canım ikinci üyelik suçCanım banlandım gelemedim maalesef :/ Şimdi aklıma geldi başka bir ID alıp gireyim bari konuları takio edeyim diye :) Naptın ulaştımı saçlar sana
ben ne zaman kahkül perçem kestirsem pişman oldumKızlar bna bir akıl verin ya takmış durumdayım saçımı kestircem brz kozmik kesim gününü bekliyorum da kahkül olayına takmış durumdayım aslında yıllardır istedim cesaret edemedim yakışmaz diye ama bi saç programı sayesinde yakıştığını anladım gelgelelim ki korkuyorum ya yazın kullanabilir miyim bi de saçım kıvırcığa yakın dalgalı zorlancam gibi ama çok da istiyorum ya napsam kii
canım kahkülden hepimiz pişmanlık duyarız amaKızlar bna bir akıl verin ya takmış durumdayım saçımı kestircem brz kozmik kesim gününü bekliyorum da kahkül olayına takmış durumdayım aslında yıllardır istedim cesaret edemedim yakışmaz diye ama bi saç programı sayesinde yakıştığını anladım gelgelelim ki korkuyorum ya yazın kullanabilir miyim bi de saçım kıvırcığa yakın dalgalı zorlancam gibi ama çok da istiyorum ya napsam kii
Canım banlandım gelemedim maalesef :/ Şimdi aklıma geldi başka bir ID alıp gireyim bari konuları takio edeyim diye :) Naptın ulaştımı saçlar sana
ay ımm ben kürlere başlayamıyorum ya bi el at bana
başlıcam diyorum yok olmuyo bütün malzemelerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?