sinamekimi yaptım bir çay kaşığıda dax ekledim içine
uçlarada hindistan cevizi yağı sürdüm
yaz boyu deva edeceğim ne kadar uzarsa kardır
vazelin kıvamında tamamen bitkisel yağlardan oluşan bir ürünkızlar cahıl kaldım ama bu dax dedıgınız nedır, ne ıse yarar, fıyatı nedır, bılgılendırebılır mısınız benı?
bende daxla sinamekinin çok iyi bir ikili olduğunu düşünüyorumVallahi ben geçen daxı sürdüm uyudum sabah kalktım yıkanmakiçin dedim bi sinameki yapıp 1-2 saat olsa da kalsın saçlarımda daxın üstüne sinemakiyi sürdm 1-2 saat sonra yıkadım saçlarım yumuşacık oldu pasparlak oldu capcanlı durdu bir taşla iki kuş misali :) dökülme yapmadı böyle mi devam etsem bilemedim açıkçası kızlar. Bir gün dax birgün sinameki yapmaya vaktim olmuyor şu an gece vardiyasında çalıştığım için. Önce daxlasam sonra kürlesem daxı yıkamadan böle devam etsem ne olur ki acaba :)
Canım bir şey olmaz,ama umarım katlı kestirmedin saçını,çok daha sağlıklı ve hızlı uzar merak etme,canını sıkma
hayır ya hemen umutsuzluğa kapılma
hem saçların çok güzel canlanmıştı belki bu kesim işi daha da faydalı gelecek
bence inançlı bi şekilde küre devam et bence asıl verimi şimdi alacaksın
sen de böyle düşün tatlım
kızlarrr
niye bu kadar boş burası
ben geldim siz yoksunuzz
şampuanımı değiştirdim elseve nem kolajen serisini aldım
yazın saçlar daha çok yıpranıyor belki uçları nemlendiripp kırılmasını önlerr
bu arada doa kozmetikten alışveriş yapıcam neler önerirsiniz??
bende daxla sinamekinin çok iyi bir ikili olduğunu düşünüyorum
ama ayrı ayrı uğraşma yerine sinameki henüz ılıkken bir çay kaşığı dax koy erisin sonra bemiksi kat badem yağını kat ama her zamankinden biraz az koy badem yağını çok yağlı olabilir daxla beraber
haftada bir bunu haftada birde sadece dax sür
ben böyle yapıyorum
dax var ya başka saç bakım yağına ihtiyacım yokgünaydın canım, valla herkesleri bilemiyorum ama ben pek giremiyorum artık. bakımlar da yalan oldu.
doadan saç uzatıcı yağ alacaktım ben de ama bir türlü stokta yakalayamadım.
ben de huncadan sarımsaklı şampuan ısmarladım. kullanan arkadaşım saçlarına saç iyi geldiğini ve uzattığını söyledi. saçları çok uzun değil, sütyen hizasında ama çok sağlıklı ve gür duruyor.
benim de saçlarımda pek uzama yok eskisi ama bakım dışında biotin almayı bile unutuyorum 1 aydır, az bişi uzadı yine de.
senin saçların ne durumda?
Bende öyle yapayım madem fırsat bulamıyorum yapmaya çünkü htta sinameki içine turp var minicklerden ondan rendeleyip biraz havuç rendeleyip oldu olcak hepsini karıştırıp yapcambide öle deniyim şampuanım bitti biotinli ona üzüolüyorum 59tl para vermiştim ona hemen bitti önerebilecğeiniz biotin şampuan varmı kızlar doğrudüzgün
dax var ya başka saç bakım yağına ihtiyacım yok
ben yeni başladım kürlere kestirdikten sonra ki dönemde saçlarım hemen fark attı. şimdi normal uzuyor.. yazın saçlarım kışa göre daha hızlı uzar 3 ay boyunca hiç ara vermeden devam edeceğim sinamekiye kırılmaması içinde birşeyler yapıyorum ki birdaha kestirmeyeyim. öyle işte alexus'um
59 lira mıı
valla ben şampuanı avuç avuç kullanan biri olarak hiç bulaşmıyım
battığımın resmi olur
biotinli şampuan falan boşver parana yazık. al komili zeytinyağlı şampuan yada bioblas koy içine çam terebentin bemiks evigen gör bak nasıl uzuyorr
Kızlar bugün bir cesaret gidip saçlarımı boyadım..önce palettenin yoğun renk açıcısı ile açtım üzerine küllü sarı boyadım..saçlarım açık karamel aralarda da altın sarı oldu..fotoğraflarda biraz koyu çıkmış ama bundan açık baya..Saçlarını açmak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olması için fotoğraf ekliyorum..kuaföre boyatsam şu an keçe gibi olurdu saçım,evde yapınca olmadı..Eki Görüntüle 731257 Eki Görüntüle 731258
iyi cesaret tebrik ederim cok da guzel olmus, cok da saglikli duruyorlar cok begendimKızlar bugün bir cesaret gidip saçlarımı boyadım..önce palettenin yoğun renk açıcısı ile açtım üzerine küllü sarı boyadım..saçlarım açık karamel aralarda da altın sarı oldu..fotoğraflarda biraz koyu çıkmış ama bundan açık baya..Saçlarını açmak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olması için fotoğraf ekliyorum..kuaföre boyatsam şu an keçe gibi olurdu saçım,evde yapınca olmadı..Eki Görüntüle 731257 Eki Görüntüle 731258
bende dökülme olmadıkonusu açılmışken hemen sorayım dax saç döküyormu uygulama sırasında
elseve arginine kullandım saç uzamasına yardımcı olur dediği içinBence de 59tl çok fazla ama o ara agaza gelip aldım bide biotin hap vardı yanında hediye o yüzden 59tlydi bende şimdi iboplas yada etkili bir şamğuan arıyorum eğer besleyici önerdiğiniz şağmuanlar olursa onlarıda dneiicem komiliyi bi deniyim bakalım öven bi arkadaşım daha var :)
Bu arada dax benim saçımı dökmedi hiç aksine çok daha güçlendirdi ama herkeste aynı mı oluyor bilemiyorum.
evet canım rastlaşamıyoruz artık pek kimsecikler yokkızlarrr
niye bu kadar boş burası
ben geldim siz yoksunuzz
şampuanımı değiştirdim elseve nem kolajen serisini aldım
yazın saçlar daha çok yıpranıyor belki uçları nemlendiripp kırılmasını önlerr
bu arada doa kozmetikten alışveriş yapıcam neler önerirsiniz??
canımm yeni saçların hayırlı olsun güle güle akıt inşşşKızlar bugün bir cesaret gidip saçlarımı boyadım..önce palettenin yoğun renk açıcısı ile açtım üzerine küllü sarı boyadım..saçlarım açık karamel aralarda da altın sarı oldu..fotoğraflarda biraz koyu çıkmış ama bundan açık baya..Saçlarını açmak isteyen arkadaşlarıma yardımcı olması için fotoğraf ekliyorum..kuaföre boyatsam şu an keçe gibi olurdu saçım,evde yapınca olmadı..Eki Görüntüle 731257 Eki Görüntüle 731258
Canımcım teşekkür ederim,bu rengi çok sevdim,nasıl cesaret ettim bilemiyorum..burda koyu çıktı aslında bu renk bu arada bu kız ben değilim internetten buldumCanım saç rengin çok güzel olmuş bende beğeniyorum benim saç rengimde seninkinden biraz daha açık karamel güle güle kullan. Uzun saçta daha güzel duruyor bu renk benimki kısacık o yüzden rengi pek öyle belli etmiyor kendini ama belli senin saçın benimkinden uzun daha hoş görünüyor :)
Teşekkür ederim canım..keçe gibi olmaz canım,çünkü ben çok araştırdım bu açıcıyı palette yoğun renk açıcı,kullananlar çok memnun kalmışlar yıpranmalar çok az..kuaföre gitmek gibi bir hata yapmam canım,o açıcılar saçı ne hale getiyor..lastik gibi oluyor..normalde diplerim baya gelmişti..kahverengiydi saçlarım..araştır sen de cesaret edersin canım..istediğin renk sarı filan değilse ilk boyamada sonuç alırsın çünkü sarı bir kaç boyamada oturuyor..iyi cesaret tebrik ederim cok da guzel olmus, cok da saglikli duruyorlar cok begendim
aynen kece gibi olurdu kesin acmak kolay ucuz olsun diye oksidan turevi bisi kullaniyorlar
bi sorum olucak sana normalde ne renkti peki sacin?
annemin sacini boyucam da, ben de acmak istiyorum ondan soruyorum??
evet canım rastlaşamıyoruz artık pek kimsecikler yok
canım yağları ucuz mesela uzamaya yardımcı yağlardan alabilirsin
ha bide keratin maskesi..
canımm yeni saçların hayırlı olsun güle güle akıt inşşş
bu ara onarıcı ürünlere biraz ağırlık ver yeni boyandı epey ihtiyacı olur saçlarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?