ay valla yeni duş aldım şimdi yaparsam yıkamak lzım iki kere banyoya giremem bi gündeeesoşuuum hemen ayaklan bakıyım havalar da güzel
saçlarımızın uzama vakti geldi
bu yaz en güzel uzamayı elde etmeliyiz sadece biraz daha sabır ve istikrar
bak ben birazdan yapıcam gene bi kür bugün malzemelerimi aldım
kürü bırakamıyorum lanet olsun ki
sen de kalk hazırla beraberce yapalım 2dklık iş nasılsa
hadiiiii kaldır totoşuuu
ay valla yeni duş aldım şimdi yaparsam yıkamak lzım iki kere banyoya giremem bi gündee
kuzularımben geldimvalla buraları hepbos bıraktım ama iş nedenıyle tkıp edemez oldum..ben sınamekıyı bı aydır bıraktımve artıkkolay kolay yapmam yaramıyor bana uzatıyor amayolukyoluk yapıyor.o yuzden daxa devam bu arada herkeslerdaxlanmıs daxı öneren ılkkısılerden oldugumıcın umarımsızede yarar cokmutluolurum.,,
bı kacgunsonra fotokoyucam sınamekılı daxla basladım sadece daxla devam ettımuzadıgını bılıyorumbırde bır boyu astıktan sonra daha uzun gelıyor ınsana
bır arkadasım bır karısımgetırıyor bana bu haftadan ıtıbaren ona baslıcam ona baslamadan foto paylasırım
öpuyorumm
canım kahkülden hepimiz pişmanlık duyarız ama
çok kısaltmayacaksan yaptır bide şu program hangisi pcye mi indirdin yoksa
nete resmini mi yükleyip baktın bana da lazım da program söylersen çok sevinirim[]
Cnm bilgisayara indirmedim saç kesim programı yazdım googledan bu forumda bunla ilgili bi yazı yazılmış o çıktı linki de var hatta programın ama bn telden girdiğim için yazamıyorum şu an bi arat bakalım çıkar heralde çok güzel bi program renk fln da bakabiliyosun:)
canım kahkülden hepimiz pişmanlık duyarız ama
çok kısaltmayacaksan yaptır bide şu program hangisi pcye mi indirdin yoksa
nete resmini mi yükleyip baktın bana da lazım da program söylersen çok sevinirim
abaaoouuu kız ikinci üyelik yasak haberin olsun
canımcım mesaj kutun doluydu diye bi türlü gönderemedim mesaj
saçlar cumartesi elime ulaştı bi kere denemek için taktım ama çok belli oldu tokaları
saçlarım ince ya malum röfleden dolayı..üstüne üstlük bide yetmedi saçlar bana
bende p.tesi hemen kargoya verdim sana göndermek için umarım bana kırılmazsın
çok heveslenmiştim ama illa çıkacak ya bi yerden bişeler
bana da lazım bi bakayım diyorum ordan ama
daha çok bi siteye foto ekleyip uygulanıyor ben de onu istemiyorum ya nemelazım
Geldim canım artık ban yemem heralde neden yediğimide anlamadım ama neyse artık :) Olsun canım sorun değil onlar açık renkti boyadığım için çıtçıtların tokaları açık renk kaldı bende eğer ilerde kullanacak olursam tokalarını koyu renkle değiştirmeyi düşünüyodum o kısmı sana gönderirken hiç aklımagelmedi vallaValla ben o kadar heveslendin olmadı diye üzüldüm :)Bende eyleme gitmekten saç kür yalan oldu bir iki güne tekrar başlayacağım inşallah gece vardiyasındayum gece çalış gündüz eylem derken kendimizden geçtik :) Hakkımıza hayırlısı olur inşallah daxı yapmaya çalışacağım en azından bende boyadığımadn beri hiçbişe yapamadım saçlarımda pincicik dipler yeni görünmeye başladı daha düşün 24ünde boyadım 11 gün oldu bir gıdmck yeni siyahlk görünüyo nokta nokta saçlarımda uzama yok hemen kürlere başlayacağım yine adım adım yazarımburdan :)
Kırıkları aldırayım derken yine omuzlara çıktı saçlarıııım :'(
ooo yoooo :18:
ahh cCchenim ya sen niye kendin kesmedin ki
neyse moralini bozma şimdi daha da iyi uzar belki kürlere devam et muhakkak
ah ah bu kuaförlerr
üzülme daxa devam et şampuanın içine birşey katıyor musun
Yine başa döndüm uzamycak bu saç :'(
canım geçenlerde bende kestirdimDoğum kontrol hapı var şampuanımdaçok kötüyüüm :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?