Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canııım çok güzel olmuuuuuuuuuş <3

Bu daxı önceden kullanmamam ne büyük kayıpmış, yumuş yumuş oldu saçlarım bugün 2. kez yaptım

Bu daxı önceden kullanmamam ne büyük kayıpmış, yumuş yumuş oldu saçlarım bugün 2. kez yaptım

cchencim bak kesimden sonra hızlı uzaman olcak artık..aralarda sinemaki kürüne elma sirkesi katmanı öneririm canım..aralarda dene canım,saç uzamasına faydalı hem de kepek yağlanma filan varsa onları da geciktiyor..bu arada teşekkürler canımcım

Canım ben sinamekiyi bıraktım bu hafta bitsin havuca baslıycam ama sirke aklımdaydı durulama suyunda kullanıcam en azından parlaklık verir :))

Canım ben sinamekiyi bıraktım bu hafta bitsin havuca baslıycam ama sirke aklımdaydı durulama suyunda kullanıcam en azından parlaklık verir :))

Evet canım dediğin gibi ama uzamaya etkili olduğunu düşünüyorum,sende de olur umarım ki..havuç esmerleştirebilir canım esmerlik sevmiyorsan bunu göz önünde bulundur ..ama denemekten ne çıkar,güzel olur inş

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
valla ben sinamekiden kopamadım 2.kür yapdım dün
bakalım daha ne zamana kadar böyle gidecek
sanırım kısa bi süre sonra bemiksli yağ karışımı olarak raflardaki yerimi alıcam
hepsi bi tarafa ilk başlarda etkilemiyordu ama artık sinameki saçımın rengini değiştirdi
sarılardan neredeyse eser kalmadı gibi bişi :44:

ben bu hafta ikinci sinamekimi yapacağımm
aman gitsin sarılar boşverrr hıhh
biz onları koyu bir renk boyayacagz hem daha fazla yıpranmıcak hemde o güzel gözler ten rengi ortaya çıkcakk

ben bu hafta ikinci sinamekimi yapacağımm
aman gitsin sarılar boşverrr hıhh
biz onları koyu bir renk boyayacagz hem daha fazla yıpranmıcak hemde o güzel gözler ten rengi ortaya çıkcakk

aynen saa katılıyom beybim
kışın ne güzeldi ya saçlarım valla yıllardır en güzel aşamayı kaydetmiştim
ama röfle olunca puuffff hepsi söndü
ama pes etmiyorum saçımı boyuyucam ve sinamekiyle saçlarımı yeniden güçlendiricem

aferin sana ay'ımm
bak sana dax diyorum başka birşey demiyorumm

diğer tarafta thalianın yazdığı yorumları okudum
o da benim gibi düşüyor sonbahar kışa dğru koyult canım sen saçları şimdi ki önerdiği tonlar da yaz için ideal
siyahı o da tavsiye etmemş yapay durur peruk gibi demişş
anlıyorum ben bu işlerden yaa

ahh ahh esoşum uzman olduk zaten de
kalbe söz geçmiyor malesef bazen
hele de konu boya olunca insan sonsuz boşlukta kaybediyor kendini

Yarın alıcam sirkeyi balım saol tavsiyen için, havucu geçen sene kısa sürelide olsa kullanmıştım ama esmerlik falan olmamıştı acaba kısa süre kullandığım için mi öyle oldu

Saçımda boya kalmadı sadece uçlarda kızıllıklar var, kumral mı yapsam siyah mı bi türlü karar veremiyorum

Açık tenliyiim, göz rengim çok koyu kahve göz bebeğim zor belli oluyo saç rengimde koyu kahve balım

teninin açık olması nedeniyle siyahı düşündüm ben
yada sana bal köpüğü de hoş olur canımcım
karamel açık kahve arası bi ton
bu arada thalia var saç boyasında uzman ona da bi danışsana
benim profilimden topiğe ulaşabilirsin canım yazıyorum da genelde ona

kış hep siyah saçlarım balım ya değişiklik olsun diiye istedim durun istediğim rengin foto.sunu atcam şimdik :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…